«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΨΗΦΗΣΕ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ....


Μην ξεχάστε σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσετε ΚΑΜΙΝΗ – ΜΠΟΥΤΑΡΗ  για να έχουμε μια πρωτεύουσα και μια συμπρωτεύουσα ελληνικής μειονότητας.  


Αν θες τα παιδιά σου να έχουν μειονέκτημα έναντι  των παιδιών των λαθρομεταναστών από τον παιδικό σταθμό μέχρι τα πανεπιστήμια, ψήφισε τους!


Αν θες  οι γονείς σου να πληρώνουν είσοδο στα νοσοκομεία και οι ορδές των βαρβάρων να νοσηλεύονται δωρεάν, ψήφισε τους!


Αν θες να καταργηθούν οι εθνικές εορτές και να αντικατασταθούν με το κοράνι και την σαρία, ψήφισε τους!


Αν θες να σταματήσουν οι τιμές και οι μνημοσύνες προς τους προγόνους μας και να αντικατασταθούν με παρελάσεις του τρίτου φύλλου και των γκέι, ψήφισε τους!


Αν θες να αλλάξει η ιστορία του έθνους και να ομογενοποιηθούμε με το Ισλάμ και τους κεμαλικούς, ψήφισε τους! 


Αν θες να ξεχάσεις  ότι σου ανήκει η Θράκη, η Μακεδονία, το Καστελόριζο και η Κως, ψήφισε τους!


Αν θες να επικρατούν συνεχώς οι σιωνιστές, οι μασόνοι, οι τέκτονες και τα λοιπά εβραϊκά κατακάθια, ψήφισε τους!


Γενικότερα αν ΔΕΝ θες να λέγεσαι ή να νιώθεις  ΈΛΛΗΝΑΣ, ή καλύτερα....νιώθεις πιο πολύ τουρκολάγνος ή εβραιόδουλος,  ψήφισε τους!  


ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.






 ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


11 σχόλια:

  1. ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ασθενής δεν σώζεται χωρίς εγχείριση
    Δεν γίνεται απλά λέγωντάς του "ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου για να μην ψωφίσεις" (ψήφισε σοφά) βλέπεις ποιά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών
    Δυστυχώς

    Υ.Γ.
    Δεν μου αρέσει το λογότυπο της σελίδας (Δίας με κομμένα χέρια) βάλε ή αυτό με το δόρυ ή κάποιο πέλεκυ ή κάτι άλλο

    Καλή δύναμη ομοϊδεάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ¨ΚΟΜΜΕΝΑ" ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνω με ολα εκτος απο το γεγονος οτι βαζετε στο ιδιο καλαθι τους γκεη ανθρωπους με ολα τα υπολοιπα...που κολλαει η ομοφυλοφιλικη αγαπη με τα υπολοιπα που αναφερετε? Ο καθενας εχει δικιωμα στην αγαπη και μαλιστα αυτο ειναι το μονο θετικο απο ολα αυτα τα αρνητικα αναφερετε και που δεν θελουμε να γινουν. Ας μην τα εξισωνουμε ολα και γινομαστε τυφλοι φανατικοι!
    Παντα με φρονηση και σοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΒΛΕΠΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΤΛ.

      Διαγραφή
    2. Παλι λαθος εκφραστηκατε. Η παιδεραστια δεν εξισωνεται διολου με την τεκνοθεσια απο ζευγη του ιδιου φυλου. Στην δευτερη περιπτωση ειναι θεμα αγαπης και δημιουργια οικογενειας απο ενηλικα ατομα του ιδιου φυλου. Το ποση αγαπη και τι ειδους ανατροφη θα δωσουν οι γονεις δεν εξαρταται απο τι φυλο ειναι (αλλιως βλεπε μονογονεικες, πυρηνικες, πολυμελεις κλπ. οχι μονο στους ανθρωπους αλλα και σε λιγοτερο αλλα 350 ειδη μεταξυ των θηλαστικων, ερπετων, πτηνων, εντομων κλπ. τα οποια σχηματιζουν ομοφυλα ζευγη και σε πολλες περιπτωσεις τεκνοθετουν ορφανα του ιδιου ειδους με σκοπο την ενδυναμωση της κοινωνιας τους). Στον αντιποδα ας δουμε ποσες ετεροφυλες οικογενειες ειναι οντως επιτυχεις συναισθηματικα και οχι μονο καθως και ποσες ειναι χωρισμενες απο οταν το παιδι ειναι ακομα νεο. Παρ'ολα αυτα, ολοι εχουν δικαιωμα στην οικογενεια. Τουναντιον, παιδεραστια ειναι η μη συναινεση του ανηλικου σε σεξουαλικες ορεξεις ενηλικου (βλεπε επισης περιπτωσεις 'γαμων' σε ανατολικες χωρες οπου 'παντρευουν' 9χρονα κοριτσακια με 30-40αρηδες και φαντασου τι βιασμος πεφτει εκει περα). Οποτε, σας παρακαλω, ενημερωθειτε πρωτα περι σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης και βιολογιας πριν ξανα-αναρτησετε κατι αναλογο. Σας πληροφορω οτι η ομοφυλοφιλια ειναι απλως μια απο τις διαφορες σεξουαλικοτητες (οχι η παιδεραστια - αυτο ειναι ψυχικη ασθενεια) οπως ακριβως εχουμε διαφορες παραλλαγες χρωματων των ματιων, μαλλιων, δερματος, κλπ) που υπαρχουν στη φυση και οχι μονο στον ανθρωπο. Οι αλλες δυο εκφανσεις ειναι η ετεροφυλοφιλια που εναι και η συνχνοτερη αλλα και η αμφιφυλοφιλια που ειναι η πιο σπανια. Για να κλεισω, ομοφυλοφιλια ειναι αλλη μια εκφραση αγαπης ειτε ως ζευγη ειτε ως οικογενειες με παιδια.
      Με βαθυτατο σεβασμο και θαυμασμο για την ηλεκτρονικη σας σελιδα (με εχει βοηθησει παρα πολυ να ξανασυνδεθω με τις αρχαιες Ολυμπιες ριζες μου) σας πληροφορω οτι θα συνεχισω να ενημερωνομαι απο αυτο και να εμψυχωνομαι και για αυτο ακριβως σας ενημερωσα πανω σε αυτο το λεπτο ζητημα πανανθρωπινης σκεψης και σας ζητω να κανετε το ιδιο.
      Παντα μαθαινουμε με κατανοηση και αγαπη ες αει.

      Διαγραφή
  4. αργει η ωρα αγαπητε, οταν καουν τα χλωρα δυσκολα θα ανθισει ξανα ο τοπος.
    εχει κλεισει ο κυκλος του μεγα ενιαυτου. το φως αν δεν λαμψει συντομα, θα αρχισουμε παλι απο το μηδεν και ειναι τοσο κριμα που δεν θα πρεπει να το θελει ουτε ο θεος μας.
    σημερα ανακαλυψα για πρωτη φορα οτι ανοιξες τα σχολια. και βλεπω τα αποτελεσματα.
    καλη δυναμη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισως δεν θα έχετε καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται φανερά πλέον...
    Αγαπητέ μου, είναι μια καθαρά στρατηγική μείωσης πληθυσμού και αλλοίωση των ηθικών αξιών της κοινωνίας μας. Μεγαλώνω δυο παιδιά και δεν θέλω να έχουν τέτοια πρότυπα....Δεν στερώ το δικαίωμα της επιλογής ερωτικού συντρόφου κανενός,αλλά να μη στερούν σε μένα και στα παιδιά μου την φυσιολογική διαδικασία της διαιώνισης του είδους μας...η οποία προέρχεται από τον άντρα και την γυναίκα. Πρόσφατο παράδειγμα την κοντσίτα της γιουροβίζιον...τι ήταν αυτό το πράγμα;θα τον ,την δεχθούμε στην κοινωνία κι αν ναι, ως τι; Θα πω ότι είναι εκφυλισμός και κατάντια και σήψη....Θα πω ότι το ανθρώπινο γένος είναι προς εξαφάνιση, δυστυχώς...Ψηφίστε εσείς Μπουτάρη και Καμίνη ,πηγαίνετε και τα παιδιά σας μια βόλτα να ''μορφωθούν'' στο gay parade και να νοιώσουν gay pride Ελληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααπητε μου, η διαιωνιση του ειδους μας δεν ειναι ο αυτοσκοπος της υπαρξης μας αλλα η προσωπικη ευτυχια του καθενος/-μιας. Ναι, σαφως το εχω καταλαβει το σχεδιο των 'ισχυρων' (λιγα ειναι τα ψωμια τους) και παρακολουθω τα σημαδια των καιρων μας, αλλα το να γεννηθει καποιος μη ετεροφυλοφιλος δεν ειναι κατι που ξαφνικα εκεινοι δημιοργησαν ωστε να πετυχουν τους απανθρωπους σκοπους τους. Απο ανθρωπιστικης πλευρας ομως, οι ετεροφυλοφιλοι δεν καταπιεστηκαν ποτε επειδη θελησαν το αυτονοητο, να δημιουργησουν κοινωνικα αναγνωρισμενες οικογενειες (αλλα βλεπε διαφυλετικους γαμους λευκων και μαυρων και τι αγωνες εδωσαν για αυτο και μονο) και για αυτο δε χρειαστηκε να κανουν τοσους αγωνες που κανουν οι μειωνοτητες των μη ετεροφυλων ανθρωπων και που ακομα κανουν ωστε να ειναι κοινωνικα, νομικα και πολιτικα ισοτιμοι με τους ετεροφυλοφιλους, καθως αφου ειμαστε ολοι ισοι απεναντι στις νομικες υποχρεωσεις μας να ειμαστε ολοι ισοι ως προς τα δικαωματα μας (πολιτκος γαμος, ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη συντροφου, νοσοκομειακες επισκεψεις, τεκνοθεσια, κλπ). Λυπαμαι πολυ που δεν εχετε ευρυ νου κατανοησης της βιοποικιλοτητας του πλανητη και ακομα περισσοτερο που ανθρωποι οπως εσεις αναθρεφετε τις επομενες γενεες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να βγουν στην κοινωνια μονοπρισματικοι και μισαλλοδοξοι (υπ)ανθρωποι. Πιστευω οτι εγινα κατανοητος απο το τωρινο και προηγουμενες αναρτησεις μου, και οποιος εχει καρδια, κριτικο νου και σωφροσυνη θα δικαιωσει τα λεγομενα μου. Σας περιμενω με χαρα εσας και την οικογενεια σας στο φετινο φεστιβαλ υπερηφανειας για να εορτασουμε το δικαιωμα στην διαφορετικοτητα. Ολα τα ειδη των οικογενειων ειναι ευπροσδεκτα, αρκει να υπαρχει αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Δια να μην παρεξηγηθω, προσωπικη ευτυχια αφου και εφοσον δεν παραβιαζονται αλλων δικαωματα ελευθεριας, και το δικαιωμα στην γνωση του διαφορετικου δεν ειναι καθολου παραβιαση ελευθεριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρις ενός σημείου όλα είναι σεβαστά. Μέτρον άριστον αγαπητέ μου! Και στην περίπτωση του φεστιβαλ της υπερηφάνειας,δεν υπάρχει μέτρο ,δεν υπάρχει αρμονία,δεν υπάρχει ομορφιά. Δεν υπάρχει καν Ελληνικό στοιχείο.
      .....και.. όλους μαζί αγαπημένους και με αγάπη θα μας αλυσοδέσουν...

      Διαγραφή