«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δεν μας ψεκάζουν μόνο για το προφανές…!

         Είναι γεγονός ότι τα ψεκάσματα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Προφανώς μας ψεκάζουν λόγο του φθινοπώρου για να σπείρουν τις νέες εξελιγμένες ιώσεις του χειμώνα. Ιοί που έχουν βγει από εργαστήρια νανο-τεχνολογίας και ρομποτικής, που ¨εμβριώνουν¨ και εκκολάπτονται στο ανθρώπινο σώμα. Καλά ως εδώ, τα ξέρουμε αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτά. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ξέρω πως λειτουργεί, δίνει πάντα ένα μέρος του σχεδίου της στην δημοσιότητα, για να κρύψει το μεγαλύτερο σχέδιο της μακριά από τους συνωμοσιολόγους και ερευνητές. Αυτό άλλωστε δεν κάνουν και τα μεγάλα καρτέλ ναρκωτικών και όπλων; Προδίδουν ένα μικρό ποσοστό του εμπορεύματος στις Αρχές και προστατεύουν το υπόλοιπο με ασφάλεια. Αυτό κάνουν και τώρα με τους αεροψεκασμούς, τους πολέμους, το εμπόριο παιδιών, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα εμβόλια, τους εξωγήινους κτλ. Όλα αυτά είναι σαν το παγόβουνο, βλέπουμε μόνο την κορυφή που είναι το 10% του όγκου και το υπόλοιπο 90% είναι αόρατο στα μάτια μας. Για να αντιληφθή κανείς την πραγματικότητα πρέπει να ¨βουτήξει¨ κάτω από την επιφάνεια της πραγματικότητας και τότε θα καταλάβει τον πραγματικό ¨όγκο¨ των πληροφοριών που διακινούνται γύρω μας, από την Ν.Τ.Π.

 
Τα ψεκάσματα γίνονται πλέον με ξεδιάντροπο και θρασύτατο τρόπο, σαν να μην υπολογίζουν καν την ανθρώπινη αντίδραση. Στην ουσία όμως την υπολογίζουν και πολύ μάλιστα, απλά υπολογίζουν και φοβούνται ακόμη πιο πολύ να μην βγει το σχέδιο τους εκτός χρονοδιαγράμματος. Ναι, καλά ακούσατε, φοβούνται τον χρόνο και τον τρέμουν, είναι ψέμα αυτό που λένε, ότι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη έχουν όλο τον χρόνο δικό τους γιατί είναι όντα αρχαία. Είναι αρχαία αλλά σε λίγο θα περάσουν στην ανυπαρξία αν δεν προλάβουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους μέσα σε λίγα έτη. Για εμάς τους ανθρώπους, ο χρόνος των λίγων ετών, είναι ένα αξιόλογο και υπολογίσιμο χρονικό διάστημα που μπορούμε να πράξουμε πάρα πολλά πράγματα, γι΄αυτούς όμως είναι λίγα δευτερόλεπτα από τη άθλια και αποκομμένη ύπαρξη τους. Δηλαδή ένα χρονικό τίποτα που παράλληλα πρέπει να υλοποιηθούν πολύ σοβαρά σχέδια. Μιλάμε για τρέξιμο, όχι αστεία. Όσον αφορά τα ψεκάσματα, βιάζονται να καλύψουν τον ουρανό από ένα πέπλο γκρίζο -τύπου Αγγλίας- γιατί αυτοί που έρχονται (μάλλον ανεβαίνουν), έχουν αλλεργία στον Ήλιο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μπροστά μας στα επόμενα λίγα έτη. Τόσο ζωή έχει αυτός ο πολιτισμός, λίγα έτη για να τερματίσει. Προσέξτε και μην φοβάστε, για τον πολιτισμό λέμε, όχι για την ανθρωπότητα.


Optical illusion of devils coming out from underground.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου