«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα

       Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα της κίνησης των ουράνιων σωμάτων. Οι διατάξεις, οι κατευθύνσεις και σχήματα που οριοθετούν τον ουρανό, είναι πιο καθοριστικά από ότι νομίζουμε. Τα άστρα στο γαλαξία μας επικοινωνούν μεταξύ τους με αόρατες ενεργειακές ίνες που κινούνται σαν ποτάμια ασύλληπτης ενέργειας, προς καθορισμένες κατευθύνσεις. Όταν τα ¨ποτάμια¨ αυτά ενωθούν ή διασταυρωθούν, τότε πολλά ενεργειακά πράγματα συμβαίνουν ακόμη και σε απόσταση χιλιάδων ετών φωτός. Με τις ευθυγραμμίσεις, τις καθετοποιήσεις (παράλληλες ή κωνοειδείς), τις γωνιακές αποκλίσεις και τους γεωμετρικούς σχηματισμούς των ουράνιων σωμάτων, ανοίγουν και κλείνουν πύλες, αποκαλύπτονται και καλύπτονται μυστικά, μεταφέρονται συμπαντικές πληροφορίες και μετασχηματίζονται οι ενέργειες σε διαφορετικές συχνότητες. Μπορεί το σύμπαν να είναι απέραντο και όλα να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά όλα λειτουργούν όπως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που η παραμικρή κίνηση των γραναζιών του, δημιουργεί μια αλυσιδωτή αέναη κυκλική κίνηση σε όλο το σύστημα του. Οι αρχαίοι μύστες-παρατηρητές, ήξεραν τους κανόνες κίνησης των άστρων και έκαναν χρήση των δυνάμεων αυτών προς όφελος όλων. Όλα καθορίζονται από τον ουρανό, το μόνο που μείνει είναι να μάθει ο άνθρωπος να κάνει χρήση αυτών των νομοτελειών και τότε θα ξαναγίνει ο επίγειος & ουράνιος θεός. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να αλλάξει. Πρέπει να πεθάνει ο σιδερένιος σκουριασμένος άνθρωπος και να αναγεννηθεί ο νέος άφθαρτος χρυσός. Ήδη γίνεται αυτό…
Υπάρχει τόση αληθινή γνώση κριμένη γύρω μας και μέσα στην απλότητα της σκέψης μας, που θαρρείς πως ένα πέπλο υπνωτικής ομίχλης μας στερεί (για κάποιο λόγο) την ικανότητα να δούμε την αόρατη μηχανική δομή των πάντων. Όταν όμως τείνει να καθαρίσει αυτή η ομίχλη, αναρωτιέσαι με θαυμασμό...
ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ;
ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ;
Αυτές τις λέξεις θα αναφωνεί ο από-μεινεσμένος άνθρωπος σε λίγο καιρό, όταν καταλάβει τι κρύβεται μέσα του και γύρω του.

Αμφίπολη, παρέκβαση τέταρτη – Ουράνιο χρονόμετρο

          Επειδή γίνεται ένας ψιλοχαμός ανά τα Ιντερνέτια, γιά το αν ο τάφος είναι συλημένος ή ασύλητος, θα σας δώσω κι εγώ τη δική μου εκδοχή.
Εξ αρχής, έχω να πω πως είναι συλημένος. Δεν γίνεται η κεφαλή της σφίγγας να βρίσκεται δύο θαλάμους γεμάτους άμμο πιό πέρα, από εκεί που έπρεπε να βρίσκεται. Εντάξει, έχω ακούσει ιστορίες γι’ αρχαία που αλλάζουν θέση από μόνα τους στο μουσείο Καΐρου… αλλά κι αυτό πιά! :-)
Να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ γίνεται. Το κεφάλι της σφίγγας μετακινήθηκε από ανθρώπινο χέρι. Όσα ιστολόγια επιμένουν στην αρχική θέση του ασύλητου τάφου, απλά βρίσκονται εκτός πραγματικότητας.
Το τωρινό ερώτημα, επομένως, δεν είναι αν ο τάφος είναι συλημένος ή ασύλητος, αλλά: Πόσο μακριά έφτασαν οι τυμβωρύχοι;
Ας ελπίσουμε, όχι πολύ.
(Κι εγώ υποστήριξα εξ αρχής, πως ο τάφος είναι ασύλητος. Αλλά, η -μέχρι στιγμής άγνωστη- “πηγή”, που διοχετεύει στο εγχώριο Διαδίκτυο τις φωτογραφίες των άγγλων του 1916, φρόντισε να μας δώσει νέο υλικό, ώστε να μην τρέφουμε πλάνες στην κεφάλα μας. Ξέρουν εκεί, στην αγγλίτσα: σιγά-σιγά το δηλητήριο, να σπάνε πλάκα με το θύμα.)
Λοιπόν, τέτοιες ενέργειες δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε απρογραμμάτιστες. Ήξεραν οι άγγλοι, ήξεραν πολύ καλά τί έψαχναν εκεί. Θα σας το αποδείξω.

Κατ’ αρχήν, πώς καί πότε βρέθηκαν εκεί οι άγγλοι;
Πληροφορούμαστε ότι επρόκειτο γιά ένα σύνταγμα ελαφρού πεζικού, που μας κουβαλήθηκε στην Ελλάδα “το 1915, κατόπιν αιτήματος του Έλληνα Πρωθυπουργού”. Το άρθρο του συνδέσμου δεν διευκρινίζει ποιός πρωθυπουργός τό ‘παιξε οικοδεσπότης, άρα προσπαθούμε να τον βρούμε. Ξέρουμε από την Ιστορία ότι την εποχή εκείνη είχαμε αλλεπάλληλες εκλογές με νίκη Βενιζέλου, κι άλλες τόσες παραιτήσεις …Βενιζέλου, καί στα μεταξύ διαστήματα ανέβηκαν στην πρωθυπουργία οι Σκουλούδης καί Ζαΐμης. (Λήμματα: Σκουλούδης, κυβέρνηση Σκουλούδη, Ζαΐμης, Εθνικός Διχασμός.) Ψάχνοντας λίγο στα παραπάνω άρθρα, βρίσκουμε ότι ήταν ο Σκουλούδης, καί μάλιστα στο διάστημα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου 1915. (Διότι την ημέρα εκείνη η Βουλγαρία κήρυξε γενική επιστράτευση, καί απάντησε με μερική επιστράτευση εφέδρων η Ελλάδα.)
Άρα, γιά ποιά “ουδετερότητα της Ελλάδας” μιλάμε; Τζάμπα, επομένως, καί το κίνημα της Τριανδρίας (16 Αυγούστου 1916), τζάμπα καί ο -γιά μιά ακόμη φορά- εθνικός διχασμός, τζάμπα καί ο βομβαρδισμός Αθήνας-Πειραιά από τα πολεμικά πλοία των (να με συμπαθάτε, εκτοξεύω ροχάλα εδώ) “συμμάχων” μας Αγγλογάλλων… Ποιά “ουδετερότητα”, όταν ήδη το σύνταγμα των άγγλων είχε εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις με τους Βουλγάρους;
Λεπτομέρεια πρώτη: Ο Σκουλούδης ήταν υψηλόβαθμος τέκτων. Καί είναι αυτός, που ουσιαστικά άνοιξε τις πόρτες των αθηναϊκών σαλονιών της “υψηλής κοινωνίας” στο σκοτεινής καταγωγής μεγαλοαπατεώνικο κάθαρμα Ζαχάρωφ. (Περί του ρόλου του Ζαχάρωφ στη Μικρασιατική Καταστροφή, υποθέτω πως ήδη γνωρίζετε.)
Λεπτομέρεια δεύτερη: Ο Ζαΐμης δεν ήταν Ελληνικής καταγωγής, αλλά σεφαραδίτικης. Ισπανοεβραϊκής. Κρυπτο-ιουδαίος, δηλαδή. (“Χαΐμε”, το πραγματικό.) Αυτό το παραδέχθηκε -εμμέσως πλην σαφώς- καί κάποιος απόγονός του, στην τηλεόραση (προ ετών). Με τον Ζαΐμη, μάλιστα, παίχτηκε καί η εξής τραγι-κωμωδία: ο -σιωνίσταρος- πρωθυπουργός της αγγλίτσας πρόσφερε στην Ελλάδα την Κύπρο, αν η Ελλάδα έβγαινε στον Α’ ΠΠ στο πλευρό των άγγλων, αλλά ο Ζαΐμης αρνήθηκε. (Μπάαααα!!!… Δεν ήταν προσυνεννοημένο, το τί θα πούν δημοσίως αυτοί οι δυό! :-P )
Ξεκαθαρίσαμε, λοιπόν, το ποιός κουβάλησε εδώ τους άγγλους.
Αλλά, προσέξτε: οι άγγλοι δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν στην Ελλάδα ως πλιατσικολόγοι αρχαιοτήτων. Του πόρδου Έλγκιν -που τον γνωρίζετε- είχε προηγηθεί η επιδρομή της ακρίδας των Ντιλεττάντι. Καί πάντα με σύστημα καί με πρόγραμμα… Όσοι ιστορικοί αναμασούν τις μαλθακίες περί “ρομαντικών ερασιτεχνών αρχαιολατρών”, είναι ανόητοι ολκής.

Άρα, οι άγγλοι έρχονται στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες του 1915. Πώς, λοιπόν, οι επεξηγήσεις στις φωτογραφίες γράφουν γιά 1916; Τί περίμεναν αυτό το διάστημα οι άγγλοι; Να …πάρουν θάρρος, σαν τον νεοδιόριστο παπά του ανεκδότου, που κατάπιε μιά μπουκάλα κοκκινέλι πριν τη θεία λειτουργία; Δεν νομίζω. Είναι εκ φύσεως αρκετά αναίσχυντοι καί θρασείς.
Χμμμ…
Το σχήμα που ονειρεύτηκα, ο Ωρίων,…
tellaro-dior8wmeno
…δε μοιάζει (με πολλή φαντασία, δε λέω) λιγάκι σαν κλειδαριά της πόρτας αυτής;
Επομένως, μήπως η διάταξη των τριών ξεχωριστών ουρανίων σωμάτων είναι το κλειδί, που ανοίγει την πόρτα;
Γιά να δούμε.
Πότε βρέθηκαν Σελήνη/Δίας/Αφροδίτη στη διάταξη αυτή;
Καταφεύγουμε στο αγαπητό Stellarium. Καί βλέπουμε:
2014-07-27

Σαρ-πράϊζ! :-) Το φετεινό καλοκαίρι! Όταν άνοιξε ο τάφος!
Βέβαια, ο Δίας είναι πάνω από την ευθεία Σελήνης-Αφροδίτης – αντί γιά κάτω (όπως στο όνειρο της πόρτας). Όμως, το αποτέλεσμα μετράει: ο τάφος όντως άνοιξε φέτος.
Έ, τώρα που μάθαμε το μυστικό, θα πάρουμε φόρα!…
1916-02-07

…καί θα τα βρούμε όλα! 7 Φεβρουαρίου 1916, λοιπόν, ίδια διάταξη, καί Δίας κάτω απ’ τη νοητή ευθεία Σελήνης-Αφροδίτης! Όπως ακριβώς στην πόρτα!
Πώς σας φαίνεται; :-)
Φεβρουάριος; Ναί. Η φωτογραφία, που δείχνει έναν άγγλο στρατιωτικό να σαλαγάει τα χωριατάκια, να ρίξουν άμμο μέσα στον συλημένο τάφο,…
agglos-xwrikoi

…επιβεβαιώνει πως πρόκειται γιά χειμώνα. Όλοι φοράνε χειμωνιάτικα. (Άντε, νά ‘ναι μέχρι τέλος Μαρτίου 1916. Στας Σέρρας, τέλος Μαρτίου εξακολουθεί να κάνει κρύο.) Αντίθετα, η φωτογραφία, που δείχνει τους άγγλους να το παίζουν (Χ)άμλετ (γουρούνια, δηλαδής),…
Hamlets

…δείχνει θερινές στολές. (Πλην του -λιγουρευομένου τις νεκροκεφαλές- σκύλου, ούτινος η “στολή” είναι παντός καιρού.) Λογικό. Μέχρι το καλοκαίρι είχαν αποθρασυνθεί εντελώς – αν υποτεθεί ότι είχαν ποτέ τους έστω καί ψήγματα αιδούς.
Προχωράμε στον χρόνο, καί πάμε στις 28 Απριλίου 1941. Τότε…
1941-04-28

…είχαν την ευκαιρία τους ν’ ανοίξουν τον τάφο άλλης ράτσας χοιρινά, τα ναζιστογούρουνα. Που τα βλέπουμε εδώ καμαρωτά-καμαρωτά μπροστά στο λιοντάρι, στις 18 Μαΐου 1941. (Αυτοί οι πίθηκοι με τον …αρχαιοελληνικό χαιρετισμό είχαν μπουκάρει στις 9 Απριλίου 1941 στη Θεσσαλονίκη, καί στις 27 Απριλίου στην Αθήνα.)
Nazi-Amfipolh

Ετούτοι εδώ, δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς έκαναν. Αν σύλησαν τον τάφο, πόσο μακριά έφτασαν, τί βρήκαν, ποιά ευρήματα βούτηξαν, τί τά ‘καναν. Οι γερμαναράδες πάντα κρατούσαν το στόμα τους πιό κλειστό απ’ τους ψωροπερήφανους “αποικιοκράτες”, που διαλαλούσαν τα κατορθώματά τους urbi et orbi.

Πάμε παρακάτω. Εάν έχουμε μαντέψει σωστά, αυτό το φαινόμενο (δηλ. η “τριγωνική” συζυγία Σελήνης/Δία/Αφροδίτης στον ίδιο ουράνιο τομέα) επαναλαμβάνεται κάθε 1941-1916 = 25 χρόνια περίπου. Άρα, 1941+25 = 1966, δηλαδή…
1965-05-04

…η εποχή Λαζαρίδη! (Εκπληκτικό; Δεν θα τό ‘λεγα πιά.) Η ημερομηνία είναι η 4η Μαΐου 1965, καί μαθαίνουμε πως ο Δημήτρης Λαζαρίδης κάνει την πρώτη τομή κατά το τέλος του 1964, καί το 1965 βρίσκει τμήμα του περιβόλου.

Η τελευταία σημερινή έκπληξη σας περιμένει, αν σκεφθείτε ότι από το 1965 μέχρι το 2014 είναι 49 χρόνια. Άρα, απ’ ανάμεσα πρέπει να βρίσκεται κι άλλο τέτοιο “τρίγωνο”.
Όντως, το γνωστό μας τρίγωνο σχηματίστηκε ξανά στις…
1980-11-05

…5 Νοεμβρίου 1980, αλλά την εποχή εκείνη δεν έγινε τίποτε.
Γιατί;
Διότι η Σελήνη είναι ανάποδα απ’ τις προηγούμενες διατάξεις, είναι δεξιά του Ήλιου, κι έτσι δεν δούλεψε η “κλειδαριά”.
Εκπληκτικό; Δεν θά ‘πρεπε…
Τρώμε ακόμη ένα τέταρτο του αιώνα, καί φτάνουμε στο 2014, στην εποχή μας, με την “Αμφιπολίτιδα”. (Ομολογώ, όμως, ότι είναι ωραία “ασθένεια” – καί τα …εμβόλια μακριά από μένα! :-) )
Η επόμενη τέτοια “τριγωνική” σύνοδος λαμβάνει χώραν στις 16 Οκτωβρίου 2039, αλλά πάλι δεν ανοίγει η “κλειδαριά”, καί η μεθεπόμενη στις 16/08/2064, όπου η “κλειδαριά” -ευτυχώς- ανοίγει.
Ελπίζω μόνο, η Ελληνική γραφειοκρατία να μην αναβάλει το οριστικό άνοιγμα του τάφου γιά τότε!

Μία παρατήρηση:
Υπενθυμίζω πως το σχήμα στην -υποθετική έκτη καί τελευταία- πόρτα είναι απλώς μία ζωγραφιά ενός ονείρου που είχα, καί τα όνειρα είναι ασαφή. Στις προηγούμενες συνέχειες, έκανα κάποιους λογικούς συνειρμούς, καί υπέθεσα πως στην πόρτα φαίνεται η Σελήνη στο “χάσιμο”, δηλαδή (όπως στον καθορισμό του Πάσχα) όσο πλησιάζει τη θέση του Ήλιου. Στις εικόνες, αυτή η θέση είναι δεξιά του Ήλιου, όπως στις 05/11/1980. Στις υπόλοιπες τέσσερεις ημερομηνίες, όμως (07/02/1916, 28/04/1941, 04/05/1965, 27/07/2014), η Σελήνη φαίνεται στο “γέμισμα”, δηλαδή όσο απομακρύνεται απ’ τον Ήλιο – καί στα στιγμιότυπα του Stellarium βρίσκεται αριστερά απ’ τον Ήλιο.
Τα όνειρα μεν είναι ασαφή, αλλά τα προγράμματα του υπολογιστή είναι ακριβέστατα – καί δεν μας μένει καμμία αμφιβολία, ότι έχουμε ένα σχήμα, που υπό συνθήκες “δουλεύει” (δηλ. “ξεκλειδώνει” τον τάφο), καί υπό συνθήκες “δεν δουλεύει”. Τώρα, βέβαια, αν ποτέ βρεθεί η πόρτα του τάφου όπως την ονειρεύτηκα, θα σιγουρευτούμε 100%. Μέχρι στιγμής, όμως, φτάνουμε σ’ εκπληκτικά συμπεράσματα, αν καί με βάση ασαφή.
Όπως δεν μας μένει καμμία αμφιβολία πλέον, ότι ειδικά οι άγγλοι ήξεραν. (Οι γερμαναράδες μπορεί καί να μην ήξεραν, ο δε Λαζαρίδης μπορεί απλώς να ήταν τυχερός. Όπως καί η Περιστέρη.) Πώς τό ‘ξεραν; Δεν γνωρίζω. Είμαι, όμως, πεπεισμένος ότι είχαν τον τρόπο τους.
Το τελευταίο ερώτημα είναι, αν ένα σύνταγμα ελαφρού πεζικού έχει τους “σοφούς”, που απαιτούνται γιά τέτοιες δουλειές. Δεν είναι απαραίτητο, οι στρατιωτικοί μπορούν κάλλιστα να διεκπεραιώσουν διαταγές – καί μάλιστα, χωρίς να ρωτάνε.
Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες όπως αυτή…
commander-ErnestGardiner

…δείχνουν πως, ακόμη κι αν δεν πήγαν στην Αμφίπολη οι άγγλοι “σοφοί” το 1915, πήγαν αργότερα. (Η λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας μιλάει γιά 1916.) Είπαμε! Στην αγγλίτσα, οι ιδιότητες του στρατιωτικού, του κατασκόπου, του τέκτονα (καί του …“αρχαιόφιλου” – που δεν την είπαμε) είναι ελαφρώς συγκεχυμένες.

Υγ: Ένα μείζον θέμα, είναι η πρόσφατη αυξημένη θρασύτατη διαδικτυακή παρουσία, που παρουσιάζουν τ’ “ασπρόμαυρα πλακάκια”. Το ξέρω πως δεν λείπουν από θέματα “έρευνας”, όπως ο Μάρτης δεν λείπει απ’ τη Σαρακοστή, αλλά μ’ ενοχλεί σφόδρα η επιμονή τους, να περάσουν την προπαγάνδα τους γιά την Αμφίπολη. Παναπεί, έτοιμες “αλήθειες” εξ αποκαλύψεως.
Ας προσέξουν, διότι εγώ ΔΕΝ θα τους χαριστώ. Καί στα @@ μου, αν φοράνε μάσκες “πατριώτη”, καί λοιπές παρόμοιες.
Πρώτη καί τελευταία προειδοποίηση.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΝΟΣΤΟΣ . . .

ΝΟΣΤΟΣ για την καταγωγή της ψυχής μας
Νόστος για τις παλαιές μνήμες
Νόστος για τους αρχαίους προγόνους μας
Νόστος για την ιστορία μας
Νόστος για την φυλή μας
Νόστος για κάθε τι ελληνικό.


Νόστος που προκαλείται από το αντίκρισμα ενός κίονα, από την γεύση ενός αμπελιού, από τον ήχο ενός αυλού, από τα λόγια ενός φιλόσοφου. Από το βάπτισμα της θάλασσας και την μύηση των ιερών βουνών, έως τις παραδόσεις μας και την βαθυστόχαστη μυθολογία μας.


Ο ΝΟΣΤΟΣ είναι η κινητήριος δύναμη για μείνουμε ζωντανοί και  ενωμένοι σαν λαός, έχουμε τόσα πολλά που μας ενώνουν, τόσα πολλά που μας συνδέουν, που οι δεσμοί ανάμεσα στους Έλληνες είναι αδιάρρηκτοι και αδιάσπαστοι απαρχής του χρόνου.


 «Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5.30 πρωινής 28ης Οκτωβριου 1940 τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους».

Χαμηλώνουμε το βλέμμα μας εμπρός στους προγόνους  μας, αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι μας.
Σιωπούμε τα λόγια μας μπροστά στους πεσόντες μας, αλλά δεν καταλαγιάζουμε την σκέψη μας.
Τιμούμε την ιστορία μας, αλλά δεν μοιρολατρούμε ποτέ.



ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

"Πολεμήσατε άοπλοι και νικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων. Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη, διότι κερδίσαμε χρόνο για να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι και ως άνθρωποι σας ευχαριστούμε".
Μόσχα, Ραδιοφωνικός Σταθμός

"Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες.
Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες."
Τσόρτσιλ

"Αδυνατώ να δώσω το δέον εύρος τής ευγνωμοσύνης που αισθάνομαι για την ηρωική αντίσταση του Λαού και των ηγετών της Ελλάδος."
Κάρολος ντέ Γκώλ

 Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει συγχρόνως τους στρατούς τεσσάρων κρατών: Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Βουλγαρίας.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  2 ΠΠ. (κατά την εισβολή)
Ελλάδα: 219
Νορβηγία: 61
Γαλλία: 43
Πολωνία: 30
Βέλγιο: 18
Ολλανδία: 4
Γιουγκοσλαβία: 3
Δανία: 0
 
Τσεχοσλοβακία: 0
Λουξεμβούργο: 0

   ΘΡΗΝΟΥΜΕ           ΤΙΜΟΥΜΕ                       ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ

  

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τι θα ξανά γίνει στην γη όταν ανοίξει η Σελήνη.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Από την αρχαιότητα η Σελήνη έχει χαρακτηριστεί ως τεχνικό δημιούργημα, αφού υπάρχουν καταγεγραμμένες ιστορικές φάσεις όπου στον ουρανό της γης δεν υπάρχει η ύπαρξη της. Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.
Υπάρχουν ακόμα και σύγχρονες μαρτυρίες, για την ύπαρξη κενού κάτω από τον φλοιό της Σελήνης. Πρόσφατα μάλιστα επιστήμονες έκαναν λόγο για Μυστηριώδης στρογγυλή Δομή κάτω από την θάλασσα της Γαλιλαίας.
(κάντε κλικ επάνω στα κόκκινα γράμματα) Είναι μάλιστα και το μοναδικό ουράνιο σώμα, το οποίο δεν κάνει τις κινήσεις όλων των άλλων γνωστών πλανητών και δορυφόρων τους, ενώ το μέγεθος της είναι δυσανάλογο για δορυφόρος της γης μας.
Οι σύγχρονοι ρώσοι επιστήμονες πρόσφατα ετοίμασαν ένα σχέδιο όπου θα είναι δυνατόν....
οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα μπαλόνια στα κενά όπου υπάρχουν, κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης. Εκεί δεν υπάρχει εκείνη η.... θανάσιμα επικίνδυνη για τον άνθρωπο διαστημική ακτινοβολία, και η δύναμη βαρύτητας είναι ανάλογη με αυτή, στην οποία συνήθισαν οι γήινοι. Στην σεληνιακή δε επιφάνεια θα μπορούν να βγαίνουν αποκλειστικά με σκάφανδρα.
Ακόμα ένα χαρακτηριστικό άρθρο μας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το οποίο περιέχει αποδείξεις για τον πολιτισμό που κρύβει η Σελήνη κάτω από τον φλοιό της! «Εν αρχή ην το Χάος[1]» κατά τον Ησίοδο. Τρία στοιχεία όμως συνυπάρχουν, το Χάος, η Γαία και ο Ερωτας. Ο Ερωτας δεν γεννά αλλά ενθαρρύνει και διευκολύνει τη γέννηση και τη δημιουργία. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα, ενώ τα παιδιά τους ήταν ο Αιθέρας και η Ημέρα. «ἤτοι μὲν πρώτιστα Χάος γένετ'· αὐτὰρ ἔπειτα Γαῖ' εὐρύστερνος, πάντων ἕδος ἀσφαλὲς αἰεὶ ἀθανάτων οἳ ἔχουσι κάρη νιφόεντος Ὀλύμπου, Τάρταρά τ' ἠερόεντα μυχῷ χθονὸς εὐρυοδείης, ἠδ' Ἔρος, ὃς κάλλιστος ἐν ἀθανάτοισι θεοῖσι, λυσιμελής, πάντων τε θεῶν πάντων τ' ἀνθρώπων δάμναται ἐν στήθεσσι νόον καὶ ἐπίφρονα βουλήν.» (Ησιόδου Θεογονία 116-122)
Το χάος είναι η προσωποποίηση του πρωτογενούς κενού, το οποίο προηγείται από την δημιουργία, τότε που η τάξη δεν είχε ακόμα επιβληθεί στα στοιχεία του κόσμου. 



Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες. Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή "όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης". Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό, τον Censorinus. Κατά τα φαινόμενα, στην Νότια Αμερική, σύμβολα που βρέθηκαν στους τοίχους του προαύλιου του Καλασάγια, κοντά στην πόλη του Τιαχουανάκο (στην Βολιβία), καταγράφουν την σελήνη να πρωτοεμφανίζεται πριν από περίπου 12.000 έτη.
Η εμφάνιση της Σελήνης λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στην Γη, στη μορφή σεισμών, μαζικών πλημμυρών και κλιματολογικών αλλαγών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι αυτή η μακρινή περιοχή έχει προταθεί από κάποιους λόγιους ως η πραγματική περιοχή της μυθικής Ατλαντίδος του Πλάτωνα και αυτή η μεγάλη πλανητική αναταραχή ως το κατακλυσμιαίο γεγονός που κατάστρεψε την Ατλαντίδα. Μια παρόμοια μεταβολή της σήμερα θα μπορούσε να προκαλέσει και την μετακίνηση των μαγνητικών πόλων της γης με παρόμοια καταστρεπτικά αποτελέσματα για τον σύγχρονο πλανήτη μας. Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του "Αληθινή Ιστορία" δίνει πληροφορίες που ξαφνιάζουν γιατί ήταν αδύνατο να γνωρίζει άνθρωπος εκείνη την εποχή.
Για να καταλάβετε διαβάστε στην συνέχεια.
"Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι." Τόσο κάνουν σήμερα τα σύγχρονα διαστημόπλοια για να πάνε στο φεγγάρι. "Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη." Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.» Περιγράφει τρικινητήρια αερόπλοια "τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν" περιγράφει σύγχρονες τηλεσκόπια, "έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά", περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα “κεραίες”.
Επίσης, περιγράφει ταξίδια στ’ άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων. Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της Σελήνης και του Σειρίου που αναφέρει ότι είχε επισκεφτεί. ”Έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι”
Οι Έλληνες φιλόσοφοι γενικότερα γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη και ασχολήθηκαν πολυ μαζί της. Ο Θαλής, που θεωρείται ο πατέρας της Ελληνικής και παγκόσμιας φιλοσοφίας ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Σελήνη λαμβάνει το φως από τον Ήλιο αλλά και ο πρώτος που υπολόγισε τη διάμετρο αλλά και τη τροχιά της. Ο Ξενοφάνης αναφέρει ότι ο δάσκαλός του ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: "Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές που κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς". Λόγια του Σωκράτη που …υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι σήμερα. Ο Πυθαγόρας αφηγείται ότι έκανε στροφές γύρω από την σελήνη με τα οχήματα των θεών που κατοικούσαν εκεί, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης, όπως και είναι!
Ο Πυθαγόρας, επίσης, επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους αλλά πιο ψηλά, πιο ξανθά και πολύ πιο όμορφα. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά, Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική δηλώνει ότι είναι γνώσεις που πήρε από τους ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή. Πολλές αναφορές για την σελήνη έχουμε και από κείμενα της Ελληνικής μυθολογίας που αναφέρονται σε θεούς και ημίθεους. Ο Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: "Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από θεϊκές κοινωνίες." Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης. 


Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη, και ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι της σελήνης είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη. Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Ορφέα αναφέρονται σε αρχαία κείμενα του Πλούταρχου και του Διογένη του Λαέρτιου. Πολλές πληροφορίες από αρχαία κείμενα μας έρχονται και για τους Τελχίνες της Ρόδου και τους Κάβειρους της Σαμοθράκης που εξαφανίστηκαν σύμφωνα με τον μύθο μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη, σε βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον εποικισμό της γης.
Ο Νονός αναφέρει ότι ο Φαέθων έκανε 30 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν συχνά τους πόλους της Γης. Ο Διόνυσος, η Άρτεμις και ο Ηρακλής είχαν ταξιδέψει στην Σελήνη και ο Ίδμων ταξίδευε εκεί με το άρμα του που έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη, δίνοντας ακριβέστατες πληροφορίες για την αθέατη πλευρά της σελήνης, κάτι που μόλις πριν λίγα χρόνια έκανε ο σύγχρονος άνθρωπος. Συμπερασματικά θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις από τον τεχνικό δορυφόρο της γης, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως εκεί πάνω κάποιο μάτι μας παρακολουθεί. 

ΠΗΓΗ:  http://nyxtobaths.blogspot.gr/

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ.. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ TO "FORMAΤ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Διαχρονικά, ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του μόνο χρήματα, έχει αέρα κοπανιστό. Ο άνθρωπος που έχει χρυσό, καλλιεργήσιμη γη, σπόρους & πόσιμο νερό, κρατά την τύχη στα χέρια του. 



Ο χρυσός… πλέον έχει συσσωρευτεί στα χέρια της ελίτ της γήινης πυραμίδας. Είναι συγκεντρωμένος στα παγκάρια των ¨ιδιωτών¨. Η ανθρωπότητα έχει στην κατοχή της το χάρτινο αντίκρισμα του χρυσού, δηλαδή τα χαρτονομίσματα, τα οποία ουδεμία αξία έχουν σε σχέση με τον πραγματικό πλούτο και τα υλικά αγαθά πρώτων αναγκών. Ακόμη και ο χρυσός των κρατών, δεν βρίσκεται στην κατοχή των κυβερνήσεων τους, αλλά σε άγνωστα ιδιωτικά χέρια. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ούτε η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πρόσβαση στον χρυσό της. Υποτίθεται ότι φυλάσσεται στους χώρους των ομοσπονδιακών αποθεμάτων, και διοικείται από ένα 7μελές συμβούλιο στο ποιο τα 5 μελή είναι ιδιώτες και μόνο τα 2  διορίζονται από την εκάστοτε ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών! Τέρμα ο χρυσός από τα χέρια μας, η κατοχή του πρέπει να δηλώνεται, αλλιώς είναι παράνομος και κατάσχεται. Άρα μόνο (άχρηστα) χαρτονομίσματα…

Η καλλιεργήσιμη γη… είναι πλέον ταμπού για την νέα τάξη πραγμάτων, και συμφώνα με την ¨πράσινη ανάπτυξη¨ που πρέπει να επιβληθεί στον πλανήτη, δεν πρέπει κανείς να καλλιεργεί οτιδήποτε τρώγεται διότι μειώνεται ο υδροφόρος ορίζοντας του πόσιμου νερού, μολύνονται τα νερά από τα φυτοφάρμακα και παράγεται πολύ co2 (από την κτηνοτροφία) που επιβαρύνει την ατμόσφαιρα. Ήδη επιβάλλονται ποινές σε ερασιτεχνικές καλλιέργειες τύπου ¨κήπος σπιτιού¨. Τέρμα τα βότανα, η φρέσκια διατροφή και η αυτονομία του κήπου. Άρα μόνο από (πολυεθνικές) σουπερ μάρκετ και φαρμάκια...



Οι σπόροι… είναι ο αληθινός πλούτος της ανθρωπότητας. Η καλλιέργεια τους ανέθρεφε χιλιάδες χρόνια τώρα τους πολιτισμούς και εξευγένιζε τους βαρβάρους. Τώρα έχουν αποσυρθεί πάνω από 90% των αρχέγονων σπόρων και έχουν αντικατασταθεί με υβριδικούς σπόρους που διαλύουν το dna των ανθρώπων και μεταλλάσουν το ανθρώπινο είδος σε αχυράνθρωπο. Η πρόφαση είναι ότι οι νέοι σπόροι με γονίδια σκορπιού, κατσαρίδας ή ακόμη και ανθρώπινα, είναι ανθεκτικά στα βαρέα μέταλλα, όπως το αλουμίνιο και αναπτύσσονται πιο γρήγορα, ενώ αποδίδουν περισσότερη σοδιά. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι οι σπόροι αυτοί είναι στείροι. Δηλαδή αν κρατήσεις έναν νέο σπόρο που έβγαλες από το φυτό που φύτεψες, για να τον ξανά φυτέψεις την επομένη χρονιά, τότε θα διαπιστώσεις ότι δεν πρόκειται να φυτρώσει τίποτα. Πρέπει πάλι να αγοράσεις σπόρους από τις πολυεθνικές εταιρείες. Άρα είσαι εξαρτημένος από τους έμπορους – δολοφόνους της φύσης...  

Το πόσιμο νερό… είναι το υπέρτατο δημόσιο αγαθό σε όλη την φύση. Είναι όμως έτσι; Συμφώνα με τον γενικό διευθυντή της nestle, το νερό δεν αποτελεί πλέον δημόσιο αγαθό, και  όλα τα κράτη κατ΄εντολή του ΟΗΕ, στο όνομα της ¨πράσινης ανάπτυξης¨ ιδιωτικοποιούν πόσιμο νερό, εν αγνοία των πολιτών! Αν τολμήσεις να μαζέψεις νερό της βροχής, αυτό είναι ήδη παράνομο και θα διώκεσαι ποινικά. Άρα μόνο ελεγχόμενο νερό με 1000% περισσότερο χλώριο από τα επιτρεπόμενα ποσοστά...

Ας υποθέσουμε τώρα ότι παίζουμε ένα παιχνίδι…. ας πούμε μονόπολη, και έχουμε για πιόνια του παιχνιδιού … χαρτονομίσματα, χρυσό, γη, σπόρους και νερό. Εάν το παιχνίδι τέλειωνε ξαφνικά και ο ένας έχει στα χέρια του μόνο τα χαρτονομίσματα και ο άλλος όλα τα υπόλοιπα, ποιος θα είναι ο νικητής με διάφορα;  Μα ασφαλώς αυτός που έχει τα λοιπά αγαθά πλην των χαρτονομισμάτων. 



Ε λοιπόν σας λέω ότι η μονόπολη παίζεται από την δεκαετία του 60 έως και σήμερα και το παιχνίδι θα λήξει σύντομα και ξαφνικά. Η ανθρωπότητα θα έχει στα χέρια της λίγα ταλαιπωρημένα χαρτονομίσματα και η ελίτ θα έχει όλα τα υπόλοιπα. Όχι πως έχουν ανάγκη τα υπόλοιπα αγαθά, πλην του χρυσού που τους ενδιαφέρει άμεσα, άπλα τα πήραν για να μην τα έχεις εσύ στα δικά σου χέρια και γίνεις ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, άρα ανεξέλεγκτος!

Τώρα κατάλαβες γιατί τα τελευταία 50 έτη θεσπιστήκαν χιλιάδες νόμοι & διατάξεις παγκοσμίως γύρω από την στέρηση της γης, του νερού και των σπόρων προς τους ανθρώπους; Για να είσαι εξαρτημένος από αυτούς, άρα και υποχείριο τους.

Ακόμη και τώρα υπάρχει χρόνος αυτονομίας και αυτοδυναμίας. Ακόμη και τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα πλέον στις τσέπες σου. Μην πολεμάς το σύστημα με όπλα, ανακοινώσεις, λόγια και θυμό προς τους συνάνθρωπους σου επειδή νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, γιατί έτσι γίνεσαι μέρος του συστήματος και το συντηρείς. Πολέμησε το σύστημα με την απομάκρυνση σου από αυτό, όσο πιο μακριά φεύγεις τόσο πιο πολύ το πολεμάς και το αποδυναμώνεις, όσο πιο αυτόνομος και ανεξάρτητος γίνεσαι τόσο πιο πολύ ισχυρός γίνεσαι απέναντι σου.

Το παιχνίδι με το χρυσό έχει γίνει πολλές φόρες στο παρελθόν και μιλώ για χιλιάδες χρονιά πίσω. Το χρυσό κόσμημα που έχεις, κάποτε ήταν χρυσός των ναϊτών, πιο πριν ήταν ρωμαϊκός, περσικός, αζτέκικος και ατλαντικός χρυσός. Ο χρυσός ανεβάζει τις αυτοκρατορίες και ο χρυσός τις ρίχνει. Αυτό το κίτρινο μέταλλο διαγράφει πολιτισμούς και κάνει επανεκκινήσεις. Τώρα είμαστε πολύ κοντά στην διάλυση αυτού του πολιτισμού της χέστρας. Η συσσώρευση του χρυσού τέλειωσε, τώρα ξεκινά επανεκκίνηση δια μέσου χάους. Πολέμησε και αντιστάσου έξυπνα, όχι για την οικογένεια και την πατρίδα μόνο, αλλά για όλη την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχουν πλέον φυλές και διαχωρισμοί, υπάρχει μόνο το ανθρώπινο είδος εναντίον των σκιών.  


Υ.Γ: 

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από το ΔΝΤ τον προηγούμενο Μάιο και Ιούνιο και σύμφωνα μ' αυτά συνολικά υπάρχουν 31.812 τόνοι χρυσού, εκ των οποίων οι 10.784,1 είναι στην Ευρώπη.
Αναλυτικά η πρώτη 10άδα
1. ΗΠΑ 8.133,5 τόνοι - 71,9% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
2. Γερμανία 3.384,2 τόνοι - 68,4% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
3. Ιταλία 2.451,8 τόνοι - 67% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
4. Γαλλία 2.435,4 τόνοι - 65,1% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
5. Ρωσία 1.094,7 τόνοι - 9,7% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
6. Κίνα 1.054,1 τόνοι - 1,1% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
7. Ελβετία 1.040 τόνοι - 8% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
8. Ιαπωνία 765,2 τόνοι - 2,5% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
9. Ολλανδία 612,5 τόνοι - 54,3 σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
10. Ινδία 557,7 τόνοι - 7,3% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα

Η Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με την ίδια λίστα, είναι στην 32η θέση με 112,3 τόνους
 ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ....

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΥΣΟΥ (31.812 ΤΟΝΟΙ) ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ 200 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΗΛΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ (ΝΑΥΑΓΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΤΛ) ΤΟΤΕ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 5 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 50 ΤΡΙΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Π.Χ....ΧΡΥΣΟ 5 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ 10ΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ; ΑΡΑ....ΜΟΥΦΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΡΕΥΣΤΟ) ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. 

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. ΑΡΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ.