«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.            ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ¨ΕΧΑΣΑΝ¨ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΨΗΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ¨ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ¨ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΑΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΕΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ. ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ => ΕΝ + ΣΑΡΚΑ => ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΨΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

           Η ΨΥΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΙΚΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΨΥΧΗ ΞΕΧΝΑ (ΛΗΘΗ) ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΟ ΒΙΟ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ( ΑΝ ΕΙΧΕ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ…!) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ: ¨ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ¨.

           ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!  ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ! Ο ΚΑΛΟΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!

         ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΞΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ!

         ΓΙΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Η ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΨΙΛΟΝ Η ΩΜΕΓΑ, Ο ΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΑΧΗΛΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ¨ΜΙΚΡΟΣ¨ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

          ΟΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΕΥΝΟΪΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΦΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΜΦΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ! ΔΩΣΤΕ ΕΜΨΥΧΩΣΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ.

        ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ «ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ» ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ.
Υ.Γ.: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ, ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΝ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ;;;
ΕΡΡΩΣΘΕ.


ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ

(ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΩΠΕΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!

1 σχόλιο:

  1. Τα άσχημα είναι η ανυπομονησία και η κομπορημοσύνη. Κάποια στιγμή όλοι θα πληροφορηθούμε τι συμβαίνει, και οι αφυπνισμένοι και λόσοι κοιμούνται και βλέπουν όνειρα. Ολοι θα μάθουμε... τώρα μας επαρκεί η γνώση ότι η μονή Δαφνίου παραμένει στην θέση της.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή