«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ένα απλό ΟΧΙ μας έμεινε!



        Με όσα έχουμε δει έως τώρα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση. Ακόμη και η παρούσα, που δείχνει να αγωνίζεται για τα καλά και συμφέροντα του έθνους, δεν ξέρουμε κατά βάθος που αποσκοπεί με το δημοψήφισμα  και που θα οδηγήσει την χώρα.
 Όπως και να΄χει, είμαστε ήδη χρεωκοπημένοι, κατεστραμμένοι, ξεπουλημένοι και διαλυμένοι, τόσο σαν κράτος, όσο και σαν κοινωνία. Δεν έχουμε τίποτα χειρότερο να πάθουμε ή να φοβηθούμε.  Παρ' όλα αυτά, οι ¨Ευρωπαίοι Εταίροι μας ¨ συνεχίζουν να μας εκβιάζουν λες και μπορούν να μας κάνουν μεγαλύτερο κακό. Ουσιαστικά το μόνο που θέλουν είναι η περεταίρω (ολοκληρωτική) ταπείνωση μας και στην συνέχεια ο βιολογικός μας αφανισμός μέσω της υπογεννητικότητας και της συγχώνευσης του DNA μας με ορισμένους απολίτιστους κοπρο-λαούς της ανατολής. 


«Έλληνας θα ειπεί το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα.»
Δημήτρης Λιαντίνης

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει μόνο η Γερμανική αλαζονεία καμουφλαρισμένη με το παραμύθι της  Ενωμένης Ευρώπης. Πίσω από την σημαία της Ε.Ε. υπάρχει η σημαία του Γ΄ Ράιχ που θέλει να υποτάξει και να εκμεταλλευτεί τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς προς όφελος του. Η ευρωπαϊκή ένωση ήταν μια φάκα που έφερε όλους τους λαούς κάτω από ένα κοινό νόμισμα και ευρωπαϊκό σύνταγμα, με αποτέλεσμα η Γερμάνια να εισβάλει ταυτόχρονα και με μεγάλη ταχύτητα  σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκό κράτος προσποιούμενη τους ¨Ευρωπαϊκούς θεσμούς¨ ώστε να αλώσει τα πάντα στο πέρασμα της με πρόφαση την αυστηρή τήρηση των οικονομικών κανονισμών. Η Αγγλία και η Ελβετία, οι δυο πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης μετά την Γερμανία, κράτησαν τα εθνικά τους νομίσματα και δεν ¨έμπλεξαν¨ καθόλου με το ευρώ. Αυτό δείχνει πως το μέγεθος της άπατης της ευρωπαϊκής ένωσης, κάποιοι το γνώριζαν εδώ και αρκετά χρόνια.


 Η Ελλάδα σαν χώρα και σαν έθνος είπε δυο μεγαλοπρεπέστατα ΟΧΙ στους Γερμανούς, στους αντίστοιχους παγκοσμίους πολέμους.
Η Ελλάδα στάθηκε εμπόδιο δύο φορές στις επεκτατικές τάσεις των Γερμανών και στους συμμάχους της και ήταν μια από τις βασικότερες  αίτιες να χάσει και τους δυό πολέμους. Σήμερα ο πόλεμος γίνεται με οικονομικά μέσα (…έως τώρα) και μας δίνεται μια ακόμη ιστορική ευκαιρία (στα τελευταία 100 χρόνια) να πούμε ένα τρίτο ΟΧΙ στο Ευρωπαϊκό μόρφωμα της Γερμανίας, που ενδεχομένως να οδηγήσει στην διάλυση της αλαζονείας του Γ΄ Ράιχ και των αμερικανών εντολοδόχων τους.
Έτσι κι αλλιώς το μέλλον θα είναι δύσκολο. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο, χρέος μας είναι να διαλέξουμε το λιγότερο κακό για ν΄αφήσουμε την ελπίδα ζωντανή στις επόμενες γενεές.

ΔΕΝ έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλο.
ΕΧΟΥΜΕ μόνο την Ελληνική μας περηφάνια να κερδίσουμε.
ΧΡΕΟΣ μας είναι να μην φοβηθούμε.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχουμε σκύψει ποτέ.  


«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του».
Ρίτσος


ΕΧΟΥΜΕ τις αποφάσεις των ιερών προγόνων μας, να μας καθοδηγούν.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας είναι να ξανά γράψουμε ιστορία.
ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ και να παρασύρουμε τους εχθρούς μας στον ίδιο γκρεμό που έσπρωξαν και εμάς. Εμείς γνωρίζουμε τον δρόμο της επιστροφής και της αναγέννησης, Αυτοί θα χαθούν, όπως πάντα… για πάντα! Ήρθε η ώρα να πέσουν μαζί μας στον λάκκο που μας έθαψαν, και τότε θα δούμε ποιός είναι ο σπόρος που θα φυτρώσει και θα αντικρύσει ξανά τον ήλιο, και ποιος θα γίνει το σάπιο λίπασμα που θα κείτεται θαμμένο στα σκοτάδια της ιστορίας.

ΟΧΙ λοιπόν!
Ένα απλό ΟΧΙ!
Ένα ήρεμο και ταπεινό ΟΧΙ!
Άλλα θα είναι τόσο ηχηρό και δυνατό, που θα αντηχεί στα αυτιά των Γερμανών με τρόμο  και θα ανασύρει ξανά τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος τους. 


Τι ειρωνεία άραγε…
Να είμαστε 7 χρόνια υπό την κατοχή των Γερμανω-ευρωπαίων
Να έχουμε υπογράψει δύο μνημόνια
Να έχουν γίνει εκατοντάδες συναντήσεις για την Ελλάδα
Να μας έχουν στείλει χιλιάδες σελίδες ταπείνωσης να εφαρμόσουμε
Να μας έχουν πάρει όλα τα χρήματα.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Είμαστε ακόμη όρθιοι και δεν μπόρεσαν να μας ρίξουν.

Τώρα εμείς ετοιμαζόμαστε να πούμε ένα απλό ΟΧΙ,
σε μια μέρα,  
μια λέξη,
τρία γράμματα!  
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!  


Οι Σπαρτιάτες έλαβαν επιστολή από τον εχθρό να παραδώσουν τα όπλα τους διότι αν εισβάλουν στην Σπάρτη δεν θα δείξουν κανένα έλεος. Και οι Σπαρτιάτες του απάντησαν Λακωνικά, με μια μόνο λέξη «…ΑΝ…».
Παυσανίας Λακωνικά


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΝΕΚΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

...ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΟΥΣΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ! 
Υπάρχουν μερικοί που δεν πιστεύουν στα μάγια, στο κακό μάτι, στα ξόρκια και σε όλο αυτό το θαυμαστό οπλοστάσιο που έρχεται από το υπερπέραν.  Δικαίωμά τους.  Το …ραπανάκι χέστηκε πάνω του πάντως. Ευχόμαστε να ξεμαγαρίσει έτσι κι αλλιώς κι αυτός και όλοι οι άλλοι οι ψευδέλληνες μπάσταρδοι.

Ως αντίμετρο, κάποιοι έχουν εξαπολύσει τις συμφορές του σύμπαντος πάνω στην ταφογαμημένη τοκογλυφική συμμορία που προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Η γκαντεμομηχανή του HAARP είναι πουτσόμπριζα μπροστά στις δυνάμεις που θα αφεθούν ελεύθερες σύντομα. 

Χιλιάδες πνεύματα από το παρελθόν που έκαψαν την σάρκα τους για την ιδέα του Φωτός παλουκώνουν τους δήθεν απέθαντους απόγονους του Γιαβέ.

Αφήστε τους άλλους να μιλάνε βαρβαρικές διαλέκτους, να βρίζουν σε αυτές και να αρρωσταίνουν. Μια είναι η γλώσσα που σε κάνει καλά.  

Η μητέρα όλων των βασκανιών ξεκινάει από τα Δελφικά τρίγωνα.  



Οι Σπαρτιάτες καλωσορίζουν τις κατάρες των νεκρών πολεμιστών και επαναλαμβάνουν δυνατά αυτό που υποβόσκει ως απόκοσμο μουρμουρητό :

Δυστυχία, θάνατο κι αρρώστια στου προδότη τα παιδιά και τα εντόσθια…”

Οι φωνές του συλλογικού υποσυνείδητου θα δυναμώνουν ώσπου να γίνουν εκκωφαντικές. Τότε ο μαστουρωμένος όχλος που δεν μπορεί να καταλάβει τα ψιλά γράμματα θα παραφρονήσει και θα κρεμάσει τα ανδρείκελα των δαιμόνων της Ανατολής.  Μετά έρχεται η σειρά των αφεντικών…



Για πασατέμπο ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πινγκ-πόνγκ της Χρυσής Ψωλής και του κομμουνιστικού παπαροθιάσου. 



Με αυτά που συμβαίνουν υποχθόνια, το φθινόπωρο προμηνύεται ενδιαφέρον και στον ορατό και στον αόρατο κόσμο. 



…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Κρόνος και σύμβολα του σκοτεινού του ιερατείου

             Η κρόνια εποχή ήταν η εποχή που το χρυσό γένος έπεσε πολλά σκαλοπάτια κάτω. Ήταν η εποχή που έγιναν όλες οι γενετικές επιμιξίες & αλλοιώσεις. Κρόνια ιερατεία διοικούσαν την Ατλαντίδα, και την Βαβυλώνα. Γι΄αυτό οι άτλαντες και οι πέρσες στράφηκαν εναντίον των ελλήνων. Οι κρόνιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Σήμερα η κρόνια φιλοσοφία-θρησκεία εκπροσωπείται από τους ιουδαίους. Η λατρεία του κρόνου και του γιαχβέ είναι το ίδιο πράγμα. Το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος που αν το αποτυπώσεις δισδιάστατα εμφανίζεται σαν το αστέρι του Δαβίδ (εξάγωνο) που βρίσκεται στην  σημαία του Ισραήλ. 


Επίσης ο πλανήτης Κρόνος στην βόρειο του πόλο έχει ένα ακριβές εξάγωνο σχήμα που περιστρέφεται πολύ αργά, οι επιστήμονες αδυνατούν να καταλάβουν πως έχει δημιουργηθεί τέτοιο σχήμα σ΄ενα τόσο τεράστιο πλανήτη. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μουσουλμανισμό που είναι παράρτημα του ιουδαϊσμού και της κρόνιας λατρείας. Στην πόλη Μέκκα υπάρχει η ¨κάαμπα¨ που στα αραβικά σημαίνει ΚΥΒΟΣ. Η Κάαμπα είναι ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μέσα στο τζαμί που είναι γνωστό ως Μασγίντ αλ-Χαράμ στη Μέκκα. Η Κάαμπα είναι ο ιερότερος τόπος του Ισλάμ. Η κίμπλα, η κατεύθυνση προς την οποία στρέφονται οι Μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται, είναι η κατεύθυνση προς την Κάαμπα. Είναι ένα τεράστιος μαύρος κύβος που πάνε όλοι οι μουσουλμάνοι να προσευχηθούν περιστρεφόμενοι όλοι γύρω από αυτόν.


 Τέλος ο Κρόνος είναι γνωστός για δαχτυλίδια που τον περιβάλλουν, 

οπότε δεν θα ήταν δυνατόν οι κρόνιες πολυεθνικές να μην έχουν και αυτό τον συμβολισμό. Βλέπε Mozilla (η αλεπού γύρω από τον πλανήτη γη) explorer (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το γράμμα ¨e¨)  Samsung  (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο τους)  και πολλές άλλες εταιρείες με σύμβολα τα δακτυλίδια ή τον κύβο σε πολλές μορφές.  Αν ψάξετε θα βρείτε υπερβολικά πολλές! 






Ας μην ξεχνάμε τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η nasa όταν στέλνει κατά καιρούς διάφορες αποστολές στο διάστημα.  









Οι σκοτεινές δυνάμεις υπάρχουν στην Γη από την αρχή της ιστορίας. Καμουφλάρονται πίσω από τις θρησκείες και τα ιερατεία, σε όλους τους πολιτισμούς που πέρασαν έως τώρα. Αλλάζουν ονόματα και δόγματα άλλα τα σύμβολα και οι ιεροτελεστίες τους παραμένουν πάντα ίδιες και υποχθόνιες. Αν προσέξουμε τον κόσμο γύρω μας, με διαφορετική ματιά και παρατηρήσουμε τα σύμβολα που υπάρχουν παντού, θα καταλάβουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος και η αιχμή της τεχνολογίας, χρησιμοποιεί τα ίδια σύμβολα που ήταν κάποτε χαραγμένα σε στοές και ναούς προ χιλιάδων ετών.  Κάποτε ήταν το ιερατείο της Ατλαντίδος, μετά τα βαβυλωνιακό ιερατείο και τώρα έχουμε τρία ιερατεία – αυτόνομα κρατίδια:

  
  1) Το κρατίδιο ΒΑΤΙΚΑΝΟ (Παγκόσμιος έλεγχος θρησκειών) 

   

  2) Το κρατίδιο CITY του Λονδίνου ( Παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος)


  3) Το κρατίδιο COLUMBIA στις Η.Π.Α. (Παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος)


Και τα τρία κέντρα εξουσίας ελέγχονται από την σκοτεινή Σιών και κατ΄επέκταση από τον Κρόνο. 



Καλό είναι να θυμούνται οι υποτακτικοί του Κρόνου ότι στο παρελθόν έχασαν πολλές φορές την εξουσία και τα σχέδια τους απέτυχαν. Ας γίνει και τώρα…