«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ...



               ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΚΕΙ, ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΑ ΟΙ ΑΣΒΗΣΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΥΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΡ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΫΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΙ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΛΛΗΝ, ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛ-ΛΗΝ!



ΛΥΡΙΟΣ ΜΥΡΜΙΔΩΝ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

 ΟΤΑΝ Η ΛΗΘΗ ΞΕΦΤΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. 

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ...ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΣΑΝ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, Π.Χ,...ΟΥΡΙ-ΗΛ,ΓΙΑΧΒ-ΗΛ,ΜΗΧΑ-ΗΛ,ΚΤΛ...ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΜΕΓΚΑΤΡΟΝ...ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ,ΑΓΑΠΟΦΩΤΟΕΚΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΣΑΡΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΙΑ.....ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΊΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΗ.ΔΙΑΣ-ΗΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΥΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΙΣΩΠΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΔΟΡΟΣ-ΣΑΠΦΩ-ΙΑΜΒΙΧΟΣ. ΕΛΛΑΣ-ΦΩΣ.

2013=ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
2013= Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ε
2013=ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
2013=ΕΝΕΡΓΟΣ ΙΧΩΡ
2013=ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ
2013=ΕΝΘΕΟΣ ΔΙΑΣ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ
2013=ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ
2013=ΝΟΜΟΙ ΔΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΗΓΗ: (Facebook)


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ, Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΤΟΥ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΘΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ.


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κραυγές και Ψίθυροι..


Κραυγές και Ψίθυροι..

Μια μέρα, ένας σοφός Ινδιάνος έκανε την παρακάτω ερώτηση στους
μαθητές του:-"Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;" –
"Γιατί χάνουν την ηρεμία τους" απάντησε ο ένας. -"Μα γιατί πρέπει
να ξεφωνίζουν παρότι ο άλλος βρίσκεται δίπλα τους;" ξαναρωτά ο
σοφός. -"Ξεφωνίζουμε, όταν θέλουμε να μας ακούσει ο άλλος"... είπε
ένας άλλος μαθητής Και ο δάσκαλος επανήλθε στην ερώτηση: "Μα
τότε δεν είναι δυνατόν να του μιλήσει με χαμηλή φωνή; Διάφορες
απαντήσεις δόθηκαν αλλά.. καμμιά δεν ικανοποίησε τον δάσκαλο..
"Ξέρετε γιατί ουρλιάζουμε κυριολεκτικά όταν είμαστε θυμωμένοι;
Γιατί όταν θυμώνουν δυό άνθρωποι, οι καρδιές τους απομακρύνονται
πολύ.. και για να μπορέσει ο ένας να ακούσει τον άλλο θα πρέπει να
φωνάξει δυνατά, για να καλύψει την απόσταση.. Όσο πιο οργισμένοι
είναι, τόσο πιό δυνατά θα πρέπει να φωνάξουν για ν'ακουστούν. Ενώ
αντίθετα τι συμβαίνει όταν είναι ερωτευμένοι; Δεν έχουν ανάγκη να
ξεφωνήσουν, κάθε άλλο, μιλούν σιγανά και τρυφερά.. Γιατί; Επειδή οι
καρδιές τους είναι πολύ πολύ κοντά. Η απόσταση μεταξύ τους είναι
ελάχιστη. Μερικές φορές είναι τόσο κοντά που δεν χρειάζεται ούτε καν
να μιλήσουν... παρά μονάχα ψιθυρίζουν. Και όταν η αγάπη τους είναι
πολύ δυνατή δεν είναι αναγκαίο ούτε καν να μιλήσουν, τους αρκεί να
κοιταχθούν. Έτσι συμβαίνει όταν δυό άνθρωποι που αγαπιούνται
πλησιάζουν ο ένας προς τον άλλον. Στο τέλος ο Σοφός είπε
συμπερασματικά: "Οταν συζητάτε μην αφήνετε τις καρδιές σας να
απομακρυνθούν, μην λέτε λόγια που σας απομακραίνουν, γιατί θα
φτάσει μια μέρα που η απόσταση θα γίνει τόσο μεγάλη που δεν θα
βρίσκουν πιά τα λόγια σας το δρόμο του γυρισμού" Mahatma Gandhi

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪: ΠΕΡΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ~ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ~

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪: ΠΕΡΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ~ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ~: Πλουτάρχου, Περί Σαρκοφαγίας “Ο λόγος μάς αναγκάζει με φρέσκο μυαλό και καινούργιο ζήλο να ασχοληθούμε με το μπαγιατεμένο θέμα της σαρκο...

ΕΣΤΙ ΔΕ ΦΥΛΟΝ ΕΝ ΑΘΡΩΠΟΙΣΙ ΜΑΤΑΙΟΤΑΤΟΝ

        
Προς όλους εκείνους τους Έλληνες, οι οποίοι αναζητώντας μια «καλύτερη τύχη» αναχωρούν για διάφορες χώρες του εξωτερικού, θα ήθελα να αφιερώσω λίγους στίχους του αρχαίου ποιητού των Θηβών, Πινδάρου:

Έστι δε φύλον εν ανθρώποισι ματαιότατον
όστις αισχύνων επιχώρια παπταίνει τα πόρσω
μεταμώνια θηρεύων ακράντοις ελπίσιν


Πίνδαρος

Το οποίο σε απόδοση στη νεοελληνική από τον Ιωάννη Γρυπάρη σημαίνει:

Κι είναι η πιο κούφια φύτρα ανθρώπινη
εκείνοι που τα ντόπια τους καταφρονώντας
στρέφουν τα μάτια τους στα μακρινά
τον άνεμο με ελπίδες μάταιες κυνηγώντας


Γρυπάρης

Έτσι σκέφτονταν και έτσι έπρατταν οι Έλληνες που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη κάποτε. Εμπνεόμενοι από τις ιδέες πραγματικών ποιητών, φιλοσόφων και επιφανών ανδρών της εποχής, έμεναν και έδιναν τη μάχη τους για την πατρίδα και τους δικούς τους. «Εφύλασσαν Θερμοπύλες».

Σήμερα, αρκετοί συμπατριώτες μας δυστυχώς, εγκαταλείπουν την πατρίδα για κάποιες ανέσεις και κάποια χρήματα που τους παρέχουν, εκείνες οι χώρες, οι οποίες σε συνεργασία με το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας, έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη οξύτερο, από το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι «καλά μυαλά» και πάνε να «πουλήσουν» τον εαυτό τους έναντι υλικών ανταλλαγμάτων. Ξεχνώντας ( αν είναι αλήθεια ότι το ξεχνούν) ότι οι υπηρεσίες τους, το ταλέντο τους, η ευφυϊα τους θα μετατραπούν σε ισχύ στα χέρια εκείνων που με την «αβάντα» των εδώ (στην Ελλάδα) πολιτικών τους εκπροσώπων, απεργάζονται την καταστροφή μας.
Δε βρίσκουν λένε πανεπιστήμια και θέσεις ανάλογα με τα υψηλά τους προσόντα. Ποτέ να μη βρούνε θα έλεγε κάποιος. Αυτό είναι το πρόβλημά τους όταν η πατρίδα χάνεται; Το να κάνουν καριέρα; Ας δούμε στο κάτω-κάτω τι μπορούν να πετύχουν αυτά τα μεγάλα πανεπιστήμια χωρίς τα ελληνικά μυαλά.

Βαυκαλίζονται ότι από τις σπουδαίες θέσεις που θα καταλάβουν, θα φανούν χρήσιμοι στην πατρίδα. Τρίχες. Πέρασαν οι εποχές που στη «Δύση», ο καλός επιστήμονας και ο άξιος επιχειρηματίας μπορούσε να διακριθεί και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για το καλό της πατρίδας.

Σήμερα, στο δυτικό κόσμο, αλλά και σε πολλές χώρες άλλων ηπείρων (πλην εξαιρέσεων) όλα υπακούουν στο διεθνοποιημένο και εθνοκτόνο Σιωνισμό. Επιστημονική έρευνα, εμπόριο, τέχνη, πολιτικά συστήματα, όλα στην υπηρεσία του «Θηρίου», που θέλει να καταπιεί τον κόσμο ολόκληρο.

Όλα τα επιστημονικά και ερευνητικά προγράμματα δεν αποσκοπούν στο να ανακαλύψουν την αλήθεια της ζωής, του κόσμου και του σύμπαντος, αλλά εντάσσονται σε μια προσπάθεια «κατασκευής» της αλήθειας. Ανατίθενται οι έρευνες στους επιστήμονες (παραγγελιοδόχους στην ουσία) και στις επιστημονικές ομάδες με σκοπό να καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αυτό που επιθυμούν εκείνοι που χρηματοδοτούν τις «έρευνες» και «επιβεβαιώνει επιστημονικά» τις απόψεις τους. Όταν οι έρευνες οδηγούνται σε μη επιθυμητά συμπεράσματα, συμπεράσματα που επιβεβαιώνουν την ελληνική κοσμοθεωρία και τρόπο ζωής, που από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα νοηματοδοτούν τον κόσμο, αυτά εννοείται ότι καταπνίγονται και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα χρήματα και χρηματοδοτούν τις έρευνες; Ποιοι ελέγχουν τα μεγάλα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Αγγλία και γενικά στο δυτικό κόσμο; Ποιοι ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο και έχουν χειραγωγήσει πλήρως μέσω της οικονομικής εξάρτησης την πνευματική και καλλιτεχνική παραγωγή; Η απάντηση δική σας.

Άρα λοιπόν, όλοι αυτοί οι «υψηλής ευφυίας έλληνες μετανάστες», ας αφήσουν τις αφελείς δικαιολογίες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και τη νοημοσύνη μας κι ας παραδεχτούν ανοικτά ότι παραδόθηκαν αμαχητί στο κυνήγι μιας τρυφηλής ζωής, με πληρωμένα ταξίδια, συνέδρια, δείπνα, χλιδάτα ξενοδοχεία, παχυλές αμοιβές, πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, καθώς και στην οικονομική εξασφάλιση των συγγενικών τους προσώπων.

Κλείνουν τα μάτια και αποποιούνται κάθε ευθύνη και υποχρέωση προς την πατρίδα που ψυχορραγεί. Αφήνουν τους άλλους να βγάλουν «τα κάστανα από τη φωτιά». Κάνουν πως δε βλέπουν ότι το δικό τους κενό, η «Νέα Τάξη» που προσπαθεί να επιβάλλει το Σιωνιστικό κτήνος στον κόσμο, το αναπληρώνει με τις στρατιές των λαθρομεταναστών (η πλειοψηφία τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που διώκονται στις χώρες προέλευσης για ειδεχθή εγκλήματα), με την εφαρμογή εντατικών προγραμμάτων μεταφοράς πληθυσμών (κρυφά χρηματοδοτούμενα από «ανθρωπιστικές ΜΚΟ»).

Ας πάνε λοιπόν να «απολαύσουν» τις ηδονές που τους υπόσχονται οι βιαστές της πατρίδας τους. Να ξέρουν όμως ότι μεσ’ την ψυχή τους θα κουβαλούν για πάντα το ΑΓΟΣ της εγκατάλειψης του καθήκοντος προς την Πατρίδα.

Ο μεγαλύτερος ποιητής όλων των εποχών, ο Όμηρος, τους δίνει την απάντηση μέσα απ’ τα λόγια του Οδυσσέα:

“Κίρκη, ποιός άνθρωπος με καρδιά μπορεί να βάλλει μπουκιά ή γουλιά στο στόμα, προτού γλυτώσει τους συντρόφους του και τους ιδεί ζωντανούς στα μάτια του;”

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.


ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΔΙOΤΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΥΠΟΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΘΟΝΙΟΥΣ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΣΚΛΑΒΩΣΕΙ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΙOTΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ.

ΑΠΟ "ΕΜΑΣ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ .ΑΠΕΙΡΑ ΕΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ....ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ.

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗΝ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ,Η ΘΑΝΑΤΟΠΝΕΥΜΑΤΩΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ , ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ, Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΑΓΝΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΔΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣΤΑΛΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΝ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟΝ ΦΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΗΛΥΣΙΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, ΔΩΡΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΣΤΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΑΣ ΗΤΤΑΣ.

ΑΡΧΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΩΝΗΣ.
Β' ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ.
ΑΡΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΖΕΥΣ ΗΝ-ΖΕΥΣ ΕΣΤΙΝ-ΖΕΥΣ ΕΣΣΕΤΑΙ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.........


ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΠΥΡΦΕΥΣ.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΙΣ

        Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ ΕΧΕΙΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΑΛΗΘΕΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΑΜΕΣΑ...Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΚΛΕΧΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΦΩΤΟΕΚΤΑΣΙΑΜΕΝΩΝ,ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΝ,ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΝ ΔΙΑ-ΚΟΣΜΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Π-ΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΕΡΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΔΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΙ Ο ΘΝΗΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑ-ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ "ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ" ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΦΟΙΒΟ ΦΑΕΘΩΝ .ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙ-ΔΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ,ΗΜΑΡ ΕΣΤΙΝ.
"ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ ΑΥΤΑΡ ΕΜΟΙ ΓΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΤΟΔΕ Δ'ΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
ΔΕΛΦΙΚΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ ΑΕΙΦΩΤΟΝ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΙΣ.

ΠΗΓΗ: ΕΛ-ΛΑΝΙΟΝ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΩΣ


Ο Ορφέας ήταν μία από τις πιο σημαντικές μορφές της ελληνικής μυθολογίας. Γεννήθηκε στην Θράκη και ήταν γιος του άρχοντα της περιοχής, Οιάγρου και της... Μούσας Καλλιόπης, της προστάτιδας της Επικής Ποίησης. Σε παιδική ηλικία διδάχτηκε την τέχνη της μουσικής από τις Μούσες αλλά και από τον ίδιο τον θεό Απόλλωνα, ο οποίος και του χάρισε την λύρα του. Η λύρα του Ορφέα, η "μαγική φόρμιγγα", ήταν κάτι σαν επτάχορδη κιθάρα και για την "ανεξήγητη" δύναμη της αλλά και την επίδραση της φωνής του, υπάρχουν δεκάδες ιστορίες. Σύμφωνα με αυτές, η μαγεία της μουσικής και του τραγουδιού του, ημέρευε τα άγρια ζώα και μετακινούσε "δέντρα και βράχους" που...
έσπευδαν να ακούσουν τη θελκτική μελωδία του! Η "θεϊκή" δύναμη της μουσικής Κατά πολλούς αναλυτές, όλα αυτά τα περιστατικά θέλουν να δώσουν το μύνημα πως η αρμονία που κρύβει μέσα της η μουσική μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά όλα τα ζωντανά όντα του πλανήτη μας. Ας μην ξεχνάμε πως οι αρχαίοι Έλληνες, γνώριζαν την μορφωτική και ηθικοπλαστική αξία της μουσικής, ενώ την συμπεριλάμβαναν σε όλα τους τα μυστήρια. Κατά κάποιους άλλους, η "ανεξήγητη" δύναμη της ορφικής μουσικής, συνδέεται με την "υπεράνθρωπη" και μεταφυσική διάσταση του Ορφέα. Οι περιγραφές που θέλουν τους ανθρώπους, αλλά και τους θεούς, τα ζώα και τα φυτά, αλλά ακόμη και τα βράχια να πλησιάζουν προς τον ήχο της λύρας του, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ορφέας ταυτιζόταν με τον Ήλιο, που με το φως του κάνει όλα τα έμψυχα όντα να στρέφονται προς αυτόν. Η "μαγική" επίδραση της ορφικής μουσικής στην Αργοναυτική Εκστρατεία Ο θρύλος λέει πως αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που ο Ορφέας πρωταγωνίστησε στην Αργοναυτική Εκστρατεία, αφού η "μαγική δύναμη" της μουσικής τους ήταν πολύτιμο όπλο για τους αργοναύτες. Ένα όπλο, που έδειξε τη δύναμή του από την στιγμή ακόμα που τέλειωσε η ναυπήγηση της Αργούς και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για να την ρίξουν στη θάλασσα. Η Αργώ όμως, ήταν τόσο βαριά και τόσο βαθιά "κολλημένη" στην άμμο και ήταν αδύνατο να τη σύρουν. Η λύση δόθηκε από την φόρμιγγα του Ορφέα, που με τον "μαγικό" ήχο της κατάφερε όχι μόνο να μετακινήσει αλλά να ανυψώσει την Αργώ "ταχέως στους ουρανούς"! Ήταν ο ίδιος ακριβώς ήχος της λύρας του, που κατάφερε να "υποτάξει" και να αποκοιμήσει το δράκο που φύλαγε το χρυσόμαλο δέρας, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο στον Ιάσονα να το κλέψει! Στον δρόμο της επιστροφής, οι Αργοναύτες πέρασαν από το βράχο των Σειρήνων, που με τη γλυκιά φωνή και το τραγούδι τους ξελόγιαζαν τους ναυτικούς και τους παράσερναν κοντά τους. Όταν ο ήχος-παγίδα έφτασε στα αυτιά των αργοναυτών, ο Ορφέας και η λύρα του που κατάφεραν τον σκεπάσουν με την ομορφιά και την δύναμη τους, οδηγώντας με ασφάλεια τους άντρες μακρυά από τον κίνδυνο των Σειρήνων. Η μουσική που "μαλάκωσε" ακόμη και τον Άδη! Όταν η αγαπημένη του γυναίκα, Ευρυδίκη πέθανε από δάγκωμα ερπετού, ο πόνος του Ορφέα τον οδήγησε σε ένα τραγούδι τόσο σπαραχτικό, που ακόμη και οι θεοί έκλαψαν στο άκουσμά του! Με τη δική τους συμβουλή ο Ορφέας, ξεκίνησε για τον Κάτω κόσμο, όπου η δύναμη της λύρας του ήταν τέτοια που μάγεψε ακόμα και τον Χάροντα. Κανένας δεν κατάφερε να μείνει ανεπηρέαστος από την μαγεία της λύρας του: οι δικαστές των νεκρών άρχισαν να κλαίνε, ο Κέρβερος σταμάτησε να γαυγίζει και ο Σίσυφος αφού ανέβασε επιτέλους τον βράχο στην κορφή του λόφου, έκλαψε συγκινημένος. Ήταν τέτοια η αρμονία της μουσικής που σκόρπισε δάκρυα στο πιο μαύρο και αδάκρυτο μέρος του κόσμου. Κι όταν ο Ορφέας παρακάλεσε "δώστε μου πίσω τη γλυκιά Ευρυδίκη", η Περσεφόνη, λύγισε και ζήτησε χάρη από τον Άδη! Εκείνος δέχτηκε, υπό τον όρο να μην κοιτάξει ο Ορφέας την αγαπημένης του, πριν φτάσουν στον Επάνω Κόσμο. Ηταν όμως τέτοια η λαχτάρα του, που δεν τα κατάφερε και μια ματιά του ήταν αρκετή για να την ξαναπάρει μακρυά του! Ο μύθος λέει πως μετά τον θάνατο του Ορφέα, οι θεοί πήραν τη μαγική λύρα του κοντά τους και Ορφέα και την έστησαν στον ουρανό, για να τραγουδάει κάθε νύχτα τραγουδάει την αληθινή αγάπη, την ζωή και το πραγματικό της νόημα!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_7473.html#ixzz26z7w2kqF

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΤΑ "ΘΕΙΑ" ?




               ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ Η ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΜΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ¨ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ¨ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ¨ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ¨. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ ΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΗΣΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ¨ΟΥΡΑΝΟΥΣ¨. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ, ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΕΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ¨ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ¨ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

      ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΙΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ) ΤΟΥ ¨ΘΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ:

       Α) ΜΕ ΤΟΝ ¨ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ¨ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, (ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΤΛ). ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ: Η ΛΕΞΗ «ΔΑΙΜΩΝ» ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΑΗΜΩΝ» -ΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ- ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

       Β) ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΟΝ). Ο ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΚΕΛΙΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΠΛΗΡΗΣ + ΦΟΡΑ + ΡΟΗ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ¨ΘΝΗΤΩΝ¨ ΚΑΙ ΤΩΝ ¨ΘΕΩΝ¨.

        Γ) ΜΕ ΥΠΕΡ-ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΝΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Π.Χ. ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ).

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ¨ΕΠΑΦΗΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:
         Α) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΔΑΙΜΩΝ Η ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΩΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΪΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΟΝΤΑ.

        Β) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΡΡΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΚΤΛ) ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ¨ΦΟΙΤΗΣΗΣ¨. ΕΚΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΝΙΑΚΕΣ ΠΑΝ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ( Π.Χ. ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ).


       ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ¨ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ-ΤΕΛΕΤΕΣ Η ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΕΪΚΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ Η ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟ- ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΘΕΛΕΙ  ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ " ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ",  ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΘΕΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ.

            ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ¨ΚΑΘΑΡΟΣ¨ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ¨ΕΠΑΦΙΚΟΣ¨ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ¨, ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΘΟΥΝ ΔΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ- ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ :
ΕΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ!

               ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗΣ ΒΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ (ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΤΡΟΦΗ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ¨ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ¨. ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΡΠΟΙ, ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΣΠΡΙΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΝΑΟ¨ ΜΑΣ. Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΩΜΟΦΑΓΙΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΑΥΡΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ) ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ: Η ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ.



ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΗΚΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΦΑΣΜΑ. ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΧΡΩΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ (ΕΝΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ - ΦΩΤΟΣ). ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ, ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΙΩΝ. ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΟΥΡΑΝΟΥΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ¨Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ¨. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ: « ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΛΕΓΑΝ: «ΖΕΥΣ ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ».


          ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ, ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΟΥΣΙΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕ. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ¨ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ¨ ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΟΛΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ¨ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ¨ . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ¨, ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ¨ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ¨, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ¨ΘΕΙΑ¨.

ΕΡΡΩΣΘΕ


ΘΗΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΩΝ

Το γράμμα '' Ε ''

Το Γράμμα Έψιλον σαν σύμβολο σχετίζεται άμεσα με την Δελφική Ηλιακή μυσταγωγία, την μύηση του ανθρώπου στο ΦΩΣ. Η τοποθέτησης του στο αέτωμα του Δελφικού Ναού του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ (θεού του Φωτός - Ηλιακή λατρεία) δηλώνει την αέναη σχέση του με το Φως, την τελείωση και ως εκ τούτου σαν Έψιλον υποδηλώνεται ο Φωτεινός. Το γράμμα Ε είναι σαν σχήμα η έκφανση της τριαδικότητας εξ ου και η τρείς φορές τοποθέτηση του εις το αέτωμα του Απολλώνιου ναού μια σε ξύλο, δεύτερη σε χαλκό και τρίτη σε χρυσό.Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρ με την πεμπτουσία του Ουράνιου - Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο. Ομοίως γνωρίζουμε ότι το ιερό πεντάγραμμο (πεντάλφα) συμβολίζει τον άνθρωπο και παράλληλα τα 5 στοιχεία που τον αποτελούν κατά τους Πυθαγόρειους μύστες όπου το είχαν σαν ιερό σύμβολο.

Τρείς φορές τοποθετήθηκε ένα Ε (ΕΨΙΛΟΝ) στην κορυφή τού Αετώματος τού Ναού τού Απόλλωνος στους Δελφούς, κατάντικρυ σε όποιον πλησίαζε την κεντρική, ανατολική Πύλη του, πάντοτε συνοδευόμενο από το ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ στην κάτω αριστερή γωνία και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ στην κάτω δεξιά τού ιδίου Αετώματος. Ήταν γνωστά σαν ''Δελφικά παραγγέλματα'', το δε Ε το ''προεδρεύον'' αυτών. Το παλαιότερο από αυτά (τα Ε) ήταν ξύλινο κι αναφέρεται σαν ''Ε των Σοφών '', γιατί αφιερώθηκε από τον Σόλωνα κατά μία εκδοχή, κατά δε άλλη από όλους μαζί τούς τότε αναγνωρισμένους Σοφούς. Όταν αυτό εφθάρη, οι Αθηναίοι ανέθεσαν στο Ναό το δεύτερο, το οποίο ήταν χάλκινο. Σε αντικατάσταση και αυτού, η Λιβία Δρουσέλλα, σύζυγος τού Αυγούστου, αφιέρωσε το τρίτο και τελευταίο, από καθαρό χρυσό. Η μοναδική πληροφορία για το Ε των Δελφών προέρχεται από τον Πλούταρχο (46-127 μ.Χ.), ο οποίος ως Ιερεύς διά βίου τού Απόλλωνος, πρέπει να ήταν κοινωνός και γνώστης των Μυστηρίων.

Το ότι λοιπόν ένα γράμμα τού Αλφαβήτου, είναι το αποκλειστικό αντικείμενο μιας ολόκληρης διατριβής του, δείχνει, όπως και τα γραφόμενα, την μεγάλη σημασία πού ένας συγγραφέας της ολκής του, απέδιδε σ' αυτό. Το ότι κανείς άλλος δεν έγραψε γι' αυτό, αλλά κι ο τρόπος (σε μορφή διαλόγου) πού ο ίδιος ο Πλούταρχος το παρουσιάζει, συνηγορούν ότι πρόκειται για κλείδα των Δελφικών Μυστηρίων, γιατί ως γνωστόν η αποκάλυψη στοιχείων τους στους αμύητους, αποτελούσε ηθικό και ποινικό αδίκημα.

Στον διάλογο αυτόν, προβάλλονται διάφορες ερμηνείες από τούς διαλεγόμενους, σαν προσωπικές τους απόψεις, μερικές αδύναμα τεκμηριωμένες, άλλες ισχυρά, πολλές αλληλοαναιρούσες. Σε κάποιες επεμβαίνει ο ίδιος ο Πλούταρχος, με πληθώρα αναλύσεων, μη παίρνοντας ρητή θέση, αλλ' ωστόσο καθοδηγώντας διακριτικά τον αναγνώστη. Δεν μπορεί έτσι να κατηγορηθεί ότι αποκαλύπτει τα των Μυστηρίων, αλλά προτρέπει σε συλλογισμούς προσέγγισής τους, τηρώντας το ρηθέν από τον Ηράκλειτο ότι : "Ο ΑΝΑΞ Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ". Τα δε σημαίνοντα διαφέρουν ως προς την προσέγγισή τους, ανάλογα με την πνευματική, την ποιοτική και την μυητική διαβάθμιση των πιστών. Γιατί κι ο ίδιος ο Θεός έχει ανάλογα ονόματα προς αυτούς: είναι ΛΟΞΙΑΣ για τούς μη νοούντας, ΠΥΘΙΟΣ για εκείνους που αρχίζουν να μαθαίνουν, να ερωτούν, να ενημερώνονται και ΔΗΛΙΟΣ και ΦΑΝΑΙΟΣ σε όσους φανερώνεται και διαφαίνεται κάποια Αλήθεια. Είναι ΙΣΜΗΝΙΟΣ σ' αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια και ΛΕΣΧΗΤΟΡΙΟΣ σ' εκείνους που μεταχειρίζονται αυτήν την Αλήθεια, φιλοσοφώντας. Η πρώτη άποψη στο διάλογο, δηλωμένη από τον αδελφό τού Πλουτάρχου Λαμπρία, είναι πώς οι πέντε από τούς επτά Σοφούς - οι Χίλων, Θαλής, Σόλων, Βίας και Πιττακός θέλοντας να διαχωριστούν από τούς άλλους δύο, τον Κλεόβουλο τον Λίνδιο και τον Περίανδρο τον Κορίνθιο, οι οποίοι με πλάγια μέσα εξεπόρθησαν τη φήμη τού Σοφού - αφιέρωσαν το Ε (δηλαδή τον αριθμό 5) στον Θεό, δηλώνοντας έτσι το πραγματικό πλήθος τους. Άλλος είπε πως το Ε, όντας το δεύτερο των γραμμάτων, των εχόντων Φωνήν (φωνηέντων), δηλώνει τον Απόλλωνα, τον δεύτερο τη ταξει, μετά τον Δία, Θεόν. Η τρίτη άποψη τού Ιερέως Νικάνδρου είναι ότι, επειδή το Ε γράφεται και ΕΙ (βλ. Δειπνοσοφιστού βιβλ. β'.5: '' πάντες οι Αρχαίοι τώ ΟΥ αντί τού Ο μακρού στοιχείου προσεχρώντο, παραπλησίως και τώ ΕΙ αντί τού Ε μακρού. Ώσπερ ορώμεν καν τή Ιλιάδι το πέμπτον βιβλίον σημειούμενον διά τού ΕΙ.), είναι χαρακτηριστικό των προς χρησμοδότησιν ερωτημάτων (εάν), αλλά και μόριο ευχής ή παράκλησης (ΕΙ-θε). Η άποψη τού Θέοντος, πού ακολουθεί, είναι πως ο Θεός ευνοώντας την Διαλεκτική, παραδέχεται αυτό το μόριο (ΕΙ) τού συλλογισμού και χρησιμοποιώντας το συχνά στους Χρησμούς του, προτείνει τή χρήση του στους Φιλοσόφους. Γιατί Φιλοσοφία είναι η έρευνα της Αλήθειας και φώς της Αλήθειας η απόδειξη και της απόδειξης αρχή ο συναπτόμενος συλλογισμός. Και κανένα πράγμα δεν υπάρχει χωρίς αιτία και κανένας συλλογισμός δίχως λογική προϋπόθεση.
                  

ΑΠΟ: E.ΑΡΕΙΑ 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΣΤΙ ¨ΑΝΑΞ¨.

Ο ΑΝΑΞ, ΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ”:
ΛΕΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.



Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΚΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ, ΠΑΙΑΝ Κ.Λ.Π.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ ΑΛΦΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Ή ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ”. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΔΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΥΜΝΟ ΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΗΛΛΑΞΕ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ [ΟΜΗΡΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 397-545].

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΘΗΛΥ ΠΥΘΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΥΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΗΪΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡ = ΑΝΩ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ = ΑΡΚΤΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΕΥΧΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΩ ΓΑΜΗΛΙΟ ΔΩΡΟ – ΓΑΜΟΣ ΗΛΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΜΗΛΙΟ ΔΩΡΟ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟ. ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΗΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΪΔΗΣ Ή ΠΑΙΣ Ή ΠΑΪΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΙΣ = ΠΑΪΣ = ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΪΔΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ. Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΙΘΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΕΙΡΑΣ, Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΚΗ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. 

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΛΦΩΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ Ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Ο ΟΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ Ο ΤΡΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ
ΤΟ ΩΡΑΙΟΝ, ΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΝ.

ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ “Α” ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΘΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΞΩΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΡΑΣΕΩΣ: ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΧΡΟΝΙΚΟ.

ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΝ ΘΕΙΟΝ, ΠΟΛΥ ΘΕΙΟ.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ, Η ΣΦΙΓΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ. ΠΟΤΕ Ο ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ. ΤΟ “ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΕΤΕΛΕΞΑΣ...” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. Η ΣΦΙΓΓΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.

“ΤΟ ΤΕΤΡΑ-ΠΟΥΝ, ΔΙΠΟΥΝ, ΤΡΙ-ΠΟΥΝ, ΟΥ ΜΙΑ ΦΩΝΗ”, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΪΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ: “ ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΑΜΕΤΕΡΑ ΨΥΧΑ ΠΑΡΑΔΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΝ ΠΑΓΑΝ ΑΕΝΑΟΥ ΦΥΣΕΩΣ”.



Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1+2+3+4 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 10. Η ΛΕΞΗ ΔΕΚΑ = ΕΚΑ = ΕΚΑΣ = ΜΑΚΡΥΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ = ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΣ = ΕΚΑΤΟΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΚΡΥΝΟΣ

ΕΑΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΤΥΪΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΗΜΑ: 
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΪΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΗΘΙΚ” ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ “Α” ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΟΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΑ ΜΥΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ:

1. ΠΡΩΤΗ ΜΥΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ Ή ΟΜΑΔΕΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ Ή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

2. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ. ΕΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ. ΕΝΩ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΘΗΚΕ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΑ.

3. Η ΤΡΙΤΗ ΜΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ “ ΤΡΙΠΛΑΙΣ ΑΜΑΞΙΤΟΙΣ” ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΡΙΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΑΠΟΚΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: “ΕΔΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ”. ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΚΟ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.

“ ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ”: ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΥΗΣΗ.

4. Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΗΣΗ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΟΣ. ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ Ο ΑΙΤΙΑΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ DNA KAI RNA ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΕΤΣΙ Η ΣΦΙΓΓΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ 4 ΜΥΗΣΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΕΤΡΑΒΑΘΜΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΥΗΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΦΙΓΓΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΚΑΣΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΥΛΗ». 



Τί σημαίνει ο τίτλος των Μυκηναίων ηγεμόνων (F)ΆΝΑΞ?
 Αρσεν.ΑΝΑΞ  Θηλ.ΆΝΑΣΣΑ
H ετυμολογία είναι σκοτεινή, όσο σκοτεινή είναι το πρόσωπο πίσω από τις χρυσές προσωπίδες των λακκοειδών ταφών. Όμως καμμιά φορά εισέρχεται ολίγον φως μέσα από τις οπές των προσωπίδων.
Ο άναξ είναι ο ανώτατος βασιλεύς, ο κείμενος υπεράνω όλων. Εις το πρόσωπόν του συγκεντρώνονται όλες οι εξουσίες, πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές και δικαστικές.
Ως άναξ αποκαλείται και ο θεός των θεων τε ανδρών τε ο Ζεύς.
Πιθανόν ο ανώτατος άρχοντας των Μυκηναίων να είναι ο επί γης εκπρόσωπος του ανωτάτου θεού Διός. Εις τον Όμηρον όλοι οι βασιλείς κατάγονται εκ του Διός. Διό δέ αποκαλούνται παρ' Ομήρωι "δίοι". Επομένως, ο τίτλος άναξ έχει θεικές συνδηλώσεις με έντονα λατρευτικόν περιεχόμενον. Αναφέρεται προφανώς εις μίαν ουράνιαν θεότητα ήτοι εις μίαν ηλιακήν θεότητα. Αμφότερα συνδέονται με τον Δία. 



Κόσμον τόνδε, τὸν αὐτὸν ἁπάντων, οὔτε τις θεῶν οὔτε ἀνθρώπων ἐποίησεν, ἀλλ᾽ ἦν ἀεὶ καὶ ἔστιν καὶ ἔσται πῦρ ἀείζωον ἁπτόμενον μέτρα καὶ ἀποσβεννύμενον μέτρα.

«Άναξ Απόλλων, προστάτη σε κάθε φύσι  Και ηγεμόνα που κατευθύνεις όλα τα άλλα μεταξύ τους σε ένα. Και μάλιστα αυτό το παν και πολυμερές, που είναι πολύχορδο  Πολυθόρυβο, το φέρνεις σε αρμονία· Εσύ, βέβαια, δίνεις την ομόνοια και την φρόνησι στις ψυχές. Και την δικαιοσύνη, τα οποία είναι τα κάλλιστα από τα δικά σου (πράγματα) Και (δίνεις) υγεία στα σώματα και κάλλος βέβαια σε αυτά· Εσύ να μας δίδης πάντοτε την επιθυμία για τα καλά.



 Άναξ στις ψυχές μας, σε ώ παιάν».
ΠΗΓΗ: (Facebook) Μαινάδα Ολύμπιου Πανός.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ



                     ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡ-ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ¨ΕΔΩ ΚΑΤΩ¨, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΨΥΧΗ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ? ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ … ¨ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ¨. Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ¨ΕΡΓΑΤΗ¨ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.


               ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ¨ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ¨ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ¨ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ¨ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ¨ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ¨ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΤΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ. ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΕΛΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΥΡ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ¨ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ¨ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ.


            Η ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΑ¨ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ¨ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ¨ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΨΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ¨ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ¨ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΟ ¨ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ.

           ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ¨ΑΠΕΝΑΝΤΙ¨,  ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ¨ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ¨ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ¨ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ¨ΨΑΡΕΥΕΙΣ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΨΑΡΙΑ ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΦΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ¨Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ¨. ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΑΖΕΙ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ.



          ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ¨ΦΩΤΕΙΝΟ¨ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ-ΧΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ¨ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ¨ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ¨ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΤΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.



ΑΘΗΝΑΪΣ


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ "ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ".

           ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΕΣΧΑΤΑ ΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ? ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, «ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ», ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!
           ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙ ΠΑΓΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΦΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΥΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΝΔΙΑ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΟΓΕΝΕΙΣ ΧΩΡΕΣ (ΑΓΓΛΙΑ - Η.Π.Α. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ) ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ¨ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ¨ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΦΩΤΙΣΜΟ". ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. ¨ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ¨ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΡΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ «ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ». ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ¨ΠΟΝΗΡΟΙ¨ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ¨ΤΡΕΞΟΥΝ¨ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΛΚΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ¨ΚΑΚΟ¨ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ.    
                                               

               ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΑΝ ΝΟΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟΝ ¨ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΜΟ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΕΙΔΗ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ! Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΟΓΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΟΣΟ ΔΕΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ¨ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ¨ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ? ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ (ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Η ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ Η ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ (ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ).


              ΕΔΩ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,  ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΚΟΥΡΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟΥΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ¨ΦΡΕΝΑ¨ ΕΧΟΥΝ!? ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΕΥΤΟ-ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΜΥΗΤΙΚΟ ΜΟΔΑΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ¨ΠΕΡΑΣΕΙ¨ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΓΙΑΤΙΑ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΥΗΣΗΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

                                                   

               ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ. ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΨΥΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΦΟΥ Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΈΙΑΔΙΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!

          ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ .. « Η ΕΜΑΣ Η ΑΥΤΟΥΣ». 


         ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ! ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ.

         ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ?

         ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΕΞΩ ΕΝΩ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ!

         ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: « ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΙΘΕΡΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ¨ΠΙΣΙΝΗ¨, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

          Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΕΘΙΜΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟ-ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΣΦΑΙΡΑΣ.



Υ.Γ.: ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝ ΠΙΚΡΑΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΠΟΤΕ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΓΕΛΑΣΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ, ¨ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ¨, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ, ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!


ΕΡΡΩΣΘΕ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ



 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ¨…


     

              ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΝΤΩΝ, Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ"  «ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ», ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΝ ΑΕΝΑΟΝ ΑΕΙΦΩΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΝ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

              ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΣΤΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ¨ΘΕΩΝ¨ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΕΙΖΩΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΣ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ Η ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ¨ΟΛΟΝ¨. ΟΙ ¨ΘΕΟΙ¨ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ. ΟΙ ¨ΘΕΟΙ¨ ΟΜΟΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ¨ΟΛΟΥ¨.

              ΟΛΟΙ ΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ¨ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ¨ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ¨ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟ-ΔΟΝΟΥΣΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ¨ΣΠΗΛΑΙΟΝ¨ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ¨ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ¨ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

             Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ¨ΑΣΤΕΡΕΣ¨ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΑΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΟΝΤΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΩΣ ΕΣΤΙ ΤΟ ΠΑΝ-ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΔΩΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΠΙΘΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ¨ΚΟΣΜΟ¨, ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ¨ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΝΑ ¨ΚΑΨΕΙ¨ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.


…ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ¨ΟΔΗΓΗΣΕΙ¨ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ¨ΗΛΙΑΚΟΥΣ¨ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΩΡΑ!


           ЭЄ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! ЭЄ
                


ΠΥΡΦΕΥΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

<< Α-ΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ>>
(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ'ΟΛΑ)

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ... Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...
΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ , ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ).
Ο ΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ , Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ , Η ΑΓΕΝΝΗΤΗ Κ ΑΝΑΡΧΟΣ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ Π Α Ν Τ Α . Ο ΄΄ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ . ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ .

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ 'Η ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ Α-ΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ . Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ .
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ .

Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.
ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Α-ΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ .

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΌΡΕΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : 

ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ , ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΚΡΗΝΕΣ (=ΠΗΓΕΣ=ΠΥΛΕΣ) ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΝΕ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ , ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ , ΕΝΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΡΗΝΗ (ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ , ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΥΔΩΡ . ΤΟΤΕ , Η ΨΥΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ : «Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον. τόδε δ’ ίστε και αυτοί. Διψίη δ’ ειμί αύη και απόλλυμαι. Αλλά δότ’ αίψα ψυχρόν ύδωρ προρρέον της Μνημοσύνης από λίμνης».  (Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο.Αυτό το γνωρίζετε και σεις οι ίδιοι.Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι• δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει από της Μνημοσύνης την λίμνη.)
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ  ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ . (ΟΡΦΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.)



ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ (ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ , ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ , ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ , ΙΝΔΟΥΣ ) ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ . 

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ .
Η ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΄΄ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ΄΄ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ .

        << ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ >> 

ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ 



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ...

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ...:             ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, Ο ΧΩΡΟ-ΧΡΟ...

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ




ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ 'ΣΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ''ΠΟΛΕΜΑΤΕ''ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ Η'ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.ΧΑΙΡΕ!

SINTALKAS 

ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ

Την είδα πρώτη φορά τεσσάρων χρονών , ο παππούς μου την έδειξε , θυμάμαι τότε που φοβόμουν τα σκοτάδια σαν παιδάκι που ήμουν να μου λέει …. Σήμερα η γιαγιά θα μας στρώσει να κοιμηθούμε στην αυλή κάτω από τα πεύκα και θα δούμε τον ουρανό , μου είπε ….έτσι και έγινε …. Θυμάμαι την πρώτη φορά που κοίταξα ψηλά και είδα το έναστρο ουρανό του 1972 κάπου στην Σαλαμίνα …τότε που δεν υπήρχε ρεύμα κα
ι τα ψυγεία μας δούλευαν με πάγο …. Αυτό που βλέπεις μου είπε παιδί μου είναι το φόρεμα της που λαμπυρίζει , είναι το φόρεμα της Ελλάδας μας , να την αγαπάς την Ελλάδα μας αγόρι μου , θυμάμαι τα λόγια του ….. εκεί την είδα , και μαγεύτηκα από το λαμπύρισμα των άστρων που ήταν κεντημένα στο όμορφο ρούχο της ….. εκεί γεννήθηκα μαζί της ….. αυτή είναι η μεγάλη μάνα μας ….. να την σέβεσαι και να την προστατεύεις μου είπε πριν χαθώ στην αγκαλιά του μορφέα …… και στην ζεστή αγκαλιά της μάνας Ελλάδας…..!
Την δεύτερη φορά που την είδα ήταν να περπατάει στα βουνά και στους κάμπους της Αρκαδίας και στο πέρασμα της να φυτρώνουν πολύχρωμα λουλούδια σε κάθε της βήμα …..δίπλα της οι μέλισσες , τα πουλιά , και τα ζώα του δάσους να τραγουδάνε παιάνες χορεύοντας ολόγυρα της , τα δέντρα να λυγάνε τις κορφές τους από τον ψίθυρο του ανέμου υποκλινόμενα σε αυτή την χάρη και την ομορφιά της …και αυτή να χαμογελά με αυτό το πανέμορφο χαμόγελο ….. και ο ήλιος να στεφανώνει τα κατάξανθα μαλλιά της , τα στολισμένα με γιασεμιά και με κρίνα ……!
Την τρίτη φορά που την είδα ήταν στα είκοσι μου …. Μια όμορφη παρουσία να κάθετε σκεφτηκή δίπλα σε μια πηγή του Ολύμπου και από το γόνατό της να τρέχει αίμα … με κάλεσε να την βοηθήσω ….. που χτύπησες την ρώτησα ….. γλίστρησα στην καμένη γη ,και στην αδιαφορία των ανθρώπων για αυτό τον τόπο …δεν είμαι μαθημένη να περπατώ στα κακοτράχαλα αποκαΐδια και στα σπασμένα μνήματα των ηρώων μου….! Τους προστάτεψα αυτούς τους ανθρώπους …. Τους έδωσα την αγάπη μου …. Τους έδωσα γνώσεις , τέχνες , πολιτισμό , προϋποθέσεις να φτάσουν ψηλά με φιλοσοφία, με ένδοξη ιστορία και νίκες σε άσπονδους εχθρούς , και αυτοί….. αυτοί …..ενα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της και πέφτοντας στη γη φύτρωσαν μικρά ανθάκια που μετά από λίγο μαράθηκαν ….. δεν το έκαναν από κακία της είπα …ίσως από άγνοια …θέλησα να δικαιολογηθώ ! αμέσως μετά σηκώθηκε και βυθισμένη στις σκέψεις της απομακρύνθηκε κουτσαίνοντας αλλά όμορφη όπως πάντα ….. μου ήλθαν μνήμες από τα λόγια του παππού μου ,πριν χρόνια ….να την προστατεύεις την Ελλάδα μας να την σέβεσαι μου είχε πει ….χωρίς να προλάβω να της πω συγνώμη είχε χαθεί σε μια συστάδα του δάσους αφήνοντας με μόνο……. Έκτοτε δεν την ξαναείδα ….!
Σήμερα σηκώνω τα μάτια ψηλά αλλά δεν βλέπω τα άστρα από το φόρεμα της ….. κοιτάζω ολόγυρα και βλέπω αδιάφορους ανθρώπους να τρέχουν βιαστικά δεξιά αριστερά με σκυμμένο το κεφάλι από προβλήματα …. Κατακτητές να καταστρέφουν κάθε κομμάτι αυτού του τόπου για την ικανοποίηση της απληστίας και ματαιοδοξίας τους ….να πουλάνε και να αγοράζουν κάθε κομμάτι αυτής της Γής ….ανθρώπους να ασεβούν στα σύμβολά της …. Να μην μιλάνε τη γλώσσα της …. Να βυθίζονται σε μια μοναξιά και σήψη και όλο αυτό να έχει μια δυσοσμία θανάτου ….. γυρνάω από τόπο σε τόπο ψάχνοντας για εκείνη …ψάχνοντας για την Ελλάδα μου που τόσο αγαπώ ….. φευγαλέα μου έρχεται κάπου κάπου η μυρωδιά από το άρωμα της όμως χάνετε μπερδεμένη με τις φωτιές που κατάκαινε κάθε γωνιά της πατρίδας μου …… άλλες φορές έχω την εντύπωση ότι βλέπω την άκρη από το πέπλο της …. Μα μπαίνει μπροστά η ασέβεια και τα θεόρατα κτήρια των μεγιστάνων του πλούτου ….. όμως …. Εκεί στα όνειρα μου είναι πάντα όπως παλιά …όπως την πρώτη φορά που την πρωτοείδα ….. αγέρωχη …λυγερόκορμη …..λουσμένη με το φώς των αστεριών , να τραγουδάει ύμνους για τους πεσόντες ήρωες της φυλής μας ….. να περπατά στα βουνά και τις ράχες της Κρήτης , του Πηλίου , του Ολύμπου ….. να λούζετε στα καταγάλανα νερά των πελάγων μας …. ! την βλέπω κάθε φορά στο ανέμισμα της σημαίας του πατέρα Ιωσήφ (Χρήστου μπαϊρακτάρη) να χαιρετίζει και να εμψυχώνει τα παλληκάρια μας με τα σιδερένια πουλιά …τους αετόκαρδους….! Την βλέπω στους Δελφούς , το Σούνιο , την Ολυμπία να καταθέτει φόρο τιμής στον Λεωνίδα , στον Αλέξανδρο και τον Καραϊσκάκη….. και στα μάτια ,σαν σπίθα ….. απλών μα καθαρών ανθρώπων ….. θέλω να την βλέπω στα μάτια κάθε έλληνα αδελφού μου ….. κάθε Έλληνα αδελφού μου καθώς αφήνομαι άλλη μια φορά στην αγκαλιά του μορφέα …ελπίζοντας και προσμένοντας …….!

Του Γεωργίου Ροδόπουλου