«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η ΕΛΠΙΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΛΑΓΝΟΙ

              Ασφαλώς και δεν πρόκειται να γίνουν πιστευτά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς  ότι ο Έλληνας επέλεξε για άλλη μια φορά τους λαθρο-λάγνους, τους εβραίο-δούλους και  νέο-εποχιτές πολιτικούς. Όσο και να ψέκασαν, όση προπαγάνδα  και αν έκαναν  τα ΜΜΕ του Σιωνισμού, όση «ανωμαλία» και αν έχει ο Έλληνας , αυτό δεν θα το έκανε ποτέ! Τα μαγειρέψατε τα αποτελέσματα κύριοι της  κατοχικής κυβερνήσεως. Το σκοτεινό εβραϊκό κατεστημένο που προωθεί την παιδοφιλία, ομοφυλοφιλία, τον σκοταδισμό και τον ανθελληνισμό, πήρε πάλι τα υποχθόνια όπλα του και διαμόρφωσε με το «έτσι θέλω», τα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να είναι αρεστά στις μεγάλες παγκόσμιες λέσχες. Σαν  Έλληνας πολίτης δεν έχω πλέον ελπίδα από το δικαστικό σύστημα να σας τιμωρήσει, διότι οι περισσότεροι εισαγγελείς φοράνε μασονική ποδίτσα, ούτε από τα σώματα ασφαλείας  διατηρώ ελπίδες να σας συλλάβουν και να σας φυλακίσουν, διότι αντικατέστησαν τα γαλόνια και την στρατιωτική τους τιμή,  με γραβάτες και  πολιτικές σκοπιμότητες. Ασφαλώς δεν ήλπιζα και ούτε ελπίζω στην εκκλησία, αφού οι εκλεκτοί μας ιεράρχες  τιμούν τις «στοές» πιο πολύ από τους ναούς του λάου. Παρόλα αυτά η ελπίδα μέσα μου δεν έχει σβήσει, ως κάτι μαγικό διατηρείται εντός μου μια άσβεστη φλόγα για ανατροπή, όλων αυτών που μας πήραν τις εθνικές ιδέες. Δεν μιλώ για κόμματα, ούτε για χρώματα, αλλά για την γαλάζια φωτιά που συντηρείται  στο στέρνο των ελλήνων και σιγοκαίει διακριτικά ωσότου  έρθει η ώρα να εκραγεί και να γίνει ηφαίστειο ικανό να συνεπάρει τα πάντα. Υπάρχουν παντού έλληνες σιωπηροί που σκέφτονται μα δεν μιλούν ποτέ, υπάρχουν έλληνες που ξυπνούν συλλογίζονται πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση του τόπου μας, υπάρχουν παντού ελληνικές φλόγες μακριά από την μόλυνση των πολιτικών κέντρων, των διεστραμμένων θρησκειών  και χρηματοσωτήρων, που κρατούν αμόλυντο τον λογισμό τους γιατί κάποια ώρα που θα χρειαστεί το καθάριο πνεύμα και καθαρό μυαλό.  Ο Έλληνας είναι συνυφασμένος με την παγκόσμια ιστορία και την πρόοδο του πνεύματος. Ελληνισμός σημαίνει Έλληνας και Έλληνας σημαίνει φως. Όσο χαμηλά και να ξεπέσει αυτός ο λαός δεν παύει να φέρει εντός τους μνήμες από ιερές στιγμές του παρελθόντος και από ουράνιες καταγωγές. Καλά θα κάνουν οι κακές εκδοχές των εβραίων (Σιωνιστές-Δαν)  να θυμηθούν ότι όλοι είναι πιόνια σε αυτό τον κόσμο, συνεπώς ούτε αυτοί θα εξαιρεθούν από τον θεό που προσκυνούν. Πλησιάζει η ώρα που θα διορθωθεί η ιστορία, και οι ταλμουδιστές-ιουδαίοι, παραχαράχτες της αληθείας, θα λάβουν την θέση που τους αξίζει στην πραγματικη ιστορία, για την οποία είναι γεννημένοι: ¨… να αρμέγουν καμήλες εν τη ερήμω¨.


4 σχόλια:

  1. Κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως ξαναψηφίστικαν οι ίδιοι για να συνεχίσουν το "έργο" τους και ότι τα αποτελέσματα μπορεί να τα μαγείρεψαν (όπως σίγουρα κάνουν στις ευρωβιζιόν στις ολυμπιάδες κλπ)
    αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι η επιροή των ΜΜΕ έχουν κολλοσιαία επίδραση στους εγκεφάλους των ανοήτων που τα παρακολουθούν

    Με ανισυχεί το ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως θα μπορουσε να δωθει λυση με την ψηφο του λαου,αφου απο την αρχη το συγχρονο δημοκρατικο πολιτευμα μπαζει απο παντου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθω τις εθνεγερτηριες και δονητικες δημοσιευσεις σας

    Αποτελειται την μεσοτητα του ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΛΟΓΟΥ

    Ειναι καιρος οι φεροντες τον ΙΧΩΡ να συνταχθουν εις ταξιν μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή