«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.katohika.gr/2014/05/o-sorras-ta-diastimoplia-kai-o-megas-aleksandros.html

27 σχόλια:

  1. μετα απο 200 συνεντευξεις του σωρρα και του λαμπρακη με πληθος αποκαλυψεις αυτο εχεις να δηλωσεις;κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σώρρας και Σια έχουν αποδείξει ότι είναι απαταιώνες. Καλά κάνουν και βγάζουν τετοια βίντεο για να φανεί το μέγεθος της απάτης τους. Αυτος που θέλει να δει, καταλαβαίνει τι εστί Σώρρας. Όσοι δεν θέλουν να δουν λόγο βλακείας ή συμφερόντων, τότε δεν θα δουν ποτέ, διότι στρουθοκαμηλίζουν και εστιάζουν μόνο όπου τους βολεύει! Πολύ απλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ;ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ;Η Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ???ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟ-ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΟΝΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ??ΡΕ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!
    Η ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ Η ΒΑΛΤΟΙ!
    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ Ο ΕΛ-ΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ...

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σώρρας και Σια έχουν αποδείξει ότι είναι απαταιώνες.ποτε και σε ποιον;μαλλον βλακοφερνεις μεγαλε,πολυ απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάει και ο κατοχικά και λέει τον Σώρρα απατεώνα….. εσύ δεν εισαι ο Stranger που εβγαζες μηνύματα στον κοσμάκη πως θα τον σώσεις με το να τους πουλάς χρυσό; Πριν απο αυτό ζητούσες χρήματα για να φτιάξεις και καλά οικοκοινωτητα και πριν απο αυτό ζητούσες πάλι χρήματα για να φτιάξεις υδροπονικά φυτώρια, έλεος ολο κατηγορείς αλλα τελικά εισαι ίδιος και χειρότερος. Εσυ αντι για τα κατοχικά έπρεπε να έχεις τα κατηγορικά.

    Αμαν με τους σωτήρες του λαού, στο τέλος θα φουντάρουμε μονοι μας αντι να πέσουμε στα χέρια σας και να μας σωσεται με το ζόρι.

    ΥΓ. Δεν υποστηρίζω τον Σώρρα αλλα ούτε και τον κατηγορώ, ολοι μας έχουμε μυαλο, ας ερευνήσουμε μονοι μας και ας καταλήξουμε σε συμπεράσματα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σώρρα; είναι χαμενος στο διαστημα ...χαχααχχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν άτομα που ακόμη πιστεύουν στον Ψ'ώρρα? μα καλα τι λιγμένα παιρνουν. περιμένω την ώρα κ την στιγμη που θα αποδειχθει ποσο πρακτορας ηταν και τοτε να δουμε που θα κρυφτειτε σωτηρο-λάγνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 50 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ γιατί και εγώ στην αρχή είχα την ελπίδα ότι θα κάνει κάτι
      ...αλλά δεν (μπορεί σε 5000 χρόνια)
      Αν έχουν τα χρήματα που λένε γιατί δεν κυβερνούν την Ελλάδα γιατί δεν αγοράζουν τα πάντα! κανάλια ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ διαστικούς στρατιωτικούς ιεράρχες όπως κάνουν οι περιούσιοιτραπεζίτες που κυβερνούν τώρα;

      Διαγραφή
  10. αναμενουμε να δουμε την πονηρια..αλλα μεχρι να βγει στην φορα συνεχιζουμε να μαζευουμε υπογραφες..ασε που το χτυπημα θα ρθει απ τους δημους και θα μεινετε χασκωντας..γατακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το χτύπημα θα έρθει στον σβερκο σας απο το δηθεν παγκοσμιο καταπίστευμα που δεν υπάρχει!!! αχχαχαχαααχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ειχα για σοβαρο μπλογκ..... κανετε αναδημοσιευσεις απο τα κατοχικα? Απο τον στρειντζερ που λεει να αποθηκευσουμε , λαδια και μακαρονια? αν εχετε στοιχεια βγαλτε τα να τα δουν οι ανθρωποι να φυγουν απο την πλανη........αν δεν εχετε και πετατε λασπη μονο, κατι υποπτο συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 26 Μαΐου 2014 - 1:13 μ.μ.εχεις τετοια στοιχεια και καθεσαι εδω και κανεις κουτσομπολιο???? γιατι δεν πας στη δικαιοσυνη? μηπως βλακοφερνεις εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ρολος του κατοχικα νεα, ειναι υποπτος .... και τα φιλαρακια του πολυ μυστηρια κατι Γκ. Γ. κατι Ν. Κ. καταλαβαινεις διογενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδια ακομη ασχολειστε με τον κουβαρντα σωρρα ? Αντε μαζεψτε καμια υπογραφη μπας κ ερθουν οι ολυμπιοι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://politisoplitis.wordpress.com/2014/05/24/556/ γιατι δεν αντεδρασε ο σαμαρας;τι αναφερει το ΦΕΚ του 1945;ολα ση φορα και σεις πρακτορακια αναμασατε τα ιδια και τα ιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πρακτορες του Σωρρα βριζουν τους αλλους πρακτορες χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειστε ολοι για κλωτσιες. τι σωρρας και ολυμπιοι και κατοχικα και παπ@ρια. σας κοροιδευουν ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛ-ΛΗΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΔΕΝ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aγαπητο blog,
    δεν θα πω για τον Αρτεμη, αλλα τον "stranger" aka Νικo δεν θα τον εμπιστευομουν ουτε για να μου καθαρισει τα τζάμια του αυτοκινητου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μεγαλύτερο μαντρί απο τον απατεώνα Σώρρα δεν υπάρχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΣΩΡΡΑ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με λυπεί το γεγονός ότι η ιστοσελίδα κάνει αυτή τέτοιες αναρτήσεις από τα Κατοχικά που κυμαίνονται μεταξύ των προφητιών των γερόντων της χριστιανοσύνης μέχρι και των μεταφράσεων των διεθνή κουτσομπολιών και δεν έχουν καμμία απόδειξη για τα όσα αναφέρουν (κάτι προφητείες του τύπου θα σηκωθεί ο Σιουμαχερ κτλ). Φυσικά είναι επιλογή των ιστοσελίδων να κάνουν ότι ανάρτηση επιθυμούν. Ρώσσος επιστήμονας που συνάντησα στο εξωτερικό και εργάζεται για την αστρονομική υπηρεσία του Σακλέ στην χώρα μου λέει παραδόξως τα ίδια πράγματα με τον κον Λαμπράκη, την ΕΝΤ και το Σώρρα όσον αφορά ορισμένα θέματα ειδικά για το θέμα των Καζάρων, των Ελλήνων, των εξωγήινων κτλ. Λέτε να είναι βλάκας και αυτός;;;; και ο συντάκτης των ιστοσελίδων Κατοχικά να είναι διάνοια; ;;;
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ Ο ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΑ,ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή