«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η Σιγουριά της Πλάνης

     ...Βιβλία, θεάματα, τηλεόραση και  κινηματογράφος, δημιουργούν μια στοχευμένη  προπαγάνδα στον άνθρωπο για να τον πείσουν να δεχτεί  τον ερχομό ενός εξαιρετικά επικίνδυνου όντος, που άδικα, θα τον θεωρήσουμε σωτήρα της ανθρωπότητας, διότι στην πραγματικότητα δεν θα είναι. Οι μη φωτεινές δυνάμεις, δημιουργούν παρασιτικές σκέψεις, οράματα, και όνειρα στους ανθρώπους χρησιμοποιώντας κυρίως θρησκευτική γλώσσα για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους εις βάρος μας, με την δύναμη της δικής μας σκέψης. Πλάσματα που αποκαλούμε, πνεύματα, εξωγήινους, διαβόλους, αρχαίους θεούς, κτλ είναι το ίδιο. Είναι τα ίδια όντα που αλλάζουν ενδυμασία δια μέσου των χιλιετηρίδων και μας επισκέπτονται σαν σωτήρες, ενώ στην ουσία μας απομυζούν ενέργεια και μας καταστρέφουν. Σύντομα με απίστευτες δυνάμεις θα έρθουν στην γη να υποδυθούν τους θεούς, ενώ θα χειρίζονται τα επικίνδυνα μέλλοντα μας που θα έχουν εξερευνήσει πρώτα από εμάς, προκαλώντας δείνα που θα γιατρέψουν μετέπειτα. Ξέρω πως οι περισσότεροι πολιτισμοί και οι λογικοί άνθρωποι, είναι δύσκολο να πιστέψουν σε τέτοια σενάρια, αλλά στο παρελθόν ο άνθρωπος έχει καταστραφεί πολλές φόρες από τους ¨επανερχόμενους θεούς¨. 

Είναι γνωστό πως πολλοί περιμένουν έναν ¨ερχομό¨ από τον ουρανό, ο κάθε λαός τους δικούς του θεούς. Ας προβληματιστούν όμως όλοι αυτοί, διότι η ενδεχόμενη πλάνη τους, θα τους εγκλωβίσει για άλλη μια φορά σε αυτό το σύστημα για άλλα 26.000 έτη. Φανταστείτε τις συνέπειες για όλους αυτούς, που μέχρι πρότινος ήταν βέβαιοι για τα πιστεύω τους σχετικά με τους εξωγήινους - θεούς, όταν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια με τον ερχομό αυτών των όντων! Τι σοκ θα υποστούν όταν θα αντιληφτούν ότι είχαν παρασιτικές σκέψεις που τους οδήγησαν σε πλανεμένες πεποιθήσεις!   Παρ΄όλα αυτά, υπάρχει ακόμη χρόνος να διασώσουμε τον πλανήτη και το μέλλον μας, αποφεύγοντας τις πλάνες. Να γίνουμε όντα που θα ελέγχουμε τις σκέψεις μας διότι οι σκέψεις μας, κατασκευάζουν το μέλλον μας. Είναι στο χέρι μας τι μέλλον θέλουμε να ζήσουμε. 

Garnier malet


 

6 σχόλια:

  1. "διότι η ενδεχόμενη πλάνη τους, θα τους εγκλωβίσει για άλλη μια φορά σε αυτό το σύστημα για άλλα 26.000 έτη"

    Αυτο σημαινει οτι εχουν προηγηθει και αλλες τετοιες περιοδοι? Και απο που εχουμε αυτες τις πληροφοριες?
    Ο εγκλωβισμος τους,..... μπορει να επηρεασει και τους αφυπνισθεντες ?
    (Δεδομενου οτι οι αφυπνισθεντες μπορουν να επηρεασουν την πορεια της ανθρωποτητας εαν φτασουν σε εναν ικανο αριθμο....).

    Ειναι μακρυς και επιπονος ο δρομος απο την αφυπνιση ..........στην ενθυμιση! Αν ειναι δυνατον κανε μια αναρτηση γιαυτο το θεμα μεσα στα επιτρεπτα πλαισια.

    Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο ίδιος ο Σωκράτης έλεγε: «ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα», και ο μαθητής του, ο Πλάτωνας δίδασκε ότι ζούμε σε εικονικό κόσμο, τότε είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι πραγματικά αφυπνισμένος σε τούτο τον κόσμο, και ποιός νομίζει ότι είναι! . Ένα μπορώ να πω …ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινω αν αναφερεσαι γενικοτερα στους ανθρωπους η συγκεκριμενα σε εμενα
    .Γιατι σε καμμια περιπτωση δειν τοποθετουσα τον εαυτο μου στους αφυπνισμενους, οταν εκανα την παραπανω ερωτηση....ομως διαβαζοντας για τα μορφογεννητικα πεδια και την επιρροη τους στην συνειδητοτητα αναρωτηθηκα .........Ισως να μην διατυπωθηκαν σωστα οι ερωτησεις......

    Οπως και ναχει ,συνεχισε το εργο σου, ειναι τροφη για σκεψη και εμπνευση ...........

    Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι γενικότερα σε όλους εμάς τους Ανθρώπους, που είμαστε στο ίδιο καζάνι. δεν αναφέρθηκα προσωπικά. Σύντομα η ανθρωπότητα θα κληθεί να διαλέξει στρατόπεδο. Ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε δεν θα υπάρχει για πολύ...

      Διαγραφή
  3. Τι φοβερο νεο ακουσα παλι...«Ο πολιτισμός έτσι όπως τον ξέρουμε δεν θα υπάρχει για πολύ». Λογικο δεν ειναι; Αφου τα παντα ρεουν και αλλαζουν!

    Ποιος ο λογος ομως για ολα τα υπολοιπα τα φοβικα για ολα αυτα που θα ερθουν; Πια ενεργεια μας κλεβουν και τι χαζομαρες ειναι αυτες; Ποιες παρασιτικες σκεψεις μας βαζουν και τι χαζα πραγματα ειναι αυτα;

    Και αυτο που με τρελαινει ειναι οταν ακουω ολα αυτα απο ατομα που υποτιθεται εχουν ανοιξει τα ματια τους και εχουν αντιληφθει την πλανη τους! Και ισως και θεωρουν και τους εαυτους τους αφυπνισμενους!

    Και το τραγικο ειναι οτι αυτα τα ατομα που περιεγραψα πιο πανω ειναι η αλλη οψη του νομισματος ολων αυτων που θα φερουν την νεα αλλαγη!

    Γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ολοι αυτοι που ζουν με τετοιες αποψεις, περι παρασιτικες σκεψεις απο αλλους πανω τους και απομυζηση ενεργειας πανω τους εκτελουν το ιδιο εργο με τους αλλους, ολους αυτους τους ανοητους που χωρις να το καταλαβαινουν επικληνονται σε υπακτες ή μη οντοτητες!

    Γιατι σε ενα ενεργειακο κοσμο που ζουμε, ναι, μετα απο καποιες χιλιαδες χρονια, και μια καρικατουρα ζωγραφισμενη στο χαρτι, μπορει να παρει σαρκα και οστα και να εμφανιστει ως αγιος και προφητης μιας νεας θρησκειας!

    Γιατι για να «ερθουν» ολοι αυτοι δεν φτανει ο καθε βλακας να κανει επικληση και να αποδεχεται την υπαρξη του Ασταρ, των Ανελθοντων Διδασκαλων και ολους αυτους τους ηρωες των κομικς! Δεν φτανει ολοι αυτοι οι πανιβλακες,που αν και στην αφελεια τους μας τα εχουν πρηξη με το αγαπη και φως τους, να πιστευουν εμμεσα ή αμεσα στον Μετατρον και τον Κρυων!

    Για να «ερθουν» χρειαζονται και ατομα σαν και εσενα!

    Ατομα που ενω εχουν καταλαβει την πλανη τους αφησαν τα Εγω τους να κανουν τα σωματα τους να πιστεψουν σε πανισχυρες οντοτητες που σου παιρνουν ενεργεια και σου βαζουν παρασιτικες σκεψεις!

    Χωρις να το καταλαβαινεις ισως, αν και πολλοι το κανουν συνειδητα, αποτελουν την αναγκαια «αντισταση», την αναγκαια μαζα των υποτιθεται «αφυπνισμενων» που θα αποτελεσουν και με μονο την υπαρξη τους την εμφανιση των «αλλων»!

    Γιατι ετσι λειτουργουν τα πραγματα εκει που τα παντα μονο ενεργεια ειναι!

    Να μην φοβατε καποιος ολα αυτα! Ηρθαν και θα ερθουν και θα ερχονται! Ολα εγιναν! Και απλα τα ζουμε μεσα απο τους κυκλους της συνειδητοτητας! Ο Κρονος θα εμφανιστει ως Κρυων και πριν τον Κρονο αυτος απο καποια αλλη «οντοτητα» εμφανιστηκε!

    Σε ενα κοσμο ενεργειας, που μονο ενα μερος του ειναι αυτη η τρισδιαστατη εικονικοτητα που ζουμε πανω σε αυτον τον πλανητη, γιατι συνεχιζουμε ολα να τα δινουμε ανθρωπομορφη μορφη; Ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν χρειαζεται κατι να υπαρχει για να ειναι μια «οντοτητα» αλλα φτανει μονο εσυ να πιστεψεις στην υπαρξη του;

    Και αυτος ειναι ο ρολος των οπαδων, αλλα και αυτος ειναι και ο ρολος των «αφυπνισμενων»!

    Και αυτο ξερουν καλα να το διαχειριζονται καλα ολοι αυτοι που σχεδιαζουν καθε φορα τον κοσμο, που δεν ειναι ουτε θεοι ουτε τιποτα αλλο, παρα ανθρωποι της διπλανης μας ισως πορτας!

    Μαζι και οι δυο, χωρις να το καταλαβαινουν, φερνουν σε καθε κυκλο της συνειδητοτητας τους νεους «θεους»!

    (συνεχιζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (...συνεχεια)

    Και ολα αυτα γιατι οσο και να λεει οτι το καταλαβε καποιος, δεν μπορει να αποδεχτει, οτι εδω σε αυτον τον κοσμο τον εικονικο, δεν ειναι τιποτα αλλο απο Εγω και το σωμα του που αυτα εξουσιαζουν! Αυτα τα Εγω ειναι που σου κλεβουν την ενεργεια! Αυτα τα Εγω ειναι που δημιουργουν τις τοξικες σκεψεις μεσα σου! Και καμια αλλη «οντοτητα»!

    Μετα απο τοσο προσωπικη σου προσπαθεια για εσωτερικη αναζητηση δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι το προβλημα ξεκινα και τελειωνει στα Εγω μας και στα σωματα μας; Δεν εχεις καταλαβει οτι ολα αυτα συμβαινουν μεσα στους μικρους ή μεγαλυτερους κυκλους της συνειδητοτητας γιατι τα ιδια τα σωματα μας, με τα Εγω μας, και τωρα αλλα και πολυ μετα απο τον φυσικο μας θανατο, ως ανθωποι εικονες πια, ειναι απλα μερος του Εωσφορικου κοσμου; Ειναι το Εωσφορικο αποτυπωμα της ψυχης μας σε αυτον τον εικονικο κοσμο; Ειναι το μεσο με το οποιο η ψυχη μας παρατηρει αυτον τον Εωσφορικο κοσμο;

    Τερμα η τρομολαγνεια πια!

    Τερμα η τρομολαγνεια, που αν και φαινεται οτι την διαχειριζονται πανισχυρες «οντοτητητες» που εξουσιαζουν τον κοσμο, στην ουσια ειναι τα ιδια τα Εγω μας! Αυτα τα Εγω μας που πολλα απο αυτα δεν μπορουν να αποδεχτουν την θνητοτητα του σωματος μας! Και πολλα απο αυτα πειθονται οτι στο αστρικο θα βρουν την αθανασια...αν μπορει να λεγεται αθανασια η συμμετοχη τους ως ανθρωποι ειδωλα σε εναν κυκλο 26.000 χρονων της συνειδητοτητας,σε αυτον του μεγαλου Ενιαυτου του Πλατωνα!
    Που μετα απο εκει θα παψουν να υπαρχουν και απο τον αστρικο!

    Η πραγματικη αφυπνιση δεν ειναι να σταθεις απεναντι στον καθε χαζοβιολι που κανει επικλησεις στον Κρυων και τον Μετατρων! Η πραγματικη αφυπνιση ειναι ενα μερος των αδηφαγων Εγω σου να καταφερεις να τα κανεις να ακουσουν την «ιστορια» της ψυχης σου, αυτο το θεικο κυτταρο του Ων που ειναι η ψυχη μας, που τα δημιουργει, τα εμφανιζει σε αυτον τον κοσμο, και τα συντηρει οσο ζωντες ειμαστε! Να την ακουσουν και ισως καποια απο αυτα να την ασπαστουν αυτην την ιστορια κιολας! Και ετσι να κανει την εμφανιση του το μεγαλειο του Εαυτου σου! Δηλαδη του μικρου εκεινου θνητου κοματιου σου, που σε αντιθεση με το υπολοιπο που ακολουθει και δεν μπορει να απαλλαγει απο την Εωσφορικη φυση του και τις επιταγες της, αυτο επιλεγει να ειναι ο Εαυτο σου, το κομματι δηλαδη των Εγω σου που ταυτιζονται με την «ιστορια της ψυχης»!

    Αυτα τα λιγα. Καληνυχτα!

    ΗiddenWikι

    ΑπάντησηΔιαγραφή