«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ



             Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΞ ΑΛΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ. Ο ΑΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Η ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΚΛΑΒΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΦΥΣΗ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015 ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.


                ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ! ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.



               ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ( ΑΠΟ ΧΑΟΣ=> ΤΑΞΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ). Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΒΙΑΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ).



               ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ (10.000 π.Χ. ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ), ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ (25.000 π.Χ. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ), ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ (ΟΛΥΜΠΙΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΤΡΩΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ¨ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ¨.



Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΓΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ¨ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ¨ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ¨ΣΚΥΛΙΑ¨ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.



ΘΗΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΩΝ


20 σχόλια:

  1. Για να επιβιώσει άνθρωπος μετά από όλα αυτά που λες ότι θα συμβούν, θα πρέπει να είναι μόνο της "ελίτ" που θα μπουν στα καταφύγια ή κανένας βοσκός που θα τύχει νάναι σε κάποιο βουνό. Οπότε για ποιους Έλληνες και ποια Νέμεση μιλάμε; Επίσης, αυτό που μου κάνει εντύπωση στο κείμενό σου, είναι η υπερβολική σου σιγουριά. Ούτε ένα ίσως...λές και πήγες στα ακασικά αρχεία και είδες τι έγινε... Εκτός κι αν όντως πήγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη εν ολιγης οι "καλοι" ολυμπιοι θα χρησιμοποιησουν τους ερπετοσαυρους να μας ξεκανουν, και μετα θα αναλαβουν αυτοι δραση δηθεν να μας σωσουν. επαναληψη του δραματος πασοκ-ΝΔ δηλαδη..χααχχαχα.Επισης εσεις μας προετοιμαζατε και μας λεγατε εν ολιγης οτι ολα θα τα ζησουμε μεχρι τις 21-12-2012..Τωρα εμεσως πλην σαφως μας λες μετα το 2015 (και μετα θα μας πειτε μετα το 2018 γιατι κανει 6 χρονια η μεταβαση απο εποχη σε αλλη εποχη)..Ενα ειναι το σιγουρο οτι οσο ειναι τα πραγματα τοσο δυσκολα απο παντου θα ξεπεταγονται μεταφυσικες ιστοριες και οτι να ναι θεωριες. Αντι λοιπον να κοιταξουμε τι θα κανουμε ΕΜΕΙΣ ως ανθρωποι (τι να κανουμε και μεις δηλαδη αφου πριν 2 μηνες χασαμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ) εχουμε στρεψει τις ςελπιδες μας σε θεους δαιμονες ολυμπικους ανδρομεδιους και οτιδηποτε αλλο μπας και μας σωσει.Το Μελλον ειμαστε εμεις αν το θελουμε, και ΚΑΝΕΙΣ ΘΝΗΤΟΣ(καθοδηγουενος απο φωτεινες δυναμεις) δεν μπορει να ξερει τα Μελλουμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζήτημα των προμηθειών και της αυτάρκειας που έχουν όλοι σαν καραμέλα στο στόμα και συμβουλέυουν αφορολόγητα να αποκτήσουμε, είναι δίκοπο μαχαίρι. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών αυτής της χώρας διαμένει σε διαμερίσματα πολυκατοικιών ( η ευτυχία της μονοκατοικίας που είχαμε στα χωριά μας με τα κελλάρια είναι μακρινό όνειρο). Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας θα είναι η αυτάρκεια σε νερό που απαιτείται σε μεγάλες ποσότητες. ΄Όπως αντιλαμβάνεσαι η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ & ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ τινάζονται στον αέρα και για έναν άλλο λόγο. Όση σκληρότητα και απανθρωπιά και αν έχουμε όταν δούμε τον γείτονα να πεινάει να μείνουμε αδιάφοροι. Εκτός βέβαια ότι ο πεινασμένος έχει μια διαβολεμένη όσφρηση στο να αντιλαμβάνεται τον χορτάτο και φυσικά οι κάθε είδους κακοποιοί. Η ψυχολογική προετοιμασία γίνεται σε μεγάλες κλίμακες μέχρι αυτή την στιγμή. Ότι οδηγούμαστε σε καταστάσεις του «θαυμαστού καινούργιου κόσμου» του Αλντους Χάξκλεϋ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και το έχουν πραγματευθεί και άλλοι. Η σκλαβιά μας είναι προ των πυλών…… Κάποιοι γαυγίζαμε εδώ και κάποια χρόνια, μάταια. Εκείνο να μάθετε πρίν πάθετε είναι τουλάχιστον περίεργο….. μήπως έχεις κάποιο τρόπο πληροφόρησής μας; Αφού λοιπόν γίνου τα πρώτα τρεία δεινά (πολύ αποκάλυψη μυρίζουν) και επιβιώσουμε!!! Πάμε φουλαριστοί για τον πόλεμο και τις γεωφυσικές μεταβολές από όπου δεν γλυτώνουμε….. θα θαυμάσουμε την μάχη των Ουράνιων…. Υπάρχει κάποιος σαδισμός στην όλη κατάσταση. Μήπως θα ήταν ποιο απλό να ενσκήψει ο Άγγελος του ολέθρου και να περιποηθεί όσους από εμάς πρέπει ώστε να συνετισθούν οι υπόλοιποι και να μην επέλθει ο πόλεμος και τα ισοπεδώσει όλα που για εμένα προσωπικά δεν ΦΑΝΤΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΛΥΣΗ, επειδή γνωρίζω ότι η ουράνια κοινωνία ενδιαφέρεται για την οικολογική κατάσταση του πλανήτη και εσύ δείχνεις να της γυρίζεις την πλάτη. Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι ότι διαφαίνεται στο γράψιμό σου μια τεράστια βεβαιότητα; Και απολυτότητα στα γραφόμενά σου όση δεν ΄πεχει ένας μεγαλομέτοχος στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Από μπορεί να απορρέει; ΄Ισως θα ήταν χρήσιμη η γνώση για να παίρνουμε θάρρος και εμείς οι κοινοί θνητοί. Εκτός αν αυτό είναι το φυσικό σου ύφος που σε προίκισε η μαμά Φύση
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερωτηση..Θα μεινει κανεις ζωντανος για να δει την ελευση τον ολυμπιων? Η μοναχα 200-300 εκατομυρια ρομποτοειδη γενετικα τροποποιημενοι τσιπαρισμενοι ανθρωποι? Επισης πεποιθηση τοθ μπλογκ ποια ειναι? πως και ποτε θα ξεκινησουν αυτα τα γεγονοτα και τι να περιμενουμε απο μερα σε μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ¨ΣΤΡΑΒΗ¨. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21-12-2012 ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ). ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ... Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη συντομα δε θα δουμε προκοπή...Εν ολιγης παλουκι σε ολους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ. ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΡΓΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ¨ΤΩΡΑ¨ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικα οπως και αρκετοι αλλοι δε φοβουμαι τις αλλαγες. Αν ειναι για καλο καλως να ερθουν. Πολυ φοβαμαι πως αυτες τις αλλαγες θα τις δουν ελαχιστοι -απειροελαχιστοι. Αυτος ειναι προσωπικα ο φοβος μου. Αν ειναι να γινει 3ος παγκοσμιος (που θα γινει συντομα) και πεσουν πυρηνικα, μετα τσιπαριστουν οι εναπομειναντες κλπ κλπ τι να την κανω την αλλαγη αφου δε θα τη ζησω?

    ΥΓ. Αυτο ειναι προιον σκεψης συμφωνα με την ψυχρη ανθρωπινη λογικη μου.Και αναγνωριζω και μονος μου τον εγωιστικο χαρακτηρα αυτης απεναντι στο καλο που ερχεται λογω του φοβου οτι ισως δε θα ζησουμε(επιβιωσουμε?) για να τις δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/12/2012 ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΄Η ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΓΗ-ΗΛΙΟΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΛΠ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ναι αλλα οι υπευθυνοι του μπλογκ εχουν αναρτησει δεξια της σελιδας αμα δεις εναν αντιστροφο χρονομετρητη που μηεδενιζεται στις 21-12-12 με την επιγραφη ¨ελευθερια σε" . αρα ειναι και αυτοι αποστατες?

      Διαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21-12-2012 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aγαπητε Αναξ
    εδω συμφωνω σε πολλά μαζί σας
    και ελπιζω καποτε να καταλαβετε (αν οντως οτι γραφετε δεν είναι εκ του πονηρου εναντιον της Ορθοδοξιας)
    οτι και ο Χριστος αυτους τους ερπετοειδεις ηρθε να πολεμησει
    και να μας δειξει και εμας ΠΩς και να μας δώσει 'οπλα'.
    Συμφωνω ιδιαιτερως στο οτι πανε να διαλυσουν την φυση και γενικα τις αξιες και τις ιδεες που ορισε ο Ελληνας
    Και εδω ειναι το μεγαλο διακυβευμα του ΕΛληνα.
    Να κρατησει αντισταση σ΄ολα αυτά
    Και σ΄αυτην την δυσκολη εποχη στον Σαιξπηρικο Αμλετ ν ΄απαντησει
    ....Και να είναι κανείς και να μην είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το δευτερο μεγαλο διακυβευμα πλεον \
      είναι να περασουμε πλεον απο την θεωρια της Σχετικοτητας του Αινσταιν
      στο Απολυτο
      και να πραγματοποιήσουμε τα Ονειρα των Αρχαίων μας προγόνων.

      Διαγραφή
  13. χαιρετω
    δειτε αυτο το βιντεο, κ καντε συνδυαστικες σκεψεις με το παραπανω αρθρο

    http://www.youtube.com/watch?v=7J8Ut_0ZFeI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς όσο παραμένει το κόλλημα ασβεστοποιείται. Πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα συνειδησιακά και υπαρξιακά. Οσα έπρεπε να πούμε τα είπαμε..... η μασχάλη θα πάθει αγκύλωση. Δεν ήξεραν ας ρώταγαν.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .........ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.............

    Δυνατό το Μύνημα αλλά θέλω να κάνω μία βασική επισύμανση !

    όσοι...μείνουν...πόσοι θα είναι...? 500.000? και οι υπόλοιποι...πως θα εξοντωθούν ? από τα Γαιολογικά Φαινόμενα ? από την κατάρευση...του Βιολογικού τους Ιστού ? λόγω αλλαγής της Συχνότητας του Φωτός ? ( λέμε..τώρα ) από τους Σκοτεινούς επικυρίαρχους και τoυς Δρακονιανούς συνεργάτες τους που ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( τουτέστιν θα γίνει η μεγάλη Αλιεία..με τα 7 δις περίπου έτοιμα προς κατάψυξη... και βρώση...) ή υπάρχει ΑΛΛΗ προυπόθεση ΕΠΙΛΟΓΗΣ κλπ..

    Ο εκάστοτε αναγνώστης , ( άσχετα με το γνωστικό ή συνειδησιακό ή Ψυχικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται κ Δονείτε ) θα βάλει το Εγώ του στους εναπομείναντες...και περιμένει καρτερικά ?

    επίσης βλέπουμε την εμμονή κάποιων ( αφού δεν μπόρεσαν να σπάσουν τον Τείχο..των Ψευδοθρηκειών ) να ΕΛΠΙΖΟΥΝ ή ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και αρκετοί ίσως θα κατακλύσουν την Τήνο για να λυτρωθούν.. ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή