«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Προς Διαδίκτυον το ανάγνωσμα – 1.

              Ε λοιπόν, χρειάζεται να λάβω δραστικά μέτρα! Όπως είπα πολλές φορές, δεν έχουμε χρόνο… καί το Ελληνόφωνο Ιντερνέτι επιμένει να σαλιαρίζει.
Ποιά «καλύτερη Ελλάδα» θέλουμε (χωρίς προδότες, λαμόγια, καί λοιπά σαπρόφυτα), όταν, όσοι νοιαζόμαστε γι” αυτόν τον τόπο καί γράφουμε δημοσίως, δεν έχουμε κάν συμφωνήσει σε μιά κοινή «γραμμή»; Έστω, σ” ένα ελάχιστο προαπαιτούμενο επίπεδο γνώσεων καί αντιλήψεων, το οποίο άπαντες θα το τηρούμε συνεχώς.
Βάζω καί τον εαυτό μου μέσα στους παραλείποντες, διότι, χωμένος μέσα στις έρευνές μου, δεν έκανα αυτό που δεν έκανε κανείς άλλος: να σας βάλω τις φωνές, καί να σας δείξω τον δρόμο.
Αν ακούγομαι σα να πρόκειται να ιδρύσω κόμμα, μη νομίζετε. Το κόμμα είναι δρόμος/τρόπος που δοκιμάστηκε, καί απέτυχε. Μέχρι καί κόμμα «αρχαιοθρήσκων» είχε ιδρυθεί πριν μερικά χρόνια (αν θυμάστε), αλλά ποιά τ” αποτελέσματα;
Αν, πάλι, ακούγομαι σα να θέλω να σας ξανακαθίσω με το ζόρι σε τίποτε θρανία,… Ναί, ισχύει εν μέρει.

Όλοι όσοι ασχολείστε με τη θεματολογία του παρόντος ιστολογίου, σίγουρα γνωρίζετε το πώς διαμορφώθηκε η «Ελληνοκεντρική» πιάτσα, από τη δεκαετία του 1980 ήδη. Καί σίγουρα γνωρίζετε, θεωρητικά έστω, ότι πρέπει να διαβάζουμε αρχαίους συγγραφείς – διότι, ακόμη καί στον ελάχιστο ( ; ) αριθμό των σήμερα γνωστών βιβλίων τους, τά “χουν πεί όλα. Θεωρητικά, λοιπόν, ήδη τα ξέρετε αυτά.
Εγώ δεν πρόκειται να σας βάλω να μάθετε τον Πλάτωνα στο πρωτότυπο απέξω, καί μετά να σας περιμένω γιά εξετάσεις με τη βίτσα, ωσάν προπολεμικός δάσκαλος. Αλλά σας ζητάω κάτι πιό απλό:
Μάθετε τη Μυθολογία απέξω!!!!
Καί μετά… εφαρμόστε την!
Επιτέλους, τέρμα οι άπειρες θεωρητικές παπαρολογίες. Εγώ θα σας πω (καί πολύ άργησα!…) αυτό, που κανείς δεν σας είπε. Ούτε κάν οι «Ελληνοκεντρικοί» γραφιάδες. (Θες επειδή δεν τους έκοβε τόσο πολύ, θες επειδή το ήξεραν, αλλά δεν το είπαν επειδή είχαν αντίρρηση οι κρυφοί τους ποδιτσοσύμβουλοι καί ποδιτσοχρηματοδότες.) Ωστόσο:
Η Μυθολογία μας δεν είναι μονάχα θεωρητικές, στείρες γνώσεις περί κάποιου χρονολογικώς ασαφούς παρελθόντος.
Η Μυθολογία μας έχει καί πρακτικές εφαρμογές.
Καί θα σας το δείξω αμέσως.

Αυτές τις μέρες, πολλά λέγονται καί γράφονται γιά την επικείμενη επίσκεψη του πάπα Ρώμης στον Βοθρολυμαίο… καί την σχεδόν βέβαιη παράδοση/καθυπόταξη της Ορθοδοξίας εκ μέρους του δευτέρου στον πρώτο. Κι απορούν πολλοί, γιατί. Άλλοι, πάλι, κάπως πιό ψαγμένοι, βρήκαν ή επινόησαν τον όρο «πανθρησκεία». Αυτήν, λέει, θα προωθήσουν από κοινού ο πάψ (ο πάψ / του παπός), ο Βοθρολυμαίος, καί διάφοροι άλλοι αρχηγοί θρησκευτικών δογμάτων – στην παρέα της «πανθρησκείας» συμμετέχουν μέχρι κι οι μάγοι των φυλών των ανθρωποφάγων. (Να μην είμαστε καί …ρατσιστές! :-) )
Όντως, εδώ καί χρόνια η συμπεριφορά των πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως συγκλίνει προς τέτοια κατάληξη, με «συμπροσευχές» κτλ, ο δε όρος «πανθρησκεία» έχει καθιερωθεί στα εγχώρια ιστολόγια.
Αλλά εδώ μού “ρχεται να ουρλιάξω: Ποιά «πανθρησκεία» καί τρίχες κατσαρές, μωρέ; Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, δεν διαβάζετε γιά παιδόφιλους ιερωμένους στο Βατικανό (που πηδάνε κατά προτίμηση αγοράκια), δεν διαβάζετε καταγγελίες γιά μυστικές τελετές με ανθρωποθυσίες, κτλ;
Επομένως, γιατί δεν κάνετε το επόμενο λογικό βήμα, να δείτε καθαρά περί τίνος πρόκειται, να δείτε πού οδηγούν όλ” αυτά μαζί; Αφού το λέει η Μυθολογία μας, σας το δίνει έτοιμο, πως αυτά όλα είναι εκφράσεις των ιερέων του Κρόνου!
Τί έκανε ο Κρόνος, θυμάστε;


Όταν οι Άτλαντες μας επιτέθηκαν, δεν μας επιτέθηκαν μονάχα στα μέρη της σημερινής ερήμου Σαχάρας. Επιτέθηκαν καί κατά της ηπειρωτικής Ελλάδας, καί είδαμε καί πάθαμε να τους διώξουμε / εξοντώσουμε / αφομοιώσουμε. Κατάλοιπά τους υπήρξαν μέχρι καί την εποχή του Ιάσονα (Πελίας, Μίνως, Θόας). Αλλά καί σήμερα υπάρχουν, όπως πχ στη Μεσσηνία (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) – μόνο που η ανάπτυξη αυτού του θέματος μας πάει μακριά, καί δεν θα την επιχειρήσω εδώ.
Το κακό είναι πως στο μεταξύ πρόλαβαν κι επηρέασαν μεγάλο μέρος των Πελασγών, καί τους έστρεψαν στη λατρεία του Κρόνου (ναί, με ανθρωποθυσίες, κτλ), με αποτέλεσμα οι λοιποί Έλληνες να τους πετάξουν τους πιστούς του Κρόνου εκτός Ελλάδος κλωτσηδόν – κάπου το 3,500 πΧ. Αποτέλεσμα του …αποτελέσματος, είναι πως αυτοί από τότε μέχρι σήμερα επιθυμούν να εκδικηθούν, καί να επιστρέψουν στην Ελλάδα θριαμβευτές.
Κατανοείτε τώρα την κακία των «Γερμανών» (διωγμένων κρονίων Πελασγών) απέναντί μας;
Καταλαβαίνετε, τώρα, τί ακριβώς είναι ο κοκκινομάλλης καί κοκκινογένης Βοθρολυμαίος;
Ακόμη: Είδατε πουθενά στην Ιλιάδα γραμμένο να πλησιάζουν οι Αχαιοί την Ίμβρο; Ενώ άλλα νησιά τα πλησίαζαν, πχ την Τένεδο (όπου κρύφτηκε ο στόλος στο τέλος του πολέμου), ή τη Λήμνο, απ” όπου αγόραζαν κρασί. (Διότι τη Λήμνο την καθάρισαν από τα κρόνια κατάλοιπα του Μίνωα καί του Θόα οι Αργοναύτες, τριάντα χρόνια πιό πρίν.)
- Καί τ” είν” η Ίμβρος, ρέ Εργοδότη;
- Η πατρίδα του Βοθρολυμαίου, ωρέ!
Λατρεία του Κρόνου, λοιπόν, καί όχι «πανθρησκεία». Να ξέρουμε τί λέμε! Λατρεία του Κρόνου, η οποία στις μέρες μας επιχειρείται να επιβληθεί σ” όλους. Μαζί με την περιτομή, η οποία θα επιβληθεί μαζικώς στους μέλλοντες πιστούς. Δηλαδή, θα επιβληθεί μαζικώς κι ανεξαιρέτως ο συμβολικός ευνουχισμός των αρσενικών, ώστε κανένα αγόρι να μην απειλεί τον Κρόνο. (Αυτό ακριβώς είναι η περιτομή, κι όχι πράξη …»καθαριότητας», που λένε οι μαλάκες οι γιατροί. Λες καί δεν ξέρει η Φύση τί κάνει, έστω καί περί …καθαριότητας, καί ξέρουν οι ραββίνοι! Χάειντ” από “δώ πέρα, ρέ!)

Τώρα, βέβαια, πολλοί θα πουν ότι η Ορθοδοξία δέχεται ολόκληρη «Παλαιά Διαθήκη». Άρα, αν είμαστε θρήσκοι, τί κάνουμε μ” αυτήν (καί τη θρησκευτική μας συνείδηση) ;
Εμείς, τίποτε. Η Η” Οικουμενική Σύνοδος, όμως, που θα έρθει σε λίγες δεκαετίες, θα τη στείλει όλη στην ανακύκλωση.
Η «Παλαιά Διαθήκη» επί δύο χιλιετίες είναι το χέρι βοήθειας, που τείνουμε οι Έλληνες στους ομόφυλούς μας Πελασγούς του Κρόνου, να τους τραβήξουμε πίσω απ” το χείλος του γκρεμού, όπου κινδυνεύουν να πέσουν. Όμως, επειδή αυτοί επί άλλα τόσα χρόνια κωφεύουν, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ” άπειρον. Η Η” Οικουμενική Σύνοδος θ” αποκόψει την «ΠΔ» με το τσεκούρι – κι όποιος έρθει πίσω στον εθνικό κορμό, ήρθε. Οι υπόλοιποι, στην οδό της απωλείας. Οριστικώς. Τί να κάνουμε; Δεν είμαστε κηδεμόνες τους.
Δεν μπορεί επ” άπειρον στις εκκλησίες μας να ψέλνεται «Άγιος Κύριος Σαββαώθ», δηλαδή να υμνείται ο Κρόνος από τα παιδιά του Δία, τους Έλληνες. Ούτε να λατρεύουμε δήθεν ως τον μέγιστο Θεό του Σύμπαντος τον κοπρίτη της Ατλαντίδας Προμηθέα, που έφτιαξε τους «πρωτόπλαστους» στο βιολογικό του εργαστήριο. (Ναί, ακριβώς αυτός ήταν ο «θεός» των «πρωτοπλάστων» – οι οποίοι «πρωτόπλαστοι» φυλετικώς καί βιολογικώς δεν έχουν καμμία σχέση μ” εμάς τους Έλληνες. Εμείς προϋπήρχαμε.) Θα σας αφηγηθώ κάποια μέρα την ιστορία αυτού του «κυρίου» καί της παρέας του… όπως δεν θα την ξαναδιαβάσετε πουθενά, ούτε κάν σε υπεραπόκρυφες βιβλιοθήκες «αδελφοτήτων». Καί θα δείτε τί εστί.
(Με την ευκαιρία: Εσείς των «Προμηθείων», επιμένετε να βρίζετε τον Δία μέσα στο ίδιο Του το σπίτι, τιμώντας κάθε χρόνο τον Ατλάντειο αληταρά; Σταματήστε, το καλό που σας θέλω.)
Κάναμε το κορόϊδο επί 2,000 χρόνια, μήπως καί καταλάβει κανείς κρόνιος Πελασγός τί γινόταν καί τί γίνεται. Όπως κάνεις μαϊμουδιές, μπας καί γελάσει το μωρό σου μέσα στη βρεφική του κούνια, ώσπου να γίνει παιδί με αντίληψη καί να καταλαβαίνει.
Αλλά πλέον ού.

Με την ευκαιρία… Μήπως θυμάστε ποιός ήταν ο βασιλιάς της Ατλαντίδας, επί των χρυσών αυγών ημερών του οποίου οι Άτλαντες την περνούσαν κοτσάνι; Από «Κρό-» αρχίζει.
Τί, όλα θα σας τα λέω έτοιμα; :-)
(Εδώ ν” αρχίσει να σας κόβει ποιά ακριβώς «Χρυσή Αυγή» περίμενε ν” ανατείλει ο ΜακΓκρέγκορ Μάδερζ γύρω στα 1890 – καί ποιά «Χρυσή Αυγή» εννοούν οι σημερινοί κρυφοί μιμητές του. Ακριβώς! «Χρυσές» …ανατολές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Κρόνου εννοούν.)

Μυθολογία, λοιπόν. Απέξω. Έτοιμες λύσεις, χωρίς να σπάμε το κεφάλι μας. Μόνον οι βλάκες δεν θέλουν να το δουν αυτό.
Θες επειδή όντως τα γεγονότα της Μυθολογίας έγιναν έτσι ακριβώς, όπως τα λέει, άρα (γιά κάποιους μυστηριώδεις λόγους) θα ξαναγίνουν ακριβώς έτσι, θες επειδή η Μυθολογία είναι απλώς ένα σύνολο νοητικών σχημάτων (άνευ πραγματικών γεγονότων), που γιά κάποιους άλλους μυστήριους λόγους εφαρμόζονται συνεχώς στους ανθρώπους καί τους λαούς, το ζήτημα είναι πως …εφαρμόζονται. Καί ξέρουμε την πλοκή του έργου εκ των προτέρων.
Επομένως, μην ξαναδώ ν” αποκαλείτε «πανθρησκεία» την ωμή, ανθρωποφαγική λατρεία του Κρόνου, ώ ιστολόγια! Τώρα, δεν έχετε κανέναν λόγο να διαπράττετε τέτοιες ηλιθιότητες. Τί καί ποιόν πάτε να συγκαλύψετε με τις ευγένειες, δηλαδή; Καί γιατί;
Αν, πάλι, οι όποιοι θρησκευόμενοι ανάμεσά σας ήδη έχετε καταλάβει πού πάει το πράγμα, καί διστάζετε να βάλετε το χέρι σας επί τον τύπον των ήλων, πάλι δεν έχετε πλέον καμμία δικαιολογία να κοιμίζετε την Ελληνική σας συνείδηση. Σας τά “γραψα χύμα. Πιό αναλυτικά, δεν γίνεται. Από της σήμερον, λοιπόν, Κρόνος, τέλος. Ούτε στην Ορθοδοξία, ούτε πουθενά.

Σήμερα, αυτή η άσκηση ήταν εύκολη. Εισαγωγική. Αλλά θά “ρθει καί η δυσκολώτερη, να δω τί μάθατε!

Υγ: Ούτε στιγμή δεν άφησα την προετοιμασία των αναρτήσεων γιά την Αμφίπολη. Αλλά τα μαθηματικά καί τα σχήματα, μήπως υποψιάζεστε ποιός τα φτιάχνει, καί πότε;
Αν αναρωτηθείτε γι” αυτά, έχετε έτοιμες καί τις απαντήσεις γιατί αργώ τόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου