«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ;

               ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΟΡΓΟΝΙΤΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ. ΤΟ ¨ΚΑΡΤΕΛ¨ ΤΩΝ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΧΑΛΑΖΙΑ. Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΩΓΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΝΩ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΧΑΛΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟ – ΠΑΤΕΝΤΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ. ΤΟ ¨ΚΑΡΤΕΛ¨ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ¨. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΥΓΧΥΖΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΝΕΟ-ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΖΕΑ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΦΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ¨ΑΙΘΕΡΑ¨, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ¨ΣΤΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ¨ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΟ¨. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΟΡΓΟΝΗ. Ο ΟΡΓΟΝΗ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ¨ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ¨ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ¨ΑΙΘΕΡΑΣ¨ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΝΕΟ-ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙΣΑΣ ΛΕΠΤΟΦΥΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΟΡΓΟΝΗ¨.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΝΕΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟ- ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ, ΜΟΝΟ Ο ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Η ΟΡΓΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΑΛΛΑ ¨ΕΚΑΤΣΑΝ¨ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΟΡΓΟΝΗ¨, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ… «Η ΟΡΓΟΝΗ ΣΑΝ ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ».




             ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ¨ΒΑΡΑΝΕ¨ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ; ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ) Η ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΤΛ) ΣΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟ- ΡΟΥΦΗΧΤΕΣ (ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ, ΣΚΙΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ) ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ , ¨ΠΙΝΟΝΤΑΣ¨ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΟ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ¨ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ¨. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΥΠΝΗΛΙΑ, ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ¨ΨΗΛΑ¨ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ¨ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ¨ ΠΟΥ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

            ΟΛΟΙ ΟΙ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ¨ ΚΑΙ ¨ΨΑΓΜΕΝΟΙ¨ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Η ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ.
          
              ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ (ΔΗΘΕΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ¨ΚΑΡΤΕΛ¨ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ. Ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΠΛΟ ΧΑΣΙΜΟ.

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΦΥΛΑΚΤΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ¨ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ¨ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΜΑΝΔΥΑ, ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΕΞΩ! ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.


ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


55 σχόλια:

  1. Για να απαλλαγη καποιος απο αυτους τι πρεπει να κανει ;

    Να τους σπασει σε κομματακια να τους συνθλιψει τι ακριβως...

    επεσα και εγω θυμα αλλα παντα αναρωτιομουν σε τι οφελει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ...Η ΣΚΕΨΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti εχεις να προτεινεις για να γινοουμε εμεις οι ιδιοι οργονιτες ;

    Τι πρεπει να πραξω εγω για να βελτιωθω πρωτα σε προσωπικο επιπεδο ουτως ωστε να μπορεσω να το μεταφερω μετα στους δικους μου ανθρωπους ;

    αν νομιζεις οτι μπορεις να με βοηθησεις εδω γραψε μου να σου στειλω το e-mail μου για να μπορεσουμε να επικοινωνησουμε προσωπικα.

    ευχαριστω πολυ Χρηστος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΑΡΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΒΡΩΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΒΙΟ-ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΜΑΤΟΜΟΡΦΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ) ΣΑΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΥΓΙΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ (ΞΗΡΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου,
      αν δεν σου κάνει κόπο, πές μου που μπορώ να βρω κάτι σχετικά με αυτού του είδους την διατροφή, σε βιβλιογραφία ή σε κάποια ιστοσελίδα. Έχω διαβάσει ένα κάρο μεθόδους και τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

      Διαγραφή
    2. οκ, το βρηκα παρακατω τις πληροφοριες για τον γιατρο.
      ευχαριστω

      Διαγραφή
    3. Θελω να ρωτησω..το ταχυον και οι κρυσταλοι γαλαζιες ..οι πυραμιδες ειναι και αυτα αποροφιτικα ενεργειας? δηλαδη επικυνδινα>? ι αυτα ειναι πιο αληθινα?

      Διαγραφή
    4. Ελα που αυτή η διατροφική θεωρία είναι εντελώς αντικρουόμενη με τη διατροφική θεωρία βάση ομάδας αίματος. Ο βιοφυσικός κι ερευνητής Μιχάλης Γρηγορίου έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Που να βρίσκεται άραγε η αλήθεια;

      Διαγραφή
  5. ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΕΙΠΑΤΕ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ...ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΡΓΟΝΗ?ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΟΥΝ ΟΡΦΟΝΙΤΕΣ ΔΙΠΛΑ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΗΘΕΙΑ,Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΑΞΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΙΑΤΡΟΣ. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΑΣΚΛΕΙΠΙΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει, διάβασα το άρθρο, εντάξει δέχομαι ότι δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο για το τι γίνεται με το ανθρώπινο σώμα και την λεγόμενη οργόνη, αν και ο Ράιχ (τον οποίο βάλανε στην φυλακή και πέθανε εκεί επειδή στην Αμερική απαγορεύτηκε η οργόνη κι ένας συνεργάτης του συνέχισε και κατηγορήθηκε ο ίδιος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%BB%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%BC_%CE%A1%CE%AC%CE%B9%CF%87) θεράπευε και καρκίνο με την οργόνη. Να ρωτήσω κάτι άλλο εδώ και να δω αν μπορείται να απαντήσεται. Στο internet έχει πολλά βίντεο με νεφοδιαλύτες, chembusters, έχεται δει τι κάνει στους αεροψεκασμούς; πως καθαρίζει τον ουρανό; Επίσης, για τα κύματα DOR, που εκπέμποναι συνέχεια και κυρίως απ τα κινητά, μιλήσατε καμιά φορά στο κινητό κοντά σε οργονίτη να δείτε πως θερμαίνεται από την απορόφηση της ραδιενέργεις που κάνει που όλο αυτό θα πήγαινε στο σώμα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τοσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Κάποιοι πλουτίζουν εις βάρος σας και σας κάνουν εξαρτημένους από συσκευές και σκευάσματα. Δεν εχει να κάνει μόνο με τι ενέργεια "παίζει" κάποιος ,αλλα και σε ποία συχνότητα την χρησιμοποιεί. τα νέφη μπορεί να τα διαλύει. Έχεις αναρρωτηθεί όμως αν παράλληλα διαστρεβλώνει και την αύρα σου ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ότι και το σώμα μας εχει ηλεκτρικη τάση, αν όμως βάλεις το χέρι σου στην πρίζα θα σκοτωθείς... ΔΕΝ θα γίνεις καλά!

      Διαγραφή
    2. Βασιλης Βληχινης11 Ιουνίου 2017 στις 8:50 μ.μ.

      Εχω ξαναγραψει αχολιο αλλα δεν το βλεπω.Δεν ξερω αν εγκριθηκε να δημοσιευτει γι αυτο το ξαναγραφω."Διαβασα προσεκτικα το αρθρο και σκεφτηκα οτι θα μπορουσαν να ειναι και ετσι τα πραγματα αν μου απαντουσε στο ερωτημα που μου δημιουργηθηκε διαβαζοντας το.Γιατι κυνηγβθηκε ο Ραιχ;Μηπως αυτοι που τον κυνηγησαν ηθελαν το καλο μας;"Περιμενω μια απαντηση να στεκει πανω σ αυτο.Διαφορετικα θα μου επιτρεψετε να αμφισβητω το αρθρο.

      Διαγραφή
  8. Γειά χαρά.
    Άν με χάρακα και μοιρογνωμόνιο διαπιστωθεί ότι ένα στερεό
    είναι δομημένο ώστε να εκφράζει τον κανόνα
    της Χρυσής Τομής --φ=1,618--
    δεν υπάρχει κανένας μα κανένας κίνδυνος.
    Αλλά το θέμα είναι πού να βρεθούν αυτές οι κατασκευές.
    Γι`αυτό --και μόνο γι`αυτό--συμφωνώ με την θέση του ιστολογίου.
    Και είναι και πολλά άλλα που έπονται.Ποιός έφτιαξε το στερεό,
    γιατί το έφτιαξε,πότε το έφτιαξε,ποιά εσωτερική θέση είχε πάρει
    όταν το έφτιαχνε--ο σκοπός του δηλαδή.....
    ποιός θέλει να κάνει εύκολα λεφτά ;......ποιά συντεχνία θέλει
    το καλό των ανθρώπων ;......ποιός ξέρει να διαμορφώνει
    πανω στο καθαρό ρευστό που εκπορεύεται από το δομημένο
    με -- φ -- στερεό ;......
    ποιός είν`ερωτευμένος μ`αυτό που κάνει
    ώστε να εκδηλώνεται ο Ευπροσήγορος σ`όλο του το μεγαλείο ;.......
    Έχουμε γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο απ` τους Προγόνους μας.
    Μπορούμε να τις δούμε ; μπορούμε να τις ανιχνεύσουμε ;
    Κραυγαλέοι υπαινιγμοί διάσπαρτοι μέσα στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία
    κι`εμείς θέλουμε έτοιμες λύσεις από μέντορες στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μού έκανε εντύπωση η θέση σας μιας και είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Το παράδειγμα που πάντα λέω είναι αυτό με τον αναβάτη και το άλογο. Το άλογο η θα δεχτεί τον αναβάτη και θα τον πάει στον προορισμό του ή θα τον πετάξει από την πλάτη του. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το άλογο. Εχω πάρει πρόσφατα 4 οργονίτες σαν δοκιμή. Αυτό που πραγματικά βλέπω δεν είναι η απορρόφηση ενέργειας αλλά η εκπομπή. Επίσης δε νοιώθω κουρασμένος. Αντίθετα πρέπει να σας πω ότι ανήκω στο 2.5% του πληθυσμού που γυμνάζονται τακτικά και οποιαδήποτε αλλαγή στο δυναμικό του σώματός μου θα την εντόπιζα. Φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να αισθάνεται τα συμπτώματα κόπωσης που αναφέρετε αλλά η αιτία αυτών μπορεί να είναι μια από πολλές πιθανές, άσχετες με τον οργονίτη. Μιλάτε για τα καρτέλ των οργονιτών. Πιστεύετε ότι κάποιος που πουλάει οργονίτες έχει τρομερά κέρδη? Γνωρίζω βέβαια κάποιους στην Ελλάδα που πουλάνε με πολύ υψηλές τιμές και μόνο για τον λόγο αυτό δεν τους εμπιστεύομαι. Αλλά έξω βρίσκεις πολύ πιο φτηνούς οργονίτες από όχι εταιρίες κολοσσούς αλλά από ανθρώπους που δείχνουν να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Και όχι δεν είμαι ευκολόπιστος αλλά όταν κάποιος έχει θετική και ήπια θέση τον καταλαβαίνω. Όταν ο άλλος μου βγάζει μια γλυκύτητα τότε εμπιστεύομαι την αίσθησή μου. Παρ'όλα αυτά δεν πιστεύω ότι η θέση σας είναι λάθος. Κάθετι που οφελεί αν δεν το προσέξεις μπορεί να βλάψει. Γιν και Γιανγκ. Πάντα και σε καθετι θετικό υπάρχει μια αρνητική διάσταση. Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα το ότι αν ο οργονίτης λειτουργήσει προς όφελος σου ή όχι, έχει να κάνει αποκλειστικά με εσένα. Με το τι ενέργειες και σκέψεις θα του προβάλεις. Τι θέση και τι ισχύ θα του δώσεις. Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση σας, ότι το παιχνίδι το καθορίζουμε ΕΜΕΙΣ και κανένας άλλος ή κανένας οργονίτης αλλά αν ΕΜΕΙΣ ορίσουμε μια συγκεκριμμένη σχέση κι ένα συγκεκριμμένο ρόλο για τον οργονίτη μας τότε αυτό θα λειτουργήσει σαν Τάλισμαν. Από μια άλλη άποψη ο οργονίτης αντιπροσωπεύει το στοιχείο της Γης, το οποίο παρέχει προστασία. Πιστεύω ότι για να κυκλοφορούν τόσα χρόνια στην αγορά σίγουρα έχουν βοηθήσει κόσμο. Σε κάτι τόσο ισχυρό όπως ένας καλοφτιαγμένος οργονίτης, που αν είσαι λίγο ψυχικός μπορείς να καταλάβεις την ενέργειά του, δεν επιτρέπεται να δίνεις μόνο αρνητικές ή μόνο θετικές ιδιότητες. Το λίγο φαγητό είναι φάρμακο, το πολύ φαγητό είναι φαρμάκι. Η σωστή αντιμετώπιση και χρήση του οργονίτη τον καθιστά "φάρμακο". Η λάθος αντιμετώπιση και χρήση του τον καθιστά "φαρμάκι". Συμφωνώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ενοχληθούν από έναν οργονίτη αλλά.... πώς έχετε σαν δεδομένο ότι φταίει ο οργονίτης γι αυτό κι όχι ο ίδιος ο άνθρωπος? Για να μπορούμε να χειριστούμε κατάλληλα ένα εργαλείο, θα πρέπει πρώτα εμείς να γνωρίζουμε και να είμαστε ικανοί να το χειριστούμε. Οι οργονίτες είναι εργαλεία και κάποιοι από αυτούς πολύ ισχυρά. Η μη σωστή χρήση τους σίγουρα εγκυμονεί κινδύνους. Αυτά πάλι τολμώ και σας τα λεώ όχι θεωρητικά αλλά επειδή τα έχω δει στην πράξη. Πρέπον θα ήταν να μη βαφτίζουμε κάτι σαν ΚΑΚΟ ή ΚΑΛΟ. Εμείς διαμορφώνουμε το περιβάλλον γύρω μας κι έχουμε απόλυτη ευθύνη του τρόπου με τον οποίον χρησιμοποιούμε τα εργαλεία μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΔΕΛΦΕ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ...

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα.μια ερώτηση θα κανω.ειπατε οτι απορροφουν βιοενεργεια που παράγει η ψυχη και μετα έρχονται σκοτεινές υπάρξεις ,σκεπτομορφες και αλλα τέτοια.........αυτο που το στηρίζεται?? Έχετε προσωπική εμπειρία,μπορείτε και βλέπετε,δηλαδή είδατε εσεις ο ιδιος να επισκέπτεται τον χωρο σας κατι σκοτεινο και να απορροφά πάνω απο την πυραμιδα ενέργεια, ειστε ενδιαμεσος?? Η ειναι κατι το οποιο σας το εχουν αναφέρει και απλα το μεταφερετε??? Σας ευχαριστώ πολυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς έχετε προσωπική εμπειρία ότι οι οργονίτες βοηθούν τον άνθρωπο και δεν τον καταστρέφουν; έχετε δεί την ενέργεια των οργονιτών με τα ίδια σας τα μάτια; έχετε δει να ενδυναμώνει η βιοενέργεια του ανθρωπου; ή μήπως περιμένετε από τον κάθε απατεώνα που πλουτίζει εις βάρος σας, να σας προστατεύσει με ψευδή σκευάσματα; η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια σας....

      Διαγραφή
    2. Σκεπτομορφες.ειναι παραδιαστατικα "οντα" της δικης μας σκεψης(φοβασε μπαμπουλα και τον φανταζεσε? μπραβο μολις εφτιαξες εναν) καποιες σκεπομορφες εινα δημιουργιματα "μαγων" που απομυζουν ζωτικη ενεργεια προς οφελος τους.καποι οργονιτες κ κρυσταλοι αποθηκευον την ενεργεια κ οι σκεπτομορφες,σερβιτορς,γκολουμ κλπ. δεν χρειαζονται τη φυσικη παρουσια του θυματος,γιατι μερικες φορες γινονται αντιληποι απο τα θυματα τους που αν ξυπνησουν κοβετε η "συνδεση".δεν ειμαι διαμεσος γιατι δεν θελω αλλα εχω καποια εμπειρια στην αστρικη προβολη κ ναι εχω δει σερβιτορ να παιρνει ενεργεια απο ατομο που φορουσε μενταγιον τυπου οργονιτι

      Διαγραφή
  12. Οι οργονίτες είναι κάτι σαν τα βραχιολάκια της νανοτεχνολογίας ,που ήταν στην μόδα πρίν λίγα χρόνια ! Όλα αυτα σας κάνουν δούλους της ύλης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πηρα προσφατα εναν οργονιτη μενταγιον και ηταν και η πρωτη φορα που ηρθσ σε επαφη με οργονιτη. Αυτο που ενιωσα αρχικα ηταν μια αισθηση ελαφρου καψιματος στο διαφραγμα και στο κεντρο του στερνου. Εχω προβληματα με βαμπιρισμο που ασκει καποιος πανω μου τηλεπαθητικα κι ο οργονιτης βοηθησε παρα πολυ στο μπλοκαρισμα αυτου του ατομου. Εχετε να πειτε κατι πανω σε αυτο; Εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο τροπο προστασιας που να ειναι αποτελεσματικος ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εδώ λένε στα κατοχικά νέα ότι μας ψεκάζουν με μικρό τσιπ και μας κάνουν τηλεκατευθυνόμενους χωρίς την θέληση μας με τους οργονιτες τα αποβάλουν όλα τους γράφο από κάτω έψαξα και δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι υπάρχουν απάντηση δεν έλαβα σου πόλωνε μια παπάρια 50 εύρω και πιάνουν πολλά ψάρια πόλη κάλο το άρθρο και πες μου την γνώμη σου για αυτά που είπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.ΜΟΥΦΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
  15. τον άγουστο έλειπα 25 μέρες στο μπαλκόνι μου έχω έναν οργονιτη που είναι για τα φυτά όταν επέστρεψα από της διακοπές μου όλα τα λουλούδια που είχα στο μπαλκόνι μου ήταν καταπράσινα και ανθισμένα 25 μέρες απότιστα μέσα στο καλοκαίρι από που έπαιρναν τόση ενέργεια εξηγήστε το μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ σε ποιο σημείο του μπαλκονιού τον έβαλες; Φέτος καήκαν στο δικό μου μπαλκόνι από τον καύσωνα, μήπως θα βοηθούσε αναρωτιέμαι;

      Διαγραφή
  16. Τεχνολογια τέσλα,, και πορφυρή πλακέτα τέσλα την εχω δεκα πέντε χρόνια και κάνει δουλειά σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το βαμπίρ το εχεις δει με τα ματια σου; ή στο είπε κάποιος που προφανώς ήθελε να σου πουλήσει οργονιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Παπαγιαννόπουλος περιλαμβάνει στη διατροφή του και κρέας . Ποια η γνώμη σας .
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημέρα...
    διάβασα με προσοχή το άρθρο σας, δηλώνω "ευκολόπιστη" εν τέλει...
    έχω αποκτήσει μία 'τεράστια' θα έλεγα συλλογή από κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους, εντός και εκτός του διαδικτύου, και η αρχική αιτία ήταν ο εντυπωσιασμός για την ομορφιά τους, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκα από όσα διάβαζα στο διαδίκτυο για τις ιδιότητες τους και την ενέργεια που δίνουν σε όποιον τα φοράει (έφτιαξα με αυτά κοσμήματα -και έχω άπειρο ακόμη υλικό- τα περισσότερα όσων έφτιαξα έχω χαρίσει, και κάποια -ελάχιστα απο αυτά- φοράω)
    μου αρέσει όμως να τα βλέπω...και να διαβάζω για τις ιδιότητες που έχουν ξεχωριστά ο κάθε κρύσταλλος... πες το αυθυποβολή, πές το χαζομάρα, με ηρεμεί, και ξεχνιέμαι....

    χτες διάβασα όμως σε κάποιο Reiki forum για τις μαγικές ιδιότητες μίας πέτρας, "το δάκρυ του απάτσι" λέγεται και είναι ο μαύρος οψιδιανός,και ένοιωσα εντελώς 'ηλίθια', διαβάζοντας τις οδηγίες τους: "κράτησέ τον στα χέρια σου ή τοποθέτησέ τον σε κάποιο ενεργειακό κέντρο, αφού ξαπλώσεις και αφέσου να νιώσεις........!!απο εκεί και περα όλα θα έρθουν!!"
    τελικά...ποιό απο όλα ισχύει...είναι επικίνδυνος κρύσταλλος; προστατευτικός από κάθε αρνητική ενέργεια; το μόνο αρνητικό είναι να μειώνεται το εισόδημά μου αγοράζοντας όλες αυτές τις ανοησίες.. ωωω, ναι, αργία μήτηρ πάσης κακίας (και μ@λ@@@@ας).
    η αλήθεια είναι ότι για τους οργονίτες δεν ήξερα, χαίρομαι όμως που ενημερώθηκα -τυχαία- εδώ, στη σελιδα σας..
    πρέπει να σταματήσω αυτό το καινούριο χόμπυ που μου προέκυψε, και να επιστρέψω στο διάβασμα...
    ευχαριστώ για την φιλοξενία αλλά και για την ενημέρωση.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. υπ οψιν οτι η συγκεκριμενη σελιδα που τους πουλαει σου λεει και πως να τους φτιαξεις μονο σου ..αρα δεν αποσκοπει καθολικα στο κερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η σελιδα οργοντρομ πουλαει οργονιτες που τους φτιαχνει ο ιων μαγγος.δε νομιζω να λεει ψεματα ο τυπος ειναι κορυφαιος.οι οργονιτες κανουν καλο πιστευω και κανεις μεγα λαθος με αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπάρια κάνουν Έλληνα.Πήρα ένα μενταγιόν ακριβό σε κόστος και μέσα σε έξι μόλις ημέρες μου πήρε όλη την ενέργεια , είχα αριθμίες στην καρδιά , ένιωθα πως δεν μπορώ να πάρω αναπνοή , νύσταζα συνεχώς μέχρι που το έβγαλα για να στρώσει ο οργανισμός μου.Την πάτησα σαν μαλάκας.

      Διαγραφή
    2. Για διάβασε λίγο για τα συμπτώματα της αποτοξίνωσης και θα καταλάβεις γιατί τα Πάθαινες αυτά

      Διαγραφή
  22. ΚΟΥΤΙ ΣΥΜΠΥΚΝΟΣΕΙΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΕΣΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΙΟΥ ΜΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Η ΣΙΔΕΡΟ Η ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΜΑΛΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ Η ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΙ . ΓΙΑ ΟΡΓΟΝΗΤΕΣ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΟΡΓΟΝΗΣ ΑΝ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΛΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχουν αποδείξει την ενέργεια που παράγουν και την μετατροπή που κάνουν... Κάντε μια έρευνα στο google... Εσύ με το site είσαι Αντίνοος γιατί δεν παραθέτεις αποδείξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Ιων Μαγγος, συγγνωμη, αλλα απεσια συμπεριφορά εχει ο " κυριος"! Πανακριβα τα προϊόντα του, για τους περισσότερους απο μας απαγορευμενα, θα ελεγα.
    Και ξερετε τι μου ειπε; ο τι ΤΙ συζήταμε; αμα εχεις λεφτα παιρνεις, αν οχι, ΟΧΙ ! Η γνώση λεει, πληρωνεται.....λες οτι η γνωση ειναι καμία @..να !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Είναι άρρωστος χρηματόδουλος και ανήκει στην σκοτεινή πλευρά. δεν πιστεύει πουθενά, παρα μόνο εκθειάζει τις δυνάμεις του κακου...αυτός είναι!

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα,
    Έχετε γράψει ένα άρθρο: "ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" (http://diogeneis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9958.html). Σε αυτό το άρθρο λοιπόν γράφετε για τις ιδιότητες των κρυστάλλων κ πόσο ωφέλιμοι είναι στη θεραπεία. Αν λοιπόν εγώ, είχα στην τσέπη μου λευκό χαλαζία για περισσότερο φως και θετική ενέργεια, (όπως λέτε κ στο άρθρο σας), μαύρη τουρμαλίνη για να καθαρίζει κ ισορροπεί όλα τα τσάρκα και σελεστίτη για να προωθεί την αφύπνιση, τι διαφορά πιστεύετε θα είχε από έναν οργονίτη; Γιατί στην περιπτωση αυτή θα ήταν όλα εντάξει, ενώ αν τα είχα κ τα 3 μέσα σε ένα γυάλινο μενταγιόν, αντί να τα έχω στην τσέπη μου, θα "τάιζα" ενεργειακές ρουφήχτρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το άρθο αυτό έφτασε σε σημείο αναγνώστες που είχαν οργονίτη να δηλώνουν πως πέσανε θύματα και πως δεν ξέρουν πλέον πως να απαλαγούν.Αρχικά να δηλώσω πως εσείς οι ίδιοι στο ιστολόγιό σας γράψατε άρθρο με τίτλο : Λίθοι και Κρύσταλλοι τα δώρα της Γαίας.Σας παραθέτω και το link (http://diogeneis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9958.html
    Τι είναι λοιπόν ο οργονίτης;Είναι ένα αντικείμενο που αποτελείτε από Θεϊκές δημιουργίες γιατί απλά οι λίθοι και οι κρύσταλλοι δεν είναι δημιούργημα του ανθρώπου αλλά της ίδιας της φύσης.Για ποιον λόγο λοιπόν όταν πηγαίνω σε ένα τροπικό μέρος και στην παραλία έχει χιλιάδες λίθους δεν μου τραβάει καμία ενέργεια και στον οργονίτη τραβάει;Έχει ο οργονίτης κάτι ξεχωριστό;ΟΧΙ φυσικά.Ταυτόχρονα να μην ξεχάσουμε να τονίσουμε πως υπάρχουν κοστήματα χιλιάδων ίσως και εκ.ευρώ τα οποία έχουν επάνω λίθους ή κρύσταλλους από πολλαπλά μέρη της γης.Όπως το διαμάντι The Allnatt το οποίο έχει κόστος κάτι παραπάνω από 3.000.000 εκ ευρώ.Ο Οργονίτης μπορεί να μην έχει φυσικά πολύτιμους λίθους λόγο του μικρού σχετικά κόστους που έχει , αλλά δεν παύει να αποτελείται και αυτό από δημιουργίες του κόσμου μας.Της φύσης μας.Πιστεύει κανείς πως αν αυτή την στιγμή βάλει ένα νόμισμα χάλκινο ή χαλκό στον λαιμό τους ως κρεμαστό πως θα πάθει κάτι;ΟΧΙ φυσικά.Όποιος πει ΝΑΙ πρέπει να είναι διανοητικά προβληματικός.Πιστεύτε πως αν βάλετε ένα κρύσταλλο στον λαιμό σας πως θα πάθετε κάτι;Μα ΟΧΙ φυσικά.Άρα ο οργονίτης τι είναι.Είναι απλά μία δημιουργεία που αποτελείται από λίθους - ημιπολύτιμες πέτρες - χαλκό κτλ.Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ή να σας βοηθήσει λόγο των πραγματικά θαυματουργών λίθων , ή το πολύ πολύ αν τα πετρώματα που περιέχει δεν έχουν καμία ενέργεια να έχετε ένα διακοσμητικό στο λαιμό σας.Να κάνει κακό για ποιον λόγο.Πιο είναι το υλικό που θα μπορούσε να κάνει κακό στον οργανισμό.Ο χαλκός - οι λίθοι - τα πετρώματα των ποταμιών - τα κρύσταλλα ή το πολύ πολύ το δέρμα που όλα αυτά τα έχει αγκαλιάσει.Εγώ δεν είμαι πωλητής ώστε να στηρίξω την άποψη αυτή , όμως ρωτάω.Πιο είναι το υλικό που θα μπορούσε να σας τραβήξει την ενέργεια όπως αναφέρει το άρθρο.Να μας ονομάσει το υλικό ώστε να έχουμε και εμείς γνώση του αντικειμένου.Κάποιοι πιστεύουν λοιπόν πως ο συνδιασμός διάφορων πετρών φέρνει θετικά αποτελέσματα στον άνθρωπο και έτσι δημιουργούνε το μενταγιόν.Αν κάνουν λάθος σε αυτό , το ανέφερα και παραπάνω πως απλά θα μείνετε με ένα πολύ όμορφο μενταγιόν ως διακοσμητικό και αισθησιακό.Κακό δεν πρόκειται να κάνει γιατί απλά δεν έχει μέσα κάτι που μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο.Η αλήθεια είναι πως δεν έχω οργονίτη , σας το ορκίζομαι αυτό πως αυτή την στιγμή δεν διαθέτω κάτι τέτοιο , όμως έχω στην οικία μου για αισθησιακούς λόγους δεκάδες λίθους χαμηλού κόστους βέβαια.Αυτούς που χρησιμοποιούν στα μενταγιόν.Και τους έχω χρόνια.Τι κακό έχουν κάνει;Τίποτα.Mήπως μου απορροφήσανε την ενέργεια από το σαλόνι που βρίσκονται;ΟΧΙ φυσικά.Ότι είναι της φύσης και της Θείας Πρόνοιας δεν κάνει κακό στον άνθρωπο.Ότι είναι κατασκευασμένο με υλικά που δεν πρέπει όποια και αν είναι αυτά τότε ΝΑΙ.Τέλος το μόνο που μπορείτε να πράξετε είναι να αποκτήσετε αν σας αρέσει έναν οργονίτη από άνθρωπο που θα είστε απόλυτα σίγουροι πως είναι καλλιτέχνης και έμπειρος στο θέμα αυτό.Δεν πιστεύω λοιπόν πως ένας οργονίτης μπορεί να τραβήξει την ενέργεια κάποιου σε καμία περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία ενέργεια μπορεί να σε θεραπεύσει..μπορεί και να σε σκοτώσει. Εξαρτάται από την χρήση της.Φαινομενικά ο χαλκός και οι κρύσταλοι δεν κάνουν κακό και συμφωνώ. Όμως η διάταξη τους μέσα στον οργονίτη, σε συνδιασμό με το αριστερόστροφο κύκλωμα του στην βάση, μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.Πρόκειται για μια ενεργειακή διάταξη που δεν έχει τεκμηριωθεί η δράση της και σε συνδιασμό με τους ύποπτους καιρούς που ζούμε συν το χρηματικο κέρδος που μεσολαβεί, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μάγος για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό! Κάνεις δεν είπε ότι είναι κακοί οι κρύσταλοι ή ο χαλκός. Τέλος σημειώνω δύο ακόμη πράγματα: πρώτον, ποιός είναι αυτός που τους κατασκευάζει και τι βιοενέργεια διαθέτει? δεύτερον, μήπως όλο αυτό μας ρίχνει την εκτίμηση που έχουμε για την αξία του μυαλού και του σώματος μας, αφου βασιζόμαστε σε διάφορα ενεργιακά κατασκευάσματα για να μας προστατέψουν?

      Υ.Γ: Οι Οργονίτες είναι σαν την ισχυρή αντιβιώση, σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά, παρά θεραπεία και αποδόμει τις ίδιες τις άμυνες του οργανισμού που θα πρέπει να δράσουν απο μόνες τους. Έχουμε πολύ περισσοτερες δυνάμεις απ΄ότι φανταζόμαστε και καλά θα κάνουμε να τις ξυπνήσουμε, και να μην πλουτίζουμε κάποιους, αγοράζοντας ορνονίτες.
      Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!

      Διαγραφή
  27. Συμφωνώ...Η δυναμη της σκέψη μας είναι το παν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βασιλης Βληχινης11 Ιουνίου 2017 στις 8:31 μ.μ.

    Διαβασα προσεκτικα το αρθρο και σκεφτηκα οτι θα μπορουσαν να ειναι και ετσι τα πργματα.Υπαρχει ομως ενα κενο που με προβληματιζει.Δεν απαντατε στο αρθρο σας γιατι κυνηγηθηκε ο Ραιχ.......Μηπως επειδη αυτοι που τον κυνηγησαν ηθελαν το καλο μας;Θα αμφισβητω το αρθρο μεχρι να παρω μια πειστικη απαντηση σ αυτο.Μια απαντηση που να στεκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ραιχ μπορεί να κυνηγήθηκε για το θέμα της οργονης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι οργονιτες του κάθε επιτηδιου χρησιμοποιούν σωστά την οργονη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που αγνοούνται σκόπιμα.Με το να ταυτιστεί ο οργονιτης με τις λέξεις οργονη και Ραιχ δεν σημαίνει ότι είναι ευεργετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για το μενταγιόν plocher τι γνωρίζετε;είναι σαν τους οργονίτες;αυτοί που το πουλάνε ισχυρίζονται ότι προστατεύει από την κακή ακτινιβολία(κινητά,wifi κλπ).φοριεται στο ύψος του Ηλιακού πλέγματος.Για την οργονοθεραπεία γνωρίζεται κάτι;οι γιατροί θεραπευτές που την ασκούν ισχυρίζονται ότι βοηθάει σε σωματικές και ψυχικές ασθένειες,είναι άλλη μια απάτη και αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΜΝΜ ΤΗΣ 24.07.2017 7.20 ΜΜ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    "Για το μενταγιόν plocher τι γνωρίζετε;είναι σαν τους οργονίτες;αυτοί που το πουλάνε ισχυρίζονται ότι προστατεύει από την κακή ακτινιβολία(κινητά,wifi κλπ).φοριεται στο ύψος του Ηλιακού πλέγματος.Για την οργονοθεραπεία γνωρίζεται κάτι;οι γιατροί θεραπευτές που την ασκούν ισχυρίζονται ότι βοηθάει σε σωματικές και ψυχικές ασθένειες,είναι άλλη μια απάτη και αυτό;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο άρθρο έχεις ένα λάθος. Σύμφωνα με την ''θεωρία'' των κατασκευαστών των οργονιτών, ο οργονίτης συλλέγει την καταστροφική οργόνη(destructive orgone ή DOR όπως συνηθίζουν να την αναφέρουν) που βρίσκεται στο περιβάλλον και την μετατρέπει, ευθύς, σε οργόνη(orgone). Γι'αυτό αναφέρεται ότι ''λειτουργεί'' σαν μετατροπέας. Γράφω, όντας, φορέας οργονίτη, παρόλαυτα αρκετά δύσπιστος(πότε μού' ρχεται να τον φοράω, πότε όχι...). Τελειώνοντας να σημειώσω πώς αν δεν διευκρινίσεις, έχεις απλά ένα ''ημιμαθές'',αν θες, άρθρο και στην τελική αν δεν λάβεις υπόψιν αυτό αδερφέ κάνεις μισή δουλειά...
    Φιλικά και ανυπόμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πωω... διάβασα κάτι πριν από λίγο, ακριβώς γιαυτό που σε είχα ρωτήσει και μάλλον διαλύθηκαν και οι τελευταίες μου αμφιβολίες αν πρόκειται για απλά κοσμήματα ή -ώ μη γένοιτο!- για απάτη... ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου πρόκειται για απάτη, εγω γιατί αφου αγορασα τους οργονιτες ειδα τη ζωη μου να πηγαινει προς το καλύτερο; Εφυγαν απο διπλα μου οι τοξικοι ανθρωποι και δεν μπηκαν καν στη διαδικασια να επικοινωνησουν μαζι μου, αρχισα να αποκτω μεγαλυτερη αυτοπειθαρχια και γενικα αρχισα να αλλαζω προς το καλυτερο. Την πρωτη μέρα ενιωθα ενα καψιμο στην περιοχη που εφαπτοταν το κολιε, που σημαινει οτι το μαραφετι ΚΑΤΙ κανει. Επισης, ο Ιων Μαγγος εχει πολλη γνωση , εχει και ψυχη και αυτο μερικους τους ενοχλει. Ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι ο μόνος που είδε καλυτέρευση χααχα

      Διαγραφή
  35. Καλησπερα σας ειχα αγορασει ενα τετοιο το 2018και παρατηρησα οτι ερχοντουσαν ατομα να μου παρουν ενεργεια τελικα μετα απο2,5 χρονια το πεταξα στη θαλασσα και το εσπασα μονο με τα δαχτυλα μου εσπασε απο μονο του Τι εχετε να πειτε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι μπορουμε να κανουμε με οργονηυες που δεν θελουμε πια....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι μπορουμε να κανουμε με οργονηυες που δεν θελουμε πια....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή