«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...              


               Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι υποχείρια του βαθέως παγκοσμίου Σιωνισμού, όπου εδώ και δεκαετίες ανδρώνει πολίτικους μέσα από συγκεκριμένα πανεπιστημιακά κέντρα ανά την υφήλιο. Εκτός από την πλύση εγκέφαλου που κάνουν στους μελλοντικούς  πολιτικούς κυβερνώντες, τους διδάσκουν και τον ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ. Ο λεγόμενος ξύλινος λόγος είναι μια γκάμα λέξεων (γύρω στις 150) που η έννοια τους, η ορολογία τους και η σημασία τους είναι γενικευμένη και αόριστη, ώστε ο ακροατής να αντιλαμβάνεται αυτό που θέλει να ΑΚΟΥΣΕΙ και όχι αυτό που προφέρεται πραγματικά. Οι λέξεις του ξύλινου λόγου διόλου τυχαίες δεν είναι, αλλά είναι μελετημένες από κοινωνικούς ψυχολόγους που αφουγκράζονται δεκαετίες τώρα την συμπεριφορά των λαών.  Κάνεις πολίτικος δεν έκατσε να γράψει τον λόγο εκφώνησης του, όχι γιατί δεν μπορεί,  αλλά γιατί δεν επιτρέπεται! Υπάρχουν ¨κέντρα¨ πίσω από τα μεγάλα κόμματα που γράφουν τους λόγους των μεγάλων (άν)ανδρων εβραιο-πολιτικάντηδων.
Υπάρχουν δυο  φράσεις σύγχρονων πολιτικών  βδελυγμάτων που θα μείνουν στην σύγχρονη ιστορία για την εφαρμογη του ΞΥΛΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ τους:
1.       ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….
2.       ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ….
             Την πρώτη την είπε ο Εβραιο-πολωνός, ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ η κατά άλλους ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ξεστόμισε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ…. « λεφτά υπάρχουν» και έτρεξε ο ελληνικός λαός να τον εκλέξει για να τους δώσει τα λεφτά. Παρέλειψε ο Τζέφρυ να πει και την συνεχεία της πρότασης, ότι ναι μεν λεφτά υπάρχουν, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Τα λεφτά ήταν από τότε προορισμένα για τις τράπεζες, τους μεγαλο- επιχειρηματίες, τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και ασφαλώς για κάτι κοπρανο-παραγωγούς σαν τον αδελφό του, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που δηλώνει άνεργος και ποντάριζε υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας, βγάζοντας δις δολάρια σε βάρος του Έλληνα πολίτη που αυτοκτονεί καθημερινά, ενώ ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός της χώρας.
           Πρόταση δεύτερη….ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Ειπώθηκε και αυτή προεκλογικά από τον ΜΠΕΝ ΧΕΙΡΑΜ ή κατά άλλους ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Και αυτός απέκρυψε την συνέχεια της πρότασης, ότι ναι μεν βγαίνουμε στις αγορές, αλλά όχι για να αγοράσουμε, αλλά για ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
Κατά τα αλλά δίκιο είχαν και οι δυο διότι…. και λεφτά υπάρχουν και βγήκαμε στις αγορές. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ τους, δούλεψε μια χαρά, έταξαν λεφτά και αγορές και ο έλληνας για άλλη μια φορά έπεσε στην παγίδα. Απορίας άξιον είναι, τελικά πόσες φορές πρέπει να την πατήσει  ο Έλληνας για να καταλάβει ότι όποιος ανακατεύει την σωτηρία της Ελλάδος με χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! 

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ.

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

6 σχόλια:

 1. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ: ‘’ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ε Ι ’’!!!
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ (IQ)…
  Ξευτιλιστήκαμε σε όλο τον κόσμο με αυτούς τους εραστές φονιάδες, που αδίστακτοι και πουλημένοι, βγάζουν το σουγιά, ένω 30-40 ψευδομάρτυρες είναι έτοιμοι να τον καλύψουν και να τον φυγαδέψουν.
  Σκέψου τι πωρωμένοι δολοφόνοι είναι.
  [[ Τον πήραν τηλέφωνο, να πάει να σκοτώσει, και ο άθλιος χρημαλήτης πήγε και τον σκότωσε]]
  Τον κάλεσαν, μπήκαν πίσω του οι εντολείς έτοιμοι, μόλις σκοτώσει να τον εξαφανίσουν, ώστε να συνεχίσουν αυτά που κάνουν ΜΟΝΙΜΑ τα τελευταία χρόνια. Είναι πια φανερό ότι ζούμε κάτω από καθεστώς οικονομικής-κυβερνητικής και εγκληματικής –χρυσαγίτικης βίας, καταπίεσης , εξόντωσης και ευτελισμού. Και οι δυό μαζί , κυβέρνηση και χρημαυγή, επικουρούμενοι από άλλα ακροδεξιά φασιστοειδή, καταστρέφουν κυριολεκτικά την Ελλάδα , είτε ξεπουλώντας , είτε ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ !!!
  Και το κακό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν η κλίκα των δολοφόνων, σχολιάζει ‘’θετικά’’ τον αρχιδολοφόνο της διαπλοκής.
  Η λύση είναι μία και μοναδική : Παραδειγματική τιμωρία, σε κάθε έναν που ασεβεί στην ιστορία μας, στη συνείδησή μας, στους νόμους μας, στο αίμα των προγόνων μας. Και η τιμωρία μπορεί και πρέπει να προέλθει από το Σ Δ Ο Ε…!!!
  Διότι έτσι ΜΟΝΟ θα φτάσουμε στη πηγή του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς. Επιβολή του νόμου , όχι εκδικητικά , αλλά παραδειγματικά και συναινετικά από όλη την πολιτεία. Η χρυσή ή άλλως πως, δολοφονική αυτή οργάνωση ,πρέπει να τιμωρηθεί έτσι, ώστε τα θρασύδειλα αυτά κτήνη να ομολογήσουν και να οδηγηθεί η πολιτεία στον οριστικό αφανισμό τους. Κάθε παράνομο και ‘’μαύρο’’ ευρώ ,πρέπει να γίνει ένα καρφί στο φέρετρο, του αιμοβόρου αυτού τέρατος του Νεοναζισμού. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας και την σωματική τους ακεραιότητα.
  Η Δικαιοσύνη, μπορεί και πρέπει, προς πάσα κατεύθυνση να επιβάλλει την ισονομία, την ευνομία την πρέπουσα φοροδοτική συνεισφορά από όλους. Η δύναμη της ‘’κάθε’’ παράνομης δραστηριότητας, και φυσικά και της χρυσής αυλής , είναι το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!
  Ας προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε λύσεις αποδεκτές, οριστικές , καθαρές και ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καμένο αναρχοκουμύνι εισαι συ; γιατι δεν λες για τα αναρχοαπλυτα σκουλικια που καινε περιουσιες ελληνων; η ΧΑ σου εφταιξε τωρα, δεν κοιτατε την αριστερη τσεπη σας που ειναι γεματη με δεξια χρηματα ρε ζωα της αρρωστης αριστερας...

   Διαγραφή