«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ

                         ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ¨ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ¨ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΙΑ «ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΗΤΟΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΣΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕ, ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ¨ΣΥΜΠΑΓΗΣ¨ ΚΑΙ ¨ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ¨ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ¨ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ¨ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ¨ΜΕΤΑΛΛΟ¨ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ. ΕΝ ΤΑΧΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. 
                                        
                          ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ¨ΑΛΛΟΙ¨ ΕΤΡΩΓΑΝ ¨ΚΑΤΑΧΑΜΑ¨, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ¨ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ¨ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΧΑΝ , ΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΛΑΜΠΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ¨ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ¨ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΚΥΤΤΑΡΟ. 

                 ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ»  (ΟΠΟΥ Ο ΟΡΟΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ–ΕΚΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ – ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ) ΤΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ 6ο ΑΙΩΝΑ Π.Τ. (Π.Τ. = ΠΡΟ ΤΥΑΝΕΥΣ) ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΝ 8ο ΑΙΩΝΑ Π.Τ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 10.000 Π.Τ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΒΛΕΠΕ ¨ΟΡΦΙΚΑ ΠΕΡΙ ΛΙΘΩΝ Ή ΛΙΘΙΚΑ¨). ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΙΓΕΣ ΟΥΡΑΝΟ-ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΑ ΦΥΛΗ! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ , ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ. ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΙΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ, ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ) ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΕΧΙΔΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΘΩΝΑ, ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΞΑΚΟΥΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΘΗΣΕΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΥΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ¨ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΡΜΑ¨ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.                            ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΙΝΔΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ¨ΕΓΡΑΨΑΝ¨. ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΝΔΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ¨ΔΗΘΕΝ¨ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 400.000 ΕΩΣ 700.00 Π.Τ. (!!!), ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7.500 ΕΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΙΝΔΟ-ΠΙΘΗΚΟΥΣ.
                  Ο ΠΥΘΕΑΣ Ο ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΗΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟ 4ο ΑΙΩΝΑ Π.Τ. ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 86ο ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ, ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ¨ΞΕΦΥΤΡΩΣΟΥΝ¨ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ¨ΕΡΕΥΝΙΤΙΛΙΚΙ¨ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΛΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ , ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.

                    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
                    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ¨ΑΘΗΝΕΣ¨ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ( 17 ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!), ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΕΛΕΚΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΤΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ¨ΚΡΥΨΟΥΝ¨ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ!
ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου