«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Από εδώ και πέρα...

          Η δήθεν διαμάχη ανάμεσα στα στρατόπεδα,  Ευρώπη - ΗΠΑ και Ρωσία - Κίνα, με αφορμή την μέση ανατολή, την Ουκρανία και σύντομα το αιγαίο, θα προκαλέσει ένα ντόμινο  οικονομικών κυρώσεων εκατέρωθεν του διπολικού νεοταξικού στρατοπέδου, με τελικό αποτέλεσμα την παγκόσμια κατάρρευση των αγορών. Οι σοβαρές κυρώσεις θα ξεκινήσουν τον φετινό χειμώνα, με όπλο, το πετρέλαιο. Η Ουκρανία θα είναι η νέα Σύρια, καθώς προβλέπεται ο εμφύλιος να συνεχιστεί πολύ καιρό ακόμη. Μετά την επίσημη λειτουργιά του Ναού του Σολομώντα, επισημοποίησαν και ενεργειακά την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Σύντομα λοιπόν, μια ευρωπαϊκή χώρα θα δώσει την αφορμή για οικονομική διάσπαση της Ευρωπαϊκής οικονομίας και μετά θα δούμε την μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση που έχει ζήσει η ανθρωπότητα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι άπλα: 3ος Παγκόσμιος πόλεμος. Πολλοί θα πείτε, ότι ο 3 ΠΠ θα είναι οικονομικός και όχι στρατιωτικός. ΛΑΘΟΣ! Ξέρετε έστω και έναν πόλεμο στην ιστορία που ξεκίνησε για οικονομικά οφέλη και δεν λύθηκε στρατιωτικά ; ΚΑΝΕΝΑΝ!       Άλλωστε οι δυο βασικοί παράγοντες για την εκκίνηση ενός μεγάλου πολέμου έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Πρώτον, ο παγκόσμιος (κρατικός – ιδιωτικός) χρυσός έχει μαζευτεί σε ποσοστό πάνω από 95% σε άγνωστα χέρια και δεύτερον, οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί και το εμπόριο όπλων έχουν κορυφωθεί σε όλα τα κράτη, ακόμη και στα μέχρι πρότινος αποκλεισμένα ισλαμικά μέρη. 

Μην ξεχνάτε ότι το χρήμα είναι η αφορμή για όλα, όχι η πραγματική αιτία. Όλη η ανθρωπότητα χρωστά 93 τρις δολάρια, αν αυτό το χρέος είναι μόνο ανάμεσα στα κράτη, τότε η μεταξύ τους απαλοιφή  δια μέσω απλών μαθηματικών πράξεων είναι μια απλή διαδικασία. Αν όμως χρεωστάνε σε «ιδιώτες», τότε ας προσδεθούμε γερά, στον πλανήτη που λέγεται Γη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου