«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!!

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΑΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΜΠΕΚ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!


Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

" ΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ"

 Έξι (6) λέξεις, δεκατρία (13)  φωνήεντα γράμματα, μια φράση, κανένα σύμφωνο γράμμα. Σε καμία γλώσσα στον κόσμο δεν μπορεί να γίνει αυτό. Η ελληνική γλώσσα δεν είναι απλά η μητέρα - γλωσοπλάστης όλων των γήινων γλωσσών, αλλά μας υπενθυμίζει ότι η καταγωγή της είναι ουράνια & μαθηματική. Η γλώσσα που ομίλουμε έχει προέλθει από ανώτερους αστρικούς πολιτισμούς και οι χειριστές της (Έλληνες) μέσω της μητρικής μας γλώσσας, δείχνουμε την ουράνια καταγωγή μας. Τα μαθηματικά είναι η γλώσσα του σύμπαντος και αν θέλει κάποιος να "μετρήσει" την ανάπτυξη ενός πολιτισμού (γήινου ή ουράνιου), τότε θα πρέπει να ελέγξει τα μαθηματικά που χρησιμοποιεί. Η Ελληνική γλώσσα είναι το ¨Λεκτικό DNA¨ μας και περιέχει δονήσεις και κώδικες που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως, όμως οφέιλουμε να την διατηρήσουμε ακέραιη όσο το δυνατόν γίνεται, από την λαίλαπα της παγκόσμιας σιωνιστικής προπαγάνδας. Η θεωρείες του Δαρβίνου, της Ινδικο-ευρωπαϊκής φυλης, τα "εισερχόμενα αλφαβητα" των Φοινίκων και οι λοιπές συστηματικές - συστημικές ανθελληνικές θεωρίες, δεν αγγίζουν τους Έλληνες, ούτε τις ιδέες τους.


ΓΡΑΜΜΑΤΑ:
ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ - ΓΑΜΑ - ΔΕΛΤΑ - ΕΨΙΛΟΝ - ΣΤΙΓΜΑ - ΖΗΤΑ - ΗΤΑ - ΘΗΤΑ - ΙΩΤΑ - ΚΑΠΠΑ - ΛΑΜΒΔΑ - ΜΙ - ΝΙ - ΞΙ - ΟΜΙΚΡΟΝ - ΠΙ - ΡΟ - ΣΙΓΜΑ - ΤΑΥ - ΥΨΙΛΟΝ - ΦΙ - ΧΙ - ΨΙ - ΩΜΕΓΑ.

Συνοπτικά:
“ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ. (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ), ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)”.

Απόδοση:
"Ἥλιε νοητέ τὸ φῶς, ἔρχου στὴ γῆ! Κι ἐσὺ Ἥλιε ὁρατέ, ἀκτινοβόλησε στὸν πηλὸ ποὺ ψήνεται (ἀναβράζει). Ἂς γίνει ἕνα καταστάλλαγμα (ξηρά), ὥστε νὰ μπορέσουν τὰ ἐγὼ νὰ ζήσουν, νὰ ὑπάρξουν καὶ νὰ σταθοῦν ἐπὶ τῆς παλλομένης γῆς. Ἂς μὴν ἐπικρατήσει ἡ νύχτα, ποὺ εἶναι τὸ μικρὸν καὶ κινδυνεύσει νὰ ταφεῖ (ἀπωλεσθεῖ) τὸ καταστάλλαγμα τῆς φωτιᾶς στὴν ἀναβράζουσα λάσπη, κι ἂς ἀναπτυχθεῖ ἡ ψυχή, ποὺ εἶναι τὸ μέγιστο, τὸ σημαντικότερο ὅλων".


ΑΡΙΘΜΟΙ:
1 (ΕΝ), 2 (ΔΥΩ), 3 (ΤΡΙΑ), 4 ( ΤΕΣΣΑΡΕΣ), 5 (ΠΕΝΤΕ), 6 (ΕΞ), 7 (ΕΠΤΑ), 8 (ΟΚΤΩ), 9 (ΕΝΝΕΑ), 10 (ΔΕΚΑ).

1-2-3-4 = (ΕΝΔΥΩ ΤΡΙΑ ΤΑΣ ΑΡΑΣ):  «ΠΕΡΙΒΑΛΛΩ ΤΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΑΣ ΕΥΧΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ -ΤΡΙΓΩΝΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ».
3-4-5 = (ΤΡΙΣ ΤΑΣ ΑΡΑΣ ΠΕΜΠΕ): «ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ».
6-7-8 = (ΕΚ ΣΕΠΤΑ ΟΚΤΩ):  «ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΚΤΑΔΟΣ».
9-10 = (ΕΝ ΝΑΙΕΙ ΤΕ ΕΚΑΣ): «ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Συνοπτικά:
"ΕΝ ΔΥΩ ΤΡΙΑ ΤΑΣ ΑΡΑΣ ΠΕΜΠΕ ΕΚ ΣΕΠΤΑ ΟΚΤΩ, ΕΝ ΝΑΙΕΙ ΤΕ ΕΚΑΣ".

Απόδοση:
«ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΤΑΣ ΕΥΧΑΣ ΣΤΕΙΛΕ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΚΤΑΔΟΣ (ΕΚΕΙ) ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ ΕΞΩ ( ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ)».



ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
 


Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο "άγνωστος" Επιμενίδης




           Ο Επιμενίδης ήταν γιος του Φαίστου και της Βλάστης, Κρητικός ποιητής, μύστης και φιλόσοφος από την Κνωσό, γεννηθείς το 660 π.Χ. (τριακοστή Ολυμπιάδα). Γι΄αυτόν λέγεται ότι έβγαινε η ψυχή του από το σώμα όσο καιρό ήθελε και ταξίδευε στα άστρα, μετά έμπαινε πάλι στο σώμα. Έγραψε πολλά έργα, ποιητικά και πεζά, σχετικά με μυστήρια και καθαρμούς και άλλα αινιγματικά. Με τα ¨μυστήρια ποιήματα¨ του, έκανε καθαρμούς σε πόλεις και ανθρώπους, εξαγνίζοντας τους από κάθε κακό. Το 604 π.Χ. εξάγνισε ολόκληρη την πόλη των Αθηνών από το Κυλώνειο άγος (Δεινοπαθήματα και θεομηνίες που έπληξαν την αρχαία Αθήνα και που αποδόθηκαν στην οργή των θεών για τη σφαγή των οπαδών του Κύλωνα).
          Οι αθηναίοι του πρόσφεραν το βάρος του σε χρυσό, αλλά εκείνος φεύγοντας για την Κρήτη πήρε μόνο ένα κλαδί ελιάς. Όταν αυτός πέθανε μετά από πολύ καιρό, το δέρμα του βρέθηκε κατάστικτο από γράμματα. Υπάρχει και η παροιμία «Επιμενίδειο δέρμα» που λέγεται για τα μυστηριώδη στίγματα.

          Ο Άρατος αναφέρει: «… μπροστά σε αυτό το ιερό (Ελευσίνιο άντρο), που βρίσκεται το άγαλμα του Τριπτόλεμου, υπάρχει ένας ανδριάντας που παριστάνει καθιστό τον Επιμενίδη των Κνώσιο, ο όποιος λένε ότι βρέθηκε κάποτε σε έναν αγρό και μπήκε και κοιμήθηκε σε μια σπηλιά του Δικταίου Δία, ο ύπνος τον πήρε για (40) σαράντα χρόνια. Στον βαθύ ύπνο του είδε τους θεούς και τους λόγους των θεών, καθώς επίσης την Αλήθεια και την Δίκη. Όταν ξύπνησε, έζησε στο εξής γράφοντας ύμνους και εξαγνίζοντας το κακό. Έλεγε (ο Επιμενίδης) ότι δεν τα έχει διδαχτεί από άλλον άνθρωπο αυτά, αλλά ο ¨ύπνος ο μακρύς και το όνειρο¨, είναι οι δάσκαλοι του».

          Λέει ο μύθος….για δυο αετούς που από τα άκρα της Γης πέταξαν προς το κέντρο και συναντήθηκαν στο ίδιο σημείο στους Δελφούς, στον αποκαλούμενο ομφαλό. Ο Επιμενίδης λοιπόν, προσπαθώντας να επαληθεύσει τον μύθο με την βοήθεια του θεού των Δελφών, ζήτησε χρησμό από το μαντείο και έλαβε λόγια ασαφή και αμφίσημα: « Δεν υπάρχει ομφαλός στο μέσον της γης ούτε της θάλασσας, μα και να υπάρχει, τον βλέπουν μόνο οι θεοί, για τους θνητούς είναι αόρατος». 



Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

EUBG (European Union Battle Group) Η "FEMA" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

                              
                                                             

                 Στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ελσίνκι (1999), πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΕΕ στον τομέα της στρατιωτικής αστυνόμευσης των πόλεων και της καταστολής  εξεγέρσεων. O πρωταρχικός στόχος που τέθηκε στο Ελσίνκι το 2003 και ανατέθηκε στα κράτη-μέλη ήταν το να μπορούν να έχουν δυνάμεις άμεσα διαθέσιμες να αναπτυχθούν, σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Η πρώτη δοκιμαστική επιχείρηση από επίλεκτα ευρωπαϊκά σώματα στρατού, έλαβε χώρα το έτος 2003 στην περιοχή Ituri του Congo με την κωδική ονομασία «Άρτεμις».


           Τον Ιούνιο του 2004, η ΕΕ κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Στο στρατιωτικό προσωπικό της EUMS (European Union Military Staff) ανατίθεται από την στρατιωτική επιτροπή EUMC (European Union Military Comity) να αναπτύξει ένα σχέδιο για μια νέα Μονάδα Μάχης με την ονομασία EUBG (European Union Battle Group). Το εν λόγω σχέδιο είναι βασιζόμενο σε ένα κοινό στρατιωτικό πρωτόκολλο που ανέπτυξαν η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία, αντλώντας τα δομικά του στοιχεία από την FEMA (Federal Emergency Management Agency) (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) την αντίστοιχη στρατιωτική μονάδα που διαθέτουν οι ΗΠΑ για την διαχείριση έκτακτων αναγκών.  Στόχος της EUBG είναι να διαθέτει μέχρι το 2015 μια καλά εκπαιδευμένη μονάδα σε κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ αποτελούμενη από 1500 στρατιώτες (και άνω) σε πλήρη ετοιμότητα. Οι μονάδες αυτές θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν άμεσα, προς όλες τις κατευθύνσεις, και να φέρουν τη σταθερότητα μέχρις ότου οι απαραίτητες στρατιωτικές δυνάμεις, οι ένοπλες δυνάμεις του ΟΗΕ ή άλλων οργανισμών, είναι σε θέση να τις αντικαταστήσουν.



             Τα μεγαλύτερα κράτη-μέλη θα συμβάλλουν με τις δικές τους ανεξάρτητες Μονάδες, ενώ τα μικρότερα αναμένεται να σχηματίσουν κοινές, καθεμία από τις οποίες θα έχει την «ηγέτιδα χώρα», που θα διοικεί την επιχείρηση. Πέντε κράτη- μέλη της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία και Μ.Βρετανία) έχουν δηλώσει διαθεσιμότητα των εθνικών εδρών για στρατιωτικές επιχειρήσεις της ΕΕ. Συγκεκριμένα αυτές είναι στο Παρίσι, το Potsdam , τη Λάρισα, τη Ρώμη και το Northwood , αντίστοιχα, και μπορούν να παράσχουν στην ΕΕ τον απαραίτητο κτιριακό και τεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να διοικήσουν μια στρατιωτική επιχείρηση με διεθνή σύνθεση του προσωπικού.
Το Βέλγιο, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, η Γερμανία, η Ισπανία και τα Σκόπια είναι οι χώρες που θα σχηματίσουν μια Μονάδα Μάχης, έτοιμη να αναπτυχθεί από το 2ο εξάμηνο του 2014. Τελικός σκοπός είναι όλες αυτές οι στρατιωτικές μονάδες να τεθούν υπό την κεντρική στρατιωτική ηγεσία της ΕΕ, που εδρεύει στην Γερμανία και να συντονίζει ως ενιαίος φορείς όλες τις δραστηριότητες και τις κινήσεις του ευρωστρατού (EUBG),  η καλύτερα της «Ευρωπαϊκής FEMA».   


             Το ερώτημα που διεγείρεται είναι, αν η EUBG λειτουργεί με τα ίδια πρωτόκολλα (το πιθανότερο), που λειτουργεί η FEMA των ΗΠΑ ; Αν ισχύει κάτι τέτοιο,  τότε η κυβέρνηση κάθε χώρας είναι υπό των οδηγιών της στρατιωτικής διοίκησης της  EUBG, διότι το  ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ όταν αναλαμβάνει δράση η FEMA. Αν ο έλεγχος αφόρα μόνο μια πολιτεία των ΗΠΑ, ο κυβερνήτης δεν ασκεί την εξουσία πλέον στην πολιτεία του, αν αφόρα ολόκληρες τις ΗΠΑ τότε ο πρόεδρος τους δεν είναι η ανώτερος άρχοντας της χωράς αλλά η FEMA. Ενδεικτικά μάθετε ότι την τελευταία φορά που ανέλαβε την διαχείριση μιας περιοχής η FEMA ήταν το 2005 μετά το πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα στην πολιτεία της Λουϊζιάνας.  Όταν έκανε την επίσκεψη του στη πληγείσα περιοχή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, από το επίσημο στρατιωτικό τζάκετ που φορούσε, του είχαν αφαιρεθεί τα στρατιωτικά διακριτικά που δηλώνουν ότι είναι ο ανώτερος ηγέτης του στρατού, γιατί πολύ απλά σε εκείνη την περιοχή δεν ήταν πλέον αυτός που έδινε εντολές, αλλά η FEMA!





          Αθόρυβα και κάτω από τις μύτες των ανυποψίαστων πολιτών, εκατέρωθεν του ατλαντικού, φαίνεται ότι ετοιμάζεται ένα σχέδιο που όταν ενεργοποιηθεί (βλέπε 25ο πρωτόκολλο Σιών) δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Αφρική και η Ασία ελέγχονται ήδη εδώ και δεκαετίες μέσα από την έλλειψη τροφίμων και πόσιμου ύδατος, σε λίγο πλησιάζει η ώρα που θα ελέγχει ολόκληρος ο δυτικός κόσμος. Στόχος τους είναι ο απόλυτος έλεγχος του παγκοσμίου πληθυσμού και η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης αμείλικτης εις βάρος όλων των εθνών του πλανήτη. Η παράφυση διατροφική ατζέντα 21 (codex alimentarius), τα εμβόλια, οι αεροψεκασμοί και οι συχνότητες ελέγχου της ανθρώπινης σκέψης, θα δοκιμάσουν την ομαλή εξέλιξη της ανθρωπότητας όσο ποτέ άλλοτε από την αρχή της ιστορίες της. Ένα σχέδιο σκοτεινό που δεν έχει φτιαχτεί από ανθρώπους, τυλίγει το μέλλον των παιδιών μας και το κάνει ακόμη πιο ζοφερό. Ο πόλεμος είναι πλέον πνευματικός και ενεργειακός, και αν ¨πέσει¨ το πνεύμα, τότε το σώμα δεν θα αργήσει να ακολουθήσει. Έχουμε χρέος να ξυπνήσουμε και να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως μας την παρουσιάζουν,   έχουμε υποχρέωση να  κρατήσουμε το πνεύμα μας αμόλυντο και τη σκέψη μας καθαρή για να μπορέσουμε να ΜΗΝ υποταχθούμε στην νέα τάξη πραγμάτων. 

 

            Ο παγετός του σκότους προσπαθεί να τυλίξει την ψυχή μας και εμείς έχουμε καθήκον να κρατήσουμε τα βλέφαρα μας ορθάνοιχτα σε αυτό το ¨αλλόκοτο κρύο¨, να μην κλείσουμε τα μάτια μας στον ύπνο των σειρίνων που μας καλούν ύπουλα να παραδοθούμε. Μόνο όποιος μείνει «ξυπνητός» θα έχει δικό του μερδικό στον «νέο φως» που έρχεται. 

Μην ξεχνάτε…το βαθύτερο σκοτάδι είναι λίγο πριν την ανατολή...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Περί του εξαφανισμένου αεροπλάνου….!



Τόσον καιρό μας έχουν ζαλίσει περί του εξαφανισμένου αεροπλάνου….αλλά κανείς δεν πιάνει την ουσία των πραγμάτων. Μας έχουν στρέψει την προσοχή μόνον στο που μπορεί να έχει πέσει το αεροπλάνο…και μας παίζουν την γάτα με το ποντίκι. Το ότι δεν υπάρχει εξ αρχής ολοκληρωμένη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……αυτό από μόνο του θέλει να κρύψει κάτι.


Κανένας …μα κανένας…έως τώρα….δεν αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο συμφέρον…και πόσο μάλιστα πολιτικό ή τεχνολογικό…και ποιοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτό το περιστατικό.


Ας πάρουμε τα πράγματα και τα δούμε με λογική.



Α) Πιθανότητα ….είναι να έπεσε από μηχανική βλάβη.

Β) Πιθανότητα…..να το έριξαν.

Γ) Πιθανότητα…..να το ανάγκασαν να προσγειωθεί σε κάποιο μέρος.
 
Δ) Πιθανότητα….να μην πέταξε ποτέ.

Ε) Πιθανότητα ….να το απήγαγαν οι εξωγήινοι….!!!



Α) Αν έπεσε από βλάβη….έπρεπε λογικά μέχρι τώρα να είχε βρεθεί…..! και το λέω αυτό λόγω των σύγχρονων μέσων που έχουμε στον πλανήτη γη.

Β) Αν το έριχναν….σίγουρα θα φαίνονταν τα συντρίμμια….και θα υπήρχε κάποια λάμψη…εκτός κι αν υπάρχει τέτοιο οπλικό σύστημα με το οπίοι να μπορούν να καλύψουν τα ίχνη.

Γ) Η πιθανότητα να το έχουν προσγειώσει κάπου….σ’ μέρος είναι μία σοβαρή εκδοχή…και κάποια στοιχεία μας βάζουν σε προβληματισμό.


Ο μηχανικός της IBM και είναι ένας από τους επιβάτες του εξαφανισμένου boing της Μαλαισίας ! Και αυτό είναι πιστοποιημένο ...δηλαδή το όνομα Φιλ Γουντ (philip wood) είναι όντως ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου…!





O Philip Wood στις 18 Μαρτίου δηλαδή……10 μέρες μετά την

εξαφάνιση του boing έστειλε το παρακάτω μήνυμα ..... «Κρατούμαι όμηρος και με κλειστά τα μάτια από άγνωστους στρατιώτες ,αφού πρώτα έγινε αεροπειρατεία στην πτήση μου. Δουλεύω για την IBM και κατάφερα να κρύψω το iphone μου στον κ@λο μου κατά την διάρκεια της αεροπειρατείας ...! Με έχουν απομακρύνει από τους υπόλοιπους επιβάτες και βρίσκομαι σε ένα σκοτεινό κελί . Νομίζω πως μας δίνουν ελαφρά ναρκωτικά διότι δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά ...»

Το μήνυμα συνοδεύτηκε και με μια μαύρη φωτογραφία ....

Τώρα αυτός ο Philip Wood μιας ήταν δεμένος κι  έστειλε και μήνυμα μέσω των φωνητικών εντολών….σε υπηρεσία που
υποστηρίζουν τα iphone ...Το  Exif μας αποδεικνύει ότι η φωτογραφία όντως στάλθηκε στις 18 του μηνός  και στάλθηκε από ένα ihpone και είναι μια πιστοποιημένη φωτογραφία…! Το κάθε Exif κουβαλάει τις γεωγραφικές συντεταγμένες, οι οποίες δεν μπορούν να αλλοιωθούν ... οπότε η φωτογραφία μπορεί να μας δώσει το γεωγραφικό στίγμα της περιοχής της οποίας τραβήχτηκε…! Στο Exif της φωτογραφίας υπάρχουν αυτές οι συντεταγμένες οι οποίες μας οδηγούν…..αν της βάλεις στο Google Εarth δείχνουν τρία μίλια διαφορά με την αγγλοσαξονική ναυτική βάση του Ντιέγκο Γκαρσία ….!!!



Αν αποδεχτούμε αυτήν την πιθανότητα να το έχουν προσγειώσει κάπου…..γιατί το έκαναν….και σε τι προσδοκούσαν. Συνήθως δύο είναι οι παράγοντες: 
1) Ο ανθρώπινος παράγοντας.
2) Ο τεχνολογικός παράγοντας.

Εκείνο που έως τώρα δεν μας λένε…ποιοι είναι τελικά αυτοί οι επιβάτες….κι αν πράγματι είναι σημαντικά πρόσωπα. Οι Κινέζοι περίμεναν να φτάσουν στο Πεκίνο 24 επιβάτες που μάλλον ήταν πολύ σημαντικοί για την Κίνα και γι’ αυτό οι Κινέζοι απογοητεύτηκαν τόσο πολύ για  την μη άφιξη του αεροσκάφους στο Πεκίνο. Οι υπόλοιποι 215 επιβάτες ήταν για τις υπερδυνάμεις, πολύ απλά…. «άτυχοι»…..που έτυχε να βρίσκονται σε αυτή την πτήση. Οι  4 Κινέζοι επιβάτες ήταν μέτοχοι σε μια εταιρεία η οποία θα δραστηριοποιούταν σεσυστήματα υψηλής τεχνολογίας όπως δορυφορικά συστήματα, προστασία αεροπλανοφόρων κλπ. Η εταιρεία είχε 5 μετόχους….ενώ οι 4 μέτοχοι ήταν «η γνώση» και ο 5ος μέτοχος ήταν «το χρήμα» δηλαδή ο χρηματοδότης. Όμως ο 5ος δεν ήταν στο αεροπλάνο….!  και σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας ο κάθε ένας από αυτούς τους 5 μετόχους κατείχε το 20% της εταιρείας ισοβίως. Δηλαδή…αν πέθαινε κάποιος…..οι υπόλοιποι μοιραζόντουσαν
το ποσοστό του κ.λπ. Ο 5ος μέτοχος είναι κάποιος με το όνομα Ρότσιλντ.

Τώρα οι άλλοι 20 επιβάτες Κινέζοι ήταν και αυτοί μηχανικοί και επιστήμονες υψηλοτάτης κατάρτισης σε θέματα πράσινης ανάπτυξης και ειδικοί σε θέματα ενέργειας, απόλυτα ηλεκτρικών αυτοκινήτων κλπ, ήταν με λίγα λόγια κάποιες «κορυφές» στον τομέα τους. Η Κίνα περίμενε λοιπόν να υποδεχθεί μία τεραστίου όγκου γνώση σε τέτοια κρίσιμα θέματα του μέλλοντος…..!  Όλοι λοιπόν αυτοί, οι 24 Κινέζοι επιβάτες, θα είχαν οπωσδήποτε μαζί τους στο αεροπλάνο κάποια έγγραφα, διάφορους υπολογιστές,
κάποια συστήματα ηλεκτρονικής αποθήκευσης, μικροσυσκευές, διάφορα ηλεκτρονικά όργανα,δείγματα κλπ. Οπότε αν κάποιοι δεν ήθελαν να φτάσει ποτέ το αεροπλάνο στο Πεκίνο….έπρεπε να το πάρουν και να το προσγειώσουν ώστε να πάρουν αυτό το υλικό. Οπότε μία αεροπειρατεία ….μπορεί να υποβόσκει….αλλά θα είχε και κάποιο αποτέλεσμα….αν κάποιοι το είχαν διαπράξει θα έδιναν την πληροφορία…είμαστε αυτοί και θέλουμε αυτό κι εκείνο…κλπ Αν όμως υπάρχει κάποια Κρατική Κυβέρνηση που θέλει αυτό το υλικό….θα πρέπει να καλύψει τα νώτα της…..και να μας πλασάρει ότι θέλει…..! Άρα το αεροπλάνο δεν έπρεπε να φτάσει το Πεκίνο. Έπρεπε να εξαφανιστεί, αλλά όχι όπως να ‘ναι. Έπρεπε να εξαφανιστεί σε συγκεκριμένο μέρος με συγκεκριμένο τρόπο. Εντύπωση μας κάνει επίσης η άποψη των Ρώσων όπου σχολιάζουν όταν ρωτήθηκαν με το  τι έχει ακριβώς συμβεί σχετικά με το αεροπλάνο…κι εκείνοι απάντησαν…..ρωτήστε τους Αμερικάνους το τι έγινε με το αεροπλάνο….!


Α υποθέσουμε το τι έγινε με το αεροσκάφος….όταν ήδη το αεροπλάνο απογειώνεται από την Κουάλα-Λουμπούρ ακριβώς το βράδυ στις 00:41΄ με προορισμό το Πεκίνο….κι ενώ το πλήρωμα του είναι άριστα εκπαιδευμένο και προβλέπεται αμ τι άλλο μία  κανονική πτήση…..και τελικά ένας τεράστιος μηχανισμός ενεργοποιείται με τη απογείωση του συγκεκριμένος μπόινγκ…..γιατί όλα μα όλα πρέπει να γίνουν βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδίου. Αλλά όμως γιατί οι Αμερικάνοι να το θέλουν τόσο πολύ…μήπως είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο…..και το θέλουν σε δικό τους μέρος ώστε να μπορούν να καλύψουν τα νώτα τους ώστε να μην το βρούνε ποτέ οι άλλοι….και να μην μπορεί να πλησιάσει και κανείς εκεί κοντά στο μέρος που  φυλάσσεται πολύ  καλά….και μήπως αυτό το μέρος είναι η βάση Diego Garcia ή κάπου τελικά εκεί γύρω;
Ρωτάω…! Αλλά όμως  για να πάει το αεροσκάφος εκεί που θέλουν Οι Αμερικάνοι, πρέπει οπωσδήποτε να το οδηγήσει κάποιος που να είναι μέσα στο αεροσκάφος. Αν το οδηγήσουν δύο μουσουλμάνοι τρομοκράτες…κι αν είναι και πράκτορες των Αμερικανών εξ αρχής….που υπάρχουν μέσα στις τρομοκρατικές οργανώσεις και τους έδωσαν κανονικά και όχι πλαστά διαβατήρια, γι αυτό και ίσωςνα  πέρασαν ανενόχλητοι….! Γατούλες…και φυσικά μπορεί να τους έδωσαν και ότι άλλο θα
χρειαζόντουσαν…να  τους φούσκωσαν τα μυαλά περί ιερού αγώνα με χτύπημα στους Αμερικάνους υποθέσεις κάνουμε…..και τους έδωσαν και οδηγίες πως και προς τα πού θα οδηγήσουν το αεροσκάφος και ξεκίνησαν…..κι αυτοί μέσα στην τρελλή χαρά….οπότε αν υπήρχε κι αυτό το σενάριο…λέμε τώρα  οι
τρομοκράτες έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους…..αλλά συγχρόνως είχαν και στραμμένα επάνω τους όλα τα συστήματα παρακολούθησης των Αμερικανών….χωρίς φυσικά να το
ξέρουν. Άρα το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν έπρεπε να το καταστρέψουν οι Αμερικανοί με πύραυλο…χαζοί θα ήταν….διότι θα γινόταν ορατή η έκρηξη από πολύ μακριά και θα την έβλεπαν ουκ ολίγοι με τα ραντάρ και τα πλοία και τα συντρίμμια θα διασκορπιζόντουσαν σε μια μεγάλη έκταση και δεν ήθελαν να χάσουν το παραμικρό από όλα αυτά που τους ενδιέφεραν…..!  Ακόμη να ήθελαν να εκμηδενίσουν την παραμικρή πιθανότητα να βρεθεί κάποιο στοιχείο ή αντικείμενο σε χέρια του αντιπάλου….διότι μας είπαν ότι τελικά πετούσε για ώρες….! Μήπως έπρεπε να πετάει για ώρες; Ρωτάω….!  Πετούσε ακριβώς
για ώρες,,,,για να κάψει τα καύσιμα…..και το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί αν πάρει ακριβώς
117.000 λίτρα καυσίμου. Μήπως το ήθελαν να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο γίνεται….διότι  αν απέρριπτε
τα καύσιμά του θα ενεργοποιούνταν συστήματα που θα έκαναν αισθητή την θέση του; 

Ρωτάω…! Μήπως έπρεπε να πετάει για ώρες….ώστε να ξημερώσει να ξημερώσει ώστε να πάνε εκεί που ήθελαν με το φως της ημέρας και  ελαφρύτερο και χωρίς καύσιμα και με άριστο το
πλήρωμα και ήταν έτοιμο για προσθαλάσσωση; Ρωτάω….!  Αν η προσθαλάσσωση ήταν τελικά επιτυχής και το αεροσκάφος μπορούσε κάπως να επιπλεύσει, και γρήγορα του έβαζαν αν και κανέναν φουσκωτό πλωτήρα και φαίνεται ότι αν ήταν επιτυχής η προσπάθεια  διότι είχαν και σήματα από τα κινητά τηλέφωνα
των επιβατών….οπότε αν πράγματι ισχύει εκείνος ο επιβάτης πράγματι έστειλε μήνυμα και φωτο…τότε ίσως δένει τοσενάριο….! Άρα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το
αεροπλάνο ήταν σε χώρο ανθρωπίνων δραστηριοτήτων….και μετά εισβάλουν τα κομάντα μέσα στο αεροπλάνο με τις ειδικές δυνάμεις και απενεργοποιούν το πορτοκαλί «μαύρο» κουτί και κάνουν αυτό που είχαν διαταχθεί να κάνουν….! Όταν τελέιωσε η
επιχείρηση και πήραν ότι πήραν…πιθανόν να βύθισαν το αεροσκάφος…είναι ένα ζητούμενο και ίσως να μην  βρεθεί ποτέ….!  Ξέρουν πολύ καλά ότι το βάθος δεν αποτελεί
 εμπόδιο για την εύρεση αντικειμένων και ειδικά τόσο μεγάλων. Το συγκεκριμένο Μπόινγκείχε μήκος 63,70 μέτρα. Ο Τιτανικός να σκεφτείτε βρέθηκε στα 3.800 μέτρα βάθος, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air France βρέθηκε 3.800 με 4.000 μέτρα βάθος στον Ατλαντικό ωκεανό. Το βαθυσκάφος REMUS 6000 μπορεί να φτάσει στα 6.000 μέτρα , ενώ το Trieste μπορεί να φτάσει στα 8.850 μέτρα βάθος. Αλλά….όμως έχει πλάκα τι τα χρειάζονται όλα αυτά…….όταν αγαπητοί μου,,,,,,έχουν το HAARP; Ρωτάω…!


Οι περιπτώσεις Δ) και Ε) ….νομίζω δεν ευσταθούν……οπότε και
δεν τις σχολιάζω….!

Ότι κι αν έχει γίνει……κάτι σκοτεινό και εσκεμμένο γίνεται
γύρω από την υπόθεση….! Όποια κι αν είναι η έκβαση….αν ποτέ μάθουμε όλη την αλήθεια…εκείνο που είναι σίγουρο….είναι ότι πάντα από πίσω κρύβονται κάποια συμφέροντα….εκτός κι αν αποδεχτούμε την βλάβη…..και περιμένουν να δούμε συντρίμμια….!

Καλή πτήση….και προσοχή όταν πετάτε σε αεροπλάνο….να μαθαίνετε αν υπάρχουν «σημαντικά» πρόσωπα μέσα….και να αλλάζετε πτήση….! Τώρα αν στην επόμενη πτήση είστε τόσο γκαντέμηδες και τύχετε με τον Μητσοτάκη…εγώ σας φταίω….!

(Ε.Ι.)

ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η επίφυση είναι το μέρος του εγκεφάλου που ενδυναμώνει αυτό που είναι γνωστό ως η "έκτη αίσθηση" και άλλες παραφυσικές ικανότητες. Είναι επίσης το κέντρο της αίσθησης της ευτυχίας. Η επίφυση είναι σε αδράνεια στο μέσο άτομο. Μια αδρανής επίφυση είναι ισοδύναμη με έναν αποκομμένο νωτιαίο μυελό, όπου το μυαλό δεν μπορεί να στείλει μηνύματα ή να κινήσει μέλη του σώματος πέρα από τη περιοχή που έχει αποκοπεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επίφυση επηρεάζει τη ψυχή.

Με το πέρασμα των αιώνων, εξαιτίας των σχετικών "θρησκειών", η ανθρωπότητα έχει παρακμάσει εξελικτικά και πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πνευματικά ανίσχυρη. Ο στόχος των θρησκειών πάντα ήταν να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε άγνοια και χωρίς δύναμη. Κάθε φορά που μια θρησκεία καταλάμβανε τον έλεγχο μιας περιοχής, τα αρχαία έγγραφα απομακρυνόντουσαν ή καταστρέφονταν. Οι θρησκείες τότε αντικαθιστούσαν τη γνώση που είχαν αφαιρέσει, με ψέματα και με ψευδείς ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη φυλή είναι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πνευματικά. Κατάπτωση, αρρώστια, μαρασμός, ανικανότητα και άγνοια είναι τα αποτελέσματα της απώλειας αυτής της γνώσης. Το μέσο άτομο χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ισχύς του μυαλού του. Αυτό είναι ανάλογο με ένα μέλος του σώματος που έχει ακινητοποιηθεί σε γύψο και είναι άκαμπτο και μαραμένο, αλλά σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις μέσω της έλλειψης χρήσης τους από γενιά σε γενιά και τις έχει χάσει σχεδόν όλες.

Για να ενεργοποιήσετε την επίφυση, διαλογισμοί ισχύος θα πρέπει να γίνονται συχνά. Απαιτείται χρόνος για να ενδυναμωθεί αυτός ο αδένας για να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί.
Η επίφυση δουλεύει σε συνδυασμό με την υπόφυση. Και οι δύο αδένες ενεργοποιούνται μέσω του διαλογισμού ανοίγματος του τσάκρα της κορώνας.

Η επίφυση και η υπόφυση προσαρμόζουν και χαμηλώνουν τη συχνότητα των βιοηλεκτρικών ροών. Είναι μετασχηματιστές πνευματικής ενέργειας. Η πνευματική ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα τσάκρα και κατεβαίνει μέσω του τσάκρα της κορώνας όπου φτάνει στην επίφυση του εγκεφάλου. Καθώς μπαίνει στον εγκέφαλο, ο ρυθμός της δόνησης μειώνεται. Μια ενεργοποιημένη επίφυση λειτουργεί ως μετασχηματιστής που χαμηλώνει τον ρυθμός της ενέργειας σε μια χαμηλότερη συχνότητα. Η ενέργεια μπαίνει και κινείται από την περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου προς την υπόφυση. Η υπόφυση μετασχηματίζει την ενέργεια σε μια ακόμα χαμηλότερη συχνότητα ώστε να μπορεί να απορροφηθεί και να διαβαστεί από τον εγκέφαλο.
Η ανθρωπότητα στο σύνολό της λειτουργεί σε μια χαμηλή συχνότητα. Ο διαλογισμός ισχύος και η στρέψη των τσάκρα μας επιταχύνει αυτή τη δόνηση σε υψηλότερα επίπεδα όπου είμαστε πνευματικά ανοιχτοί και έχουμε αντίληψη. Μια υψηλότερη δόνηση μας προστατεύει επίσης από ασθένειες και αρνητικές ενέργειες.

Το μεσολόβιο λειτουργεί για να ανταλλάσει πληροφορίες ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που βασίζεται στο αριστερό ημισφαίριο. Ο διαλογισμός κενού σιωπά την αριστερή μεριά, της σκέψης και της λογικής, και μας ανοίγει τη δεξιά πλευρά, που είναι η διαισθητική/πνευματική πλευρά.

Το φως είναι απαραίτητο για τη ψυχή. Τόσο πολύ αρνητικότητα έχει συσχετιστεί με το φως λόγω της κατάχρησης των θρησκειών της δεξιάς ατραπούς και τη κίνηση της νέας εποχής. Το φώς συνδέεται με την αστραπή που συμβολίζει τη δημιουργία και είναι ένα αρχαίο σύμβολο. Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο φως και να χρησιμοποιήσουμε το φως για τους δικούς μας σκοπούς...