«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ)ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ
ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΕΥΣΑΝΤΩΝ.
ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΩΔΕΚΑΤΗΣ ΕΔΡΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ

Α) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΡΟΦΗΜΑ ¨ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ¨. ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΦΡΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ.  ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ.
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Β) ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 24 ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ 25 ΚΑΡΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΑΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ Η/Υ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Γ) ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ¨ΦΩΤΕΙΝΑ¨ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΤΕ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ¨ΚΑΚΟ¨ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΟΥ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΒΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΑΡΕΜΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ».  

Δ) ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ, ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ¨ΑΛΛΑΓΗ¨, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ (ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ) ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ¨ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ¨ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ¨ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ¨ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΘΕΙΚΟ ΝΟΜΟ¨. ΔΩΣΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ.

Ε) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΕΣΑΣ (ΥΛΗ). ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ Ε-ΛΛΗΝΩΝ.

ΑΠΟ: ΕΛ-λάνιον Φωτόνιον Αφύπνισις  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου