«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

 
Θα ασχοληθώ μόνον με το πρωτόκολλο 1 ενδεικτικά και για ορισμένα σημεία.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ 1.
Διαβάστε τι λένε στο πρωτ. 1 για το δίκαιο.
Κατά την αρχική φάση της οικοδόμησης της ανθρώπινης κοινωνίας ίσχυε η κτηνώδης και τυφλή βία, αργότερα ήρθε ο νόμος, που είναι το ίδιο περίπου πράγμα μεταμφιεσμένο. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα, ότι σύμφωνα με το φυσικό νόμο, το δίκαιο ταυτίζεται με τη δύναμη.
(Σχόλιο: Να ζούμε χωρίς νόμους για να υπάρχει πλήρη ασυδοσία. Θα πει κάποιος και με τους νόμους τι γίνεται τώρα….! Στο πως θα εφαρμοστούν και θα γίνει έλεγχος είναι στο χέρι μας να το διευθετήσουμε κάθε φορά.
Έτσι για τους μασόνους όποιος έχει δύναμη….σου αλλάζει και τα φώτα…και μόνον το δίκαιο του ισχυρού πρέπει να επικρατεί εναντίων των αδυνάτων και απροστάτευτων. Τι ωραία…τι καλά….!!!)

Διαβάστε τι λένε για την ελευθερία:
Η πολιτική ελευθερία είναι μία απλή ιδέα, αλλά όχι γεγονός. Κι αυτή την ιδέα θα πρέπει να γνωρίζει κανείς πώς να την εφαρμόζει , όταν είναι αναγκαίο, με το θεωρητικό δόλωμα που θα προσελκύει τις λαϊκές μάζες με το μέρος του, ώστε να κατορθώσει να συντρίψει αυτόν που κατέχει την εξουσία. Η επίτευξη αυτού του στόχου διευκολύνεται, όταν ο αντίπαλος έχει διαβρωθεί από την έννοια της ελευθερίας τον αποκαλούμενο φιλελευθερισμό και  είναι πρόθυμος να εκχωρήσει, για χάρη κάποιου ιδανικού, ένα μέρος της δύναμής του.
(Σχόλιο: Όπως ισχυρίζονται  είναι οι εμπνευστές  του φιλελευθερισμού, ώστε να εμποδίσουν να είναι ο λαός ελεύθερος. Είναι μια ιδέα και όχι γεγονός λένε η πολιτική ελευθερία και την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Διαβάστε τι λένε:
Στην εποχή μας η δύναμη που αντικατέστησε την εξουσία των φιλελεύθερων κυβερνητών είναι η ισχύς του χρυσού. Άλλοτε κυβερνούσε η πίστη. Η ιδέα της ελευθερίας είναι ανεφάρμοστη, γιατί κανένας δε γνωρίζει να τη χρησιμοποιεί με μέτρο.
(Τι μας λέτε μωρέ…! Έχετε φοβερό επιχείρημα…!!!)



Διαβάστε:
Είτε ένα κράτος εξασθενίσει  εξαιτίας των εσωτερικών διενέξεων, είτε συμβεί εξαιτίας εμφυλίου σπαραγμού να περιέλθει στην κατοχή και εξουσία εξωτερικών εχθρών, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι χάθηκε οριστικά κι ανεπανόρθωτα: πέρασε στη δική μας εξουσία. Ο δεσποτισμός του κεφαλαίου που βρίσκεται ολοκληρωτικά στα χέρια μας προσφέρει στο βυθιζόμενο κράτος ένα σωσίβιο, που θέλει δε θέλει θα το πιάσει-διαφορετικά θα βουλιάξει στον πάτο.
(Σχόλιο: Όπως διαπιστώνετε το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία για να έχουν και δύναμη. Αυτό βιώνουμε απλά σήμερα με τα μέτρα που έχουν προωθήσει εναντίων των λαών. )

Διαβάστε:
Η πολιτική δεν έχει τίποτα με το κοινό με την ηθική. Όποιος ασκεί την εξουσία με οδηγό τις επιταγές της ηθικής δεν είναι έμπειρος και  ικανός πολιτικός με συνέπεια να τρίζει ο θρόνος του. Όποιος έχει βλέψεις στο τιμόνι της εξουσίας δεν πρέπει να διστάζει να καταφύγει και στην πανουργία και στην υποκρισία. Οι μεγάλες αρετές του λαού-εντιμότητα και ειλικρίνεια-στην πολιτική αποτελούν βασικά ελαττώματα, γιατί προκαλούν εκθρονισμούς ταχύτερα και ασφαλέστερα από ότι μπορεί να πετύχει ακόμα και ο ισχυρότερος εχθρός.
Αυτές οι ιδιότητες είναι συστατικά στοιχεία της εξουσίας των μη-Εβραίων κι εμείς δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τις έχουμε για οδηγούς μας.
(Σχόλιο: Είναι πολύ απλό γι’ αυτούς…ηθική και πολιτική δεν πρέπει να πάνε αντάμα γιατί τους χαλάει τα σχέδια…ώστε να υπάρχει παντα αποσταθεροποίηση. Έτσι για αυτό βάζουν και δικά τους άτομα – πολιτικούς στα κυβερνώντα κόμματα για να ελέγχουν το πολιτικό παιχνίδι. Εντύπωση κάνει ότι δέχονται τις αρετές(εντιμότητα-ειλικρίνεια) …αλλά δεν τις χρειάζονται για τους πολιτικούς που έχουν βάλει να κυβερνούνε…οπότε εξ αρχής αυτοί που προωθούνται είναι τομάρια του…κερατά…κι απορώ που μερικοί ενίστανται…και λένε καλά πίστευα ότι θα είναι καλός πολιτικός…και τον ψήφισα. Το μόνον που κάνετε είναι να καταδικάζετε το μέλλον σας…αφού ποτέ δεν ψάξατε από τι σκούφια κρατάει ο κάθε πολιτικός και πόσο βρωμάει η ανάσα του….!!!)

Διαβάστε :
Το δίκιο μας εδράζεται στη δύναμη. Οι λέξεις σωστός και δίκαιος είναι αφηρημένες έννοιες που δε στηρίζονται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Άλλωστε, στην εξουσία δε σημαίνουν τίποτα άλλο από το εξής: « Δώσε μου αυτό που θέλω, ώστε μ’ αυτό τον τρόπο να έχω την απόδειξη ότι είμαι ισχυρότερος από σένα.»
Η ισχύς μας μέσα στα πλαίσια των κλυδωνιζόμενων παντοειδών μορφών εξουσίας θα είναι πιο αόρατη από όλες τις άλλες, επειδή θα παραμείνει αφανής ως τη στιγμή που θα αποκτήσει τέτοιο μέγεθος, που δε θα μπορεί πια να την υποσκάψει οποιοδήποτε πανουργία.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα..
Στο πλαίσιο των σχεδιασμών μας, ας στρέψουμε την προσοχή μας, όχι σ’ αυτό που είναι καλό και ηθικό, όσο σ’ αυτά που είναι αναγκαία και χρήσιμα.
Για να προγραμματιστούν οι σωστές και ικανοποιητικές μορφές δράσης είναι απαραίτητο να έχουμε μπροστά στα μάτια μας την ανεντιμότητα, κατεργαριά, οκνηρία και αστάθεια του όχλου και την ανικανότητα του να κατανοήσει και να σεβαστεί τις συνθήκες διαβίωσής του.
Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι η δύναμη του όχλου είναι τυφλή, αναίσθητη, παρορμητική και παράλογη με συνέπεια να γίνεται εύκολα έρμαιο προτάσεων και υποδείξεων από οποιαδήποτε πλευρά.
Μόνο με δεσποτικό κυβερνήτη είναι δυνατή η σαφής και ρεαλιστική εκπόνηση σχεδίων, με τρόπο που να επιτρέπει την κατανομή των ρόλων και καθηκόντων στα διάφορα τμήματα του κρατικού μηχανισμού: έτσι  φτάνουμε αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι μοναδική μορφή ορθής διακυβέρνησης για οποιαδήποτε χώρα είναι εκείνη που συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες στα χέρια ενός υπεύθυνου προσώπου.
Χωρίς τον απόλυτο δεσποτισμό δεν μπορεί να υπάρξει πολιτισμός, ο οποίος για την επιβίωσή και ανάπτυξη του δε στηρίζεται βέβαια στις μάζες αλλά στον επικεφαλής, του, όποιος κι αν είναι. Ο όχλος μοιάζει με άγριο ζώο της ζούγκλας και δε χάνει ευκαιρία που να μην εκδηλώσει την αγριότητα του. Μόλις ο όχλος αδράξει την ελευθερία στα χέρια του, αμέσως στρέφεται προς την αναρχία, η οποία αποτελεί τη χειρότερη μορφή αγριότητας.
Το δικό μας παρασύνθημα είναι: Δύναμη και προσποίηση.
Μόνο η δύναμη κατισχύει στις πολιτικές θέσεις, προπαντός ότι αποτελεί συστατικό μέρος των απαραίτητων προσόντων των πολιτικών. Η βία πρέπει να είναι βασική αρχή και η πανουργία και η προσποίηση ο κανόνας για τις κυβερνήσεις, που δεν επιθυμούν να αποθέσουν τα ηνία της εξουσίας στα πόδια κάποιας καινούριας δύναμης.
Δεν θα πρέπει να αποφύγουμε το λάδωμα, την απάτη και την προδοσία αν κρίνουμε πως είναι απαραίτητα για την επίτευξη του στόχου μας.


(Σχόλιο: Μας χαρακτηρίζουν όχλο…!!! Αυτό καταδεικνύει ότι στα μάτια τους είμαστε κατώτεροι.
Χρησιμοποιούν το λάδωμα, την απάτη και την προδοσία για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Τώρα ίσως να καταλαβαίνετε …ότι το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι…αφού συγκεκριμένοι πολιτικοί στα κόμματα…εξ αρχής είναι μυημένοι στη μασονία και χρησιμοποιούνται σε όλα τα επίπεδα …κι ο λαός πέφτει στη λούμπα…γιατί τον έχουν ευνουχήσει…και τον έχουν μάθει σ’ αυτή τη διαδικασία για να κάνουν τα αυτονόητα…δηλαδή να κάνουν τη δουλειά τους…η οποία έτσι κι αλλιώς έπρεπε να γίνει…χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Για οτιδήποτε θέλεις δυστυχώς να έχεις έναν γνωστό…αλλιώς δεν εξυπηρετείσαι….και μαθαίνεις σε αυτή την συναλλαγή…σου γίνεται συνήθεια…κάνεις πιο εύκολα θεωρητικά την δουλειά σου….αλλά ξεχνάς ότι είσαι πλέον έρμαιο άλλων ανθρώπων…που θα πρέπει σε καποια στιγμή να το ανταποδώσεις με οποιοδήποτε κόστος….κι έτσι γίνεσαι όμηρος…καταστάσεων και συνθηκών…που κανονικά αν ήταν όλα κανονικά ….δεν θα χρειαζόσουν να κάνεις κάτι επιπλέον. Τελικά νιώθουμε και υποχρεωμένοι για τα αυτονόητα.
Τελικά είναι σαν τον σαράκι που απλώνει-απλώνει και τρώγεται το ξύλο…μόνον που το ξύλο αυτό….είναι το δικό μας οικοδόμημα…είναι η ίδια η ζωή.
Για όσους έχουν πέσει σ’ αυτή την πλάνη του λαδώματος…ώστε να γίνει οποιαδήποτε δουλειά τους…έχουν υποθηκεύσει με άσχημο τρόπο τον μέλλον τους….αλλά και το μέλλον των παιδιών τους. Φανταστείτε να αντιδρούσαμε κάθε φορά…σε κάθε άτομο σε κάθε υπηρεσία…ο καθένας ξεχωριστά…ώστε να βάζαμε μία τάξη…ώστε να είναι λίγοι εκείνοι…που θέλουν να επιδιώκουν τέτοιους τρόπους….τουναντίον πέσαμε σε πλάνη….και ψάχνουμε σήμερα…τους λίγους καθαρούς που αγωνίζονται με όποιο τίμημα την αξιοπρέπεια τους με θυσίες.
Έτσι είναι η εντιμότητα θέλει θυσίες…αλλά είναι κι αγώνας….πάλη με το μασονικό κατεστημένο….που προσπαθεί να μας επιβάλλει τη λανθασμένη αντίληψη για τη ζωή.
Αδέλφια….λαός που χάνει τις πανανθρώπινες αξίες και την ηθική του….απλά καταρρέει κι αρχίζει η σήψη.

Διαβάστε τι λένε:
Εμείς είμαστε εκείνοι που βροντοφωνάξαμε πρώτοι κατά τους αρχαίους χρόνους στις λαϊκές μάζες το σύνθημα «ελευθερία-ισότητα-αδελφοσύνη», που επαναλήφθηκε από τότε πολλές φορές από παπαγαλάκια των εκλογικών μπαλκονιών, οι οποίοι  υπέπεσαν σαν πεινασμένοι  γλάροι σ’ αυτό τα δολώματα και μαζί την πραγματική ελευθερία του ατόμου, που πρώτα προστατευόταν τόσο αποτελεσματικά από την πίεση του όχλου.
(Σχόλιο: Προσέξτε τις αντιφάσεις. Από την μία λένε ότι η ελευθερία ήταν δικό τους τερτίπι κι από την άλλη οι ίδιοι δεν θέλουν την ελευθερία, αλλά την χρησιμοποιούν όμως….όπως τους βολεύει ρίχνοντας το βάρος στην αριστοκρατία, όπως θα δείτε και παρακάτω οι οποίοι είναι κι υπεύθυνοι για την κατάντια του κόσμου. Αυτοί οι μασονικοί κύκλοι…δεν ευθύνονται σε κάτι….αφού οι ίδιοι είναι δολιοφθορείς του κάθε συστήματος; Είναι να απορεί κάθε λογικός άνθρωπος….!!!

Διαβάστε…για να ανοίξετε…τα μάτια σας…:
Οι επίδοξοι  σοφοί των γκογίμ ( Γκογίμ σημαίνει αυτοί που είναι μη Εβραίοι) …οι διανοούμενοι αδυνατούσαν να κατανοήσουν την αληθινή σημασία αυτών των αφηρημένων εννοιών, δεν μπορούσαν να διακρίνουν την αντιφατικότητα των σημασιών τους και της αλληλεξάρτησης: δε συλλογίστηκαν ότι στη φύση δεν υπάρχει ισότητα και δεν είναι δυαντό να υπάρξει ελευθερία, ότι η ίδια η φύση προίκισε τους ανθρώπους με διαφορετικό δείκτη ευφυίας, με διαφορετικούς χαρακτήρες και άνισες ικανότητες, ενώ παράλληλα επέβαλε την απόλυτη υποταγή στους νόμους της.
(Σχόλιο: Δηλαδή αν κάποιοι δεν τους έχει προικίσει η φύση….αυτοί θα πρέπει να τους αλλάξουν τα φώτα…ως (εκλεκτοί)….και να τους καταδικάσουν εις θάνατο. Αυτό λένε στην ουσία. Αν είσαι τυχερός από τη φύση…τότε έχεις και τα προνόμια…..κι οι άλλοι …..είναι δούλοι και άχρηστοι. )

Διαβάστε :
Σε όλες τις γωνιές της γης οι λέξεις (ελευθερία-ισότητα-αδελφοσύνη) έφεραν στις τάξεις μας, χάρη στους τυφλούς πράκτορες μας, ολόκληρες 2 λεγεώνες πιστών, που σήκωσαν με ενθουσιασμό την παντιέρα μας. ‘Ηταν λέξεις που αδιάλειπτα υπονόμευσαν και κατέτρωγαν τα θεμέλια του οικοδομήματος της ευημερίας των γκογίμ, τερματίζοντας παντού την ειρήνη, την ησυχία και τη σταθερότητα και καταστρέφοντας σε όλα τα μέρη της γης τα υποστυτλώματα των κρατών .
Πάνω στα ερείπια της κληρονομικής αριστοκρατίας των μη-Εβραίων εμείς κατορθώσαμε την αριστοκρατία της μορφωμένης μας τάξης και πάνω από καθετί άλλο την αριστοκρατία του χρήματος;. Στηρίξαμε αυτή την νέα αριστοκρατία στη βάση του πλούτου, τον οποίο ελέγχουμε και της επιστήμης που την καθοδηγούν οι σοφοί πατέρες μας.
Ο θρίαμβος μας διευκολύνθηκε από το ότι οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους τους οποίους θέλαμε στηρίχτηκαν πάντοτε στις πιο ευαίσθητες χορδές του ανθρώπινου  μυαλού, στους λογαριασμούς με μετρητά, στην πλεονεξία, στην αχαλίνωτη βουλιμία για την ικανοποίηση των υλικών αναγκών του ανθρώπου, καθεμιά από\αυτές τις ανθρώπινες αδυναμίες θα ήταν από μόνη της αρκετή για να παραλύσει την πρωτοβουλία, αφού μεταβιβάζει τη βούληση των ανθρώπινων πλασμάτων στη διάθεση αυτών που «εξαγόρασαν» τις δραστηριότητές τους.
(Σχόλιο : Ο τρόπος γραφής τους….καταδεικνύει ότι θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω, εκλεκτούς με μια αλαζονεία στο έπακρο….και αυτό τα λέει όλα…γιατί έχουν σάπια μυαλά.
Φυσικά εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά σχόλια…και αναλύσεις αλλά δεν είναι του παρόντος.
Αυτό το άρθρο γράφτηκε μετά παραίνεσης φίλου και ενδεικτικά έχω βάλει μερικά από το άρθρο 1…πρωτόκολλο των σιωνιστών….για να πάρετε για όσους δεν ξέρουν μια ιδέα,,,,.περί του τίνος πρόκειται.
Ειλικρινά δεν την διάθεση να συνεχίσω και με τα άλλα άρθρα….και ούτε θα μπω στην διαδικασία να τους διαφημίσω κιόλας.
Τα δείγματα γραφής τους ….τα λένε από μόνα τους κι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Ο εχθρός είναι υπαρκτός….με όλα του τα παρακλάδια.
Νομίζω ότι ο ενημερωμένος πολίτης οφείλει να ξέρει τις αλήθειες που τον περιβάλλουν, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βρίσκει και τις λύσεις που κάποιοι τόσα χρόνια μεθοδεύουν σε βάρος των λαών.
Αν δεν βασίσουμε ξανά στην Αρχαία Ελληνική σκέψη και δεν παράγουμε ξανά ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ….τότε οδεύουμε σε άλλη κατεύθυνση.
Τα Ελληνικά ιδεώδη….θέλουν θυσίες κι αγώνα και συνεχή προσπάθεια.
Τα ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ μας προστάζουν για να δούμε μόνοι μας το ποιοι είμαστε.
Ο εσωτερικός έλεγχος του καθενός οφείλει να γίνει πράξη…για να ξέρουμε ποιοι είμαστε και για πού βαδίζουμε.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ  ΙΦΙΓΕΝΗΣ  (Ε.Ι.)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου