«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ... ΕΛΘΕ ΦΩΣ ... ΕΛΘΕ ΠΑΤΕΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ ΟΡΑΤΑ...

ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ¨ΦΩΤΙΑ¨, Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΑΗΡ¨, Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΥΔΩΡ¨, ΤΟ ΠΙΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΓΑΙΑ¨ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ.

                     Ε Λ Θ Ε    Ε Λ Π Ι Δ Α … Ε Λ Θ Ε   Φ Ω Σ … Ε Λ Θ Ε    Π Α Τ Ε Ρ Α .
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. Η ΕΛΠΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ¨ΦΩΤΙΑ¨ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ¨ΑΛΗΘΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ¨ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ «ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ» ΚΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΗΧΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.

''Κ Α Ν Ε Ν Α Σ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου