«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο κόσμος μας κι εμείς

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε και στη συνέχεια καθώς μεγαλώνουμε αντιλαμβανόμαστε ότι τελικά θα πεθάνουμε σε κάποια στιγμή, αυτό όμως μας δημιουργεί και πολλά ερωτήματα γύρω από την ύπαρξη μας…ερωτήματα υπαρξιακά…τα οποία μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή.



Για να μπορέσουμε ΑΔΕΛΦΙΑ να αντιληφθούμε τον εδώ γήινο κόσμο μας…δηλαδή το υλικό πεδίο,  το καταφέρνουμε με τις 5 εξωτερικές αισθήσεις που μας συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή μας, που πολλές φορές όμως μας αλλοιώνουν την πραγματική ουσία της κάθε εικόνας που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε ως γεγονότα…όμως υπάρχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας μια άλλη πραγματικότητα…που ασφαλώς την νιώθουμε…αλλά σίγουρα δεν την κατανοούμε πλήρως.  Όλες αυτές οι εικόνες-βιώματα που δημιουργούμε μέσα στον εγκέφαλό μας για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, διοχετεύονται από την δίοδο των αισθήσεων…δηλαδή την όραση, την αφή, την όσφρηση, την ακοή και τη γεύση, ως ιδιότητες του γήινου σώματος μας. Αφού λοιπόν ζήσουμε τα χρόνια που μας αναλογούν…κατόπιν πεθαίνουμε και τότε γίνεται μία συμπύκνωση της ζωής μας…δηλαδή…αν κάποιος έχει ζήσει π.χ.77 χρόνια….τότε στην τελευταία του πνοή ο (χρόνος) συμπυκνώνεται στο 1 δευτερόλεπτο….και ότι έχουμε ζήσει δηλαδή το λέγω απλοϊκά (καλές+κακές πράξεις) αθροίζονται συνολικά…και εάν οι (καλές) πράξεις υπερισχύουν...τότε έχουμε ανοδική πορεία της Ψυχής….αν υπερισχύουν οι (κακές) πράξεις…τότε έχουμε καθοδική πορεία. Εδώ οι λέξεις ΑΝΟΔΟΣ- ΚΑΘΟΔΟΣ είναι συμβολικής σημασίας.




Επειδή όμως έχουμε έρθει αρκετές φορές στο εδώ υλικό πεδίο…για εμπειρίες και αυτοβελτίωση…φανταστείτε το σαν ένα τρένο με βαγόνια….όπου η μηχανή είναι η Ψυχή μας…όπου σέρνει πίσω της το κάθε βαγόνι….δηλαδή την κάθε μας ζωή ξεχωριστά…και ταυτόχρονα τα μετακινεί όλα μαζί τα βαγόνια-δηλαδή τις προηγούμενες ζωές μας…μόνον που εμείς βρισκόμαστε μόνο στο πρώτο  βαγόνι (στο τώρα) μετά τη μηχανή…καθώς επίσης δεν θυμόμαστε ότι υπάρχουν τα υπόλοιπα βαγόνια πίσω μας και κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε τα εδώ τεκταινόμενα τα του βαγονιού μας και μόνον….ως μία σταδιακή εξέλιξη….έως ότου πεθάνουμε… καθώς απορρίπτουμε το υλικό μας σώμα-κουφάρι….και η Ψυχή μας αφού νιώσει την εμπειρία της αυτή…στο εδώ γήινο επίπεδο…αποστραγγίζεται τελικά σ’ ένα δευτερόλεπτο…σαν σφουγγάρι. Όμως ενώ εμείς εδώ…καταλαβαίνουμε ότι ζούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη μια ζωή….ταυτόχρονα ζούμε και άλλες ζωές παράλληλα και ταυτόχρονα….δηλαδή φανταστείτε το σαν ένα χταπόδι….που κάθε πλοκάμι του διάγει ταυτόχρονα και μια ζωή και παράλληλα….αλλά όμως το κεφάλι του χταποδιού νιώθει ταυτόχρονα όλες τις ζωές μαζί…ως ένας αποκομιστής…που είναι τελικά η Ψυχή μας.




Στο Σύμπαν ο κάθε πλανήτης έχει και εντελώς διαφορετικές ιδιότητες πεδίου καθώς έχει και διαφορετικές αισθήσεις, όπου το σύνολο της είναι το άπειρο…και σε κάθε πλανήτη οι αισθήσεις αυτές…(αντιλήψεις)…είναι τελείως ξεχωριστές και διαφορετικές από κάθε άλλον πλανήτη …με συνέπεια οι ιδιότητες του ίδιου του σώματος να είναι διαφορετικές…που ακόμη κι αν κάποιος μπορούσε να μας έδειχνε, θα ήταν ασφαλώς πάρα πολύ δύσκολο να «δούμε» και να κατανοήσουμε, μιας και θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αναγνωρίσουμε ως μια «καθοδική-ανοδική» διαδρομή που ακολουθούμε…για να πλησιάσουμε το πλανητικό μας σύστημα μέσω του φορέα μας…που είναι το σώμα μας.




Το Ηλιακό μας σύστημα όπως ξέρουμε…ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ=1301=ΧΡΥΣΑ…όπου ο (θεός) ΑΠΟΛΛΩΝ=1061=ΓΝΩΣΗ είναι ο φορέας της θεάσεως του Ήλιου-Ηλιοκεντρικό σύστημα-ως ένας ενεργειακός ΠΥΡΗΝΑΣ=839=ΑΝΑΣΤΑΣΙΟς που μας ωθεί σε μια επικοινωνία…όπου  οι αισθήσεις μας προσπαθούν να  καταγράψουν τις Πληροφορίες μέσω του Αιθερικού Πεδίου( ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ=494=ΠΛΑΝΗΤΗς ΓΗ…ως ένας πεδίο «φορέας» των υπόλοιπων ενεργειακών πεδίων.

Οι εδώ γήινοι Άνθρωποι είναι και αυτοί μικρά ενεργειακά πεδία…με επτά προβολές ( 7 Ενεργειακά Κέντρα ) όπου λαμβάνουν αλλά και προσδίδουν ταυτόχρονα ενέργεια κατά την διάρκεια της ζωής τους…που πηγάζει μέσα από την μεγάλη…Πηγή των πάντων ( ΕΝ ΤΩ ΠΑΝ)…με την οποία επικοινωνούν ταυτόχρονα συνεχώς…και ταξιδεύουν προς άλλες περιοχές…άλλων διαστάσεων με κεντρικό στόχο  την 7η διάσταση της Αρχειακής-Πληροφορίας Ενέργειας. Υπάρχουν ασφαλώς και αμέτρητοι άλλοι Γαλαξίες, όπου ο κάθε Γαλαξίας λειτουργεί ως ένας τερματικός σταθμός…όπου  κάθε πλανήτης είναι κι αυτός ένας σκληρός δίσκος….του δικού μας συστήματος Σύμπαντος Κόσμου…που λαμβάνουμε ανελλιπώς και συνεχόμενα πολλές και διάφορες Πληροφορίες για τα Αρχεία (δεδομένα) των δημιουργημάτων μας. Αυτά τα αρχεία λοιπόν δέχονται απεικονίσεις-πληροφορίες…..συγκεντρώνονται σ’ ένα σημείο…(πεδίο)…με σκοπό να αξιοποιούνται τόσο από την δική μας πηγή…δηλαδή το φυσικό-πνευματικό μας σώμα…όσο και από τους «Δημιουργούς». Αυτός ο ενεργειακός χώρος είναι δυνητικά προσβάσιμος απ’ όλους μας ξεχωριστά στο πεδίο αυτό και  το αντιλαμβανόμαστε κατά την διάρκεια του Ύπνου…και όταν είμαστε ξύπνιοι το καταλαβαίνουμε με τα οράματα.




Το Ηλιακό μας σύστημα είναι ένα ενιαίο και αμοιβαία αλληλεπιδράσιμο πεδίο που συνεχώς ρέει και κινείται καθώς όλοι οι πλανήτες επηρεάζουν ο ένας τον άλλον άμεσα και έμμεσα  στο Αιθερικό Πεδίο. Η Ψυχή μας έχει θέαση στο επίπεδο εκείνο όπου ενεργούμε και αντιλαμβανόμαστε και πράττουμε ο καθένας μας ξεχωριστά…αλλά και όλοι μαζί (μαζικά)…όπου δημιουργούμε στον πλανήτη Γαία ένα μεγάλο ενεργειακό πεδίο (πλέγμα)  αλληλεπίδρασης, με ανάλογο δυναμικό ενεργειακό πεδίο συνολικά…όπου ενεργεί ως ένα ενεργειακό καβούκι-κάλυμμα, μέσα από το οποίο  αντιλαμβανόμαστε  ένα μέρος του Σύμπαντος Κόσμου  και πολλές φορές ίσως και λαθεμένα να νομίζουμε ότι και οι άλλοι κάτοικοι του κάθε χι πλανήτη πέρα από τη Γαία, θα έχουν κι αυτοί πυκνά και υλικά σώματα περίπου σαν τα δικά μας….όμως αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει…διότι υπάρχουν άλλα σώματα σε άλλη μορφή και σε άλλη ιδιοσυχνότητα. Τα σώματα αυτά σε κάποιον άλλον πλανήτη θα μπορούσαν να έχουν και να φέρουν μία εντελώς διαφορετική μορφή. Φυσικά για να έρθει κάποιο τέτοιο Όν εδώ στη Γαία και να διάγει μια ζωή….θα πρέπει πρώτα να «βγάλει» το δέρμα του (όπως κάνουν τα φίδια)…δηλαδή το εκεί σώμα του και ερχόμενο εδώ στη Γαία να «φορέσει» ένα άλλο διαφορετικό…το οποίο φυσικά θα πρέπει να είναι συμβατό με τον δικό μας πλανήτη. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μία και καλή ότι το κάθε πλανητικό σώμα-«κουφάρι» της κάθε Οντότητας, μπορεί να υπάρχει σαν τέτοιο, μόνο στο δικό του ενεργειακό πεδίο…του κάθε συγκεκριμένου πλανήτη…στο οποίο υπάρχει και ζει…όπως ακριβώς το δικό μας σώμα.




Όμως για να υπάρξει εδώ ένα άλλο ενεργειακό σώμα στο δικό μας ενεργειακό πεδίο-πλέγμα της Γαίας…..πρέπει πρώτα να ενσαρκωθεί στον δικό μας πλανήτη…κανονικά όπως κι εμείς.
Έως τώρα έχω δει….δια ζώσης με τα μάτια μου….με φωτογραφική μηχανή….με κινητό τηλέφωνο…και σε όνειρα…μορφές Ψυχών…δικών μας γήινων που είχαν πεθάνει…αλλά και άλλων Οντοτήτων…συνήθως σε ενεργειακούς χώρους…αλλά και σε άλλους χώρους…όπου παρουσιάζονται ως φωτεινές Οντότητες…που αλλάζουν όλα τα χρώματα της Ίριδας…καθώς συνήθως αλλάζουν μέγεθος και σχήμα…να ανάβουν ή να σβήνουν…να κινούνται αστραπιαία…να σταματούν και να σταθεροποιούνται σ’ ένα σημείο και να επιλέγουν σε ποιον θα παρουσιαστούν. Δεν έχω δει όμως έως σήμερα ποτέ μα ποτέ εξωγήινο Ον με ανθρώπινη σάρκα ή κάποια άλλη μορφή….αφού δεν μπορεί εξάλλου να έρθουν εδώ στη Γαία ξαφνικά από κάποιο άλλος μέρος…αν πρώτα δεν επιλέξουν να φορέσουν το γήινο υλικό τους σώμα…και να βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εμάς….δηλαδή να ενσαρκωθούν κανονικά όπως όλοι μας. 

Ο δικός μας πλανήτης Γαία είναι ένας πλανήτης συμπύκνωσης…δηλαδή έχει μια πυκνότητα τέτοια που έχει να κάμει με την έλξη και την απώθηση ταυτόχρονα (Ευκλείδιος Γεωμετρία)…ιδιότητες που εκτός του αισθητού κόσμου, κρατούν τον πλανήτη μας εντελώς «μη αισθητό»…δηλαδή η Ψυχή  μας βρίσκεται στην ενεργειακή περιοχή του Πλανητικού μας συστήματος….αλλά ταυτόχρονα και έξω από τον πλανήτη μας, αφού αντιλαμβάνεται τη Γαία σαν κάτι το ενεργειακό και το αόρατο… δηλαδή ως «μη υπάρχον». Διότι ακριβώς αυτή η ενεργειακή έλξη και η απώθηση, του αφαιρεί εντελώς το πεδίο ως Πληροφορία…και η πυκνότητα αυτή της ενέργειας είναι τόση, που τον εξαφανίζει σαν ενεργειακή θέση…όπου το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται  εξισορροπείται κατά κάποιον τρόπο ως μια ισοδύναμη απώθηση, όπου στο τέλος τον κάνει ενεργειακά «μη υπαρκτό». Δηλαδή….εκεί έξω σε αυτό που αποκαλούμε Σύμπαν…πριν μπει μέσα στον κάθε  χώρο του η κάθε Ψυχή…τον αντιλαμβάνεται σαν να μην υπάρχει…αλλά όμως η Ψυχή μας το μόνο που αντιλαμβάνεται τελικά για να μπορέσει να αποφασίσει να μπει μέσα στον δικό μας κόσμο, είναι η παρουσία των άλλων Ψυχών που υπάρχουν γύρω μας, χωρίς όμως να μπορεί να τις αντιληφθεί ως Πληροφορία και έτσι επικοινωνεί με τις Ψυχές που υπάρχουν μέσα του ενσαρκωμένες. Έτσι αντιλαμβάνεται ότι το σημείο του ενεργειακού χώρου, υπάρχει ένας αόρατος χώρος, ένα πλαίσιο, όπου μέσα του υπάρχουν διάφορες Ψυχές. Αυτό το αντιλαμβάνεται η Ψυχή από το αρχείο της δυαδικότητας και της αλληλεπίδρασης και τελικά επικοινωνεί με τους «άλλους» που βρίσκονται μέσα του…διότι έτσι αισθάνεται τα ενεργειακά πεδία στον εσωτερικό χώρο με τις γήινες ιδιότητες της αγάπης, της λύπης, του πόνου, της οδύνης, της χαράς, του φόβου,…που τα πάντα μπορούν να μεταφραστούν  με ενεργειακό τρόπο…και τελικά στο τέλος αποφασίζει «ελεύθερα» να μπει μέσα εις τα σώματα των νεογέννητων μωρών. Φυσική προϋπόθεση για τον καθένα μας είναι να αποφασίζει ο ίδιος τελικά να μπει μέσα στον ενεργειακό χώρο του πλανήτη Γαία…για να μπορεί να αντιληφθεί το τι συμβαίνει εδώ…και θα πρέπει να «ντυθεί» ασφαλώς με το υλικό του σώμα. Το κάθε σώμα είναι ο φορέας και παίζει το ρόλο του «διαστημοπλοίου» επικοινωνίας…αφού το κάθε σώμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να λειτουργεί…όπως ακριβώς ένα διαστημόπλοιο. Η κάθε υλική Οντότητα αποτελεί εκείνο το σώμα που χρειάζονται οι Ψυχές ή τα ατομικά ενεργειακά πεδία αν θέλετε…για να επικοινωνήσουν με τον αισθητό πια κόσμο και να προστατευθεί από το υπερβολικά «βαρύ» ενεργειακό πεδίο της πυκνότητας. Από τη στιγμή λοιπόν που οι Ψυχές «φοράνε» το καβούκι τους δηλαδή το (σώμα), ο κόσμος μετατρέπεται αυτόματα από «μη αισθητό»…σε «αισθητό». Όλα όσα πριν αντιλαμβανόταν σαν ενεργειακά πεδία πάνω στο γενικό πλέγμα του Αιθερικού Πεδίου…τώρα τα αντιλαμβάνεται και τα αισθάνεται ξεχωριστά σαν μορφές συμπυκνωμένες σε ύλη, όπου ανάμεσά τους υπάρχει το κενό. Αυτόματα όμως χάνει και την αίσθηση της έννοιας της «Ψυχής» και του «Εαυτού» όπου είχε και αρχίζει πλέον να αναπτύσσει τις γνωστές πια «πεποιθήσεις» και εισέρχεται μέσα και αρχίζει να ζει τις ζωές της.





Η «βύθιση» αυτή μέσα στο «χωροχρόνο» δημιουργεί ταυτόχρονα όλες τις ζωές που θα ζήσει… δηλαδή ενώ σ’ μας φαίνονται ότι όλα να είναι γραμμικά, η μία μετά την άλλη ζωή…μεσολαβούν αρκετά χρόνια ή αν θέλετε ακόμη και αιώνες μεταξύ τους. Η Ψυχή μας φυσικά τις αντιλαμβάνεται και τις δημιουργεί μόνον στην 4η  διάσταση παράλληλα και όλες μαζί ταυτόχρονα και όχι εδώ στο 3ο πεδίο-γήινο επίπεδο όπου ζούμε και επιβιώνουμε…και μόλις η Ψυχή μας «βυθιστεί» στην 5η  διάσταση και αφού περάσει πρώτα από την 4η  διάσταση, δημιουργεί αυτόματα όλο το φάσμα της ζωής της. Φυσικά στην 4η  και στην 5η  διάσταση τα «σώματα» είναι τελείως διαφορετικά. Έτσι μόλις εισχωρήσει στον αισθητό κόσμο και φορέσει το σώμα της (ένδυμα), αυτό θα της παραχωρήσει μερικά χρόνια γραμμικής ζωής και ύστερα είναι αναγκασμένη να γυρίσει και πάλι σελίδα και να συνεχίσει σε καινούριο σώμα…που σε μας φαίνεται φυσικά ως καινούργια ζωή και μετά άντε πάλι μια από τα ίδια. Δηλαδή…ενώ σε εμάς φαίνεται να περνάει από ζωή σε ζωή γραμμικά, η Ψυχή μας τις ζει ταυτόχρονα όλες μαζί, αλληλεπιδρώντας όμως με όλες ταυτόχρονα. Για να το κατανοήσουμε αυτό καλύτερα…μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας (δάχτυλα) ταυτόχρονα σε 5 ποτήρια με διαφορετικά υλικά υγρά και με διαφορετικές θερμοκρασίες το καθένα…δηλαδή από παγωμένο μέχρι πολύ καυτό υγρό…το ένα δίπλα στο άλλο και να τα βυθίσουμε μέσα ταυτόχρονα όλα τα δάχτυλα μας…ένα δάχτυλο σε κάθε ένα ποτήρι ξεχωριστά…όπου το κάθε δάκτυλο αντιπροσωπεύει και τη μια ζωή μας και ενώ θα νιώθουμε εντελώς διαφορετική θερμοκρασία στο κάθε ένα δάχτυλο ξεχωριστά…στο τέλος όμως θα νοιώσουμε ολικά και ενιαία το σύνολο της βύθισης των δαχτύλων μας στη κεντρική παλάμη-χέρι μας, όπου είναι ο δικός μας Εαυτός….ή αλλιώς η ίδια μας η Ψυχή. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε μόνον στην 4η  διάσταση που είναι ενιαία. Αυτό είναι που λέμε ακριβώς παράλληλες ζωές…που αυτές ενώ μας φαίνονται ως γραμμικές ζωές τις βιώνουμε στο πετσί μας και αυτές ταυτόχρονα επικοινωνούν με τον ίδιο μας τον Εαυτό… την ίδια μας την Ψυχή. Κάθε Ψυχή λαμβάνει και έχει ένα όνομα. Το όνομα αυτό μπορεί να το ανακαλύψει ο καθένας μόνος του….και όχι να σας δοθεί από κάποιον γήινο άνθρωπο…το οποίο το ζήσαμε κι αυτό ΑΔΕΡΦΙΑ όπου μοίραζε κάποια κοπέλα ασύστολα …ως Πυθία…αρχαιοελληνικά ονόματα…και τρέχανε δυστυχώς αρκετοί από εμάς για να λάβουν το όνομά τους….!!! Άρα με λίγα λόγια…για να το πω πιο απλά….όλα βρίσκονται μέσα μας… και μονάχα μέσα από την συνάντηση μας με τον Εαυτό μας (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ)…θα μας οδηγήσει τελικά στην Ουράνια Γνώση. Η Ψυχή μας αφού αφήσει τελικά το υλικό της σώμα ….ταξιδεύει στο Αιθερικό Πεδίο αφού περιμένει γύρω από τη Σελήνη 40 ημέρες και κατόπιν προχωράει στα Ηλύσια Πεδία…! Η σημερινή Χριστιανική θρησκεία  έχει αντιγράψει τα ελληνικά έθιμα και γνώσεις χωρίς να γνωρίζουν καν οι ίδιοι…γιατί έχουμε τα τριήμερα, τα εννιάμερα και τα σαραντάμερα στην κήδευση για αυτούς που απεβίωσαν. Ασφαλώς οι Πρόγονοί μας είχαν τη Μαθηματική και Πνευματική Γνώση που τα ονόμαζαν τρίτα, ένατα και τριακάς μετά την κήδευση του νεκρού….όπου γινόταν απόδοση τιμών στον κάθε νεκρό….και η νεκρική τελετή ήταν ιερότατη για το Ελληνικό Έθος. Θεωρούσαν δε μεγίστη Ύβρις η μη τήρηση των Επιταφίων τιμών. Και ως επί τούτου λογίζονταν ως Δικαία, Νόμιμη και Όσια. Ξεκινούσαν με τον Καλλωπισμό του νεκρού και ακολουθούσαν η Πρόθεση, η Εκφορά, η Κήδευση και το Περίδειπνο ή Νεκρόδειπνο.
Η απόδοση των τιμών γινόταν την τρίτη, την ένατη, την τριακοστή και την τριακοστή εξηκοστή πέμπτη ημέρα μετά τον θάνατο, με τα Τρίτα, τα Ένατα, την Τριακάδα και την Ενιαύσια (την ετήσια).
Στα επόμενα χρόνια η Μνημόνευση του νεκρού τελούνταν κατά την ημέρα των Γενεθλίων του και κατά την ημέρα απόδοσης τιμών των νεκρών σε κοινές εορτές της κοινότητας…όπως στην ημέρα των Χοών κατά την εορτή των Ανθεστηρίων. Πριν την Ταφή  ή την Καύση, μέλος της οικογένειας  επικαλούνταν τον Ψυχοπομπό Ερμή. Η ταφή πραγματοποιούνταν την τρίτη ημέρα από το θάνατο σύμφωνα με τη παράδοση, τα λεγόμενα Τρίτα που συμπίπτουν με το τελετουργικό της Ταφής. Εάν η ταφή για διαφόρους λόγους πραγματοποιούνταν νωρίτερα, στις τρεις ημέρες από το θάνατο απέδιδαν τιμές στον νεκρό με την τελετή και την Ευχή εις τον Πλούτωνα. Την 9η ημέρα από το θάνατο απέδιδαν τιμές στον νεκρό με τελετή και κατόπιν δείπνο.
Προσφέρανε άνθη, σιτάρι βρασμένο με ρόδι. Χοές οίνου, ύδατος και μέλιτος. Θυμίαμα ξερής δάφνης, κέδρου και κυπαρισσιού. Κατόπιν έλεγαν ευχή για την Εκάτη…και την τριακοστή ημέρα μετά το θάνατον, τελούνταν προς τιμήν του νεκρού η τριακάδα….και ευχή προς τον Ερμή. Μετά ακριβώς από ένα έτος από το θάνατο τελούνταν η Μνημόνευση του νεκρού, αφιερωμένη στη Μητέρα Γαία….η ενιαύσια τελετή…με ευχή εις την μητέρα Γαία. Κι απ' εδώ και πέρα η μνήμη του νεκρού τελούνταν κατά την ημέρα των γενεθλίων του κάθε χρόνο.

Εμείς λοιπόν που ακόμη ζούμε εδώ σ’ αυτόν τον Πλανήτη…δεν μπορούμε τόσο απλά να μεταφέρουμε το υλικό μας σώμα έξω από τον πλανήτη μας, διότι τότε το σώμα μας θα «κουβαλάει» μαζί του και την ενεργειακή του σύνδεση με τον πλανήτη Γαία…από όπου δημιουργήθηκε. Όμως στον έξω-διαστασιακό χώρο, είναι μονάχα ενεργειακά πεδία και όχι υλικά σώματα και αντικείμενα…δηλαδή είναι άτοπο να θεωρούμε ότι μπορούμε να μεταφερθούμε σε άλλον πλανήτη όπως ακριβώς είμαστε…διότι η έννοια του υλικού έτσι όπως το αναγνωρίζουμε εμείς….έχει νόημα μόνο δικό μας χώρο…του δικού μας πλανήτη. Άλλη είναι η γήινη φυσική και άλλη η συμπαντική φυσική που εφαρμόζεται στους άλλους πλανήτες του Σύμπαντος Κόσμου. Εμείς εδώ έχουμε τις 5 αισθήσεις για να κατανοούμε τον αισθητό χώρο και να αντιλαμβανόμαστε τα εδώ τεκταινόμενα….που τα μετρούν αμ τι άλλο…όπως σας έγραψα…οι αισθήσεις μας.




Οι κβαντικοί νόμοι λειτουργούν και στο ενδιάμεσο επίπεδο της 5ης διάστασης όπου μπορούν να γίνουν κατανοητοί στον έξω διαστασιακό επίπεδο και οτιδήποτε υλικό κυκλοφορεί στο διάστημα…γίνεται αντιληπτό ως μορφή και ως σχήμα, από εμάς τους ίδιους εδώ στο γήινο επίπεδο και είναι μόνο γήινο…διότι οι όποιοι κάτοικοι άλλων πλανητών είναι αδύνατον να δημιουργήσουν κάτι…που οι ιδιότητες, η μορφή, το σχήμα και η φύση τους, έχει νόημα μόνο στον δικό μας πλανήτη Γαία. Αν κάποιοι αποφασίσουν και καταφέρουν τελικά να μας πλησιάσουν…εννοώ κάποιοι άλλοι πολιτισμοί, αυτό μπορεί να γίνει μόνον σε ενεργειακή μορφή…και είναι πολύ δύσκολο να εισχωρήσουν έτσι απλά μέσα στη Γαία λόγω της πυκνότητας της ύλης που υπάρχει εδώ και εάν τελικά το αποφασίσουν και καταφέρουν να το πράξουν και να εισχωρήσουν μέσα στον εδώ κόσμο μας με κάποια μορφή, αυτό αυτόματα τους καθιστά και πολύ ευάλωτους…διότι κατά την διέλευση τους από την 5η και 4η διάσταση και την τελική τους είσοδο στην 3η, η ροή της συνειδητότητας τους αφαιρείται, καθώς επίσης και ένα μέρος της μνήμης τους…δηλαδή τις Πληροφορίες εκείνες που έχουν και τελικά φτάνουν εδώ με εντελώς ασταθή μορφή ή γίνονται πλάσματα της Γαίας…όπως εμείς.  Αλλά ακόμα και οι μεταβάσεις μέσω διαστασιακής (αστρικής) πύλης είναι μεταβάσεις που ελέγχονται από τη Γαία μιας και συμβαίνουν εντός του χώρου της 4ης διάστασης. Δηλαδή π.χ. μια μετάβαση από την 7η διάσταση απ’ ευθείας στην 3η  είναι εκτός ορίων…και αδύνατον να συμβεί….καθώς δεν μπορούμε έτσι απλά και εύκολα να διαπεράσουμε μια ολόκληρη διάσταση χωρίς να επιδράσουμε πάνω σ’ αυτήν. Έξω από τον κόσμο μας φυσικά και υπάρχουν διάφοροι άλλοι πολιτισμοί, αλλά είναι αόρατοι σε μας και βρίσκονται αποκλειστικά σε ενεργειακή κατάσταση. Η έννοια της ύπαρξης διάφορων υπερόντων…δηλαδή κάποιων επισκεπτών στη Γαία από κάποιον άλλο Πλανήτη είναι εντελώς άτοπη… έως θα έλεγα και αδύνατη…χωρίς όμως να το αποκλείω… και είναι εκτός νοήματος της ύπαρξης…διότι ασφαλώς παύουν να είναι πλέον υπερόντα. Αν ήταν διαφορετικά…ήδη θα μας είχαν καταλάβει και εξολοθρεύσει εδώ και τόσα χρόνια…αν ασφαλώς είχαν άσχημες προθέσεις. Από τη στιγμή όμως που παίρνουν κάποια μορφή στο δικό μας γήινο χώρο, αποτελούν κι αυτοί ένα είδος ανθρώπου σε άλλη μορφή… δηλαδή ενός είδους «ζώου»…το οποίο μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνο όσο ένα λιοντάρι ή ένας βόας…αλλά όμως τίποτε περισσότερο. Αν όμως τελικά αποφασίσουν και καταφέρουν να διασταυρωθούν με τους Ανθρώπους, τότε αποτελούν τους γνωστούς κλώνους, οι οποίοι είναι επίσης ευάλωτοι από την ανθρωπότητα. Η περίπτωση να έχουν εισέλθει μέσα στη Γαία τέτοιοι πολιτισμοί είναι εφικτό…μιας και οι πρώτοι κάτοικοι της Γαίας ήταν οι Πρόγονοί μας ΕΛΛΗΝΕΣ…που φτάνοντας στον Ταύγετο κατάφεραν και εξαπλώθηκαν πρώτοι σε όλη τη Γαία , αφού πρώτα έκαναν πολλά αστρικά ταξίδια….γι’ αυτό κι έχουμε μνημεία παντού των Προγόνων μας σε όλο τον Κόσμο. Φυσικά κατόπιν είχαμε εισβολές κι άλλων Οντοτήτων στη συνέχεια κι έγιναν απόπειρες με κλώνους και διασταυρώσεις…και έγιναν και πόλεμοι…!
Τελικά ΑΔΕΛΦΙΑ…για να μας βοηθήσει κάποιος ή κάποιοι από έξω…στο Σύμπαν…είναι σχεδόν αδύνατον με την έννοια που το νομίζουμε…δηλαδή ως σωτήρες…διότι αυτό είναι εκτός της νομοτέλειας του χωροχρόνου και είναι αδύνατον να συμβεί….διότι πολύ απλά που από τη στιγμή που κάποιος ή κάποιοι εισέλθουν για να μας βοηθήσουν….γίνονται κι αυτοί άνθρωποι και ακολουθούνε κανονικά όλη τη διαδικασία ….μέχρι να μπορέσουν να κατανοήσουν το τι συμβαίνει….στο υλικό πεδίο.
Φυσικά υπάρχουν διάφορα «Όντα» που έχουν εισέλθει στη Γαία για να βοηθήσουν….όμως ενσαρκώθηκαν κανονικά στη Γαία….και οι Ψυχές που υπάρχουν εδώ τώρα σ’ εμάς που ζούμε την εποχή του Υδροχόου…και το τέλος του Ζωδιακού Κύκλου ( ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ)…δηλαδή 26.920 έτη…κυκλική περιφορά του Γαλαξία μας….μέσα στο Σύμπαν…. ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ κανονικότατα στον υπαρκτό μας Κόσμο και γίνονται κι αυτοί αντιληπτοί, μόνο από την παρουσία των Ψυχών τους που υπάρχουν μέσα τους…και τους αντιλαμβανόμαστε κι εμείς ενεργειακά. Ένας τρόπος είναι να δεις τα μάτια τους. Άλλος τρόπος είναι να δεις την αύρα τους. Και επίσης αν νιώθεις από κοντά αρνητική ή αντίστοιχα θετική ενέργεια…αντιλαμβάνεσαι με τι έχεις να κάμεις. Να εμπιστεύεστε το ΕΝΣΤΙΚΤΟ σας για κάποιους ή για κάποιες….και όχι ότι σας λένε ή νομίζουν οι άλλοι για αυτούς.




Το κάθε πλανητικό σύστημα λοιπόν είναι ένας χώρος ανάπτυξης των Ψυχών και έχει μέσα του τις δικές του ιδιότητες και φυσικά τους δικούς του νόμους και αισθήσεις…που καθιστά αδύνατον για κάποιο σώμα ενός άλλου πλανήτη να έρθει και να μεταβεί έτσι απλά σε άλλον πλανήτη ως έχει….διότι η οποιαδήποτε μετάβαση μπορεί να γίνει μόνον έξω από τις 5 διαστάσεις…δηλαδή τα ενεργειακά πεδία.
Η ζωή φίλοι και φίλες είναι μια και μοναδική, η οποία όμως φαίνεται σε μας εικονικά…σαν να είναι πολλές. Εμείς ασφαλώς κατόπιν επιλογής αποφασίζουμε να ζήσουμε στον πλανήτη Γαία και όπου αλλού έχουμε επιλέξει και όλες αυτές οι ζωές μας συμβαίνουν παράλληλα και μαζί και όχι γραμμικά….όπως τις αντιλαμβανόμαστε και η αντίληψη της ένωσή τους συμβαίνει μέσα από την σύνθεση του Εαυτού μας…σε μια ολοκληρωμένη ενότητα και μόνο τότε κάθε ζωή που ζει ο καθένας μας αλληλεπιδρά με την άλλη που έζησε αυτόματα…σαν μια Οντότητα μέσα στο χωροχρόνο.
Έτσι οι μόνοι που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τα δεινά της, είναι οι ίδιοι οι γήινοι άνθρωποι, το καταλάβατε….μέσα από τη σύνθεση του Εαυτού μας, ώστε να θυμηθούμε τι συμβαίνει και να αντιληφθούμε την μεγάλη εικόνα…που κρύβεται πίσω από τις «μάσκες» των πεποιθήσεων του αισθητού κόσμου.

Το άρθρο αυτό το αφιερώνω εις μνήμην του πατέρα μου...που απεβίωσε στα χέρια μου...στις 13 Νοεμβρίου 2014. Καλό ταξΕΙδι...!
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)




3 σχόλια:

  1. Κύριέ μου, άν δέν είσθε ο Αλκιρέας, τόν έχετε κατακλέψει.
    Έν πάση περιπτώσει καλό νά ν'απαράγονται αυτά.
    Καλό χειμώνα, η μέρα μεγαλώνει..
    ταύ πί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πολυ για το αρθρο σου! Επισης, τις θερμες μου ευχες για την απωλεια σου. Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή