«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ



     Ο διττός εαυτός μας είναι το καθαρό ενεργειακό συμπλήρωμα μας, που εδρεύει στα συνδεόμενα (με τον Δημιουργό) ουράνια δώματα. Μας καθοδήγει και μας προστατεύει, μα κυρίως προσπαθεί να διαμορφώσει τα καλυτέρα δυνατά μέλλοντα για εμάς. Συνδέεται μαζί μας κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου μας, παίρνει πληροφορίες από το σώμα μας και τις αξιοποιεί κατάλληλα ώστε να έχουμε ευτυχή αποτελέσματα. Πριν τον ύπνο, είναι θεμιτό να γίνεται μια αναφορά των προβλημάτων ώστε να αποθηκευτούν συνειδητά οι εντολές και ο διττός να αναλάβει δράση αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.
  
Να μην καλοδεχτείς τον ύπνο στα κουρασμένα σου μάτια,
προτού επισκοπήσεις τρεις φορές όσα έκανες μέσα στην ημέρα:
«πού το παράκανα; τι πέτυχα; τι δεν έπραξα απ’ όσα έπρεπε να κάνω;»
Χρυσά έπη πυθαγορείων



Ο οργανισμός μας είναι ένα σφουγγάρι γεμάτο νερό, το οποίο είναι αποθηκευμένο με διαφορετικές μορφές. Είναι ένα εργαστήριο όπου πραγματοποιούνται χιλιάδες χημικές αντιδράσεις με βάση το νερό. Το ενεργειακό μας σώμα δίνει πληροφορίες στο νερό του φυσικού μας σώματος. Ένας ηλικιωμένος διαθέτει μόνο 55% νερό. Το έμβρυο που απαιτεί τεράστιο αριθμό πληροφοριών διαθέτει 96%.

Η μαντική και ο ¨καναλισμός¨ είναι πολύ επικίνδυνα. Εκείνος ο οποίος καταφέρνει να αντιληφθεί μελλοντικές δυνατότητες νομίζει ότι αυτό το μέλλον είναι αναπότρεπτο και υποχρεωτικό. Είναι υπερήφανος που μπορεί να προβλέπει ένα γεγονός το οποίο υλοποιείται. Η αλήθεια είναι ότι αγνοεί πως ΑΥΤΟΣ είναι ο «υλοποίητης» του συγκεκριμένου μέλλοντος. Χωρίς αυτόν, αυτό το δυναμικό θα είχε παραμείνει στο έρεβος και δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. Ο καλός οραματιστής είναι εκείνος που βλέπει τα σοβαρά γεγονότα τα οποία δεν πραγματοποιούνται ποτέ.  

Ο κύκλος της διττότητας έχει διάρκεια 25920 έτη (ενιαυτός). Εφόσον σύντομα φτάνει στο τέλος του, μας παρέχει ένα επίφοβο δυναμικό (μέλλον). Πολυάριθμες δυνατότητες δημιουργήθηκαν στο μέλλον χωρίς ποτέ να υλοποιηθούν στο παρόν. Σήμερα η ανθρωπότητα αφυπνίζει επικίνδυνα δυναμικά που είναι καταχωνιασμένα εδώ και εκατομμύρια χρόνια στο έρεβος του μέλλοντος. Οι καταστροφές που γίνονται κατά καιρούς δε είναι ποτέ φυσικές, αλλά είναι αποτελέσματα των αρνητικών σκέψεων του ανθρώπου.  

Υπάρχουν όντα –σκιές που εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο δυναμικό (σκέψεις) για να φτιάξουν τα δικά τους μέλλοντα. Εμφανίζονται στα ανοίγματα του χρόνου κάθε λίγες χιλιάδες χρόνια σαν θεοί από τα άστρα, παραπλανώντας τους πολιτισμούς και παρασέρνοντας τους σε επικίνδυνα μέλλοντικά δυναμικά που οδηγούν στην καταστροφή και επανεκκίνηση της ανθρωπότητας. Το άνοιγμα του τελευταίου κύκλου είναι πολύ κοντά και τα ιδία όντα παραμονεύουν να εμφανιστούν σαν εξωγήινοι θεοί – σωτήρες, άλλα στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι ασώματοι αρχαίοι δαίμονες που ψάχνουν την υλοποίηση τους. Η αποδοχή τους από την ανθρωπότητα βασίζεται στην μυθολογία κάθε φυλής και στα κανάλια της νέας εποχής. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενδιαμέσων, παραπλανούνται από τους σπεσιαλίστες της πλάνης ώστε να δημιουργήσουν δυναμικά εξωγήινης έλευσης που στην πραγματικότητα θα είναι η καταστροφή (για άλλη μια φορά) του ανθρώπινου πολιτισμού.  Ο άνθρωπος πρέπει να ελέγξει τις σκέψεις του για να μην εγκλωβιστεί για άλλα 25,920 χρόνια στο χαοτικό έρεβος που ζει τώρα. Οι θετικές σκέψεις με την βοήθεια του θεϊκού εαυτού μας (διττού) θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε μέλλοντα που θα εξυψώσουν πάλι τον άνθρωπο σε θεϊκό ον. Όλα είναι μια πλάνη, η μόνη αλήθεια είναι η επιθυμία της ψυχής για ελευθέρωση.  

Συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ: Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 
Garnier Malet

2 σχόλια:

  1. Πόσο συμφωνώ! ολοι αυτοί που πιστευουν ότι η επιστροφη των θεών ειναι καλη για τον άνθρωπο ειναι κοιμησμενοι. πλάνη ειναι, και όλοι αυτοι που πιστευουν σε ολυμπιους κτλ θα το καταλαβουν στο τελος που θα είναι αργα! αν δεις τον εγωισμο που εχουν οσοι πιστευουν οτι ειναι ενσαρκωμενοι κλανιοι θα καταλαβεις οτι πιστευουν στο σκοτος. αυτοι τελικα ειναι τα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή