«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επίγειοι χημικοί ψεκασμοί στην Ελλάδα. Ξεσκεπάστε τους!

      Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για ένα περίεργο σύννεφο που εμφανίζεται στα βόρεια της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ένα σύννεφο που μοιάζει σαν αποτέλεσμα μιας μεγάλης έκρηξης όπως της πυρηνικής, χωρίς βέβαια να έχει συμβεί κάποιου είδους έκρηξη. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι μοιάζει με μανιτάρι ή στήλη καπνού και η βάση του ξεκινά από το χαμηλά στο έδαφος, κοντά στον ορίζοντα, ενώ παράλληλα είναι πολύ συμπυκνωμένο νέφος και αναπτύσσεται γρήγορα. Δυο θεάσεις αυτού του περιέργου νέφους έγιναν στις 4 Ιουλίου και 9 Ιουλίου του 2015 όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. 

 
4 Ιουλίου


 
 9 Ιουλίου


Στις 14 Αυγούστου 2015 είχαμε ακόμη μια θέαση στα βορειοανατολικά της πόλης, πίσω από το όρος Χορτιάτη. 






 
14 Αυγούστου  

Πολλοί θα απορείτε τι είναι αυτό το νέφος, όμως η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια μας. Πρόκειται για επίγειους χημικούς ψεκασμούς, ή αλλιώς Chemtrails εδάφους ή Χημικά νέφη συμπύκνωσης που εκτοξεύονται, είτε από σταθερές εγκαταστάσεις (κτήρια), είτε από κινητές (φορτηγά με εκτοξευτές νεφών). Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό έχουν σταματήσει οι αεροψεκασμοί. Μάλλον γιατί οι επίγειοι ψεκασμοί λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια. Ίσως το ζεστό κλίμα και τα ανοδικά θερμά ρεύματα του καλοκαιριού ευνοούν τους επίγειους ψεκασμούς γιατί εξαπλώνονται καλύτερα, ενώ προφανώς το χειμώνα με τις βροχές το κρύο και τα χαμηλά βαρομετρικά, χρησιμοποιούν ψεκασμούς από αέρος.  
  

Ψάξτε στις περιοχές για παρόμοια σύννεφα, σε σχήμα μανιταριού ή κάθετης κολώνας, κυρίως λευκά σαν χιόνι και πολύ συμπυκνωμένα. Βγάλτε τα φωτογραφίες και ανεβάστε τα στο διαδίκτυο. Ονοματίστε και την περιοχή με όσο περισσότερη ακρίβεια μπορείτε. Οι πιό θαρραλέοι ίσως μπορέσουν να φτάσουν στην βάση του σύννεφου και να φωτογραφίζουν ή να δουν την πηγή της προέλευσης του και τις εγκαταστάσεις παραγωγής ψεκασμών. Έτσι θα τους αποκαλύψουμε και θα τους ξεσκεπάσουμε. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.
Το κράτος ανήκει στους προδότες, μην περιμένετε από τις αρχές να μεριμνήσουν για την ασφάλεια μας. Μόνοι μας θα προστατευτούμε, μόνοι μας θα παλέψουμε, μόνοι θα σωθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και μετά ¨διασταυρώστε¨ τα επίγεια χημικά νέφη συμπύκνωσης των βίντεο με αυτά των φωτογραφιών! 

Α΄ Βίντεο: 
https://youtu.be/aLry7npqhxo
 
Β΄ Βίντεο:

ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

4 σχόλια:

  1. Eνταξει...πες οτι καταγγελουμε επιγειους ψεκασμους,πηγαινουμε στο αστυνομικο τμημα και κανουμε μυνηση.Ε και τι εγινε; Υπαρχει νομικο πλαισιο ωστε να στοιχειωθετηθει αδικημα; Απο ποιον για ποιους και ποτε; Νομιζεται οτι δεν εχει προβλεφθει κατι τετοιο απο αυτους που το πρατουν. Χρειαζεται προχωρημενη σκεψη και αντιληψη, γιατι (αυτοι) ειναι ηδη μπροστα τουλαχιστον τρεις κινησεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψιν η φωτια στο ξυλοκαστρο χτες ειχε αυτο ακριβως το σκοπο...να κρυψει το συννεφο-μανιταρακι που ειχε ξεπροβάλλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To λυσαμε και αυτο το θεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα το καλοκαίρι στο τελευταίο τούνελ στη κινετα βράδυ να σηκώνοντας τρία φωτηζωμενα αντηκημενα όσο έβλεπα τα έχασα στον ουρανό πήρα αστυνομία μέγαρα αεροδρόμιο κανένας δεν είδε ούτε ήξερε τίποτα τα χάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή