«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

MATRIX (ΜΗΤΡΑ)
                     ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «MATRIX», ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ, ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΔΙΚΑ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

«Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα».
Δ. ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ


             ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΔΙΔΑΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΗΘΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.

«Τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία».
Μάρσαλ Μακ Λούα.


           ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

           ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΡΗΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

            ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΚΑΨΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ, ΧΛΕΥΑΣΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ. ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΤΩΡΑ ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ, ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΡΙΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...

... ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ!

ΥΠΕΡΩΝΥΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου