«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Μόνο η σπίθα μας, έμεινε...

            Η σημερινή Ελληνική (;) κυβέρνηση είναι το αποτέλεσμα των πολυετών σχεδιασμών του παγκόσμιου σιωνισμού.  Είναι άλλη μια φάκα για τον ελληνικό λαό που εξακολουθεί να μην μαθαίνει  από τα λάθη του. Έφεραν πρώτα το χάος στην χώρα μας τουλάχιστον  για 7 έτη, και τώρα ήρθε η ώρα της στημένης σωτηρίας μας, για άλλα 7 έτη, διότι κάπου τόσο χρειάζεται να ολοκληρωθούν πλήρως τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει (δήθεν) μεγάλες συμφωνίες  και ρίξει ρευστό χρήμα παντού. Άλλωστε δεν το έχουν ανάγκη αυτοί που μας το δανείζουν, απλό χαρτί είναι γι΄αυτούς.  Αφού λοιπόν θα έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη των προβάτων, συγνώμη… ψηφοφόρων, θα κάνει εκλογές και θα πάρει ποσοστά πάνω από 50%. Τότε πλέον ετοιμαστείτε για ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις… ο νοών νοείτω!

«...Από ΧΑΟΣ φέρνουμε ΤΑΞΗ», λένε οι απανταχού σιωνιστές. Την δική τους τάξη βεβαία. Το χάος το είδαμε, τώρα θα δούμε και την ¨τάξη¨ τους. Η μήπως όχι;
Ξέρετε τι μ΄αρέσει σε όλες τις αρχαίες τραγωδίες;
Εκεί που τα πράγματα είναι σε αδιέξοδο και οι πρωταγωνιστές είναι εγκλωβισμένοι, ξαφνικά έρχεται ο ¨από μηχανής θεός¨ και σώζει τα πράγματα. Βέβαια δεν εννοώ κυριολεκτικά κανέναν θεό του δωδεκάθεου να έρθει να μας σώσει, ούτε το ξανθό γένος, ούτε κανένας μεσσίας ή μαρμαρωμένος μπακλαβάς, εννοώ την σπίθα του έλληνα που ανάβει ξαφνικά χωρίς συνεννοήσεις, χωρίς ηγέτες και προκαθορισμένα ραντεβού και κατακαίει τα πάντα. 

Αυτή την φορά όμως, η σπίθα μας... δεν θα ανάψει για να κάψει κάποιον, ούτε θα γίνει λαίλαπα για να διώξει τους εχθρούς μας, απλά θα ανάψει και θα σιγοκάψει ταπεινά και απόκρυφα, ώστε να μας φωτίσει στο σκοτάδι που έρχεται.
Είμαστε λίγο πριν την ανατολή, είμαστε σαν ανθρωπότητα, στο σκοτεινότερο σημείο της ιστορίας. Με την φλόγα αυτή θα μείνουμε ζεστοί και ζωντανοί μέχρι τις πρώτες ακτίνες του αληθινού Ήλιου. "Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δε λένε τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δε ψηφίζουν τον χασάπη που τα σκοτώνει ούτε τον αστό που τα τρώει".

Κόμης Μιραμπώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου