«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΨΗΦΗΣΕ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ....


Μην ξεχάστε σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσετε ΚΑΜΙΝΗ – ΜΠΟΥΤΑΡΗ  για να έχουμε μια πρωτεύουσα και μια συμπρωτεύουσα ελληνικής μειονότητας.  


Αν θες τα παιδιά σου να έχουν μειονέκτημα έναντι  των παιδιών των λαθρομεταναστών από τον παιδικό σταθμό μέχρι τα πανεπιστήμια, ψήφισε τους!


Αν θες  οι γονείς σου να πληρώνουν είσοδο στα νοσοκομεία και οι ορδές των βαρβάρων να νοσηλεύονται δωρεάν, ψήφισε τους!


Αν θες να καταργηθούν οι εθνικές εορτές και να αντικατασταθούν με το κοράνι και την σαρία, ψήφισε τους!


Αν θες να σταματήσουν οι τιμές και οι μνημοσύνες προς τους προγόνους μας και να αντικατασταθούν με παρελάσεις του τρίτου φύλλου και των γκέι, ψήφισε τους!


Αν θες να αλλάξει η ιστορία του έθνους και να ομογενοποιηθούμε με το Ισλάμ και τους κεμαλικούς, ψήφισε τους! 


Αν θες να ξεχάσεις  ότι σου ανήκει η Θράκη, η Μακεδονία, το Καστελόριζο και η Κως, ψήφισε τους!


Αν θες να επικρατούν συνεχώς οι σιωνιστές, οι μασόνοι, οι τέκτονες και τα λοιπά εβραϊκά κατακάθια, ψήφισε τους!


Γενικότερα αν ΔΕΝ θες να λέγεσαι ή να νιώθεις  ΈΛΛΗΝΑΣ, ή καλύτερα....νιώθεις πιο πολύ τουρκολάγνος ή εβραιόδουλος,  ψήφισε τους!  


ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.






 ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.katohika.gr/2014/05/o-sorras-ta-diastimoplia-kai-o-megas-aleksandros.html

ΠΕΡΙ ΝΑΩΝ

           Οφείλουμε να γνωρίζομεν ότι οι επισκέπται κατά την αρχαιότητα απηγορεύετο να εισέρχωνται εντός των ναών, όπου ευρίσκετο το έμψυχον άγαλμα του θεού….διότι ο χώρος ήτο πανίερος και δεν εδέχετο λατρείαν εις το εσωτερικόν του…παρά μόνον κατ’ εξαίρεσιν ο (ικέτης)…ο οποίος ζητούσε προστασία. Μόνον λοιπόν οι ιερείς είχαν πρόσβασιν εις το εσωτερικόν των ναών δια την περιποίησιν του έμψυχου αγάλματος και δια την φροντίδα των ναών και επίσης δια την τέλεσιν των ιεροπραξιών.

           Το ευεργετικόν θετικόν σημείον του χώρου των Ασκληπιείων (και γενικότερα των ναών) όπως αναφέρει ο φίλος….όπου δεν επιτρεπόταν να μιανθεί από περιστατικά θανάτου και γέννας εις το εσωτερικόν των ναών αντιπαραβάλλεται σήμερον με τους δη χριστιανικούς ναούς, όπου εις το εσωτερικό τους λαμβάνουν χώρα οι γάμοι, οι βαπτίσεις και οι κηδείες ….οπότε είναι επόμενο να υπάρχει αρνητική ενέργεια από τις τελευταίες τούτες πράξεις και ούτως διαποτίζεται αρνητικώς όλος ο εσωτερικός χώρος του ναού….όπου διαχέεται εις τους πιστούς. Συνεχίζοντας με τη σωστή αυτή επισήμανση του φίλου….και για να πάρει σάρκα και οστά η παρατήρηση θα εμβαθύνω περισσότερο και ειδικότερα με το τι βλέπαμε τότε….μέσα και έξω από τους ναούς και με μια πιο προσεχτική ματιά….ο εξωτερικός και ο εσωτερικός χώρος του Ναού του Ασκληπιού…μας αποκαλύπτει την επανάληψιν του συμβόλου του όφεως…..όπου επανλαμβάνεται πέντε φορές εις μεγάλον μέγεθος και δύο φορές εις τις εξωτερικές πλευρές των θυρών του Ναού.



           Το διατί υπήρχε και ευρίσκοντο οι πέντε όφεις εις το εσωτερικόν του Ναού του Ασκληπιού μας δείχνει τον κυκλικό χορό των τεσσσάρων όφεων…δηλαδή των τεσσάρων σημείων του ορίζοντος και καλύπτει την θεραπευτικήν δράσιν του θεού εις απανταχού τον χώρον. Εκ της περιφέρειας οι όφεις οδηγούν εις το κέντρον…δηλαδή το σημείον στηρίξεως των δυνάμεων….όπου η χειρ του θεού πραγματοποιεί την σύνδεσιν μεταξύ ουράνιων και χθόνιων δυνάμεων….μεταξύ του Aπόλλωνος και χθόνιων όφεων. Ανά δύο ζεύγη οι τέσσερις όφεις είναι τα τέσσερα αντιτιθέμενα ρεύματα της ζωής και κατευθύνονται εκ των χαμηλών αργοδονούμενων της Γης και του Ύδατος (Μεδούσης και Χίμαιρας) εις τα υψηλά και τάχιστα  του Αέρος και του Πυρός …οι δύο υψηλά ανορθώμενοι όφεις. Ο δε πέμπτος όφις …ως γλυπτόν στηρίζων την χείρα του θεού Ασκληπιού…είναι εις την ουσία υπό του ιερατείου….ο εμψυχώμενος όφις/θεραπευτής. Με λίγα λόγια…οι πέντε όφεις εντός του ναού, δια του αριθμού των, τον αρμονικόν γάμον των πέντε στοιχείων….τα οποία συγκροτούν την υγιείαν των μικροκοσμικών Θνητών και συνέχουν τον αισθητόν μετά του νοητού κόσμου της ….(Γης+Ύδατος+Αέρος+Πυρός+Αιθέρος).

           Ο σχηματισμός της πεντάλφα…ως σύμβολον των Πυθαγορείων….έφερε εις έκαστην ακτίνα τα γράμματα της υγιείας….Υ-ΓΙ-ΕΙ-Α. Όπως γνωρίζωμεν ο αριθμός πέντε …αντιστοιχεί εις το Απολλώνιον γράμμα Ε...(ψιλον)
ανυψώμενον εις το αέτωμα του Ναού του Απόλλωνος…του εν Δελφοίς. Αυτό εκφράζει την Ιερά Μεσότητα, το Μέτρον της Απολλωνίου εκφράσεως και έχει ορατόν αποτύπωμα την θέαν του Ε εις τον ναό του…εις αντιστοιχίαν μετά του αριθμού πέντε της πεμπάδος των Πυθαγορείων.



         Ο Ασκληπιός ΑΔΕΛΦΙΑ….μας ψυθιρίζει ότι οι δύο όφεις…..οι ευρισκόμενοι εκατέρωθεν του θρόνου του…είναι οι ασθένειες ψυχής…και ταυτόχρονα μας υποδεικνύει ότι εις ο γλυπτός ανορθώμενος όφις εις την χείρα του δεν προχωρεί εις θεραπευτική δράσιν…εφ’ όσον ακόμη δεν έχει συζευχθεί μετά της ράβδου. Άρα το σύμβολον όφις είναι η ασθένεια και η θεραπεία του κάθε θνητού.

           Η σχέσις της Μυθολογίας/Ιατρικής είναι πολύτιμός διότι φέρουσα προς εξέτασιν τις ασθένειες/τέρατα της ψυχής…τα οποία είναι εφαπτόμενα του σώματος του θεού, ως εν ακόμη περικάλυμμα μας
αποκαλύπτουν την σχέσιν ασθένειας/θεραπείας.

              Δηλαδή εξωτερικώς έχουμε εις τας πλευράς του θρόνου…η ασθένεια…οι όφεις/δράκοντες, τα τέρατα…..ενώ εσωτερικώς….καθήμενοι εις τον θρόνον….η θεραπεία…ο Ασκληπιός.

               Το κληροδότημα των θεραπευτικών δυνάμεων του Απόλλωνος εις τον υιόν του Ασκληπιόν προσλαμβάνεται ΑΔΕΛΦΙΑ….από το δεξιόν κρόταφον του κρανίου και με την αριστεράν χείρα χορηγεί εις τον ασθενή τη θεραπείαν…..όταν ο Ασκληπιός κινείται εκτός του ναού του…θεραπεύων. Ούτως με τη σειρά του ο όφις εις την αριστερήν πλευράν του αγάλματος καθίσταται ζωοποιός…λαμβάνων εκ του Απόλλωνος μέσω Ασκληπιού…τις ηλιακές θεραπευτικές εντολές.

             Ο θεραπευτής Ασκληπιός κρατεί την ραβδον με το ανελισσόμενον όφιν εις την αριστεράν χείρα….όταν ο ίδιος χορηγεί την θεραπέιαν….δια του ενοποιηθέντος και ενεργοποιηθέντος διπλού συμβόλου όφεως και ράβδου. Εις το εσωτερικόν του ναού ο Ασκληπιός ουδέποτε θεραπεύει…εφ’ όσον δεν είχαμεν καμίαν αναφοράν έως τώρα ότι ετελούντο θεραπείες…διότι δεν εισήρχοντο εις αυτόν ασθενείς…και ως εκ τούτου ο όφις άνευ ράβδου, άνευ ασθενών ευρίσκεται εις την δεξιάν του χείρα. Αυτό διαφαίνεται επακριβώς το ότι οι θέσεις του όφεως του καθημένου αγάλματος εις τον θρόνον και του ορθίου εκτός του ναού….μας δείχνουν την αντιθετικήν των σημασίαν. Ο εκ λίθου όφις ανελισσόμενος εις τα πεδία του Φωτός….μας συμβολίζει την εκ της γης προερχόμενην δύναμιν του ερπετού όφεως…ενώ ο ελικοειδής προς τα άνω και όχι έρπουσα οριζοντίως κίνησις…αλληγορεί την ΝΟΗΣΙΝ…..η οποία δρα ελικοειδώς και προφυλάσσει από κάθε πλευράν την ράβδον….δηλαδή το φθαρτόν σώμα του θνητού από τις ασθένειες ψυχής και σώματος. Ο Λίθος και ό Όφις εκ της γης προερχόμενοι ….συνδέουν τον γήινον με το ουράνιον…το σκότος με το φως…την φθαρτήν φύσιν με την άφθαρτον…..εις το διττόν σύμβολον ράβδου/όφεως του Ασκληπιού. Ούτως συνδέεται ο κάθε θνητός με τον μικρόκοσμο και μακρόκοσμο και πραγματοποιείται η επικοινωνία με τον Ήλιο/Απόλλων/Ασκληπιό.



          Οι θεραπευτικές ακτίνες του Ηλίου προερχόμενες εκ του Ουρανού ανάγουν τον ΝΟΥΝ εις θεραπευτήν των θεών, Παιώνιον Απόλλωνα. Η γνώσις/Φως/Απόλλωνος έχει ανάγκην «απολύσεων και απολούσεων» μετά την επαφήν του με το σκότος/άγνοιαν…δια να επανέλθει ελεύθερος και πάλιν….εις την τελειότητα του αμιγούς φωτός…της ιδίας του δηλα δή της Ουσίας.Ο θεός Απόλλων δια των «απολύσεων και απολούσεων»…καθίσταται ΑΔΕΛΦΙΑ….η πηγή πάσης πεφωτισμένης, υγιούς δυνάμεως την οποίαν κληροδοτεί εις τον υιόν του και είναι συνδεδεμένος μετά της ετεροθαλούς σοφής αδελφής τους της Παιωνίας Αθηνάς….διότι το άγαλμα της….ανευρέθει εις τον ιερόν χώρον της Επιδαύρου….οπότε και οι τρείς (Απόλλων-Αθηνά-Ασκληπιός)….έχουν ως βασικόν στόχον την θεραπείαν των θνητών….και εις αυτούς οφείλωμεν να επικαλούμεθα εις τις παρακλήσεις μας.

       Κλείνοντας ας έχομεν υπ’ οψιν μας…ότι η Πρόοδος/Απομάκρυνσις των Όντων εκ του θείου….είναι η αιτία της προϊούσης ατελείας των. Η Επιστροφή/Ανέλιξις των Όντων εις την Πρώτην Αρχήν…εις το ΑΡΡΗΤΟΝ ΕΝ…..είναι η κυκλική περιφορά…η οποία επαναφέρει εις την τελειότητα τα Όντα….τα οποία κατάφεραν και συνέλαβαν την ιδέαν του ΚΥΚΛΟΥ. Είναι ακριβώς η κυκλική περιφορά των Ψυχών…οι οποίες ακολουθούν την Ουράνιαν πομπήν των θεών….εις τον Υπερουράνιον Τόπον……καθώς η Κυκλική περιφορά….περιφρουρεί η ΑΝΑΓΚΗ….!!!

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε ΑΔΕΛΦΙΑ …ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ…ας θερμαίνει τις καρδιές σας. 

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ


        Οι πλειοψηφία των χριστιανών απο άγνοια, θεωρεί ότι ο σταυρός... το κατ΄ εξοχήν σύμβολο του χριστιανισμού είναι χαρακτηριστικό προνόμιο δικό τους. Πόσο λάθος κάνουν ! Όταν ο αρχαιολόγος Έβανς ανέσκαψε τα Μινωικά ανάκτορα στην Κρήτη, σηκώνοντας μια πλάκα, αντίκρυσε έκπληκτος έναν μαρμάρινο ισοσκελή σταυρό και κάτω απο αυτό κτερίσματα ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και η περίφημη θεά των όφεων (η οποία και εκτίθεται στο μουσείο Ηρακλείου). Όμως αντί να γίνει πρώτο θέμα η εύρεση του σταυρού, η προσοχή όλου του κόσμου στράφηκε τεχνηέντως στην θεά των όφεων υποβαθμίζοντας το πρώτο εύρημα. Θα ήταν εξωφρενικά ανατρεπτικό για το χριστιανικό κατεστημένο να υπάρχει το σύμβολο του σταυρού 1500-1600 χρόνια πριν την έλευση του Χριστού. Κι όμως, ο σταυρός δεν είναι αποκλειστικό σύμβολο των Χριστιανών αλλά πανάρχαιο Ελληνικό. Αυτός ο γνήσιος ισοσκελής σταυρός, συμβόλιζε τα τέσσερα στοιχεία της φύσεως (γη, ύδωρ, αέρα και πυρ), καθώς και τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος. Ήταν λοιπόν αδιανόητο και εξωφρενικό για τους έχοντες παρωπίδες και θρησκευτικά βαρίδια να αποδεχτούν την ωμή αλήθεια. Μια αλήθεια που κατέρριπτε εν ριπή οφθαλμού ότι εκείνο το σύμβολο που θεωρούσαν αποκλειστικά δικό τους ήταν κακή κλεψίτυπη αντιγραφή. Γιατί κακή αντιγραφή ; Απλά και μόνον διότι υιοθετήθηκαν και ανισοσκελή σχήματα σταυρού που αποδομούσαν την τέλεια ισορροπία του ισοσκελούς. Η διαχρονική αρχαιο-Ελληνική χρήση του συμβόλου του σταυρού αποδεικνύεται και απο τον αγκυλωτό δεξιόστροφο σταυρό που έχει απεικονισθεί σε αγγεία της αρχαϊκής περιόδου, αλλά και της γεωμετρικής. Φυσικά; και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν την σβάστικα (συνήθως αριστερόστροφη), αλλά και αυτοί είναι αντιγραφείς των Ελλήνων. Ας δούμε και κάτι ακόμη. Στη Βασιλεία της Ελβετίας (συλλογή Erlenmeyer) υπάρχει Κρητικός σφραγιδόλιθος που η αποκωδικοποίηση των ιερογλυφικών αναφέρει την λατρεία της "ΙΕΡΑΣ ΖΩΝΗΣ", την οποία φορούσαν οι ιέρειες της μεγάλης μητέρας Ρέας, η οποία αναφέρεται ως "ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ" ! Αλήθεια εκείνη η ζώνη της Παναγίας στον Άθω, αλλά και τα επίθετα της Ρέας που της έχουν δώσει, τι μας λένε ; Μια λέξη μόνον. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ. Υπάρχει ακόμη άλλος Κρητικός σφραγιδόλιθος στο Metropolitan myseum της Νέας Υόρκης που έχει πάνω του εκτός απο τα σύμβολα της Σελήνης και της Αρτέμιδος τον πέλεκυ, τον σταυρό και την μεγάλη μητέρα Ρέα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!!

ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ 




Η ΕΛΠΙΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΛΑΓΝΟΙ

              Ασφαλώς και δεν πρόκειται να γίνουν πιστευτά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς  ότι ο Έλληνας επέλεξε για άλλη μια φορά τους λαθρο-λάγνους, τους εβραίο-δούλους και  νέο-εποχιτές πολιτικούς. Όσο και να ψέκασαν, όση προπαγάνδα  και αν έκαναν  τα ΜΜΕ του Σιωνισμού, όση «ανωμαλία» και αν έχει ο Έλληνας , αυτό δεν θα το έκανε ποτέ! Τα μαγειρέψατε τα αποτελέσματα κύριοι της  κατοχικής κυβερνήσεως. Το σκοτεινό εβραϊκό κατεστημένο που προωθεί την παιδοφιλία, ομοφυλοφιλία, τον σκοταδισμό και τον ανθελληνισμό, πήρε πάλι τα υποχθόνια όπλα του και διαμόρφωσε με το «έτσι θέλω», τα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να είναι αρεστά στις μεγάλες παγκόσμιες λέσχες. Σαν  Έλληνας πολίτης δεν έχω πλέον ελπίδα από το δικαστικό σύστημα να σας τιμωρήσει, διότι οι περισσότεροι εισαγγελείς φοράνε μασονική ποδίτσα, ούτε από τα σώματα ασφαλείας  διατηρώ ελπίδες να σας συλλάβουν και να σας φυλακίσουν, διότι αντικατέστησαν τα γαλόνια και την στρατιωτική τους τιμή,  με γραβάτες και  πολιτικές σκοπιμότητες. Ασφαλώς δεν ήλπιζα και ούτε ελπίζω στην εκκλησία, αφού οι εκλεκτοί μας ιεράρχες  τιμούν τις «στοές» πιο πολύ από τους ναούς του λάου. Παρόλα αυτά η ελπίδα μέσα μου δεν έχει σβήσει, ως κάτι μαγικό διατηρείται εντός μου μια άσβεστη φλόγα για ανατροπή, όλων αυτών που μας πήραν τις εθνικές ιδέες. Δεν μιλώ για κόμματα, ούτε για χρώματα, αλλά για την γαλάζια φωτιά που συντηρείται  στο στέρνο των ελλήνων και σιγοκαίει διακριτικά ωσότου  έρθει η ώρα να εκραγεί και να γίνει ηφαίστειο ικανό να συνεπάρει τα πάντα. Υπάρχουν παντού έλληνες σιωπηροί που σκέφτονται μα δεν μιλούν ποτέ, υπάρχουν έλληνες που ξυπνούν συλλογίζονται πως θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση του τόπου μας, υπάρχουν παντού ελληνικές φλόγες μακριά από την μόλυνση των πολιτικών κέντρων, των διεστραμμένων θρησκειών  και χρηματοσωτήρων, που κρατούν αμόλυντο τον λογισμό τους γιατί κάποια ώρα που θα χρειαστεί το καθάριο πνεύμα και καθαρό μυαλό.  Ο Έλληνας είναι συνυφασμένος με την παγκόσμια ιστορία και την πρόοδο του πνεύματος. Ελληνισμός σημαίνει Έλληνας και Έλληνας σημαίνει φως. Όσο χαμηλά και να ξεπέσει αυτός ο λαός δεν παύει να φέρει εντός τους μνήμες από ιερές στιγμές του παρελθόντος και από ουράνιες καταγωγές. Καλά θα κάνουν οι κακές εκδοχές των εβραίων (Σιωνιστές-Δαν)  να θυμηθούν ότι όλοι είναι πιόνια σε αυτό τον κόσμο, συνεπώς ούτε αυτοί θα εξαιρεθούν από τον θεό που προσκυνούν. Πλησιάζει η ώρα που θα διορθωθεί η ιστορία, και οι ταλμουδιστές-ιουδαίοι, παραχαράχτες της αληθείας, θα λάβουν την θέση που τους αξίζει στην πραγματικη ιστορία, για την οποία είναι γεννημένοι: ¨… να αρμέγουν καμήλες εν τη ερήμω¨.


Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...



              


               Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι υποχείρια του βαθέως παγκοσμίου Σιωνισμού, όπου εδώ και δεκαετίες ανδρώνει πολίτικους μέσα από συγκεκριμένα πανεπιστημιακά κέντρα ανά την υφήλιο. Εκτός από την πλύση εγκέφαλου που κάνουν στους μελλοντικούς  πολιτικούς κυβερνώντες, τους διδάσκουν και τον ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ. Ο λεγόμενος ξύλινος λόγος είναι μια γκάμα λέξεων (γύρω στις 150) που η έννοια τους, η ορολογία τους και η σημασία τους είναι γενικευμένη και αόριστη, ώστε ο ακροατής να αντιλαμβάνεται αυτό που θέλει να ΑΚΟΥΣΕΙ και όχι αυτό που προφέρεται πραγματικά. Οι λέξεις του ξύλινου λόγου διόλου τυχαίες δεν είναι, αλλά είναι μελετημένες από κοινωνικούς ψυχολόγους που αφουγκράζονται δεκαετίες τώρα την συμπεριφορά των λαών.  Κάνεις πολίτικος δεν έκατσε να γράψει τον λόγο εκφώνησης του, όχι γιατί δεν μπορεί,  αλλά γιατί δεν επιτρέπεται! Υπάρχουν ¨κέντρα¨ πίσω από τα μεγάλα κόμματα που γράφουν τους λόγους των μεγάλων (άν)ανδρων εβραιο-πολιτικάντηδων.
Υπάρχουν δυο  φράσεις σύγχρονων πολιτικών  βδελυγμάτων που θα μείνουν στην σύγχρονη ιστορία για την εφαρμογη του ΞΥΛΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ τους:
1.       ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….
2.       ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ….
             Την πρώτη την είπε ο Εβραιο-πολωνός, ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ η κατά άλλους ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ξεστόμισε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ…. « λεφτά υπάρχουν» και έτρεξε ο ελληνικός λαός να τον εκλέξει για να τους δώσει τα λεφτά. Παρέλειψε ο Τζέφρυ να πει και την συνεχεία της πρότασης, ότι ναι μεν λεφτά υπάρχουν, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Τα λεφτά ήταν από τότε προορισμένα για τις τράπεζες, τους μεγαλο- επιχειρηματίες, τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και ασφαλώς για κάτι κοπρανο-παραγωγούς σαν τον αδελφό του, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που δηλώνει άνεργος και ποντάριζε υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας, βγάζοντας δις δολάρια σε βάρος του Έλληνα πολίτη που αυτοκτονεί καθημερινά, ενώ ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός της χώρας.
           Πρόταση δεύτερη….ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Ειπώθηκε και αυτή προεκλογικά από τον ΜΠΕΝ ΧΕΙΡΑΜ ή κατά άλλους ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Και αυτός απέκρυψε την συνέχεια της πρότασης, ότι ναι μεν βγαίνουμε στις αγορές, αλλά όχι για να αγοράσουμε, αλλά για ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
Κατά τα αλλά δίκιο είχαν και οι δυο διότι…. και λεφτά υπάρχουν και βγήκαμε στις αγορές. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ τους, δούλεψε μια χαρά, έταξαν λεφτά και αγορές και ο έλληνας για άλλη μια φορά έπεσε στην παγίδα. Απορίας άξιον είναι, τελικά πόσες φορές πρέπει να την πατήσει  ο Έλληνας για να καταλάβει ότι όποιος ανακατεύει την σωτηρία της Ελλάδος με χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! 

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ.

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.