«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΗΜΕΡΑ ¨ΜΗΔΕΝ¨.


            Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ¨ΜΗΔΕΝ¨. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΧΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ¨ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ¨ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΠΡΙΝ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΤΑΧΤΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ¨ΘΕΩΝ¨, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.



             ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΥΣ¨, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.



          ΑΔΕΡΦΙΑ…ΟΣΟΙ ¨ΚΑΤΕΧΕΤΕ¨ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΓΑΛΗΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ – ΜΕΣΑ ΣΑΣ - ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ¨ΝΕΦΕΛΕΣ¨, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ!



                                         

                                             ЭЄ ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ЭЄ

14 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΓΕ, ΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ, ΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ, ΤΙ, ΠΟΥ , ΠΟΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ.... Λ Ε Γ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά βρίσκονται ΕΝΤΟΣ μας ως πληροφορίες. Έσσεται Ήμαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θολωμένο νερό και τον απαίδευτο άνθρωπο δεν πρέπει κανείς να τα ταράζει - ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ Π Α Ρ Ο Υ Φ Ε Σ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ "ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ", ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ α΄ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΛΑΣΠΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ 2Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ. ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ Η΄ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.


    Υ.Γ. ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΡΑ.


    ΕΡΡΩΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν μπορούσες νά δείς καί κάτι άλλο μέσα σου...εκτός από "άντερα", δέν θά έγραφες όσα έγραψες. Δέν πειράζει. Νά έχεις υπ` όψιν σου όμως, ότι δέν υπάρχουν μόνο ελλαδίτες-καθίκια, υπάρχουν καί Έλ-ληνες, δηλαδή φωτεινές ψυχές, πού αγωνίζονται σέ όλη τους τήν ζωή μέ όποιο τρόπο μπορούν ή ακόμη καί μόνο μέ τήν στάση ζωής πού κρατούν, νά μήν σβήσει η φλόγα τού ελληνισμού. Καί αυτό θά συνεχίζουν νά κάνουν μέ όποιο κόστος. Είτε έρθουν οι Ολύμπιοι είτε όχι, αυτό δέν θά αλλάξει. Πάντως, σέ ευχαριστούμε πού προσπαθείς σάν γνήσιος...έλληνας νά μάς σώσεις από τήν αποβλάκωση. Έρρωσο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Τάλως θα σου δώσω μια συμβουλή,αν θές την ακούς αν όχι θα μείνεις μόνος σου με εχθρούς γύρω σου για πάντα.
      Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και ότι θέλει, για αυτό ο θεός έδωσε την ελεύθερη βούληση.Τώρα εσύ κάθεσαι και κράζεις αυτούς που πιστεύουν στο Δωδεκάθεο και αυτούς που πιστεύουν στο Θεό.Μείνε πιστός εσύ σε αυτό που δε πιστεύεις και άσε τους υπόλοιπους στα δικά τους πιστεύω.Σεβάσου για μια φορά τους υπόλοιπους γύρω σου.Μη κάθεσαι και κρίνεις τους υπόλοιπους.Καυστικός δεν είσαι πίστεψε με,πιο πολύ Καραγκιόζης γίνεσαι.

      Υ.Γ. Δε σημαίνει οτι επειδή δε σου έδιναν το ποδήλατο όταν ήσουν μικρός θα πρέπει να τα βάζεις με τους γύρω σου.

      Διαγραφή
  5. «ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ».
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα,

    Στο μόνο κομμάτι που δίνω δίκιο στον αγενή Χαλκέντερο είναι στο θέμα της αποχαύνωσης (δεν υπονοώ ότι ο σκοπός σου είναι αυτός αλλά μερικοί που δεν ξέρουν να διαβάζουν θα πάρουν λάθος μήνυμα).
    Μακάρι ότι αναφέρεις (όπως και αρκετοί άλλοι) περί πνευματικής (τουλάχιστον) αλλαγής στα δεδομένα του πλανήτη μας να είναι αλήθεια.
    Το θέμα όμως είναι να μην κοιμάται όρθιος ο Έλληνας και να περιμένει το "μάνα εξ ουρανού" άπραγος...αυτή είναι εβραϊκή συνήθεια. Μόνο με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" θα προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι πριν καμιά εικοσαετία το ίντερνετ δεν υπήρχε και αυτές οι "βλακείες" για κάποιους δεν αποβλάκωναν τον κόσμο.
    Έτσι λοιπόν αυτός ο αφυπνισμένος και ευφυέστατος κόσμος έφτασε στα όρια του αφανισμού του μέσα απ΄τους παγκόσμιους πολέμους και την μόλυνση του περιβάλλοντος.Είχε κατακτήσει τέτοια γνώση και τέτοια παιδεία που δημιούργησε στην κυριολεξία κοινωνίες να ζουν μέσα στην παράνοια και τον φόβο.Τα αποτελέσματα γνωστά...φτώχεια,συγκρούσεις,βία,πόλεμοι,αρρώστιες κλπ.κλπ.Αν αυτό λέγεται εξυπνάδα,προτιμώ να ζήσω με τους "κουτούς" και να επιχειρήσουμε να φτιάξουμε τον δικό μας αποβλακωμένο κόσμο γιατί αυτός πραγματικά δεν αντέχεται(μόνο οι ασυνείδητοι μπορούν να αντέξουν αυτά που βλέπουν γύρω τους).
    Και απ΄ότι φαίνεται κάτι τέτοιο είναι εφικτό και είναι μπροστά μας γιατί ο κόσμων των "έξυπνων" όπου να ΄ναι καταρρέει,χάρη στην δικιά μας προσπάθεια σε μια επανάσταση συνείδησης...για έναν κόσμο που το δικό σου όφελος θα είναι και δικό μου και όχι,το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό(γιατί έτσι συμφέρει τους λίγους).

    Πως τολμάνε και με τι θράσος-κατά τον Χαλκέντερο-κάποιοι να διασαλεύσουν και να χαλάσουν έναν τέτοιο όμορφο και έξυπνο κόσμο!!!;;;
    Ποιος τολμά να αμφισβητήσει την παντοκρατορεία και την μοναδικότητα της ανθρώπινης βλακείας στον σύμπαν;Ποιος τολμάει να αμφισβητήσει ότι αυτό το αχανές σύμπαν με τους δισεκατομμύρια γαλαξίες και τρις ηλιακά συστήματα σαν το δικό μας δεν φτιάχτηκε για να υπάρχει μόνο η ανθρωπότητα που λόγω του προς το παρόν νοητικών της και αντιληπτικών της περιορισμών δεν είναι ικανή ούτε να ταξιδέψει σ΄αυτό,ώστε τουλάχιστον κάποιοι να απολαμβάνουν και να μην πάει χαμένη τόση δημιουργεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι καυστικός και το ξέρω, αλλά, μόνο... και μόνο από ενδιαφέρον.
      ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα και το παραλογισμό που έχουν φέρει τον πλανήτη το χρήμα, οι εταιρείες , οι θρησκείες κλπ να προστεθούν και παρανοϊκοί που θα μας πουλήσουν ελπίδες για διαστημανθρώπους που θα μας σώσουν από τον μπαμπούλα. ΑΡΚΕΤΑ έχει υποφέρει ο πλανήτης, αρκετά έχει υποφέρει ο Έλληνας και η Ελλάδα.
      Μην πλανόμασθε όμως, έχουμε ΟΛΟΙ μερίδιο ευθύνης που ξεπέσαμε τόσο χαμηλά. Συμφωνώ μαζί σου Βασίλη, ποιοι είμαστε εμείς που θα τολμήσουμε να πούμε ή να διανοηθούμε πως το λαχείο της ζωής έτυχε να πέσει ΜΟΝΟ στην δική μας μικρή "μπλε σφαίρα", τη Γη. Είναι ανεπιτρεπτο να είμαστε τόσο στενοκέφαλοι και εγωιστές. Ίσως να βολεύει, δεν το γνωρίζω. Αυτό όμως είναι ένα άλλο κεφάλαιο, το ζητούμενο παραμένει, και ξαναρωτάω ΕΥΓΕΝΙΚΑ αυτήν την φορά, ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν πως επίκειται μια τέτοιου είδους επέμβαση έξωθεν δυνάμεων.

      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. H αγνοια σου δεν κανει την αληθεια ψεμα, το οτι δεν πιστευεις σε κατι δεν σημαινει οτι αυτο το κατι δεν υπαρχει, τα στοιχεια υπαρχουν, το θεμα ειναι να τα αναζητησεις εκει που πρεπε και να διανοησεις.
      Διοτι ο ασθενης ψαχνει το ιατρο και οχι ο ιατρος τον ασθενη.
      Ειμαστε υπερ του Συν Αθηνα και χειρα κινει, αν θελεις να βρεις στοιχεια ας αναζητησεις τα συγγραματα των προγονων μας, εναν θησαυρο και ενα φαρμακο που ΟΛΟΙ χρειαζομστε.

      Διαγραφή
  8. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΝΕΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΤΑ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΛΟ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!! ΑΝΤΕΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΑΚΟΜΗ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ Ε;.ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4,ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Κ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή