«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ¨ΤΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

             Η ανακάλυψη του ταφικού μνημείου στην Αμφίπολη της Μακεδονίας, σίγουρα θα προσδώσει ακόμη ένα λιθαράκι γνώσης και αίγλης στην Ελληνική ιστορία. Σε όποιον και αν ανήκει αυτός ο τάφος, ακόμη και στον Μέγιστο των Ελλήνων, Αλέξανδρο, δεν θα άλλαζε την οικονομική μοίρα των σημερινών Ελλήνων. Πρέπει να σταματήσουμε να σκαφτόμαστε σαν εβραίοι και να μετράμε τα πάντα με το ¨ρευστό¨.  Κανείς τάφος δεν θα μας σώσει, όσο οι σιωνιστές κυβερνούν την Ελλάδα μας. Ας κοιτάξουμε τον δικό μας λάκκο που σκάβουν χρόνια τώρα επιμελώς τα ξένα ανθελληνικά κέντρα και ας πάψουμε σκεφτόμαστε σαν πονηροί τυμβωρύχοι. Οι πρόγονοι μας, μας συντηρούν χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατο τους. Μας άφησαν τα οστά τους και τα έργα τους, από αυτά ζουν σήμερα χιλιάδες οικογένειες μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους. Τι άλλο να κάνουν πλέον για εμάς τους νέους Έλληνες, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για τους δικούς μας απογόνους. Να προσεύχεστε να πουν την αλήθεια για τον υπό ανασκαφή τάφο, μη τυχόν παρεξηγηθούν οι γυφτοσκοπιανοί και οι άπλυτοι Τσιπραλέξηδες, διότι με το άνοιγμα της πύλης, φοβούμαι ότι θα πλακώσουν τα μαύρα βαν με τους μαύρο ντυμένους αγνώστους, για να κάνουν πρώτα την δική τους περισυλλογή και μετά θα επιτρέψουν στην αρχαιολογία να μπει. Αυτό έκαναν στο μετρό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση έχει ακόμη στον σχηματισμό της το μεγαλύτερο εβραϊκό κάθαρμα  που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος. Επί δικής Υπουργίας σκέπασαν τον τύμβο των μαραθωνομάχων, τον τάφο του Θεμιστοκλή, τάφους γιγάντων και σωρείας άλλων βεβηλώσεων, με κυριότερη τον επ΄αόριστον δανεισμό των οστών των ηρώων του Μαραθώνα στο πανεπιστήμιο του Ισραήλ για μελέτη. Μάλλον ψάχνουν το dna του Εχετλαίου, αλλά δεν είναι για τα μούτρα τους! 

          Ασφαλώς με όλο αυτό το θέμα  του τάφου δεν έλειψαν και τα αρρωστημένα παρατράγουδα των ταγμάτων του Σώρρα με ολο το συφερτό, μαντισσών, ενσαρκωμένων, ελλάνιων, διάμεσων και αυτόχρησμένων απένταρων  σωτήρων - πρακτορίσκων,  που μετά τα παραμύθια τους περί εξωγήινης τεχνολογίας τους, μυστικών όπλων, ανύπαρκτων χρημάτων, ενσαρκωμένων ολυμπίων και  θαλασσινού νερού που γίνεται γλυκό νερό, μας χώθηκαν και σε αυτή την ιστορία για να μας πουν τον ¨πόνο¨ τους.   Επέτρεψαν λέει... να βγει στην επιφάνια το θέμα του ταφικού μνημείου με τις θεϊκές τους δυνάμεις! Όσοι ανόητοι θέλουν να πιστεύουν σε παγκόσμια καταπιστεύματα, σωτήρες και άπειρα χρήματα καλά κάνουν, δικό τους το πρόβλημα. Άλλωστε οι δειλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τις καταστάσεις που έρχονται, εναποθέτουν ψεύτικες ελπίδες σε φανταστικούς σωτήρες. Αν είχαν λίγο μυαλό θα καταλάβαιναν ότι 3 χρόνια τους δουλεύουν και πάνε από αναβολή σε αναβολή. Τους παραμυθιάζουν με κεραυνούς και καθάρσεις και τα χάλια τους δε τα βλέπουν! Εγώ αν είχα 600 δις δεν θα έκανα εράνους για να οργανώσω τις εκδηλώσεις στις πλατείες των χωριών, αλλά είπαμε, ο κάθε ένας βλέπει μόνο αυτό που θέλει να δει. Η Ελλάδα καταρρέει, δεν υπάρχουν οικονομικά πλεονασματα, αυτά είναι αμπελοφιλοσοφίες του Σαμαρά, έρχονται δυσκολότατες εποχές. Ξυπνάτε Έλληνες, τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα αρχίζουν, δεν θα υπάρχει καμία μαγική ανάκαμψη, προετοιμαστείτε και μην είστε αφελείς. Όσοι ακόμη έχετε απομείνει με καθαρό μυαλό μην ασχολείστε με αυτούς τους αρρώστους, θα μολύνουν κι εσάς. Έχασαν το προνόμιο της ελεύθερης σκέψης και έγιναν δούλοι ψεύτικων παραμυθιών. 

             Σε εσάς τους καθαρούς και υποψιασμένους Έλληνες βασίζεται η χώρα, πάντα σε λίγους βασίζονταν, τώρα ξεκινούν όλα! Ας αγωνιστούμε για την ελευθερία μας.   ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΝΕΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΑΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


8 σχόλια:

  1. θα το γραψω απλοϊκσ. Δεν γνωριζω αν ηταν περιπαικτικη η αναφορα σου στο "ψαχνουν το dna του Εχετλαίου", αλλα τους εχω ικανους να κανουν κατι τετοιο γιατι αυτο ειναι το νοητικο τους επιπεδο και το ποσα μπορουν να καταλαβουν απο τον πλανητη μας. Ειναι αστειο οταν το σκεφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν περιπαικτικό το σχόλιο για το dna του Εχετλαίου, διότι γνώριζαν ότι ήταν από τα άστρα η ελευσή του και οι σκοτεινές δυνάμεις αγωνίζονται να ανακαλύψουν το άγιο δισκοπότηρο των Ελλήνων που είναι το dna τους.

      Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ !

    ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΈΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ !

    Αpollo11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπως έτσι θα έγραφα κι εγώ για τον τάφο που ανακαλύφθηκε. Σίγουρα δεν μπορεί να εφυσηχάσει ο λαός ότι δεν θα του αρπάξουν όλα τα κτερίσματα όπως έκαναν επί Σημίτη με τα ευρήματα στο μετρό (Μοναστηράκι). Για μένα κακώς ανακαλύφθηκε τώρα που όλα ξεπουλιούνται έναντι πινακίου φακής. Για μια ακόμη φορά θα σκυλέψουν τα όσια και ιερά των Ελλήνων, όπως συνηθίζεται αιώνες τώρα σε αυτό το ανελεύθερο κράτος που μας κυβερνούν δοσίλογοι.

    Αρπάλυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ορθά σκέφτεσαι αδερφέ Αρπάλυκε! Αυτό φοβόμαστε πλέον..

      Διαγραφή
  4. Το λιοντάρι της Αμφίπολης στέκεται χρόοονια και χρόοοοονια....γνωρίζοντας όλοι ότι κάτι πολύ σπουδαίο κρύβεται πίσω του.Τώρα τους έπιασε η ζέση για να το ανακαλύψουν;Ολα μελετημένα και στην ώρα τους από την μεριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισθάνομαι οτι κάποιοι προετοιμαζόμαστε ατομικά πλέον αλλα με την ίδια συγχρονικοτητα για αυτο που έρχεται..... την στιγμη που θα χρειαστεί θα βρεθούμε όλοι για να πετύχουμε τον Ενα και μοναδικό μας στόχο...... Η ποσότητα δεν παιζει ρόλο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν νοιώθουν ΦΟΒΟ.....

    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εις την βαρβαρικην ..." bull´s eye"
      οταν μου αναφερουν το "ποτε θα ξυπνησουμε;" λεω οτι και ο Κολοκοτρωνης ηταν ενας με μια μικρη ομαδα. Δεν ηταν ολοι μαζι. Αφου οι περισσοτεροι προσκυνηταρια υπεγραφαν τοτε. Η αλλαγη επηλθε απο μια χουφτα Ελληνων.

      Διαγραφή