«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

¨Παλαιοί Θεοί¨ Ευλογία ή Κατάρα για την Ανθρωπότητα;


      Αν ψάξουμε στην μυθολογία των αρχαίων λαών, θα συναντήσουμε παντού ιστορίες για τους Θεούς που ήρθαν από τα άστρα και οι περισσότεροι εξ΄αυτών  ζητούσαν αίμα ζώων ή ανθρώπων στις θυσίες τους, από τους Βαβυλωνίους και Σουμεριακούς Θεούς, έως τους Ανουνάκι των Μάγιας και τους Ολύμπιους. Σε όλες τις μυθολογίες έχουμε αναφορές για αίμα στις θυσίες. Αν οι Θεοί δεν έπαιρναν ενέργεια από τις αιματοβαμμένες θυσίες τότε θύμωναν και προκαλούσαν καταστροφές και κατακλυσμούς.  Ο Πλάτωνας στον Κριτία μας λέει σχετικά για μια εισβολή στο παρελθόν, ενοχοποιώντας τους θεούς: «Όταν το θεϊκό αποδυναμώθηκε από το θνητό, τότε οι θεοί υπέπεσαν στην ασχημοσύνη. Ο Ζευς συγκέντρωσε όλους τους θεούς στην πιο ευγενική τους κατοικία, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και έχει θέα σε ότι συμμετέχει στο γίγνεσθαι. Και έχοντας συγκεντρώσει αυτούς, είπε…» δεν θα μάθουμε πότε αυτό που ο Πλάτωνας ήθελε να κάνει τον Κριτία να πει. Το κείμενο σταματά εδώ. Θα έπρεπε να αντιμετώπιζαν κάποια σοβαρή κατάσταση οι Θεοί για να μαζευτούν εκεί που κατασκευάζονται τα γίγνεσθαι (πιθανά μέλλοντα). Το αποτέλεσμα είναι  ότι μια μεγάλη καταστροφή στο παρελθόν αφάνισε το 97% των θηλαστικών του πλανήτη.   

Κατά τον Λαβκραφτ, οι Παλαιοί Θεοί ή αλλιώς Αρχαίοι Θεοί ήταν μια φυλή στο εξώτερο διάστημα, που αποτελείται από φρικτά όντα μιας αλλοπρόσαλλης βιολογίας. Τα όντα αυτά, που ονομάζονται Μεγάλοι Παλαιοί, αποίκησαν πολλούς πλανήτες, έναν από τους οποίους ήταν και η Γη. Ήρθαν ως εδώ, εκατομμύρια χρόνια πριν την εμφάνιση του ανθρώπου, πετώντας με τις τεράστιες φτερούγες τους και έχτισαν πολιτείες τιτανικές στην Ανταρκτική και στα βάθη της θάλασσας. Μερικοί από τους Μεγάλους Παλαιούς λατρεύτηκαν ως Θεότητες, τόσο στη Γη όσο και σε άλλους πλανήτες, όπου περιμένουν υπομονετικά να έρθουν τα Άστρα στη σωστή τους θέση, για να ανοίξουν οι πύλες της φυλακής τους και να γυρίσουν ξανά.
Να σας θυμίσω επίσης το συγγραφέα των βιβλίων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, Game of Thrones, George Raymond Richard Martin ο οποίος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού όπου και εκεί γίνεται αναφορά στους Παλαιούς Θεούς. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πλάτωνα κάποτε οι Θεοί μοίρασαν όλη τη Γη και διοίκησαν ο καθένας τους δικούς του Λαούς. Αυτό αποδεικνύεται και από τις αρχαιολογικές ανασκαφές που συνεχώς βρίσκουμε στοιχεία ότι αυτοί οι Θεοί υπήρξαν και λατρεύτηκαν από τους ανθρώπους.
Οι Παλαιοί Θεοί έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και «επισκέπτονται» τη γη. Η επίσκεψή τους δεν γίνεται σύμφωνα με τα δικά τους θέλω, αλλά σύμφωνα με τις «κλειδαριές» του σύμπαντος που «ξεκλειδώνουν» μόνο σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. 
Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι οι Παλαιοί Θεοί έρχονται για να μας βοηθήσουν δίδοντάς μας γνώση, αν κάθε φορά η αποχώρησή τους δεν συνοδευόταν από μια καταστροφή, η οποία γυρνούσε την ανθρωπότητα στη λίθινη εποχή. 
Είναι πλέον φανερό ότι οι Παλαιοί Θεοί δεν θέλουν την εξέλιξη του ανθρώπου, για να μπορούν να έρχονται κάθε φορά σαν σωτήρες μιας και έσβησαν την Αλήθεια του παρελθόντος μέσα από τις καταστροφές που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Σήμερα λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζουμε σε πολύ μεγάλες αλλαγές, καθώς ο ενιαυτός βρίσκεται προς το τέλος του και είναι σχεδόν βέβαιο ότι στα επόμενα έτη θα δούμε πάλι όντα να έρχονται από τον ουρανό, σαν σωτήρες για να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιοι. 
Σε όλες τις φυλές τους λαούς και τις παραδόσεις ΟΛΟΙ περιμένουν την ΕΛΕΥΣΗ εκ των ουρανών.


Ο κάθε λαός βέβαια, φυσικό είναι να πιστεύει πως οι δικοί του Παλαιοί Θεοί είναι οι αληθινοί και η μυθολογία του η πιο σωστή. 
Για να αγγίξουμε όμως την Αλήθεια σχετικά με τους Παλαιούς Θεούς θα πρέπει ν αποκτήσουμε σφαιρική και αντικειμενική αντίληψη και να καταλάβουμε ότι Αρχαίοι Θεοί, Παλαιοί Θεοί, Εξωγήινοι κ.α. είναι 
ΈΝΑ και το αυτό.
Σαν Αρχαία Όντα εκατομμυρίων ετών και έχοντας πλανέψει πολλούς πολιτισμούς στο παρελθόν, τους είναι πολύ εύκολο να το κάνουν και τώρα. Tα “channeling”, οι επικοινωνίες εξ άνωθεν και παρόμοια «Θεϊκά» μηνύματα, αποτελούν ένα μικρό μέρος της προπαγάνδας των όντων αυτών, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για την ΈΛΕΥΣΗ τους.

Έχουν τη δυνατότητα να εμφυτεύσουν στις συνειδήσεις των ανθρώπων, που πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τα Αρχαία Όντα,  ψευδής Μνήμες, Εικόνες και Όνειρα-Οράματα πιστεύοντας (οι άνθρωποι) με βεβαιότητα ότι αυτές αποτελούν πραγματικό κομμάτι του παρελθόντος ή του μέλλοντος τους, ενώ στην ουσία πρόκειται για προϊόν εξαπάτησης.   
Ο «παρασιτισμός» που δέχονται οι άνθρωποι αυτοί, είναι τόσο αληθοφανής που αδυνατούν να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε πλάνη, πιστεύοντας με βεβαιότητα πως οι ίδιοι είναι μέρος του Θεϊκού σχεδίου.
  
Η Διαδικασία Αφύπνισης της Συνείδησης του Ανθρώπου είναι η μεγαλύτερη και ιερότερη πράξη που μπορεί να τελέσει μια ψυχή εν σάρκα. Μπορεί όμως να έχει και τελείως λανθασμένα αποτελέσματα για την εξέλιξή της. 
Η Αληθινή Αφύπνιση, από την ¨Δήθεν Αφύπνιση¨ δεν διαφέρει και πολύ. Μοιάζει σαν τους ορειβάτες που τους έχει πλακώσει χιονοστιβάδα και ενώ είναι απροσανατόλιστοι στο σκοτάδι και ο χρόνος κυλά εις βάρος τους, άλλοι σκάβουν προς τα πάνω για να σωθούν και άλλοι προς τα κάτω. 
Όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ακολουθούν τον σωστό δρόμο.
Στο ¨τέλος¨ όμως, όλοι μαθαίνουν ποιά είναι η αλήθεια!

Υ.Γ. : Σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι η προσβολή των προσωπικών και θρησκευτικών «πιστεύω», παρά να προβληματιστεί ο καθένας με αυτό που θεωρεί βέβαιο και σίγουρο. Ενώπιον της αλλαγής του Ενιαυτού που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια περίπου  και βρίσκεται προ των πυλών, καλούμαστε να εστιάσουμε στην Αλήθεια κάνοντας σωστές επιλογές αποφεύγοντας τα λάθη των προηγούμενων πολιτισμών που θα ΄ταν  ικανά να μας εγκλωβίσουν για άλλον έναν  πολυχιλιετή Ενιαυτό, εξαιτίας των Αρχαίων Θεών, στη Λήθη.

ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η σημασία του οβολού στους νεκρούς.

          Είναι γνωστή η συνήθεια στα αρχαία χρόνια να τοποθετείται στο στόμα του νεκρού ένας οβολός (νόμισμα χάλκινο ίσο με το 1/6 της τότε δραχμής), για να πληρωθούν τα ναύλα του νεκρού στον περαματάρη Χάροντα. Αυτήν την δοξασία την ενστερνίστηκαν όλοι : ιστορικοί, ερευνητές και αρχαιολόγοι.Άλλωστε τα συγγράμματα όλων των αρχαίων, μιλούσαν πάνω σ΄ αυτήν την εκδοχή. Κι αν όπως σατιρίζει ο Λουκιανός στο "ΠΕΡΙ ΠΕΝΘΟΥΣ" κάποια φορά δεν έβαζαν τον οβολό μη έχοντας πληρώσει τα ναύλα ο νεκρός ...θα γύριζε πίσω; Δηλαδή με άλλο σκεπτικό τους έβαζαν τον οβολό για να τους στείλουν στον αγύριστο; Άρα η όλη ιστορία που στήθηκε για να δικαιολογήσει τον ναύλο με τον οβολό, ήταν γελοία και επιπόλαια. Δυστυχώς όλοι οι "σχετικοί" με τα των εθίμων των νεκρών, αναμάσησαν την έωλη εύκολη εξήγηση, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ψάξουν το .... γιατί έκαναν στην πραγματικότητα αυτό το έθιμο. Το μηδαμινής αξίας νόμισμα του ενός οβολού έμοιαζε να θέλουν οι ζωντανοί να ξεφορτωθούν τους νεκρούς τους χωρίς να ξοδευτούν, ξαποστέλλοντάς τους στον Κάτω Κόσμο γρήγορα και σχεδόν ανέξοδα. Τότε γιατί οι οδυρμοί και οι σπαραγμοί για την απώλεια των προσφιλών προσώπων ; Δεν στέκεται λοιπόν καμιά τέτοια επιχειρηματολογία σε σοβαρή ανάλυση και κριτική. Είπαμε ότι ο οβολός ήταν χάλκινος. Ας σταθούμε σ΄ αυτό. Όλοι γνωρίζουμε την υψηλή αγωγιμότητα αυτού του μετάλλου που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας. Επομένως έχουμε ένα υλικό που βοηθά την μεταφορά της ενέργειας. Η ψυχή είναι ενέργεια εγκλωβισμένη σε σώμα, έτσι ο χαλκός βοηθά την ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ! Οι μύστες ανά την υφήλιο συμφωνούν επίσης ότι η ψυχή εξέρχεται από το στόμα ! Να γιατί έθεταν τον οβολό εκεί. Με τους αιώνες η γνώση χάθηκε και επικράτησε το γνωστό παραμύθι που όλοι ξέρουμε. Για τις απίστευτες ευεργετικές ιδιότητες του χαλκού, έχει κάνει διάλεξη ο ειδικός επιστήμονας Πάνος Ευσταθίου πριν μερικά χρόνια. Εκθειάζει μάλιστα την προστατευτική χρήση του χαλκού και του συγγενικού του μπρούτζου (90% χαλκός + 10% κασσίτερος), απέναντι σε ιούς, ασθένειες και σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ! Ο Λουκιανός βαθύς γνώστης των μυστηρίων έκρυψε σατιρίζοντας πολλά μυστικά. Η επιμονή του να γράφει και να ξαναγράφει πάνω στο ίδιο θέμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά να μας επιστήσει την προσοχή να δούμε πιο διεισδυτικά τις ιστορίες του. Τέλος ο αποσυμβολισμός της λέξεως ΧΑΛΚΟΣ= ΗΛΙΟΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ

Αργικέραυνος 3-10-15

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δεν μας ψεκάζουν μόνο για το προφανές…!

         Είναι γεγονός ότι τα ψεκάσματα τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Προφανώς μας ψεκάζουν λόγο του φθινοπώρου για να σπείρουν τις νέες εξελιγμένες ιώσεις του χειμώνα. Ιοί που έχουν βγει από εργαστήρια νανο-τεχνολογίας και ρομποτικής, που ¨εμβριώνουν¨ και εκκολάπτονται στο ανθρώπινο σώμα. Καλά ως εδώ, τα ξέρουμε αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτά. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ξέρω πως λειτουργεί, δίνει πάντα ένα μέρος του σχεδίου της στην δημοσιότητα, για να κρύψει το μεγαλύτερο σχέδιο της μακριά από τους συνωμοσιολόγους και ερευνητές. Αυτό άλλωστε δεν κάνουν και τα μεγάλα καρτέλ ναρκωτικών και όπλων; Προδίδουν ένα μικρό ποσοστό του εμπορεύματος στις Αρχές και προστατεύουν το υπόλοιπο με ασφάλεια. Αυτό κάνουν και τώρα με τους αεροψεκασμούς, τους πολέμους, το εμπόριο παιδιών, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα εμβόλια, τους εξωγήινους κτλ. Όλα αυτά είναι σαν το παγόβουνο, βλέπουμε μόνο την κορυφή που είναι το 10% του όγκου και το υπόλοιπο 90% είναι αόρατο στα μάτια μας. Για να αντιληφθή κανείς την πραγματικότητα πρέπει να ¨βουτήξει¨ κάτω από την επιφάνεια της πραγματικότητας και τότε θα καταλάβει τον πραγματικό ¨όγκο¨ των πληροφοριών που διακινούνται γύρω μας, από την Ν.Τ.Π.

 
Τα ψεκάσματα γίνονται πλέον με ξεδιάντροπο και θρασύτατο τρόπο, σαν να μην υπολογίζουν καν την ανθρώπινη αντίδραση. Στην ουσία όμως την υπολογίζουν και πολύ μάλιστα, απλά υπολογίζουν και φοβούνται ακόμη πιο πολύ να μην βγει το σχέδιο τους εκτός χρονοδιαγράμματος. Ναι, καλά ακούσατε, φοβούνται τον χρόνο και τον τρέμουν, είναι ψέμα αυτό που λένε, ότι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη έχουν όλο τον χρόνο δικό τους γιατί είναι όντα αρχαία. Είναι αρχαία αλλά σε λίγο θα περάσουν στην ανυπαρξία αν δεν προλάβουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους μέσα σε λίγα έτη. Για εμάς τους ανθρώπους, ο χρόνος των λίγων ετών, είναι ένα αξιόλογο και υπολογίσιμο χρονικό διάστημα που μπορούμε να πράξουμε πάρα πολλά πράγματα, γι΄αυτούς όμως είναι λίγα δευτερόλεπτα από τη άθλια και αποκομμένη ύπαρξη τους. Δηλαδή ένα χρονικό τίποτα που παράλληλα πρέπει να υλοποιηθούν πολύ σοβαρά σχέδια. Μιλάμε για τρέξιμο, όχι αστεία. Όσον αφορά τα ψεκάσματα, βιάζονται να καλύψουν τον ουρανό από ένα πέπλο γκρίζο -τύπου Αγγλίας- γιατί αυτοί που έρχονται (μάλλον ανεβαίνουν), έχουν αλλεργία στον Ήλιο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μπροστά μας στα επόμενα λίγα έτη. Τόσο ζωή έχει αυτός ο πολιτισμός, λίγα έτη για να τερματίσει. Προσέξτε και μην φοβάστε, για τον πολιτισμό λέμε, όχι για την ανθρωπότητα.


Optical illusion of devils coming out from underground.