«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΟΛΟΓΙΟΜΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ...

1/8 ΚΑΙ 31/8....................... ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΑΝΙΟ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑ-ΒΑΣΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Η ΓΑΙΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ.

ΣΗΚΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ, ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΊΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΉΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ ΣΕ ΚΑΛEI, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.
ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΊΤΕ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΤΣΕ (ΚΟΝΤΑ) ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΝΑΟΥ, ΑΦΟΥΓΚΡΆΣΟΥ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΙΣΘΆΝΣΟΥ ΤΗ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΆΤΑΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΉΣΕΙ!!!


ΖΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΥΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΈΓΕΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΖΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ¨ΜΙΚΡΗ¨ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ¨.

ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙΣ ΠΩΣ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!!!

Yπογράφει : Σεμελη Γρυνω Ιρις

10 σχόλια:

  1. Από πείρα και απο πληροφόρηση διατυπώνω ένσταση στο παραπάνω. Οχι στην επίσκεψη ιερού των προγόνων μας αλλά στην έκθεση στην ακτινοβολία της Σελήνης η οποία δεν είναι εξακριβωμένη πάρα μόνον στατιστικά από τα αποτελέσματα της. Κατά την φάση της Πανσελήνου η Λίλιθ διορθώνει την τροχιά της και ακτινοβολέι βλαβερα (αρνητικά) την Γαία και δεν γνωρίζω αν η ίδια η Σελήνη είναι προικισμένη με ανάλογες ιδιότητες.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΟΛΩΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ".Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΒΟΎΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!
    ΧΑΊΡΕΣΘΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΛΙΛΙΘ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ "ΛΟΓΟΣ".ΟΣΟ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΕΧΕΙ ΠΡΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΡΑΤΕΙΤΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O καιρός γαρ εγγύς...;
    K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. perseasorion τι δουλειά έχει ο αρχάγγελος Μιχαήλ του Χριστιανισμού με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ? ΕΛΕΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψάξε λιγάκι και θα δεις ποιος είναι πραγματικά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ να ψάξω, ΠΟΥ?

      Διαγραφή
    2. ''Σε ερώτηση που τους έγινε για την 8 Νοεμβρίου:"Την ημέρα αυτή εσείς οι επίγειοι, τιμάτε αυτούς από τους δικούς μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου. Αργότερα τους ονομάσατε αγγέλους".
      Οι ιεροί πολεμιστές τιμούντο στις 8(8η Ανώτατη..)Νοεμβρίου που αργότερα οι Ιουδαίοι έβαλαν τους δικούς τους στη θέση των δικών μας''
      Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ-- Γ.Καλογεράκης

      Μιχαήλ-Γαβριήλ-Ουριήλ κλπ .....??

      Διαγραφή
  7. Θα ήταν πολύ ποιό καλά να έπαιρνε μα ποιό σωστή απάντηση ο ερωτών. Δεν είμαι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για να απαντήσω, αλλά πρέπει να γινει κάποια στιγμή.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή