«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ¨ΕΨΙΛΟΝ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...


             ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ¨ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ¨ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ (ΛΟΓΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ (ΛΗΘΗ).

             ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ - ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΘΕΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΘΕ  ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΜΑΝΤΡΙ¨ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.


          Ο ΑΠΩΤΑΤΟΣ ΘΕΪΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ), ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΥΕΡΗ ΓΗ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΤΗΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ.


            ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΙΕΡΕΙΣ – ΙΕΡΕΙΕΣ, ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ, ΜΥΣΤΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ¨ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ¨ΚΟΙΝΩΝΟΣ¨ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ¨. 
     

               ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΩΝ 26.000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

               ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

              ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ…ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... "ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΩΜΩΝ".
                                                                           ЭЄ

            ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΑΤΕ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΒΗΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΦΩΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΣΙΓΗΣΕ, ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΗΣΕ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΙΧΩΡ!

                                                  ЭЄ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ. ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ, ΜΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ, ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΓΑΙΑ, ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!
ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…… ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ!

                                                               

ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ

 

3 σχόλια:

 1. Mια καλη μαχη χωρις μπαμπεσιεςθα μπορεσουμε να δωσουμε; Να θυμηθουμε και τι ψαρια πιανουμε δλδ μετα απο τοσα χρονια. Την εχουμε την τεχνη η την χασαμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απλός ερευνητής της Αλήθειας , αναζητώντας .όλους εκείνους ιο οποίοι εθελοντικά ενσαρκώθηκαν αυτή την εποχή της Μεγάλης Αλλαγής , του Μεγάλου Ενιαυτού .
  Οδηγός μου οι Συμπαντικές Ελλάνιες Αξίες , καταχωρημένες και κωδικοποιημένες στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία .
  Οι γνώσεις τις οποίες δίνουν οι αποστατικοί μέσα από συστημική εκπαίδευση , απέχει πολύ από την παιδεία του Φωτός .
  Τα συστημικά πτυχία της καριέρας (δρόμος) , δεν έχουν καμιά αξιακή αρχή πέραν ενός επαγγέλματος .
  Η εγκεφαλική γνώση της πραγματικής Παιδείας των Αξιών , ιεραρχημένες με τις δεξιότητες ,οδηγούν στην σταδιοδρομία (ευγενής άμυλα ) και αποδεικνύει πρακτικά την Διογένεια ενός εκάστου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή