«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ENERGY

Η Ενέργεια είναι η σύνδεση με την πρώτη πηγή της ζωής μας. Όλα στη φύση έχουν ενέργεια. Τα πάντα. Ο άνθρωπος έχει κι αυτός ενέργεια, η οποία συγκεντρώνεται γύρω από το σώμα του και πιο πολύ στο επάνω μέρος του εγκεφάλου. Ο μέσος όρος ακτινοβολίας της ενέργειας του κάθε ανθρώπου είναι γύρω στα 2,5 μέτρα. Οι περισσότερο πνευματώδεις άνθρωποι έχουν μεγαλύτερο εύρος ακτινοβολίας. Οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να απορροφούν την ενέργεια και από άλλα είδη του φυτικού και του ζωικού βασιλείου. π.χ αν πας σ’ ένα δάσος και αγκαλιάσεις για λίγα λεπτά ένα δέντρο παίρνεις την ενέργειά του. Επίσης η ενέργεια μεταδίδεται και ανάμεσα στους ανθρώπους. Η μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας γίνεται πάντα όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά με τον άλλον, είτε είναι άντρας ή γυναίκα. 

Η μεγαλύτερη σε ένταση απορρόφηση ενέργειας γίνεται σε ερωτική επαφή. Προσοχή με ποιον ή με ποια έρχεστε σε επαφή. Αν πχ. Εσύ έχεις ενέργεια 80% κι ο άλλος ή άλλη έχει 20%....τότε όταν ενώνονται τα σώματα στο τέλος επικρατεί μία ισορροπία…κι εσύ που είχες 80%....κατεβαίνεις στα 50%....αφού έχεις χάσει από την ενέργεια σου ένα 30%.....ενώ άλλος ή η άλλη ανεβαίνει κι από 20%…πηγαίνει στο 50%......οπότε κερδίζει ένα 30%. Έτσι υπάρχει μία ισορροπία ενεργειών. Με λίγα λόγια ένα πνευματώδες και θετικό άτομο…με πολύ ενέργεια….αν έρθει σε επαφή με ένα αρνητικό άτομο…τότε το αρνητικό άτομο του κλέβει….ενέργεια. 

Αυτό όμως μπορεί να γίνει και χωρίς σωματική επαφή. Έτσι όλοι οι Άνθρωποι μπορούν και απορροφούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους…..όπως κάνουν τα φυτά…! Τα φυτά γνωρίζουμε ότι μπορούν να αντλήσουν μία εναλλακτική πηγή ενέργειας από άλλα φυτά. Το φυτό πράσινη άλγη «Chlamydomonas reinhardtii», γνωρίζουμε πλέον και επιστημονικά ότι εμπλέκεται όχι μόνο στη φωτοσύνθεση….αλλά έχει επίσης μία εναλλακτική πηγή ενέργειας που μπορεί να αντλήσει ενέργεια κι από άλλα φυτά. Με αντίστοιχο τρόπο η βιοενέργεια του ανθρώπου….αντλείται από μια άλλη ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου…και ένα εμφανές παράδειγμα είναι το λεγόμενο μάτιασμα…που λέμε….δηλαδή η δύναμη να μας επηρεάσει κάποιος η κάποια από μακρινή απόσταση.



Όπως τα λουλούδια χρειάζονται νερό και φως για να αναπτυχθούν…έτσι και οι άνθρωποι δεν είναι διαφορετικοί. Το φυσικό μας σώμα με όλα τα όργανά του είναι σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά ότι βρίσκεται στο γύρω περιβάλλον. Οι άνθρωποι επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα και αισθάνονται πολλές φορές άβολα σε συγκεκριμένες ομάδες ρυθμίσεων…όπου υπάρχει ένα μείγμα ενέργειας και συναισθημάτων…και έτσι κάθε φορά που βρίσκονται στο ανάλογο ενεργειακό περιβάλλον αντιδράνε και ανάλογα. Οι Πρόγονοί μας επέλεγαν οι πόλεις τους και τα ιερά τους να βρίσκονται πάντα σε ενεργειακούς χώρους…..με τα αντίστοιχα ευεργετικά προτερήματα.

Επειδή ο ανθρώπινος οργανισμός μας ομοιάζει κατά πολύ μ’ ένα φυτό, όπου καταναλώνει την απαραίτητη ενέργεια για να τροφοδοτήσει συναισθηματικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα ουσιαστικά ή να προκαλέσει αυξήσεις της κορτιζόλης και τα κύτταρα να διασπαστούν ανάλογα με την συναισθηματική σκανδάλη….αυτό μας υποδηλώνει ότι το πεδίο της βιοενέργειας πλέον ολοένα και εξελίσσονται οι διάφορες μελέτες για το φυτικό και ζωϊκό μας κόσμο θα μεταφραστούνε ίσως σύντομα από τους αυριανούς επιστήμονες και ίσως μεταγενέστερα να μας επιδείξουν ποια ενέργεια οι μεταφυσικοί γνωρίζουν όλο αυτόν τον καιρό…ότι οι άνθρωποι μπορούν να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλον….απλά και μόνον μέσω μεταφοράς ενέργειας….ακριβώς όπως το κάνουν τα φυτά. Οι άνθρωποι μπορούν να απορροφήσουν και να θεραπεύσουν μέσα από άλλους ανθρώπους, ζώα και κάθε μέρος της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος που το να είσαι στη φύση…είναι συχνά ενθαρρυντικό και αναζωογονητικό για τόσους πολλούς ανθρώπους.



 Η συμβουλή μου είναι ότι ξεκινώντας από τον ίδιο μας τον οργανισμό συντηρούμε το φυσικό μας σώμα…τρέφοντας σωστά και σε καθημερινή βάση κατά το δυνατόν βέβαια…ώστε να έχουμε μία ισορροπία στο πεπτικό-ανοσοποιητικό-νευρικό μας σύστημα…με υγιεινές τροφές. Περπάτημα και άσκηση μισή ώρα…ή και κάτι παραπάνω. Έκθεση στον ήλιο…πρωινές ή απογευματινές ώρες. Θετική ενέργεια και θετική σκέψη σε ότι και αν κάνουμε…οραματίζοντας ότι πετυχαίνουμε τον στόχο μας….που είναι βέβαια αρκετά δύσκολο να το πετύχουμε…διότι κατακλυζόμαστε από αμέτρητες εκατοντάδες σκέψεις όλη την ημέρα…με αποτέλεσμα γρήγορα να ξεχνάμε τον στόχο μας….! Επίσης συνιστώ να περπατάτε ξυπόλητοι για καλύτερη γείωση με τη γη….και να σας φεύγουν όλες οι φλεγμονές. Να πηγαίνετε και να επισκέπτεστε ενεργειακούς ελληνικούς χώρους….μιας και εκεί μπορείτε να θεραπευτείτε και από αρρώστιες που έχετε. Αν  πάλι δεν μπορείτε να πάτε εκεί…μπορείτε να καθαρίσετε το γύρω χώρο σας και να αποτρέψετε τις διάφορες απορροφήσεις ενέργειας που υπάρχουν γύρω σας και δεν είναι θετικές για εσάς.

Βασική προϋπόθεση είναι να κατέχετε τον προσωπικό χώρο της αύρα σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια ξεχωριστή δυναμική Αύρα που περιβάλλει το γύρω του σώμα. Αν δεν κατέχουμε αυτό το προσωπικό μας χώρο….είμαστε ευάλωτοι σε ξένες ενέργειες που εισέρχονται…..μέσα μας. Αποκτήστε την επίγνωση των ορίων της αύρα σας….δηλαδή όπως σας έγραψα προηγουμένως….γύρω στο μήκος των 2.5 μέτρων μακριά από το σώμα σας….και σε όλη την απόσταση γύρω σας…πάνω και κάτω…ως έναν τρόπο που να θέλετε να αγοράσετε…τον προσωπικό σας χώρο. Πολλές φορές οι άνθρωποι προασπίζονται το χωράφι τους …μέχρι θανάτου…αλλά αδυνατούν ή δεν γνωρίζουν ότι οφείλουν να προασπίζονται τον ζωτικό τους χώρο….αυτό που βρίσκεται γύρω από το σώμα τους…κι έτσι κινδυνεύουν πολλές φορές άσχημα. Καλό είναι να δώστε στον εαυτό σας έναν ενεργειακό και πλήρη καθαρισμό. Οραματιστείτε το χρυσό χρώμα που έχει μία μεγάλη ενεργειακή δόνηση….η οποία θα σας είναι χρήσιμη για την εκκαθάριση της όποιας ξένης ενέργειας. Μπορείτε να φανταστείτε να σας κατακλύζει χρυσή βροχή στην κορυφή της αύρας σας…ακριβώς λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σας…πάνω από το 7ο ενεργειακό κέντρο και να το αφήσετε να τρέχει…μέσα σας επιτρέποντας στη καθαρή χρυσή ενέργεια να ρέει μέσα από την αύρα σας και το χώρο του σώματος σας και να αφεθεί στη γείωση σας…μέσα από τα πόδια σας. Αμέσως θα αισθανθείτε να είστε καθαρός και ανανεωμένος και χαρούμενος. Μείνετε στο κέντρο του εαυτού σας και γειωμένοι….με τη γη.



 Ο πνευματικός εαυτό σας θα νιώθει ότι κάτι μετακινείται στο χώρο σας. Εάν είστε πλήρως γειωμένοι…θα μπορείτε εύκολα να απελευθερώσετε την ενέργεια σας και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων….κάτω από το καλώδιο γείωσης σας….απλά με την πρόθεσή σας. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε μία κατάσταση της μη-αντίστασης. Αν κάποιες φορές αισθανθείτε πολύ άβολα γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια ομάδα….μην πηγαίνετε με αντίσταση ως τρόπο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας….καθώς αυτό θα σας κρατήσει μόνο την εξωτερική ενέργεια κολλημένη στο χώρο σας. Μετακινηθείτε απλά σε μια κατάσταση μη-αντίστασης….με το να φαντάζεστε ότι το σώμα σας είναι ξεκάθαρο και διάφανο σαν καθαρό γυαλί ή νερό. Με αυτό τον τρόπο….αν κάποιος ρίχνει κάποια κακή ενέργεια σε σας….θα περάσει ακριβώς από μέσα σας και θα φύγει. Το καταλάβατε….!

 Επίσης είναι καλό να καλείτε πίσω την ενέργειά σας. Είναι φυσικό ότι όταν ΑΔΕΡΦΙΑ….έχουμε την ενέργειά μας σε δικό μας χώρο…..υπάρχει φυσικά και πολύ λιγότερος χώρος για την ενέργεια των άλλων για να εισέλθει σε μας. Αλλά….όπως επικεντρωνόμαστε σε άλλους ανθρώπους και έργα….μερικές φορές σκορπάμε την ενέργεια μας άσκοπα στο γύρω περιβάλλον. Δημιουργούμε μέσα μας…. μια εικόνα ενός καθαρού χρυσού και λαμπερού Ήλιου αρκετά μέτρα πάνω από το κεφάλι μας και το αφήνουμε σαν να είναι ένας ισχυρός μαγνήτης που μας προσελκύει όλη την ενέργειά μας πίσω σ' αυτό και αφού προσφωνούμε τη λέξη ΑΠΟΛΛΩΝ….δίνοντας έμφαση στην κατάληξη ΝΝΝΝΝΝ….ως μία δόνηση…εξαγνίζοντας την χρυσή ενέργεια……και την δεχόμαστε με ευχαρίστηση. Κατόπιν φέρνουμε το κάτω από την κορυφή της αύρας μας και στο χώρο του σώματος μας….απελευθερώνοντας την ενέργεια μας πίσω στο προσωπικό μας χώρο. 

(Ε.Ι.)



1 σχόλιο:

  1. Το έργο Tesla δημιουργήθηκε από τον Fernando Martínez Gómez Tejedor για να βοηθήσει το περιβάλλον. Αλλά για να γίνει αυτό το έργο, χρειάζεται τη βοήθεια των επαγγελματιών στον τομέα της μηχανικής. Περισσότερες πληροφορίες στο teslaprojectt@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή