«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΝΕΚΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

...ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΟΥΣΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ! 
Υπάρχουν μερικοί που δεν πιστεύουν στα μάγια, στο κακό μάτι, στα ξόρκια και σε όλο αυτό το θαυμαστό οπλοστάσιο που έρχεται από το υπερπέραν.  Δικαίωμά τους.  Το …ραπανάκι χέστηκε πάνω του πάντως. Ευχόμαστε να ξεμαγαρίσει έτσι κι αλλιώς κι αυτός και όλοι οι άλλοι οι ψευδέλληνες μπάσταρδοι.

Ως αντίμετρο, κάποιοι έχουν εξαπολύσει τις συμφορές του σύμπαντος πάνω στην ταφογαμημένη τοκογλυφική συμμορία που προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Η γκαντεμομηχανή του HAARP είναι πουτσόμπριζα μπροστά στις δυνάμεις που θα αφεθούν ελεύθερες σύντομα. 

Χιλιάδες πνεύματα από το παρελθόν που έκαψαν την σάρκα τους για την ιδέα του Φωτός παλουκώνουν τους δήθεν απέθαντους απόγονους του Γιαβέ.

Αφήστε τους άλλους να μιλάνε βαρβαρικές διαλέκτους, να βρίζουν σε αυτές και να αρρωσταίνουν. Μια είναι η γλώσσα που σε κάνει καλά.  

Η μητέρα όλων των βασκανιών ξεκινάει από τα Δελφικά τρίγωνα.  Οι Σπαρτιάτες καλωσορίζουν τις κατάρες των νεκρών πολεμιστών και επαναλαμβάνουν δυνατά αυτό που υποβόσκει ως απόκοσμο μουρμουρητό :

Δυστυχία, θάνατο κι αρρώστια στου προδότη τα παιδιά και τα εντόσθια…”

Οι φωνές του συλλογικού υποσυνείδητου θα δυναμώνουν ώσπου να γίνουν εκκωφαντικές. Τότε ο μαστουρωμένος όχλος που δεν μπορεί να καταλάβει τα ψιλά γράμματα θα παραφρονήσει και θα κρεμάσει τα ανδρείκελα των δαιμόνων της Ανατολής.  Μετά έρχεται η σειρά των αφεντικών…Για πασατέμπο ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πινγκ-πόνγκ της Χρυσής Ψωλής και του κομμουνιστικού παπαροθιάσου. Με αυτά που συμβαίνουν υποχθόνια, το φθινόπωρο προμηνύεται ενδιαφέρον και στον ορατό και στον αόρατο κόσμο. …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. αγαπητε (εμπλεξα και ειχα καιρο να περασω)

    αυτο το λινκ που εβαλες, θα το πω απλα, με εστειλε αδιαβαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή