«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ;

Η πράξη που συντελεί στην  αφαίρεση μιας ζωής (δολοφονία) πρέπει να τιμωρείται απερίφραστα, ανεξάρτητα αν υπήρξαν πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα. Η δημοκρατία πρέπει να εφαρμόζετε ισο-δίκαια  σε όλους τους πολίτες ξεκινώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο έλληνα πολίτη. Όταν δολοφονείται ένας νέος άνθρωπος από ένα άλλον νέο, έχουμε να κάνουμε με ένα θύμα και έναν θύτη, δεν έχουμε έναν αριστερό και έναν δεξιό, ούτε με έναν ολυμπιακό με έναν παναθηναϊκό, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινη ζωή και την άξια της δεν μπορούμε να την ζυγίσουμε με ¨κομματικό-αθλητικό-θρησκευτικό αντίβαρο¨. Οι σοφοί προγονοί μας έλεγαν ότι εγκληματίας δεν είναι μόνο αυτός που διαπράττει το έγκλημα αλλά και αυτός που μπορεί να κάνει κάτι για να το σταματήσει, αλλά δεν το κάνει! Συνεπώς έχουμε μια πολιτεία συνένοχη, που όχι μόνο υποθάλπει τις συνθήκες της εγκληματικότητας, αλλά ενίοτε συμμετέχει και αυτή ενεργά σε αποτρόπαιες πράξεις, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν νοήμονα άνθρωπο αν ο συγκεκριμένος θύτης ψήφιζε Χρυσή Αυγή ή ήταν ολυμπιακός ή δωδεκαθεϊστής ή χριστιανός, αλλά απορίας άξιο είναι το έγκλημα που συνεχίζεται από την πολιτική σκηνή με αιχμή του δόρατος τα κανάλια και τους άβουλους δημοσιογράφους,  ώστε να κατευθύνουν την οργή του κόσμου που προκλήθηκε από αυτό το θλιβερό γεγονός σε μια κατάσταση που ίσως προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση μη αναστρέψιμων γεγονότων. Είναι βέβαιο ότι εδώ και μια 3ετια  ο ¨υπο-πολιτικός κόσμος¨ (τουρκο-πράκτορες, φιλο-σιωνιστές πολιτικοί, ανθέλληνες και λοιπά κακοποιά στοιχεία) προσπαθούν να προκαλέσουν μια νέα Σύρια με έναν βαθύ εμφύλιο διχασμό, με τις ορδές των φίλων του ομοφυλοφιλικού  Καμίνη και του κεμαλικού Μπουτάρη (λαθρο-αποκεφαλιστές) που καραδοκούν να εφαρμόσουν την τζιχαρτ.

  Αλήθεια, οι ¨κύριοι¨ της ΕΛ.ΛΑΣ όταν συλλαμβάνετε έναν δολοφόνο, βιαστή, εγκληματία κτλ από ποτέ τον ρωτάτε τι ψηφίζει και επιρρίπτονται ευθύνες στο κόμμα που ψήφισε ; από πότε το κάθε κόμμα είναι υπεύθυνο για τις πράξεις των εκατομμυρίων ψηφοφόρων του ; το ίδιο συμβαίνει άραγε με όσους  εγκληματίες συλλαμβάνονται ;! Ο συγκεκριμένος θύτης είναι αδιαμφισβήτητα εγκληματίας από οποίο χώρο και αν προέρχεται, αυτο που δεν γίνεται εύκολα κατανοητό είναι ο τρόπος που η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί το περιστατικό του εγκλήματος προς όφελος της!

Με την υπόθεση της τράπεζας marfin, έχασαν την ζωή τους τόσα άτομα και ακόμη η ΕΛ.ΛΑΣ και η  κυβέρνηση να βρει την σύνδεση του εγκλήματος με τις αριστερές οργανώσεις. Στα ποίκιλα επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο στο κέντρο της Αθηνάς με τον βανδαλισμό περιουσίων άξιας εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη να συλληφθούν οι αριστεροί γνωστοί – άγνωστοι του Κολωνακίου και των Εξαρχείων, γόνοι εύπορων οικογενειών. Στο πολυτεχνείο και σε όλα τα πανεπιστήμια γίνεται η μεγαλύτερη διακίνηση ναρκωτικών και οπλών από ακρο-αριστερές οργανώσεις που έχουν άμεση σχέση με τα αριστερά κόμματα της βουλής, αλλά ούτε εκεί η πολιτεία έχει βρει ¨κάτι μεμπτό¨.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν από έναν ψηφοφόρο της Χ.Α. που είναι αδιαμφισβήτητα εγκληματίας, να κινδυνεύει να τεθεί το κόμμα εκτός βουλής για σύσταση τρομοκρατικής ομάδος και ο ακρο-αριστερός κόσμος  που υποκινεί εδώ πολλά χρόνια όλα τα ανθελληνικά  θλιβερά επεισόδια κατά της πατρίδος, να μην έχει διαπιστώσει η σύνδεση του με την πραγματική τρομοκρατία. Είναι απορίας άξιο έως τώρα, πως κανείς εισαγγελέας δεν έχει διαπιστώσει σύνδεση των αριστερών κομμάτων της βουλής με την τρομοκρατία, όταν όλες οι τρομοκρατικές ομάδες δηλώνουν ακρο-αριστερές μέσα από τις ίδιες τους τις προκηρύξεις, όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από βίντεο στο u tube, προωθούν τη αναρχία και το χάος εις βάρος των ελλήνων, με την βοήθεια των λαθρο – οργκ. Πως γίνεται διάφοροι συγγενείς πολιτικών προσώπων, που έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό και έχουν άμεση σχέση με ενεργά πολιτικά πρόσωπα, να μην διώκονται μαζί με  τα κόμματα που τους υποθάλπουν, αφού διαγράφουν τα αδικήματα τους !

Εδώ και 40 χρόνια διοικούμαστε από την δήθεν αριστερή δημοκρατική γενεά του πολυτεχνείου. Τα είδαμε τα χαλιά τους, όπως και την εκδοχή της ¨δικής τους δημοκρατίας¨. Ποιος από όλους αυτούς τους πολιτικούς του πολυτεχνείου θα αναλάβει την ευθύνη για τους χιλιάδες αυτοκτονήσαντες έλληνες, λόγο της προδοτικής πολιτικής που εφαρμόζουν ;  Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων των ακρο-αριστερών οργανώσεων ξεκινώντας από την 17 Ν  μέχρι και τα κακομαθημένα παιδία των αριστερών πλούσιων οικογενειών, που κάνουν ακόμη και ένοπλες ληστείες με θύματα, προκείμενου να ικανοποιήσουν τις αναρχο-φασιστικές ιδεολογίες τους ; Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά εγκλήματα; Κανείς επίσημος φορέας σε αυτή την χώρα δεν βλέπει από ποίο πολιτικό χώρο προέρχονται όλες αυτές ο ενέργειες;

Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν επίσημα από την πολιτεία, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν συμφέρει κανένα πολιτικό σχήμα να δοθούν τέτοιες απαντήσεις, γιατί τότε θα πρέπει πολλά κόμματα και πρόσωπα να βγουν εκτός βουλής και εντός φυλακής, για συνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, υπεξαιρέσεις δημόσιου χρήματος, δωροδοκίες  και για έσχατη προδοσία κατά της χώρας μας.

Μακάρι να τελειώναμε έως εδώ και να ήταν το τελευταίο ελληνικό αίμα που χύνεται, αλλά δυστυχώς έχουμε να δούμε και άλλες προβοκάτσιες σύντομα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μίλησε και ο κ. Παπανδρέου, είπε πως ήταν θλιμμένος για την τρομοκρατία που υπάρχει στην χώρα μας. Αλλά ποτέ δεν στεναχωρήθηκε για τα μνημόνια, το χρηματιστήριο, την υποτίμηση της δραχμής πριν γίνει ευρώ, την Siemens και τα πλαστά οικονομικά στοιχεία ( ελέω Προβόπουλου)  που  οδήγησαν χιλιάδες έλληνες να γίνουν αυτόχειρες! Από την άλλη ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς  προσπαθούν να διασώσουν ότι μπορούν από το επερχόμενο εκλογικό τους ναυάγιο που πλησιάζει σύντομα, και όλοι μαζί προωθούν το σχέδιο της παγκόσμιας τάξης μέσα από το νέο αριστερό-σοσιαλιστικό  συνονθύλευμα που έχεις στις τάξεις της από αριστερούς έλληνες τρομοκράτες, εφοπλιστές με δεξιά τσέπη,  μουσουλμάνους αποκεφαλιστές της αλ κάιντα έως αμερικανούς πράκτορες και ασφαλώς την κ. Ρεπούση που ακόμη ψάχνει να βρει αν ήταν 300 οι σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες, γιατί έχει υπόνοιες ότι ο Ηρόδοτος ήταν αντικαθεστωτικός και έγραφε σε ¨νεκρή γλώσσα¨.

Είναι αδύνατον να μη αναφερθούμε και στον πρώτο πολίτη της χώρας, τον αξιότιμο Πρόεδρο της ελληνικό-γερμανικής δημοκρατίας, που την ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό και τον ξανά κοίμισαν για να τον συντηρήσουν μέχρι να τελειώσει η θητεία του. Δήλωσε και αυτός θλιμμένος που τον ¨ξύπνησαν¨ ...γιατί προφανώς νόμιζε πως ήρθε η 28η  Οκτωβρίου για να παει στην παρέλαση. Τόσες δεκαετίες μέλος στης συμμορίας Παπανδρέου δεν στεναχωρήθηκε για τίποτα, ούτε τώρα που υπογράφει τυφλά την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας χωρίς να φέρει μια αντίρρηση – έστω για τα μάτια του κόσμου – τώρα αποφάσισε κι αυτός να στεναχωρηθεί. Αλήθεια κ. Πρόεδρε, τα ΦΕΚ που σας φέρνουν για υπογραφή από την βουλή, στο πρώτο φύλλο εκεί που γράφει την ημερομηνία και την έδρα του συντάγματος (ΑΘΗΝΑ) γιατί γράφει πλέον ΒΕΡΟΛΙΝΟ ;;;

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ; ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!
....Η  ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ;  
Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.
...ΟΥΤΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ¨ΜΙΚΡΟΙ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ.
...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.

 Όλοι οι παραπάνω κλάδοι είναι ¨συνάδελφοι¨ στις μασονικές στοές και εντολοδόχοι σκοτεινών συμφερόντων. Οι εξαιρέσεις των τίμιων & γνήσιων ελλήνων μέσα σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες είναι ελάχιστες και αμελητέες ώστε να αντιδράσουν μέσα από αυτούς του φορείς.

ΟΙ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ. ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΘΑ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.


Ο εχθρός δεν είναι ο συνέλληνας μας (όπου και αν ανήκει). Μην κοιτάμε μεταξύ μας να εκτονωθούμε. Ας Κοιτάξουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα τον κοινό εχθρό, για να αποδείξουμε ότι είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


«Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου