«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΟΜΠΟΤΟ-ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΑΙΑ-ΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ :

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑ-ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ» ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΡΡΑΣ ΚΑΜΙΑΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑ-ΝΟΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΔΙΚΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.  ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

3 σχόλια:

  1. Καλή σου ημέρα
    για να είμαι ειλικρινής τον ευγενέστατο επισκέπτη μας τον περίμενα ποιό νωρίς. Θεωρώ ότι άργησε. Ισως φταίνει τα μπάνια του λαού. Η υποκίνηση αυτής της κατηγορίας σχολιαστών είναι γνωστή, ημη διακιολογημένη τοτς επιθετικότητα σηατοδοτεί την προέλευσή τους. Δεν μας είναι απαραίτητοι για να μας καταστρέφουν την γαλήνη. Ορθώς έπραξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΡΡΩΣΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή