«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ξεσκεπάστηκε ο …”σωτήρας” Σώρρας. Κρίμα....

  ΕΘΝΟΣ: Ξεσκεπάστηκε ο …”σωτήρας” Σώρρας
 
Με τη… σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι ήταν απάτη το «έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων που έθεσαν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης οι «δωρητές» Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης (φωτογραφία), προκειμένου να διαγράψει το δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος.
 

Σε έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους» απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.
Πιο αναλυτικά, .. τον Σεπτέμβριο του 2012 ο κ. Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων. Από κοινού με τον κ. Λαμπράκη και μέσω της οργάνωσης END (End National Debt) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δανειοδότηση της Ελλάδας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους. 
Η επιστολή τους κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών. 
Μάλιστα τη συνόδευαν έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του υπέρογκου αυτού ποσού υπό τη μορφή treasury bills υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας σε ειδικό κηδεμονεύοντα λογαριασμό.
Η έρευνα της ΤτΕ
Επειδή, όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την απίθανη αυτή ιστορία, η ΤτΕ ξεκίνησε να ερευνά το θέμα. Καθώς επρόκειτο για χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου, απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Απέστειλε σχετική επιστολή αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:

«…Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. 
Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. 
Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. 
Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ».
Κι αν όλοι λίγο – πολύ πίστευαν ότι η όλη υπόθεση ήταν μία… κακοστημένη απάτη, ήρθε και η επίσημα απάντηση από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ να το αποδείξει πέραν πάσης αμφισβήτησης.
Ειδικότερα στην απαντητική επιστολή που έφτασε στην Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρονται τα εξής: «Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα.
 Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία».

Στη συνέχεια, δε, δίνει και διευκρινίσεις γιατί οι συναλλαγματικές που προσκόμισαν οι… εθνικοί ευεργέτες δεν έχουν καμία σχέση με νόμιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία.
«Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό», προστίθεται χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συστήνει στην Τράπεζα της Ελλάδος «αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».
«Σωτηρία» μέσω Διαδικτύου
Να υπενθυμίσουμε πως το πολύκροτο σίριαλ των Ελληνοαμερικανών με την αμύθητη περιουσία, οι οποίοι θα έσωζαν την Ελλάδα από το υπέρογκο δημόσιο χρέος της, άρχισε να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο το καλοκαίρι του 2012 και πολλοί έσπευσαν να πιστέψουν ότι όντως οι δύο ομογενείς, με μια υποτιθέμενη ομάδα πίσω τους, είχαν συγκεντρώσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων.
Μάλιστα επειδή τα δημοσιεύματα πλήθαιναν, η Βουλή κινητοποιήθηκε. Ετσι ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ως πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό, επικοινώνησε τότε με όλες τις ελληνικές οργανώσεις των ΗΠΑ και του Καναδά προκειμένου να πληροφορηθεί ποιοι είναι οι μυστηριώδεις Λαμπράκης και Σώρρας, οι οποίοι υποτίθεται πως είχαν συγκεντρώσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Ολοι με τους οποίους επικοινώνησε, δήλωσαν πλήρη άγνοια για την οργάνωση END.
Εκείνοι, όμως, επέμεναν στους ισχυρισμούς τους, δηλώνοντας πως έχουν καταθέσεις στην καναδική Bank of Montreal. Ομως ο υπεύθυνος Τύπου της καναδικής τράπεζας Ραλφ Μαράνκα κατέρριψε τους ισχυρισμούς της οργάνωσης END υποστηρίζοντας: «…Τα δημοσιεύματα περί κατάθεσης 600 δισ. στην BMO δεν είναι αξιόπιστα. Πέραν τούτου δεν έχουμε να προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμό». Παρ’ όλα αυτά οι «δωρητές» επιχείρησαν να κρατήσουν στην επικαιρότητα τη… μοναδική λύση για το χρέος μέχρι να έρθει το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και να βάλει τέλος με τον πιο επίσημο τρόπο σε μία ιστορία που μόνο ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να κανείς να την εκλάβει.
SORRAS01-13DECEMBER2013
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
 
Στο καλάθι των αχρήστων η έγκληση κατά του «ΕΘΝΟΥΣ» Στο κενό έπεσε η προσπάθεια των Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη να κινηθούν νομικά κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και του «Εθνους της Κυριακής». Οι δικαστικές αρχές όχι μόνο αποδέχθηκαν ότι είναι αβάσιμη η έγκλησή τους για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου αλλά και, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει έρευνα αναζητώντας νέα στοιχεία για τη δράση των δύο ανδρών.
Σώρρας και Λαμπράκης είχαν καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έγκληση κατά του πρώην διοικητή της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου, του διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της ΤτΕ Εμμανουήλ Ζερβουδάκη και της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής» για συκοφαντική δυσφήμηση.
Αφορμή στάθηκε επιστολή την οποία δημοσίευσε το «Εθνος» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: • Οι αναφερόμενες εταιρείες από τους ανθρώπους της END: Federal Stock Transfer, Woodridge Ontario, Federal Funding & Investments Group, Toronto Diamond & Diamond, Merchant Banking Group δεν είναι καταχωρισμένες σε καμιά τραπεζική επετηρίδα και σε κανέναν τραπεζικό κωδικό κατάλογο. • Η Οργάνωση END αναφέρεται σε μία μόνο «επί πληρωμή» καταχώριση στο δίκτυο CNW Canada Newswire, ως μη κυβερνητικός οργανισμός/φιλανθρωπική οργάνωση με τον Αρτέμιο Σώρρα ιδρυτικό μέλος, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη πρόεδρο και τον Antony Diamond Governor Canada Bureau. • Οι αναφορές για την Diamond and Diamond, Merchant Βanking Group παραπέμπουν σε απάτη (υπάρχει προσωρινή εντολή του Ontario Securities Commission εις βάρος της, σχετικά με έρευνα για σχήμα πυραμίδα της Prosporex). • Στην αναφερόμενη διεύθυνση της Federal Stock Transfer φαίνεται να υπάρχει ένα συγκρότημα κτιρίων αποτελούμενο από εστιατόρια, μπαρ και χώρους άθλησης….

Η αιτιολογία
Η εισαγγελέας πρωτοδικών απέρριψε ως αβάσιμη την έγκληση υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων πως «τα όσα αναφέρθηκαν στην επιστολή δεν αποδεικνύονται ότι είναι ψευδή. Υπάρχει απλή καταγραφή, με λακωνικό μάλιστα τρόπο, των στοιχείων εκείνων που οδήγησαν στην κρίση ότι πρόκειται για απάτη, μία αξιολογική κρίση μετά από μία πολύ γρήγορη έρευνα που περιορίστηκε σε δημόσια προσιτές πηγές».
Οσον αφορά στο «Εθνος», στην απόφαση αναφέρεται ότι φιλοξενεί τη επιστολή αλλά και έγγραφο της Bank of Motreal και προστίθεται: «Η αποτύπωση γεγονότων που είναι δυνάμενα να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των εγκαλούντων δεν συνιστούν εκ μέρους της εφημερίδας άδικη πράξη, ενώ δεν περιέχουν και δριμύτατη κριτική επί πράξεων των εγκαλούντων».
 
 
ΠΗΓΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΧΑΚΗΣ, 
 
Υ.Γ.: ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.

26 σχόλια:

 1. Aγαπητε, η ειδηση ειναι προπερυσινη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Αμα ηταν αληθης , δεν θα επρεπε και να συλληφθουν ? αρθρο απο την παλιοφυλλαδα του Μπομπολα , του εθνικου νταβατζη.

   Διαγραφή
 3. Τι χαρά..... το να περιμένεις να πέσει κάποιος ή μια ιδέα και να νομίζεις ότι κάνεις και έργο. Αυτό και αν είναι φιλοσοφία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία» . Εχουν στην κατοχη τους τετοια εγγραφα και δεν τους εχει τσακωσει ακομα η ασφαλεια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. αυτοι γυρναν και μιλαν στον κοσμο , χτες ειχε 400 ατομα στη Χαλκιδα, σημερα παλι μιλουσαν , αμα ηταν ετσι τα πραγματα , αυτοι θα επρεπε να κρυφτουν , μηπως ειναι λασπη απο τα παπαγαλακια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-kxJRUCF0v4#t=0
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΙ. ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Η END ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ. ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. axaxaxax ρε τον βρωμιαρη τον Σώρρα. Σαν ταβατζης είναι και το παιζει ενσαρκωμενος. με το κοινο που έχει που ειναι ολοι μαστουρωμενοι λογικο ειναι να τον πιστευουν 2-3 κατινες και χρεωκοπημενοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟΙ - ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κτλ.... ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΤΕ?

   http://4.bp.blogspot.com/-GlJ7di6vk0Q/UqXlKyYEEsI/AAAAAAAACZo/w2jI0FOnbp8/s640/%25CF%2583%25CF%2589%25CF%2581%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2582n.jpg

   Διαγραφή
 8. Δεν φταίει ο πράκτορας Σώρρας και Λάμπράκης, φταίνε τα δίποδα ζωα οι ηλιθιες και ηλίθιοι, οι πλανεμενοι και οι φτωχομπινεδες που περιμενουν να τους σωσει η cia μεσω σωρρα-λαμπρακη. οσοι εχετε βαλει υπογραφες και εχετε δωσει προσωπικα στοιχεια, ειστε τοσο μα τοσο ηλιθιοι που ξεφτυλιζετε τους υπολοιπους ελληνες, να απελαθουν ολοι οι οπαδοι της AND με την αιτιολογια της προδοσιας εναντι των υπολοιπων ελληνων. οποιος στυριζει σωρρα λαμπρακη ολυμπιους εψιλον 600 δις κτλ. ειναι καφρος και θελει μακρονησο για 10 χρονια τουλαχιστον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΧΧΑΑΑΑΧΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΤΗΣ AND ΑΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΟΡΓΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  2. για απελαση εισαι συ ρε ζωο που ψηφιζεις πασοκ και νεα δημοκρατια

   Διαγραφή
  3. οξω ψωρρα με τα βρωμοσκυλα σου.πρακτορα λαμογιο της END .ΕΧΕΤΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΗΔΗ

   Διαγραφή
 9. Με τη… σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι ήταν απάτη το «έμβασμα» των 600 δισ. .................... Καλο θα ηταν να βγαλετε και τις σφραγιδες που το αποδικνυουν αλλιως δεν εχει υποσταση το αρθρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΑΝΙΕ ΤΟΥ ΨΩΡΑ ...

   Διαγραφή
  2. ετσι, πιστευε τον Μπομπολα..... μην ξεχασεις να δεις και μεγκα ειδησεις

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΙ ΨΩΡΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ..

   Διαγραφή
  4. αντε βγαλτε το εγγραφο απο το υπουργειο οικονομικων, !αλλιως βγαλε το σκασμο !

   Διαγραφή
  5. ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΜ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ΤΟΤΕ ΦΑΚΕΛΩΘΗΚΕΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΩΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ. ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΣΤΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

   Διαγραφή
 10. καλα υπαρχουν ακομη ατομα -ζωα που υποστηριζουν τον ψωρρα? ε ρε πιτουρο που θελετε. ουστ λαμογια εβραιοι. οσοι ειναι με τον σωρρα και λαμπρακη ειναι σιωνιστες. αυτο ειναι το μονο βεβαιο. εκας εκας οι βεβυλοι απο τις ηπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο Σώρρας είναι εβραιος και Αλβανος. η φατσα του τα λεει ολα. μογγολοσπορος...θελει κ να κανει τεστ dna. πιθηκος θα αποδειχθει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ... και εγώ που εφυγα από μόνος μου εξορία, μαζί με την οικογένειά μου, χωρίς κανένας μας να "ψηφίσει" Σώρρα;
  και πιστέψτε με, δεν είμαι ο μόνος που πήρε μια τέτοια απόφαση, είτε είναι σωστή, είτε λάθος, όταν τίθεται ζήτημα επιβίωσης τι κανείς; οι μισοί εδώ μέσα ( και όχι μόνον ) βρίζουν τους άλλους μισούς για ένα θέμα που έχουν διαβάσει από κάποια συστημική φυλλαδά, η κάποιο συστημικό κανάλι της τηλεόρασης.... Λοιπόν, οποίος μιλά κατά ή υπέρ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και πετά ύβρις προς τους υπολοίπους, γίνεται αυτόματος ο ίδιος του ένα συστημικό παπαγαλακι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Το θέμα είναι απλό,η κοινή λογική το λέει.Όποιοιος παραδέχεται ένα παράνομο και καταχρηστικό χρέος-προιόν εγκλήματος των θαλασσοδανείων των εφοπλιστών και των καταχρήσεων των κομματικών ταμείων και τραπεζιτών ,είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.Το χρέος ως παράνομο πρέπει μονομερώς να καταγγελθεί και να διαγραφεί από μια πατριωτική λαοκρατική κυβέρνηση,όταν ο λαός ξυπνήσει και διεκδικήσει την αυτοδιάθεση και την κυριαρχία στον τόπο του.Όποιος δέχεται έστω και μέρος του χρέους ως νόμιμο ,υπηρετεί όλους αυτούς τους τζογαδόρους κερδοσκόπους που μας κατακλέβουν χρόνια μέσω του "διαίρει και βασίλευε",μπουκώνοντας τα κομματικά ταμεία και τους εγκάθετους με χρήμα.Το θέμα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ,και μόνο ενωμένοι ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι μπορούμε να το λύσουμε,παίρνοντας τη χώρα στα χέρια μα,με δικό μας νόμισμα,και με ανθρώπους έντιμους ,δουλευτάδες και επιτυχημένους στον τομέα τους,έξω από τη ληστοσυμμορία της Ε.Ε και του ευρώ των τοκογλύφων...Το μόνο χρέος είναι να δράσουμε με κάθε τρόπο για να μη σβήσουμε από το χάρτη.. Ελευθερία ή θάνατος,ή αυτοί ,οι προδ'οτες ή εμείς ,ο λαός!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή