«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΥΝΙΚΟΣ


Ο Διογένης ο επικαλούμενος «Κυνικός», ή Διογένης ο Σινωπεύς ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος. Φέρεται να γεννήθηκε στη Σινώπη περίπου το 412 π.Χ., (σύμφωνα με άλλες πηγές το 399 π.Χ.), και πέθανε το 323 π.Χ. στην Κόρινθο, σύμφωνα με τον Διογένη τον Λαέρτιο, την ημέρα που ο Αλέξανδρος ο Μέγας πέθανε στη Βαβυλώνα.

Η κυνική φιλοσοφία λέγεται έτσι γιατί είχε ως έμβλημά τον "κύνα" (σκύλος στα αρχαία ελληνικά). Δήλωναν πως "εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκάνουμε τους εχθρούς αλλά τους φίλους, για να τους διορθώσουμε".


Ο Διογένης είχε συλληφθεί αιχμάλωτος και κατάληξε στα δουλοπάζαρα της Κορίνθου. Ο Ξενιάδης, πλούσιος, αριστοκράτης της εποχής, είδε τον Διογένη και θέλησε να τον αγοράσει. Συζήτησε με τον δουλέμπορο και ο δουλέμπορος πλησίασε τον Διογένη και του είπε: "Αυτός ενδιαφέρεται να σε αγοράσει, τι δουλειά ξέρεις να κάνεις να του πω;". Ο Διογένης με λογοπαίγνιο απαντά "Ανθρώπων Άρχων". Το λογοπαίγνιο αυτό, ενός δούλου άρεσε στον Ξενιάδη που χαμογέλασε και τον αγόρασε, αφού αντιλήφθηκε τις δύο έννοιες που με οξυδέρκεια έθεσε ο Διογένης: "Διοικώ τους ανθρώπους και διδάσκω στους ανθρώπους αρχές". Ο Ξενιάδης αμέσως ανάθεσε στον Διογένη τη διδασκαλία των παιδιών του.


                  


ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Ο Αλέξανδρος πλησιάζει το φιλόσοφο και του λέει: "Είμαι ο Βασιλεύς Αλέξανδρος". Ο Διογένης ατάραχος απαντά "Και 'γώ είμαι ο Διογένης ο Κύων". Ο Μέγας Αλέξανδρος απορεί και τον ρωτάει: "Δε με φοβάσαι;" Ο Διογένης απαντάει: "Και τι είσαι; Καλό ή κακό;". Ο Αλέξανδρος μένει σκεπτικός. Δεν μπορεί ένας βασιλιάς να πει ότι είναι κακό, και άμα είναι καλό, γιατί κάποιος να φοβάται το καλό; Αντί να απαντήσει ο Αλέξανδρος τον ερωτά εκ νέου: "Τι χάρη θες να σου κάνω;" Και ο Διογένης ξανά με λογοπαίγνιο απαντά: "Αποσκότισόν με". Βγάλε με δηλαδή από το σκότος, τη λήθη, και δείξε μου την αλήθεια.

Όταν ο Πλάτων τον είδε μια μέρα να γευματίζει μονάχα με ψωμί κι ελιές, δεν κρατήθηκε και τον πείραξε λέγοντας: «Αν είχες πάει στο Διονύσιο, δε θα ‘τρωγες τώρα ελιές». Ο Διογένης όμως δεν του τη χάρισε: «Αν έτρωγες ελιές δε θα χρειαζόταν να πάς στον Διονύσιο» (Σημείωση: Ο Διονύσιος ήταν τύραννος των Συρακουσών ο δε Πλάτων πήγε κοντά του προσπαθώντας να εφαρμόσει στην πράξη τις ιδέες που είχε διατυπώσει στην «Πολιτεία» του).

Ο Πλάτων τιμούσε τον Διογένη, που τον ονόμαζε «Σωκράτη μαινόμενο», εκείνος όμως δεν είχε σε μεγάλη υπόληψη τον ιδρυτή της Ακαδημίας και δεν άφηνε ευκαιρία να τον ειρωνεύεται. Όταν ο Πλάτων διατύπωσε τον γνωστό ορισμό για τον άνθρωπο: «Ζώον δίπουν άπτερον» (ζώο με δύο πόδια και χωρίς φτερά) ο Διογένης μάδησε ένα πετεινό και τον παρουσίασε στην αγορά λέγοντας «Ιδού ο άνθρωπος του Πλάτωνος» κι αυτός τότε συμπλήρωσε τον ορισμό με το «και πλατώνυχον».

Μια μέρα παρακολουθούσε μουσική παράσταση κιθάρας. Ο κιθαρωδός ήταν κάποιος ηρακλείων διαστάσεων και πολύ αγριωπός, το δε παίξιμό του είχε τα μαύρα του τα χάλια. Όλοι οι ακροατές αποδοκίμαζαν τον «καλλιτέχνη» και μονάχα ο Διογένης τον χειροκροτούσε. Όταν οι άλλοι τον ρώτησαν απορημένοι «γιατί;», εκείνος απάντησε: «Διότι τηλικούτος ών κιθαρωδεί και ου ληστεύει!» (Επειδή, παρά το μέγεθος του, παίζει κιθάρα και δεν ληστεύει)

Μια φορά ο Διογένης ο Κυνικός βρέθηκε σε μια συντροφιά όπου όλοι έπλητταν θανάσιμα από απαγγελία ενός ποιητή. Βλέποντας να προβάλλει το λευκό στο τέλος του ειληταρίου που κρατούσε ο ποιητής, ο Διογένης είπε «Κουράγιο φίλοι, βλέπω στεριά».

Μια μέρα ο Διογένης πήγε στο θέατρο, όταν η παράσταση είχε τελειώσει και ο κόσμος έβγαινε έξω. Αντίθετα στο πλήθος, που έβγαινε έξω, αυτός προσπαθούσε ν’ ανοίξει δρόμο και να μπει μέσα, και σαν τον ρώτησαν, γιατί πάει αντίθετα, απάντησε: «Σε όλη μου τη ζωή αυτό εξασκούμαι να κάνω».

Όταν είδε μια μέρα ένα παιδί να πίνει νερό με τη χούφτα του χεριού του, έβγαλε, καθώς λένε, το κύπελλο, με το οποίο έπινε νερό και το πέταξε αναφωνόντας «παιδίον μὲ νενίκηκεν εὐτελεία!» (ένα παιδί με ξεπέρασε στην απλότητα).

Ο Διογένης βγήκε μια μέρα στην αγορά και άρχισε να φωνάζει:«Ε, άνθρωποι που είστε;». Σαν μαζεύτηκαν κάμποσοι, τότε άρχισε να τους κυνηγά και να τους χτυπά με το ραβδί του, λέγοντάς τους: «Ανθρώπους κάλεσα, όχι παλιάνθρωπους».

Όταν ο Διογένης αιχμαλωτίστηκε στη μάχη τις Χαιρώνειας και οδηγήθηκε μπροστά στον Φίλιππο, ρωτήθηκε ποιος είναι, και απάντησε, «κατάσκοπος τις απληστίας σου».

Κάποτε όταν τον ειρωνεύτηκαν πως μπαίνει σε ακάθαρτους χώρους, ο Διογένης, σε απάντηση, τους είπε: «Αλλά και ήλιος και ου μιαίνεται», δηλαδή: «Κι ο ήλιος μπαίνει σε ακάθαρτους τόπους, αλλά δεν μολύνεται από αυτούς».


ΡΗΣΕΙΣ:

«Ο Διογένης Ερωτήθει ποιό απο τα Θηρία δαγκώνει πιό άσχημα,είπε Απο τα άγρια ο συκοφάντης,κι'απο τα ήρεμα ο κόλακας'».

«Δέν είδα κανένα κατεστραμένο απο τη φτώχεια,αλλά είδα πολλούς κατεστραμένους απο την μοχθηρία».

«Η φιλοσοφία μου χάρισε την ετοιμότητα να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε στροφή της μοίρας».

«Ο καλύτερος τρόπος να βασανίζεις τους εχθρούς σου είναι να έχεις πάντα καλή διάθεση».

 
«Η στάση απέναντι στην εξουσία πρέπει να είναι ίδια με τη στάση απέναντι στη φωτιά: να μην στέκεσαι ούτε πολύ κοντά , για να μην καείς, ούτε πολύ μακριά για να μην ξεπαγιάσεις».

 

«Οι έντιμοι άντρες είναι εικόνες των θεών».


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΩ

ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΩ ΜΕΓΙΣΤΩ ΚΡΑΤΑΙΩ ΚΑΛΕΩ. ΕΛΘΕ ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΗ ΔΗΩΤΕΚΝΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΕ ΚΟΥΡΕ, ΒΙΟΔΟΤΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΣΠΟΡΕΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΛΑΣΤΩΝ. ΘΡΕΠΤΕΙΡΕ ΖΕΟΔΟΤΗ ΧΛΟΟΚΑΡΠΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΕ ΥΙΕ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΟΤΕΙΡΑΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΠΤΕ ΓΑΙΟΤΡΟΦΕ ΔΑΙΜΟΝ. ΣΥ ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΕ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΕ ΓΟΝΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΑΜΑΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΕΙΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΡΗ ΔΗΩ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΧΥΟΦΟΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΕΡΕΚΑΡΠΙΑΣ ΓΑΙΑ ΠΡΟΕΒΗΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΠΤΕΡΩΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ. ΣΥ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΕ ΜΥΣΤΗ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΒΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΠΑΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΝΕΥ ΦΕΙΔΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΞΟΙΣ ΠΟΛΥΓΗΘΕΙΣ ΕΥΜΕΝΕΣ ΗΤΟΡ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΕΛΑΣΦΟΡΩΝ ΓΑΙΟΓΟΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ. ΟΛΕΤΗΡΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΠΕΡΜΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟ ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΘΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΔΟΘΗ ΙΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΣΕΝΑ ΑΥΞΗΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΓΑΙΟΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΕΙΣ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΝΕΜΕΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΕΒΗΛΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΥΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΟΥ ΠΑΝΔΙΚΑΙΕ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.


ΔΕΙΤΕ: ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ: Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. http://diogeneis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_27.html



ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ . . .

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ . . .

Η ΑΓΑΘΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ . . .

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΦΑΕΘΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ. ΕΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΒΟΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑ-ΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ.

ΝΕΜΕΣΙΣ


ΕΛΛΗΝΑ ... ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΒΟΗ - ΘΕΩΝ.

 ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ Η ΔΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΜΩΝ!

35 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!


35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέληs, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών
ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΣΤΙΕΡΑ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)
ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ
ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ
ΒΑΦΛΙΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD
ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16
ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ
ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»
ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ -
(ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)
ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου ( 213-2059800 ) Κα Γουρνάκη Ιωάννα).
ΜΗ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.  πηγή : makeleio.gr

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΟΥ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ¨. . .


ΕΙΜΑΙ ΔΙΟ-ΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ…!
ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.

ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.


ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ , ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!


...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ - ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!

ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΤΡΟΦΗ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΓΡΑ¨ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ¨ΣΚΕΨΕΙΣ¨ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ¨ΑΨΥΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ¨ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ¨, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΡΠΕΤΙΚΕ ΠΑΛΑΙΕ ΕΧΘΡΕ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΣΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΦΩΣ¨

ΕΡΧΕΤΑΙ ¨ΝΕΜΕΣΙΣ¨

ΗΡΘΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!



ЭЄ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ


 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

MHNYMA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΥΡΡΩΝ, ΗΓΕΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.





ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!

ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ



ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!


ΓΙΝΕ ΑΠΛΟΣ, ΓΙΝΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

¨Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς¨.
«Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του».


ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ ( 6ος π.Χ. αιών , Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος)

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ¨ΜΕΓΑΛΟΥΣ¨ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟ-ΧΡΗΣΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ¨ΕΠΑΦΙΚΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ¨ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ¨ΜΕΓΑΛΟΣ¨! ¨ «Η ΛΥΣΗ» ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΜΕΝΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ! Η ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ-ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ «ΘΕΙΟ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ¨ΤΕΛΕΤΕΣ¨ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ¨ΔΥΣΚΟΛΟ¨ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ «ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ», ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΦΑΣΑΡΙΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ¨ ΚΟΥΡΗΤΕΣ¨ Η ΤΟΥΣ ¨ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ¨, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ¨ΦΑΣΑΡΙΑ¨ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ.

«Είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει. Είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει».

ΠΙΤΤΑΚΟΣ ο Μυτιληναίος ( 650-570 π.Χ. , εκ των 7 σοφών της Αρχ. Ελλάδας).



Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ





"...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ... ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ...Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ¨ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!"

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

"ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

Γνωρίζουμε απο την σοφία των Ελλήνων φωτισμένων προγόνων μας, ότι ο αιθέρας συμπυκνούμενος, δημιουργεί τον υλικό κόσμο. Ένας κόσμος, του οποίου η μοριακή δόμηση συντιθέμενη, κατασκευάζει την αισθητή απτή ύλη. Η αιθερική ενέργεια των ανθρώπων, αν δεν είχε μετουσιωθεί σε ύλη, δεν θα μπορούσε να «αισθανθεί» αυτήν την εικονοκυτταρική ή εικονομοριακή μετουσίωση. Με την δυνατότητα αυτή λοιπόν, «βιώνει» τις πολλαπλές εκφάνσεις της αιθερικής ενέργειας. Το υλικό σώμα του ανθρώπου μοιάζει με το κρεμμύδι. Όπως σ΄ αυτό υπάρχουν επάλληλα φύλλα-στρώσεις, έτσι και το σώμα μας περιβάλλεται με πλέγματα αιθερικών ενεργειών, ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βιομαγνητικού ρευστού. Όπως δε απο την κορυφή του κρεμμυδιού αναπτύσσεται ο βλαστός και κάτω οι ρίζες του, οι ενέργειες ξεκινούν απο το κεφάλι και καταλήγουν στα πόδια = ρίζες με συνεχόμενες ροές, οι οποίες λειτουργούν και αντίστροφα, ως ελλειψοειδείς κύκλοι. Η μοριακή σύνθεση της ύλης είναι σαν στίγματα (τελείες), που σαν παζλ ενώνονται και δημιουργούν την ορατή εικόνα του υλικού. Για να γίνει κατανοητό, ας πάρουμε για παράδειγμα την λειτουργία της τηλεόρασης. Η εικόνα που προβάλλεται στις οθόνες, είναι εκατομμύρια στιγμάτων τελειών, που όταν συντίθενται μας σχηματίζουν εικόνα. Αν αποϋλοποιηθεί – αποσυντεθεί η εικόνα θα έχουμε πάλι τελείες ! με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το σώμα μας. Είναι συμπύκνωση του αιθερικού και μορφοποίηση. Ευνόητο είναι ότι η αποσυμπύκνωση της ύλης μας «μεταφέρει» στην προτεραία μας υπόσταση της αιθερικής μορφής. Αυτή είναι η ουσία της εικονικής πραγματικότητας της ύλης, σε σχέση με την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ. Αυτή η αλήθεια καταδεικνύει την ανοησία των ανθρώπων, οι οποίοι εγκλωβισμένοι στον εικονικό κόσμο, θεωρούν αυτόν ως πραγματικό και χαραμίζουν τον έμβιο βίο σε ανούσια πράγματα όπως : επιβίωση, συσσώρευση υλικών αγαθών, αγώνα για περισσότερα κ. ά. Ξεχνώντας ότι σκοπός της ζωής τους, δεν είναι αυτός, αλλά αφού γνωρίσουν την εμπειρία του σχολείου της ύλης, να ανελιχθούν πνευματικά σε ανώτερα πεδία. Αλλοίμονο αν το νόημα της ζωής είναι : να ζήσουμε καλά, να δημιουργήσουμε αγαθά, να αποκτήσουμε πλούτο και όταν έρθει η ώρα η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, να φύγουμε πάλι γυμνοί όπως ήρθαμε, χωρίς καν να πάρουμε το υλικό μας όχημα –σώμα, το οποίο επιστρέφεται εκεί απ΄ όπου προήλθε. Αυτοί που ζουν για να ζουν, ανεγκέφαλοι της γνώσης και λόγου ύπαρξής των, εγκλωβισμένοι απο τους ερπετοειδείς αποστάτες σκοτεινούς, χρησιμεύουν ως ζωοτροφή, ώστε να βασιλεύουν εκείνοι στο εικονοϋλικό πεδίο. Αυτό που φοβούνται και τρέμουν, είναι η αφύπνιση των ανθρώπων και κυρίως τρομοκρατούνται απο θετικά ενεργειακά κύματα ΑΓΑΠΗΣ. Το μεσοδιάστημα πεδίο που χωρίζει την ύλη απο το αιθερικό, είναι γεμάτο απο δαιμονικές δυνάμεις οι οποίες τρέφονται και θεριεύουν, απο τον φόβο μας, τα αρνητικά συναισθήματα, άγχος, θλίψη, θυμός, άγνοια, μίσος κ. ά. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις όταν επιθυμούν να λάβουν υπόσταση και να υλοποιηθούν, θέλουν το ζωτικό μας υγρό ...α ί μ α...Έφτιαξαν για το δικό τους καλό, παράλληλα εικονικά πεδία καθρέπτες, ώστε όταν βγαίνουμε απο τον ένα να μπαίνουμε στον επόμενο και ούτω καθεξής. Φυλακή στη φυλακή. Μοιάζει με την ρώσικη κούκλα μπαμπούσκα, που περιέχει μέσα της άλλες μικρότερες. Αυτό που μας σώζει είναι το πυρ του DNA που λειτουργεί σαν μπουζί ανάφλεξης να πάρει μπρος η υπερμηχανή της αφύπνισης.Πιστεύετε στον εαυτό σας και αντλείστε δύναμη απο τον ΕΣΩ ΕΑΥΤΟ, γιατί αυτός είναι αληθινός. Σπάστε τα δεσμά που σας κρατούν αιχμαλώτους και πολεμήστε το ψέμα που έγινεσυνήθεια και με τον καιρό σαν η μόνη αλήθεια. Αναβαπτισθείτε στα νάματα των σοφών προγόνων μας. Εκείνοι ήξεραν.... και παρέδωσαν τους θησαυρούς της γνώσης στους φύσει κληρονόμους τους.

Κλείνοντας θα πω μια λαϊκή παροιμία : «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις απο τον άλλον να σε ξύσει.» Με αυτό θέλω να πω τα εξής. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ...ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ. Έλληνες κατ΄ όνομα, ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ


Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ... ΕΛΘΕ ΦΩΣ ... ΕΛΘΕ ΠΑΤΕΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ ΟΡΑΤΑ...

ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ¨ΦΩΤΙΑ¨, Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΑΗΡ¨, Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΥΔΩΡ¨, ΤΟ ΠΙΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ! ΕΙΝΑΙ ¨ΓΑΙΑ¨ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ.

                     Ε Λ Θ Ε    Ε Λ Π Ι Δ Α … Ε Λ Θ Ε   Φ Ω Σ … Ε Λ Θ Ε    Π Α Τ Ε Ρ Α .




ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. Η ΕΛΠΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ¨ΦΩΤΙΑ¨ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ¨ΑΛΗΘΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ¨ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ «ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ» ΚΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΗΧΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.

''Κ Α Ν Ε Ν Α Σ''

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;

Τὸ παρακάτω ἔλαβα ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα.
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται.
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης) ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη…. Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

ΦΙΛΟΝΟΗ

Λοιπόν.
Εδώ είναι η εκπομπή της 9-10-2011 του Channel 9 «Μυστικά περάσματα,» με τον Σώρρα.

https://www.youtube.com/watch?v=TmQAANsi_og

Μερικές σκέψεις τώρα, από σημεία που θα παρατηρήσετε να λέγονται στο βίντεο αρκετές φορές, αλλά όχι η φράση μου περί αγγλικού δικαίου που θα εξηγήσω παρακάτω.

Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου. Ότι αν ΔΕΝ τα δεχτεί η τράπεζα θα πρέπει να τα επιστρέψει, και μάλιστα με αιτιολογία του «γιατί δεν τα δέχεται». Αυτό δείχνει πρόθεση για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ή δημιουργία χρήματος εκ του μηδενός, ότι ίσως τα λεφτά να μην υπάρχουν αλλά μονάχα χαρτιά. Αν η τράπεζα τα επιστρέψει, με αιτιολογία, αυτόματα αποκτά οντότητα κάτι το μη υπάρχον. Κι εγεννήθη νομίμως παράνομο και ανύπαρκτο χρήμα, εκ του πουθενά. Αυτοί το παίρνουν, κάνουν την ζωούλα τους και μας γράφουν στα παπάρια τους. Ή…. παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι των αιώνων πίσω από αυτό κι αν ο Έλληνας το πάρει χαμπάρι, δεν θα δουν τις κρεμάλες μόνο οι σημερινοί κυβερνώντες. (Και ΠΑΙΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι. Θα το δούμε παρακάτω.)

Πριν από αυτό, είπε ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο Σώρρας είναι επενδυτής. Αν θυμάστε, κάποτε είπανε ότι τα λεφτά για την εξαγορά του χρέους πρέπει να είναι μόνο από Έλληνα, έτσι λέει είναι ο νόμος. Τί εξαγορά; με τί χρήματα; Ποιές είναι οι παλιότερες επενδύσεις του Σώρρα; Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας;

Κι εδώ έρχομαι να φέρω στο προαύλιο της σκέψης σας, την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ των αιώνων !!!!!


                                             


Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.

Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια) – (Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι κάποια ημερομηνία του Οκτωβρίου 2012 να πληρώσει ένα χρέος σε κάποιον φορέα ή ιδιώτη, ύψους 31 δις ευρώ; Απέφυγαν επανειλημμένως να μας αναφέρουν το όνομα του ιδιώτη. Καιρός να μάθετε επιτέλους το όνομα αυτού του ΙΔΙΩΤΗ, για να μη σας πιάνουν κορόιδα άλλη φορά. Επειδή η κάθε φορά διαρκεί μονάχα…. 99 χρόνια.
Και το όνομα αυτού: Rothschild.
H αγία οικογένεια των τραπεζιτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα 99Χ2=198 χρόνια. Τα παλιά επιτόκια των δανείων;;;;)
Ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό δίκαιο που γράφω παραπάνω και θα κάνετε την διαπίστωση:

«τί 99 χρόνια, τί 100». Σκεφτείτε και τους Ρότσιλντ (Rothschild) που το 1843 με την πτώχευση της Ελλάδας μας δάνεισαν χρήματα κι από τότε είμαστε υποχείρια και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Έλληνα αποτελεί «ΑΔΙΚΗΜΑ» και τιμωρείται από τον νόμο κρυφά, επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή. Αφού ακόμη κι ο νόμος ανήκει στον διαχειριστή του κράτους μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ διαχειριστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά αυτός που προανέφερα.
Επειδή το χρέος τελείωνε, έπρεπε να βρουν ένα άλλο για να συνεχίσουν, φτιαχτό, ανύπαρκτο για να μην μπορέσει ο Έλληνας ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Έναν ροζ ελέφαντα ή μία ζέβρα με βούλες. Και τον έφεραν τον ανύπαρκτο ροζ ελέφαντα, με τον θρυλικό πράσινο κλόουν «ΓΑΠ» της γνωστής οικογενείας των αμερικανολάγνων, που είπε το ανεπανάληπτο: «Λεφτά Υπάρχουν» που μετά δεν υπήρχαν. Σε λίγες μέρες τα πράγματα πήραν την σειρά τους. Δάνεια επί δανείων, δήθεν αρνήσεις από τους δανειστές, μετά παρακλήσεις από τους δανειστές για να μας δανείσουν, κι άλλα πολλά ευτράπελα. Σκέτο Θέατρο του παραλόγου. Το είδε αυτό το σκηνικό η Αμερική και είπε να φάει την πίτα μόνη της και να εξαφανίσει τον σκύλο. Δεν ήθελε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ήθελε την εξόντωση του σκύλου που αν και χορτάτος ίσως σκεφτόταν να τσιμπήσει και ένα μικρό κομματάκι πίτας.
Έτσι, στήθηκε μία ολόκληρη οργάνωση βασισμένη εκεί πάνω που πονάει ο Έλληνας. Στον…. Χμμμμ….. Ελληνισμό του και στον Ελληναραδισμό του. Μέχρι και σαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να σώσουν τον Ελληνισμό παρουσιάστηκαν. (12μελής είναι η…. σπείρα).Αλλά δεν το είπαν επίσημα με λόγια, το άφησαν να εννοηθεί και να διαρρεύσει σε ¨σχετικούς κυκλους¨ με την βοήθεια ¨εγχώριων πρακτώρων¨ που εργαζονται (εδω και δεκαετίες) για το ίδιο αφεντικο [Η.Π.Α.]. Μέχρι και σαν Προμηθείς Λυόμενοι ήρθαν. Και τί δεν άκουσαν τα αυτιά μας, μέχρι και αρχαία τεχνολογία λένε πούλησαν για νάχουν αυτά τα λεφτά. Τα μάτια μας όμως;;;; Τα μάτια μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο κακά καλοστημένες θεατρικές παραστάσεις σε στυλ συνέντευξης, να μας λένε αμέτρητες φορές: «Ροζ ελέφαντες υπάρχουν, Ροζ Ελέφαντες υπάρχουν, περιμένετε λίγο, έχουν πάει για κατούρημα κι επιστρέφουν». (μαζί με την Πουά Ζέβρα ή άνευ αυτής;;;).
Τα ΟΜΟΛΟΓΑ που λένε ότι κατέχουν, ή έστω ότι τα κατέχει μόνο ο ένας, ο γνωστός, είναι…. λέει…. Αμερικάνικου δημοσίου. ΠΡΟΣΟΧΗ, λέξεις κλειδιά: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».
Ας γελάσω Αμερικάνικα !!! Yeh Hohohoho Vaaaaahhhhh !!!!!!
Ξεκαθαρίζουμε, μια για πάντα. Λεφτά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Αμερικάνικου Δημοσίου, που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους επειδή ούτε αυτή είχε γεννηθεί. Απλά χαρτάκια που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο επειδή γρατζουνάνε, χαρτάκια με υπογραφές μεν, αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντίκρισμα. Ακόμη και με δήθεν χρυσόβουλη σφραγίδα, ΨΕΥΤΙΚΑ είναι. Αρκεί να έχει στηθεί από κρατικούς παράγοντες και όλα θα σας λένε πως είναι αληθινά επειδή έχουν κρατική σφραγίδα.
Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους, αλλά ας μην σταθούμε εδώ και χάσουμε μέρος του νοήματος. Συνεχίζω.


Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.

Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)

Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ήταν τότε που όλα άρχισαν να παίρνουν την ΠΑΝΩ βόλτα, και μιλάω αντικειμενικά, ποτέ δεν κομματίστηκα, αλλά επειδή δεν με γνωρίζετε για να έχετε άποψη περί εμού, δεν με ενδιαφέρει κι αν με κατονομάσετε ακόμη και κομματόσκυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Αγανακτισμένοι, που μας αποδείξατε εμπράκτως πως αγανακτήσατε επειδή σας γαμούσε την ζωή μόνο ΕΝΑΣ και γουστάρατε να σας την γαμούν ΤΡΕΙΣ !!!



Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει. Αυτή την φορά, οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονταν, ήταν ΟΧΙ με τις χώρες που συμμετείχαν στην κρυφή σκλαβιά της χώρας μας και το ξεπούλημά της σε διαχειριστές. Το είδαν αυτό οι παλιοί μας διαχειριστές, είδαν τα κέρδη τους να χάνονται μέσα από τα χέρια τους και απείλησαν τον πρωθυπουργό με δολοφονία του και κακοποίηση της οικογενείας του εάν δεν συμμορφωνόταν. Το 2007 επειδή ο πρωθυπουργός δεν δήλωνε παραίτηση, ξεκίνησε η προπαγάνδα και συκοφαντία για ανικανότητα της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιές σε όλη την Ελλάδα (Τούρκοι και Αλβανοί ήταν οι εμπρηστές όπως αποκαλύφτηκε αργότερα) και ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση.

Το 2008 έγινε πάλι το ίδιο. Και μόλις η κυβέρνηση το 2009 μετά από τόση συκοφαντία από όλα τα μέτωπα έχασε τις εκλογές από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πράσινο Κλόουν, ξαφνικά ως δια θαύματος…. οι φωτιές σταμάτησαν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Τέλος στις φωτιές των Ελληνικών δασών, ας βάλουμε φωτιά και στις Ελληνικές τσέπες».

Φτάνουμε λοιπόν αισίως στο επίμαχο θέμα.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Και λέω «χώρα ΣΑΣ» και όχι «χώρα ΜΟΥ», επειδή εμένα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι «χώρα ΜΟΥ». Να σκοτωθώ όμως έχοντας μαζί μου συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι λοβοτομημένους που απλά φωνάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ότι είναι Ελληναράδες. Αν πάω σκοτωθώ γνωρίζοντας ότι αξίζετε, να είστε σίγουροι ότι θα…. ζήσω για πάντα κι εσείς μαζί μου.

Κι εδώ δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για Έλληνες εναντίον εθνοπροδοτών.

Κι όποιος αστυνομικός με κράνος και ασπίδα τους υποστηρίξει, θα είναι απέναντί μας. Αυτή την φορά ή θα πρέπει να δώσει αξία στην μάνα που τον γέννησε, ή αυτή να του καταριέται την στιγμή που τον γέννησε επειδή χτυπάει και πυροβολάει ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάνε για την πατρίδα τους και μάχονται και για τους ίδιους που τους πυροβολούν.

Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Βρείτε τρόπο, κάντε κάτι, αλλά ΜΗΝ δεχτείτε άλλα δάνεια από κανέναν, ακόμη κι αν σας πει ότι είναι ο θεός επί γης και με χαρτιά ληξιαρχείου του παραδείσου.

Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τρώτε ότι σκατό σας σερβίρουν τα ΜΜΕ για μελομακάρονο. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει φράγκο από την END κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έλαβαν, δεν έχουν λάβει τίποτα, είναι πληρωμένοι συνεργάτες. Είναι ηθοποιοί σε ένα καλά μελετημένο θεατρικό έργο. Είναι συμμορία, είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Αφήστε τις θρησκειολαγνείες και τους κομματισμούς κι επιτέλους ενωθείτε μια φορά μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια.

Υπάρχει Δούρειος Ίππος. Δεν τον βλέπετε; Στημένος έξω και μέσα στο σπίτι σας κι εσείς συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε; Ψεύτικος είναι, ξύλινος. Δεν χλιμιντρίζει για να σας δείξει την ύπαρξή του. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε την ματιά αλλού και θα τον δείτε μπροστά σας. Δούρειος Ίππος είναι, μας μελέτησαν καλά. Θυμηθείτε και την φράση του βασιλιά των Περσών μετά από την πανωλεθρία που τους έκαναν οι Έλληνες όταν τόλμησαν να πάρουν την χώρα μας: «Δέσποτα, μέμνησο τους Αθηναίους» ήταν η φράση που διέταξε ο βασιλιάς τον υπηρέτη του να του θυμίζει καθημερινά. Και η ώρα έφτασε. Αυτή την φορά κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς πόλεμο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Το έκαναν αυτό με τα εκατομμύρια εξ επίτηδες φερμένων (από το κρυφό κράτος) λαθρομεταναστών που δήθεν τους ξερνούσαν τα πέλαγα, σώνοντάς τους, για να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΩΝ για να ζήσουμε. Στείλτε τους όλους πίσω στην θάλασσα. Αν έχουν το όπλο, μην τους χαρίζετε τις σφαίρες. Χωρίς αυτές, το όπλο τους είναι άχρηστο. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (μετά από τον πόλεμο με τους Πέρσες στον Μαραθώνα και Θερμοπύλες) ο κόσμος ολόκληρος, η Ευρώπη ολόκληρη περιμένει από ΕΜΑΣ να κάνουμε το βήμα. ΕΜΕΙΣ κρατάμε στα χέρια μας την οικονομία της Ευρώπης. Με μία αποχώρησή μας από το ευρώ, καταρρέει ολόκληρο το ψεύτικο οικοδόμημα που κατασκεύασαν οι απανταχού τραπεζίτες. Με την δραχμή δεν πείνασε και δεν θα πεινάσει ποτέ κανείς μας. Την ζήσαμε τόσα χρόνια, είναι δοκιμασμένη. Αλλά και με το ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα, ΔΕΝ θα μας αφήσουν να βγούμε από το ευρώ, ΔΕΝ τους συμφέρει. Θα μας τα χαρίσουν ΟΛΑ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος μας το πληρώσαμε, την σκλαβιά μας την πληρώσαμε, η κρυφή 99χρονη σκλαβιά μας ήταν το χρέος μας κι αυτό έχει ήδη ΛΗΞΕΙ. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Δεν το βλέπετε;;; ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Δεν το βλέπετε;;; Αφήστε για λίγο τον φραπέ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ των τελευταίων 200 ετών !!!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ με κάθε τρόπο όποιον κυβερνητικό τολμήσει να δεχτεί ή να ζητήσει δάνειο από την ΕΟΚ. Η χώρα μας ΑΝΗΚΕΙ και κανείς δεν μπορεί να δανειστεί χωρίς την έγκρισή μας. Είμαστε τα αφεντικά κι ο κάθε εκλεγμένος είναι ο εργάτης μας εφόσον ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε. Χωρίς πληθυσμό, ποιός θα τον πληρώσει; Άρα είμαστε αναγκαίοι για εκείνον. Εκτός κι αν αυταπατάστε, ότι ο ρόλος του αφεντικού είναι να σκύψει το κεφάλι και να κάνει ότι του πει ο εργάτης. Κι εμείς σαν αφεντικά που θέλουμε το μαγαζί μας να πάει μπροστά, δεν χρειαζόμαστε έναν απλό εργάτη, αλλά έναν ΕΞΥΠΝΟ εργάτη. Αυτούς που ήδη έχουμε είναι ΚΑΙ αυθάδεις Και βλάκες ΚΑΙ κηφήνες.

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Σε ποιά γλώσσα θέλετε να σας το πούμε για να το νοιώσετε στο πετσί σας; Μην αυταπατάστε, μην πιάνεστε κορόιδα, μην πιστεύετε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας σε στημένες εκπομπές των ΜΜΕ. Όλοι τους θέλουν να σας αυθυποβάλλουν, να σας υπνωτίσουν να κάνετε αυτό που σας πασάρουν εκείνοι για σωστό. Ναι μεν «Ηθοποιός σημαίνει Φως,» αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο ίδιος που δημιουργεί το φως μπορεί να δημιουργήσει και το ΣΚΟΤΟΣ. Βγείτε αμέσως από αυτό το MATRIX που σας ανάγκασαν και φτιάξατε μόνοι σας.

ΚΟΠΑΝΟΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!! Και ΜΗΝ δανείζεστε από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έχουμε δικό μας νόμισμα και δικά μας ΑΡΧΙΔΙΑ για να ξαναφτιάξουμε την «χώρα» μας που την κατάντησαν ερείπιο από την υπερβολική κι ασύστολη χωρίς σεβασμό χρήση. Δεν ήταν βλέπετε η δική τους χώρα, γι’ αυτό και την ξεζούμισαν και μετά την έκαναν ερείπιο.

Τέρμα. Οι πληρωμένοι και προδότες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Μαζί τους και οι νεο-Εθνοσωτήρες.
Αυτοί μαζί με τους άλλους, απλώς μιλούν Ελληνικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στην ψυχή τους Έλληνες.

Ότι είναι να κάνετε, να το κάνετε γρήγορα γιατί οι αλυσίδες είναι έτοιμες. Οι εθνικοί μας προδότες που για θεό έχουν μόνο το χρήμα, ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για την επαναπώλησή σας.

ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Tότε, θα μας βρείτε κι εμάς δίπλα σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ !!


Επισκεφτείτε κι αυτόν τον σύνδεσμο, θα δείτε κι άλλα περί δανείων για να φρίξετε:

http://filonoi.gr/f-ta-daneia-apo-to-1821


ΠΗΓΗ: http://filonoi.gr/author/filonoi/

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ – ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ

                      Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σημαία μας, άλλα που αναδεικνύουν στη σωστή τους διάσταση το συμβολισμό και το τί αντιπροσωπεύει και άλλα βδελυρά και αρνητικά που λένε ότι : είναι ένα απλό πανί και τίποτε παραπάνω, προσδιορίζοντας απλά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Συνέβη δυστυχώς κατά καιρούς κάποιοι επίορκοι, φανατισμένοι και μισαλλόδοξοι να την αμαυρώσουν, να την σπιλώσουν ή να την κάψουν διαπράττοντας την μεγαλύτερη ύβρη.
Τι είναι λοιπόν αυτό το σύμβολο που μόνο του ενώνει όλους τους Έλληνες ; Γιατί χύθηκε τόσο πολύτιμο Ελληνικό αίμα στην υπεράσπισή του ; Γιατί αυτός που έχει την τιμή να κρατά τη σημαία μας, έχει και την ιερή υποχρέωση να τη φυλάσσει και να θυσιάζεται ;
Δεν θα αναφερθώ στην ένδοξη ιστορία της (λίγο - πολύ είναι γνωστή στους περισσότερους), ούτε στις εκατόμβες των νεκρών που έχυσαν το αίμα τους. Αυτοί ήταν ΤΥΧΕΡΟΙ, αυτούς η Ιστορία τους κατέγραψε με χρυσά γράμματα. Ένα μόνο γεγονός θα πω για να ξανανιώσουμε την ιερή εκείνη ανατριχίλα των ηρώων που έδωσαν την ζωή τους  μέσα απο την πρόσφατη ιστορία μας.
Κων/νος Κουκίδης εύζωνος φρουρός στην Ακρόπολη, στις 27 Απριλίου 1941, την πρώτη ημέρα παρουσίας δηλαδή των Γερμανών στην Αθήνα. Όταν ένα γερμανικό απόσπασμα με επικεφαλείς τον λοχαγό Peter Jacoby και τον υπολοχαγό Georg Elsnits, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να αναρτήσουν την γερμανική σημαία, ζήτησαν από τον Κουκίδη να υποστείλει την ελληνική. Σ’ αυτό το σημείο, ο Κουκίδης βουβός και βουρκωμένος κατέβασε την ελληνική σημαία, τύλιξε το κορμί του μ’ αυτή και πήδηξε από την Ακρόπολη. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο Κουκίδης αρνήθηκε να την υποστείλει και το χρέος αυτό ανέλαβε ένας Γερμανός στρατιώτης, ο οποίος αφού υπέστειλε την ελληνική σημαία, την δίπλωσε και την παρέδωσε στον Κουκίδη που στην συνέχεια πήδηξε μαζί μ’ αυτήν απ’ την Ακρόπολη.   Το ιστορικό αυτό γεγονός το αμφισβήτησαν αρκετοί όμως έχουμε ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία :
                 Δήλωση τού επί κεφαλής τής Διευθύνσεως Ιστορίας Στρατού (Δ.Ι.Σ.), ότι πράγματι εκ των ιστορικών αρχείων, εμφαίνεται ότι «ο φρουρός στρατιώτης τής σημαίας ηυτοκτόνησεν περιβληθείς ταύτην». 2. Ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, στα απομνημονεύματά του, αναφέρει ότι: «Ο Έλλην φρουρός τής Ελληνικής σημαίας επί τής Ακροπόλεως, μή θελήσας νά παραστή μάρτυς τού θλιβερού θεάματος τής αναρτήσεως τής εχθρικής σημαίας, ώρμησεν εκ τής Ακροπόλεως κρημνισθείς καί εφονεύθη. Εκάθησα στό γραφείον μου περίλυπος μέχρι θανάτου καί δακρύων…». 3. Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε στις 9 Ιουνίου 1941, σε δημοσίευμα με τίτλο «A Greek carries his flag to the death» (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο) γράφει: «Ο Κώστας Κουκίδης, Έλληνας στρατιώτης ο οποίος φρουρούσε το εθνικό σύμβολο των Ελλήνων πάνω στην Ακρόπολη, τυλιγμένος με την Γαλανόλευκη, εφόρμησε στο κενό και αυτοκτόνησε (27/4/1941)». 4. Ο Nicolas Hammond, καθηγητής τού Πανεπιστημίου τού Κέμπριτζ, αξιωματικός Ειδικών Επιχειρήσεων Καΐρου στην Ελλάδα κατά την Κατοχή, γράφει: «Την 27ην Απριλίου 1941, λίγο προτού χαράξει, όλα ήσαν κλειστά. Τότε έμαθα ότι οι Γερμανοί διέταξαν τον φρουρό τής Ακροπόλεως να κατεβάσει το ελληνικό σύμβολο. Πράγματι, εκείνος την υπέστειλε. Τυλίχθηκε με αυτήν και αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον βράχο…». 5. Μια αναφορά του λογοτέχνη Μενέλαου Λουντέμη στο διήγημά του «Τα άλογα του Κουπύλ», που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1944: «…την κατέβασε, τυλίχθηκε μέσα κι έπεσε χωρίς ηρωισμούς απ’ το βράχο». 6. Σύμφωνα με την ιστορική έρευνα τού αντιστασιακού ερευνητή Κώστα Γ. Κωστοπούλου: «Ο Ήρωας Στρατιώτης, χτυπώντας πάνω στα βράχια, στην διαδρομή τής πτώσεώς του στον γκρεμό από τον βράχο τής Ακροπόλεως, όταν τελικά κατατρακυλώντας, έπεσε στην οδό Θρασύλλου στήν Πλάκα, είχε πολτοποιηθεί και η στολή του ήταν καταξεσκισμένη. Όταν τον περιμάζεψαν δύο-τρεις κάτοικοι τής Πλάκας, δεν βρήκαν τίποτε επάνω του εκτός από ένα τσαλακωμένο ταχυδρομικό δελτάριο στο οποίο έγραφε πολύ κακογραμμένα το όνομα τού παραλήπτη: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ. Αυτά τα στοιχεία είχαν καταθέσει δύο γέροντες (επιζώντες ακόμη) σχετικά με το ανωτέρω περιστατικό».
ΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Και ναι θα τα εξηγήσουμε τώρα, που ήρθε η ώρα οι Έλληνες να αναβαπτισθούν στην αρχέγονη γνώση της ΣΟΦΙΑΣ και των ΣΥΜΒΟΛΩΝ της.
«Ο ισοσκελής σταυρός, είναι πανάρχαιο Ελληνικότατο σύμβολο. Όταν ο Arthur Evans  έκανε τις ανασκαφές της Κνωσού, κι όταν ανασήκωσε την πλάκα μιας κρύπτης, αντίκρισε έκπληκτος έναν μαρμάρινο ισοσκελή σταυρό. Κάτω απ΄ αυτόν υπήρχαν κτερίσματα, και η περίφημη θεά των όφεων. Ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστή η θεά των όφεων, αποσιωπήθηκε η μεγαλύτερη ανακάλυψη, που ήταν ο ισοσκελής σταυρός. Καταλαβαίνετε φυσικά τον λόγο. Το γεγονός αυτό είναι τεκμηριωμένο 100%, έχει γραφεί στα βιβλία και πρόσφατα σε ντοκιμαντέρ του National Geographic  όπου αναφέρεται ξεκάθαρα. Επομένως ο ισοσκελής σταυρός είναι αρχέγονος συμβολισμός και σημαντικός συνδετικός κρίκος της ιστορίας μας.  Όμως, λόγω του ότι ο σταυρός =>{αναγραμματισμός του ταύρος>> ταυροκαθάψια}, είναι και το κατ΄ εξοχήν σύμβολο του Χριστιανισμού, θεωρήθηκε ότι παραπέμπει στην Ορθοδοξία. Πάντως και στις δυο περιπτώσεις δεν θεωρείται λάθος, αν κατανοήσουμε ότι προηγήθηκε ως μυστικός συμβολισμός στον Μινωϊκό πολιτισμό.  Έχουμε στη γαλανόλευκη εννέα (9) οριζόντιες γραμμές. Πέντε (5) γαλάζιες και τέσσερις (4) λευκές=>5+4=9. Το 9 ως αριθμός μας πάει στο γράμμα  Θ = θέωση, αλλά είναι και πολλαπλάσιο του τρία (3) της Αρχικής Τριάδος. Οι πέντε γαλανές οριζόντιες γραμμές, παραπέμπουν στο: 5=Ε=>εκπορευόμενη δύναμη φωτός, δηλαδή στο Αιθερικό Φως ! πρέπει δε να προηγούνται και να κλείνουν τις λευκές οριζόντιες γραμμές «προστατευτικά» όπως και συμβαίνει. Αρχίζει η σημαία με το γαλανό και κλείνει με το γαλανό αιθερικό. Τον αιθέρα των Ελλήνων,  που τα τελευταία χρόνια η κβαντική φυσική τον προσεγγίζει δειλά –δειλά. Οι τέσσερις (4) λευκές γραμμές, αποτελούν την συμπύκνωση των αιθερικών δυνάμεων στο γήϊνο πεδίο. Το λευκό χρώμα ως γνωστόν εμπεριέχει όλα τα χρώματα της ίριδος και μας παρουσιάζεται φωτεινό. Επειδή έχουμε αναλογία γαλανών γραμμών 5/4 , υπερτερούν οι γαλανές κατά μία μονάδα, αυτό υποδηλώνει την υπερισχύουσα αξία του αιθερικού γαλανού επί του λευκού. Έτσι λοιπόν τα γαλανά τετράγωνα του ισοσκελούς σταυρού της σημαίας μας, προστατεύουν το φωτεινό του λευκού σταυρού. Οι τέσσερις (4) λευκές οριζόντιες γραμμές, σηματοδοτούν τα τέσσερα στοιχεία της φύσεως : πυρ, αήρ, ύδωρ, γη που επικαλύπτονται απο τον Αιθέρα=> την Αρχή και το Τέλος !

Αίαντας          

                                                                                

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ. (ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ - ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ)


ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ
Ο ΥΜΝΟΣ εις την Ελευθερίαν είναι ποίημα που έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός τον Μάιο του 1823 στη Ζάκυνθο και έναν χρόνο αργότερα τυπώθηκε στο Μεσολόγγι, τμήμα του οποίου αποτελεί τον εθνικό ύμνος της Ελλάδας από το 1865.



               1
Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη,

που με βία μετράει τη γη.

             2
 Απ' τα κόκαλα βγαλμένη,
    των Ελλήνων τα ιερά, 

και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
 χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ : Δεσμός (όρκος) για την απελευθέρωση. 




                                                                                                              1.
Δηλώνω (κάνω γνωστό, φανερώνω) από το ερμητικό κτύπημα του ερχόμενου φωτός της Ελάφου (Έλαφος --> Έλα + Φως) ¨με τα κέρατα¨ των ισχυρών ενεργειών, τα οποία προκαλούν τρόμο.
Δηλώνω από την εμφάνιση της οντότητας που με ταχύτητα διανύει και μετρά (κάθε σπιθαμή) της Γης.


                                         2.
Ότι από το ιερό κομβικό σημείο ( τα κόκαλα, όπου ευρίσκεται το γνήσιο DNA  – Χρωμόσωμα Υ) εξέρχεται ισχυρότατο το φώς (το οποίο υπάρχει στους Έλληνες) και όπως πρώτα με την δίκαια οργή του ανδρός, πλήρους ευτυχίας, ναι πλήρους ευτυχίας (διπλής επιβεβαίωσης, ότι έχει αποτέλεσμα), θα απελευθερωθείτε από τα δεσμά. (Με την έννοια ότι θα ενεργοποιηθεί το ιερό DNA των Ελλήνων, σπάζουν τα δεσμά που μας κρατούν εγκλωβισμένους στο ¨εικονικό¨ και λειτουργούν ελεύθερα οι αιθερικές μας δυνάμεις).

Σημείωση: ¨ Θα ήθελα εδώ να προσθέσω για να γίνει κατανοητό και στον πλέον αδαή ότι: οι προγονοί μας δεν έκαναν τυχαία καύση των νεκρών και ιδίως των σημαντικών π.χ. Ηρακλής, Αχιλλέας και άλλοι. Γνώριζαν και προνοούσαν να μην μείνει τίποτα από τον νεκρό, παρά σταχτή, ώστε να μην μπορεί κανείς να πάρει από τα κόκαλα τους απολήψιμο υλικό DNA και να ανασυνθέσει ¨αντίγραφο¨ των σπουδαίων εκλιπόντων προγόνων μας¨.



ΑΡΠΑΛΥΚΟΣ

Λυκαίον όρος Αρκαδίας


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ¨ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ¨.

            ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ¨ΜΕΓΑΛΟ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ¨ΠΑΓΩΝΕΙ¨ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΔΙΑ-ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΜΗΝΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΔΙΑ-ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. Η ΔΙΑ-ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑ-ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΩΡΑ ΔΙΑ-ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΤΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ¨ΠΕΠΛΟ¨ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΟΙ ΥΠΕΡ-ΔΙΑ-ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΡΚΩΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Α-ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ¨ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ¨, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΙΣΘΗΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.



ΠΡΟΣΟΧΗ . . .

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ¨ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ¨ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ¨ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΘΕΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝ-ΔΙΑ- ΜΕΣΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΔΑΗΜΟΝΕΣ.


ΟΙ ΔΙΑ-ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.
ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΓΕΘΗ¨ ΤΩΝ ΔΙΑ-ΘΕΩΝ.  


ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

ΔΙΑ- ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ¨ΔΙΑ-ΒΕΙΤΕ¨!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΣΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!


ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ


  


                        

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ…   

            ...ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ¨ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ¨ΦΡΑΠΕ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ.

             Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΛΑΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΝΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΣ.


          ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ¨ΤΩΡΑ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ, ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ¨ΧΟΥΦΤΑ¨ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

         ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΟΥΣΑΝ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΑΤΡΩΤΟ!

        ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ¨ΑΟΡΑΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…!

      ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ!


     Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ЭЄ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ 


Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ … ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!



             ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
 Α) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ).
 Β) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΓΟ ΑΓΝΟΙΑΣ Η ¨ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ¨ (ΘΥΜΑΤΑ).
 Γ) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ (ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ).
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.

           ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

           ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ-ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟ-ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ¨ΝΟΝΟΙ¨ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ¨ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ¨ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Α-ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ, ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣΤΑΛΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΦΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ (Ο ΙΔΙΟΣ) ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΟ-ΕΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΤΗΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ! ¨ΑΥΡΙΟ¨ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ¨ΑΥΡΙΟ¨ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΠΑΝΗ.

            ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ) ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΤΟ 1974, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ 1981, ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ¨ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΙΚ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΩΠΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.



<<...ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΚΟΠΡΑΝΟ-ΨΥΧΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΙΣ C.I.A. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΛΑΓΝΟΙ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ>>.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!

ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 


                  ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ (ΣΩΜΑ) . ΣΤΟΥΣ 12 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ¨ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ¨ΕΛΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ¨, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΛΙΚΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΔΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΟ-ΔΙΝΩΝ. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΜΟΥΣ (ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΙΑ) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΜΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΕΡΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟ-ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΣΑ ΙΣΧΥ.


               ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ (ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΡΟΥΤΟ ΡΟΔΙ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΟΜΗΣ.ΤΟ ΡΟΔΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΜΟΛΥΝΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ : ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΡΟΦΩΝ-ΤΣΙΓΑΡΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ-ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ -ΚΡΕΑΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (ΑΥΡΑ), ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΘΟΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ .



              ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΔΡΑΚΟΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ,ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ (ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ) ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.

            ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΑΓΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΖΗΝΟΣ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΙΑ-ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.


      "...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΘΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ".



Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΙ.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ/ΗΣΙΟΔΟΣ/ΟΜΗΡΟΣ/ΟΡΦΕΑΣ/ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ



ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.