«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΕΛΛΗΝ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΩΔΙΞ

ΕΛΛΑΣ ΕΣΤΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ 
ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ ΑΕΝΑΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ ΦΩΤΟΝΙΟΝ 

 ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Α-ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝ-ΝΟΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΗΞΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΑΝ-ΣΠΕΡΜΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΣΟΦΗΣ ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗΣ. 

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ (ΣΕΙΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΕΛΑΣΓΩΝ – ΗΡΩΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΧΩΡ
ΤΑ ¨ΙΧΩΡΝΙΑ¨ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟ-ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. 
Ο ΙΧΩΡ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΞ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΛΗ. 
Η ΛΕΠΤΟΦΥΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ Ε (ΕΨΙΛΟΝ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΡΩΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ), ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ Ε ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΧΩΡΟΣ ΣΤΗ ΥΛΗ.

ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΘΕΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΩΡΑ – ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ!


Σε κάποιον που κατηγορούσε τον Διογένη ότι πήγαινε και χωνόταν σε μέρη ακάθαρτα, ο Διογένης απάντησε... "Και ο ήλιος μπαίνει στα αποχωρητήρια άλλα δεν λερώνεται"

ΔΙΟ - ΓΕΝΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου