«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ...
                 ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ... ¨ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ¨ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ (ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΥΒΡΙΣ) ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ!  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ! (ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ?? ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ! ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
                Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ¨ΚΛΙΣΕ¨ ΟΠΩΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨…"ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ¨… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨…ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ¨ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ! Η  ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ! ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ¨ΙΕΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ¨? ΧΙΛΙΑΔΕΣ!
               ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ¨ΧΘΕΣ¨ ΚΑΙ ΤΟΥ ¨ΣΗΜΕΡΑ¨ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
               ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ¨ΑΝΩΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2/10 ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΧΕΡΟΥΒΙΜ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ! ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ!

                    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΛΙΓΟ!  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΙΩΝΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΣΚΕΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

                    ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΨΕΙ. ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ ¨ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ¨ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.

                    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΤΟ ΦΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ (ΑΣΤΡΟ) ΠΕΛΕΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.


1 σχόλιο: