«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨;

            Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορα για τους οργονίτες, παρόλο που οι θεωρίες μεταξύ των κατασκευαστών τους, αποκλίνουν σημαντικά.  Συνοπτικά πιστεύουν ότι οι οργονίτες είναι ενεργειακά κατασκευάσματα που προστατεύουν τον άνθρωπο από την αρνητική ενέργεια, μετατρέποντας την σε θετική και  δυναμώνοντας την αύρα. Ο κάθε κατασκευαστής οργονιτών δημιουργεί οργονίτες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, δηλαδή ο κάθε ένας έχει την δική του πατέντα για να φτιάξει αυτά τα ενεργειακά σκευάσματα. Η διαμάχη μεταξύ των παραγωγών οργονίτη, για το πως πρέπει να κατασκευάζεται ένας οργονίτης είναι τεράστια, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού τα κέρδη είναι ¨μηδικά ποσά¨, στις τσέπες των ¨μαύρων¨ απατεώνων,  κοροϊδεύοντας για άλλη μια φόρα τον ανυποψίαστο και αθώο άνθρωπο που ψάχνεται να προστατευτεί ενεργειακά. Πόσο αθώος τελικά μπορεί να είναι κάποιος για να αγοράσει έναν οργονίτη από όλα αυτά τα καλοστημένα μαγαζιά του διαδικτύου που αντικρούονται μεταξύ τους, με ύβρεις στο βωμό του χρήματος, ενώ ταυτόχρονα εμπορεύονται (υποτίθεται) καθαρή ενεργεία; Δεν μπορείς λοιπόν να πεις αθώους ή πλανεμένους τους αγοραστές οργονιτών, αλλά συνειδητούς σκλάβους των φόβων τους, που προσπαθούν να προστατευτούν πίσω από ανόητα σκευάσματα, βάζοντας σε κίνδυνο την αύρα τους, πληρώντας αδρά τους επιτήδειους!

        Οι οργονίτες δεν διαφέρουν σε τίποτα από ένα ηλεκτρονικό τσιπ. Χρησιμοποιούν τις ίδιες αρχές και λειτουργούν σαν αυτόνομα ενεργειακά κυκλώματα. Όταν ένα αυτόνομο κύκλωμα, διαρρέεται από οποιαδήποτε μορφής ενέργειας, τότε μπορεί να μεταδώσει ή να λάβει πληροφορίες. Ένας οργονίτης περιέχει χαλκό ή χρυσό ή ασήμι (αγώγιμα υλικά), κρυστάλλους χαλαζία (συσσωρευτής ενέργειας) και μεταξύ των υλικών παρεμβάλλεται ρητίνη (μονωτικό υλικό), δηλαδή εδώ έχουμε κατά προσέγγιση μια μπαταρία! Κάποιοι έξυπνοι¨ κατασκευαστές πρόσθεσαν στον οργονίτη και ένα κύκλωμα που δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα κύκλωμα ενός ηλεκτρονικού τσιπ. Έτσι λοιπόν, έχουμε την μπαταρία, έχουμε το κύκλωμα από το τσιπ και βουάλα…. ένα αυτόνομο ολοκληρωμένο ενεργειακό σύνολο ή αλλιώς ΤΣΙΠΑΚΙ! Τώρα περίμενε εσύ ¨κακόμοιρε¨ αγοραστή, να σου προστατέψει την αύρα, η να σου δυναμώσει την βιο-ενεργεία σου! Και η πλάνη καλά κρατεί… 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να καταλάβεις τι λέω μπας κα ξυπνήσεις επιτέλους να τσιπάρεσαι εθελοντικά!  Το βλέπεις το κύκλωμα που σου πλασάρουν μέσα στον οργονίτη, ως δήθεν νέα πατέντα ; Ωραία, τώρα δες αυτά...


Ξέρεις τι είναι αυτα; κυκλώματα απο συστηματα RFID.
 
Το RFID είναι τα αρχικά του όρου Radio Frequency Identification, η απόδοση του στα ελληνικά ορίζεται ως «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Τα συστήματα RFID αποτελούν ένα υποσύνολο των Συστημάτων Αυτόματου Προσδιορισμού (Automatic Identification Systems). Ειδικότερα λειτουργεί ως γενικός όρος των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να προσδιορίσουν αυτόματα ανθρώπους ή αντικείμενα και αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των ραβδωτών κωδίκων (barcode]). ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RFID; Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ BARCODE. 
 Κράτησε το αυτό...Δες τώρα τις ομοιότητες μεταξύ κυκλωματων ορνονίτη και RFID και θα καταλάβεις τι είναι επιτέλους ο οργονίτης. Συνεχίζουμε μπας ξεστραβωθούν μερικοι....

ΤΕΞΑΣ, ΗΠΑ
           Δικαστήριο απέβαλε μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να κολλήσει επάνω της ένα αυτοκόλλητο σήμα το οποίο θα έδειχνε στον υπολογιστή που βρίσκεται κάθε στιγμή μέσα στο σχολικό συγκρότημα.
Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούνται για να βλέπουν που βρίσκονται οι μαθητές ανά πάσα στιγμή και με αυτό τον τρόπο υπάρχει έλεγχος των εσόδων των σχολείων της περιοχής.
Αυτές οι νέες ταυτότητες εισήχθησαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς του 2012 στα σχολεία της περιοχής San Antonio's Northside Independent School District (NISD) στο Τέξας των ΗΠΑ όπως αναφέρει το bbc.co.uk. Κάθε μαθητής είναι ένας μοναδικός barcode για το NISD και έχουν με αυτό τον τρόπο καθημερινά μία λίστα πόσοι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα, πόσοι μπαίνουν στις τάξεις και σε ποιες τάξεις. Τι σχέση έχει αυτό με τα οικονομικά των σχολείων; Η χρηματοδότησή τους εξαρτάται από τις παρακολουθήσεις των μαθητών. Έτσι τους μαρκάρουν σα γελάδια για να έχουν μία εικόνα των εσόδων των σχολείων.
Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμη σε πιλοτικό στάδιο και δεν έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.

Το αυτοκόλητο chip RFID για το οποιο αναφέρεται το άνωθεν θέμα με την μαθήτρια ειναι αυτό...

Ας  συνεχίζουμε για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ακόμη...

RFID Chip σε παπούτσια...!!!


            RFID chip tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες). Δείτε που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!! Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα.
Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται και είναι πολύ χρήσιμη στις επιχειρήσεις για την διαχείριση των αποθεμάτων τους. Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται ήδη από μεγάλα πολυκαταστήματα. Δεν χρησιμοποιείται ως αντι-κλεπτική τεχνολογία αλλά ως ένα εύκολος τρόπος παρακολούθησης των αποθεμάτων (Έτσι λένε τουλάχιστον). 

Το θέμα με το τσιπάρισμα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε και περαιτέρω τεχνολογική εξέλιξη μετά τα RFID την τεχνολογια NFC.Τι είναι το NFC;
       H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε αποστάσεις έως 10 εκατοστά. Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση/εγγραφή δεδομένων και εκλαμβάνεται ως απόδειξη φυσική παρουσίας. Επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες και αξιοποιείται μέσω κινητών συσκευών και smartphones.
Εκτός από τα κινητά όμως υπάρχουν και NFC ετικέτες και κάρτες (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, σε μπρελόκ, αυτοκόλλητα, μινιατούρες, κ.λπ.) με διαφορετική χωρητικότητα ή υπό μορφή έξυπνων καρτών σε σχήμα πιστωτικής ή σε άλλες υποδομές contactless (Contactless POS, Ticketing stands, Kiosks, κ.ά.)
Το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιλέχτηκε ήταν η συχνότητα 13.56MHz (στην οποία λειτουργεί και το RFID !!!). Μας την έσκασαν πάλι....

Δείτε και αυτό τώρα...                               Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες σε ένα αυτοκόλλητο chip RFID προϊόντος Ελληνικού Super Market. Από την μια πλευρά βλέπουμε τις απαρχαιωμένες γραμμές barcode και από την άλλη το ανιχνεύσιμο chip.

Οι ομοιότητες με τα κυκλώματα των οργονιτών είναι τεράστιες. Τα νέα τεχνολογικά Chip (RFID & ΝFC) έχουν μπει παντού στην ζωή μας. Ολόκληρος ο πολιτισμός μας είναι βασισμένος σε αυτή την τεχνολογία και το μόνο που μένει είναι να μπει επάνω στο σώμα μας, είτε σαν οργονίτες, είτε σαν βραχιόλια ελέγχου, είτε σαν αυτοκόλλητα επιτήρησης, κτλ. Η ανθρωπότητα τσιπαρίζεται σιγά σιγά μέσα από μια διαδικασία ύπνωσης και ανοησίας. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός! Για όσους όμως επιλέξουν να συνεχίσουν τον ¨ύπνο της πλάνης¨, ας μην πουν αύριο ότι δεν ήξεραν ή ότι δεν κατάλαβαν πως τσιπαρίστικαν, μόνοι τους συνειδητά το επέλεξαν, κανείς δεν τους έβαλε τον οργονίτη στο λαιμό με το ζόρι. Πλήρωσαν και τον αγόρασαν να τον βάλουν στο ύψος του ¨θύμου αδένα¨ και μπλόκαραν μόνοι τους ενεργειακά,  το υπόλοιπο σώμα από το ¨κεφάλι¨.

Όσοι ξύπνησαν, καλώς ήρθαν στην πραγματικότητα της πλάνης και της παγίδας, όσοι κοιμούνται ακόμη, καλό…. ΟΡΓΟΝΟ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!  
3 σχόλια:

 1. Aγαπητο blog (και το εννοω)
  Η κεραια πραγματι φερνει προς rfid αλλα χρειαζεται και ενα τσιπακι πληροφοριας. Τα τσιπακια αυτα δεν ειναι απλα, εχουν επεξεργαστη και πρωτοκολο επικοινωνιας. Μια πυραμιδα πχ οργονιτη θα μπορουσε να ειναι ενα beacon αλλα μεχρι εκει. Καθολου καλο φυσικα γιατι θα εχεις αλλη μια συχνοτητα να σε περιτριγυριζει.
  Ενδιαφερουσα παντως η παρατηρηση. Δεν ειχα δωσει σημασια, περαν του οταν προσπαθησα να ασχοληθω, ενας φιλος που εμπορευεται, με απετρεψε απο την αποκτηση και εγκατασταση ενος τετοιου (ενα μεγαλο ηθελα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο χειροποίητους οργονίτες να χρησιμοποιείτε σε πυραμίδα με εσωτερικό από φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους και λευκό χαλαζία χαλκό και σύρμα χαλκού για βάση, όχι κατεργασμένα υλικά και σήματα αμφιβόλου προελεύσεως, όπως επίσης και οργονίτες με χρυσόσκονες. Μόνο μέταλλα χαλκό, ορείχαλκο, χρυσάφι ασήμι ημιπολύτιμους λίθους κατα προτίμηση ακατέργαστους σε πυραμίδα. Ή εξωτερικους οργονίτες με χάλκινους σωλήνες και χάλκινες μπίλιες και ορείχαλκο. Φυσικά υλικά και βάση με σύρμα χαλκού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ με τον ανώνυμο 12:16
  Μόνο οργονίτες πυραμίδας με σπείρα χαλκού και χαλαζία.
  PS: ο αρθρογράφος έχει χολυγουντιανή φαντασία για να εξισώσει την κεραία MWO Lakhovsky... με πομπούς και τσιπάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή